dimarts, 23 de juny de 2009


Des de l’ESPIELL GANXÓ és un blog creat per un grup de joves ganxons amb ganes de parlar de la seva ciutat, Sant Feliu de Guíxols. Es va crear amb l’idea principal d’incentivar als ganxons a participar-hi i de sensibilitzar als ciutadans de tot lo relacionat amb Sant Feliu de Guíxols. En aquest blog hi trobareu articles d’opinió i noticies importants relacionades amb la ciutat. És un blog obert a tots els ganxons i ganxones; s’admeten tot tipus de col·laboracions, opinions, queixes, propostes, suggeriments...sobre el blog i/o Sant Feliu de Guíxols.

Així doncs, us convidem a tots els nostres lectors a participar del nostre "Digues la teva" enviant els vostres articles d'opinió, noticies, crítiques (positives, negatives, constructives), propostes...tot serà benvingut i acceptat, sempre i quan vinguin del respecte.


Moltes gràcies i benvinguts,
L'Espiell

1 comentari:

 1. Bon dia Espiell,
  Estoy un mes de vacacioses como toda mi vida a Sant Feliu y Virgencita del Rocio, como me lo he encontrado.
  Me han hablado de vosotros. Son un grupo de jovenes que puedes hablar i poner lo que ves para poder ayudar a rreglar las cosas. Andabant ! que diuen aqui. Quiero mucho a Sant Feliu y querria que cada año fuese mejor. Este año no se donde ni que tengo que hacer con mi basura.
  En mi pueblo lo separamos, lo ponemos en el cubo que toca i nos han enseñado como reciclar.
  Me gustaria ayudaros el tiempo que este aqui y si puedo mas. Enviaros lo que hacemos en mi pueblo que somos 30.000 habitantes e que os ganamos.
  Julieta Garzon Ibañez

  ResponElimina