diumenge, 19 de juliol del 2009

PÀRQUING DEL PASSEIG DEL MAR

Fa unes setmanes van finalitzar les obres del pàrquing del passeig del mar. Des del seu inici, érem molts els que no ho veiem clar i començàvem a catalogar-ho com a una altre pífia del govern. Dins les queixes, majoritàriament, sonava “la disminució del nombre de places del pàrquing” o “l’estiu és mala època per començar a fer obres” o “aquest tipus d’obres solen allargar-se molt”.

Però un cop finalitzades, podem dir que llavors érem molts els que ens equivocàvem: el nombre de places del pàrquing pràcticament són les mateixes però amb una millora, ara es tant ben distribuïdes i disposa també de aparcament per motos.

També s’han col·locat unes pilones que eviten que els cotxes pugin per Salvament fent perillar la seguretat dels ganxons que hi passegen a peu. Es tracta d’unes pilones “mòbils” que disposen de pany per a que la policia o serveis d’ambulància i bombers puguin baixar-les en cas d’emergència i accedir a la zona amb el vehicle sense obstacles.

Tot i començar les obres a finals de primavera – principis d’estiu, l’obra ha estat ràpida, eficient i correcte, sense crear cap incidència/deficiència pel que fa a aparcament en època turística.

A més, es pot dir que la zona de pàrquing és més segura pels vianants ja que trobem passos exclusius per a ells.

I el que més és del nostre gust, és el que aquesta obra a suposat pel Passeig del Mar: si recordeu bé, el Passeig, a la punta més propera a Salvament, acabava topant amb els cotxes aparcats en el ja antic pàrquing, de manera que els passejants havien de donar la volta tornant a fer el mateix recorregut que els havia portat fins allà o bé, els més incívics, donant la volta trepitjant les jardineres. Però després de la reestructuració i millora del pàrquing, ens trobem que el passeig ha guanyat un tros. Així, un cop arribem xino-xano fins al final del Passeig del Mar, ja no ens cal retrocedir tornant a seguir els passos ja donats, sinó que podem donar la volta a les jardineres.

Per tant, des de l’Espiell Ganxó corregim la primera impressió i qualifiquem ara aquesta construcció com a Excel·lent.
ESPIELL GANXÓ
.

1 comentari:

  1. SI PERÒ LES ARRELS QUE HNA DEIXAT AL PASSEIG DESPRÉS DE LES ÚLTIMES OBRES JA LE SPODRIEN TREURE, Q AL FINAL L'AJUNTAMENT HAURÀ DE PAGAR LES DENTS NOVES A MÉS D'UN!!!!!

    ResponElimina