dilluns, 27 de juliol del 2009

PER MOLTS ANYS!


Des de l’Espiell Ganxó està de celebració: el passat 23 de juliol va complir un mes! Aquest blog el vam engegar un grup de joves ganxons amb ganes de parlar, criticar, defensar,...la seva ciutat, Sant Feliu de Guíxols. Actualment som 15 joves, entre 17 i 28 anys, els que “treballem” darrera l’Espiell Ganxó, classificant mails, valorant propostes, ordenant fotografies, escoltant als veïns, “entrevistant” comerciants...

Recordem als nostres lectors i seguidors que aquest blog va ser creat amb l’idea principal d’incentivar als ganxons a participar-hi i de sensibilitzar als ciutadans de tot lo relacionat amb Sant Feliu de Guíxols. I estudiant els resultats, podem dir amb orgull que HO HEM ACONSEGUIT! Doncs després d’un mes a la xarxa, tenim més de 1100 visites, més d’una cinquantena d’amics, més d’una seixantena d’admiradors al facebook, gairebé 200 col·laboradors a través de mail, i milers de correus electrònics rebuts amb propostes, suggeriments, noticies, fotografies, ... I fins i tot el resó que tenim dins l'Ajuntament, el qual pensem que, encara que sigui una part d'ell, ens escolta! (proba està els correus rebuts, uns més acertats que altres, per alguns dels seus regidors.)

Però tot això no seria possible sense la nostre coordinadora, una jove emprenedora de 27 anys, una noia amb moltes ganes de col·laborar per la ciutat, la noia que ens va captivar amb la seva iniciativa a la que no vam dubtar unir-nos-hi. A tu, mestressa del Gran Espiell, et donem les gràcies i t’animem a seguir contaminant-nos del teu esperit ganxó.

I en resum, moltes felicitats a tots els Espiells: redactors, lectors, seguidors, col·laboradors, veïns i ganxons. I esperem complir molts mesos més, i poder fins i tot anys, doncs el nostre sentiment per vetllar la nostra ciutat no té, ni tindrà mai, un temps límit.

Gràcies a tots i seguim oberts per a tot aquell qui ho vulgui: espiellganxo@gmail.com



ESPIELL GANXÓ

9 comentaris:

  1. Gràcies!! però jo tampoc podria haver tirat endavant tot això sense vosaltres!! som un bon equip, som bons espiells ;)

    ResponElimina
  2. Visca l'espiell! és bonic veure que hi ha gent q s'implica amb les coses del poble i que ens recolza als ciutadans. Jo si no guanyo lo de la fotografia vull saber com puc aconseguir una samarreta vostra, jo també en vull una!

    ResponElimina
  3. FELICITACIONS ESPIELLS!!US ENCORATJO A CONTINUAR ENDEVANT PERQUÈ EN UNA CIUTAT COM SANT FELIU HA DE TENIR ESPERIT CRÍTIC CONSTRUCTIU, PER TAL DE MILLORAR, RECTIFICAR ELS ERRORS I PER COPSAR l'OPINIÓ DELS CIUTADANS.

    ResponElimina
  4. Espiell sou els millors, gràcies per la vostra visita de divendres. I moltes felicitats!!!!

    ResponElimina
  5. felicitacions!!! i segui així, preferim llegir el vostre blog que les poques noticies que donen en diaris com l'àncora....

    ResponElimina
  6. Felicitats pel vostre aniversari ! No acostumo ha fer públiques alguens coses però, ho confeso, m'agrada mirar els ulls de la gent i intentar veure què hi ha al darrere. El vostre ull és fantàstic. És clar, com un dia escombrat per la tramuntana i al darrere s'hi veu el far de Sant Feliu. El far, aquell que ens fa l'ullet per tal de guiar-nos quan és fosc. Seguiu marcant el camí. La vostra intenció és bona i per tant ha de portar bons fruits.

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats! i per molts mesos i anys més. I gràcies per venir a fer les fotografies front casa meua i entendre la meva indignació amb la neteja , de moment molt pobre, d'aquesta ciutat. Cada cop en som més seguidors i poc a poc serem una gran colonia. A veure si és cert i el regidor Valls convoca a la ciutat per aclarar-nos com collons funciona això de les seves "magnifiques" escombraries....

    ResponElimina
  8. FELICITATS A TOTS I TOTES!!! de veritat val la pena que continueu. És genial que els més joves es puguin implicar i es sentin escoltats (per qui els vulgui escoltar de debó, esclar...).
    No oblideu el tema de la neteja eh!!! a mi em fa cosa treure a passejar el gos a veure si encara agafarà qualsevol cosa...!!! Fa mesos que estem (el gos i jo) desafiant la sort per tal de no trepitjar i quedar-nos enganxats al terra.
    Si... no és broma! La pujada del Garrofers a l'Asil és una gimcana per a nosaltres: porqueria al costat de les escombraries, al mig del carrer, per les boreres no cal ni intentar-ho, per aparcar... millor no parlar-ne! Veins!!! VISTA L'ESTIU A SANT FELIU!!!

    ResponElimina