diumenge, 23 d’agost de 2009

AGOST GANXÓ

L'Espiell Ganxó hem estat presents a la nostra gran Festa Major, des del primer dia fins l'últim. I com l'any, passat, la podem qualificar d'excel·lent: des dels focs d'inici fins als de cloenda. Passant per la fira, per les barraques, per l'original pregó fet per gent del poble, la Colla Gegantera, per les activitats pels més petits, per les orquestres de festa major, el correfoc, per la Festa Major Jove, per la cursa popular, i un llarg i divertit etcètera. I és que el ventall d'horaris i la programació variada i completa donen com a resultat una participació massiva de públic de totes les edats.

Destacar també el magnífic concert de la passada nit del 3 d'agost. Concert dut a terme per Di-versiones, una orquestra que toca amb un únic objectiu “passar-ho bé i fer-ho passar bé”. I podem dir amb veu alta que ho van aconseguir! Doncs amb el seu recull de cançons "del verano" personalitzades amb pinzellades d'originalitat i gràcia, van fer un espectacle màgic que convidava a tots els públics. Feia molt de temps que no veiem gent de totes les edats reunides i participant activament d'un concert de la nostra Festa Major. Era increible veure des dels més petits ganxons als més grans cantant i ballant les cançons, totes dirigides amb gràcia pel dinàmic cantant de l'orquestra, des del primer minut del concert fins a l'últim segon. L'ovació, els forts aplaudiments, i els crits d'euforia que el públic llençava als integrants de la gran orquestra, eren ben merescuts. Aquest any, l'Ajuntament ganxó ha sapigut triar bé. Esperem que l'any que ve Di-Versiones torni ha estar convidada, doncs a part de la magnífica i divertida estona que ens van fer passar a tots, pensem que el nombrós públic de diferents poblacions que segueixen l'orquestra van ser benefici pels comerços de la ciutat.

Com és tradició, els focs d'artifici a la badia varen posar fi a la festivitat local. I com cada any, la platja era plena de públic ganxó i visitant que admiraven l'espectacle pirotècnic sense perdre'n cap detall. I amb un gest de gratitud i satisfacció centenars de mans aplaudint amb força s'acomiadaven de la Festa.


Resumint, podem dir amb el cap ben alt que estem orgullosos, molt orgullosos, de la nostra FESTA MAJOR GANXONA i que esperem ja, amb moltes ganes, poder gaudir de la propera.

ESPIELL GANXÓ

Orquesta Di-Versiones en ple espectacle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada