diumenge, 17 de gener del 2010

"ARRIBA LAS MANOS !! "

Repassant les noticies sobre el municipi dels darrers mesos, ens trobem amb tot un seguit de titulars preocupants que deixen constància de l’augment de robatoris a la nostra ciutat.

Alguns veïns ens informen que abans de les Festes de Nadal, alguns establiments foren víctimes de robatoris. Algun dels casos serien una farmàcia de la zona de Vilartagues o una òptica al centre de la ciutat.

Els furts més sonats els tenim a les escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols, les quals van patir un seguit de robatoris de material informàtic. Els lladres van visitar primer el CEIP Ardenya, dies més tard el CEIP L’Estació. La nit abans de la jornada de portes obertes i presentació de les noves instal•lacions del CEIP Ardenya, aquesta escola tornà a ser objectiu dels lladres. I tampoc se’n lliurà el CEIP Gaziel.

Durant les festes nadalenques els magatzems de material elèctric Girosacme patiren també un furt. I sense anar tant lluny, aquest cap de setmana ha hagut un robatori a mà armada al carrer Metges!!

Ens hem de sentir insegurs els ganxons i ganxones? És fruit tot de la casualitat o el vandalisme i delinqüència a Sant Feliu de Guíxols s’han disparat? A els nostres representants polítics els preocupa tant aquesta situació, la seguretat dels ganxons, com a nosaltres? Han pensat possibles solucions?

Segons ens explicava un dels nostres lectors tot fent un cafè, de moment sembla que a la “casa gran” el primer plat són els contractes laborals: els aprovats en les darreres oposicions, la creació de places o interinatges pels que no han aprovat i es volen quedar, allargament de contactes per substitucions, ... I és clar, de segon hi deuen anar totes aquelles discussions entre els regidors per decidir quins dels “no aprovats” es mereixen més quedar-se que altres. Però sort que existeixen caps d’àrea i Regidor/s de personal que es puguin dedicar a aquestes tasques de valoració d’aquests treballadors, si no ens podríem tornar a trobar amb aquelles disputes entre els representants polítics i amenaces de trencament de pactes i quatripartits que tant ens avergonyeixen als ciutadans ganxons en quan ho llegim als diaris.

Així que sort, sort d’aquests caps d’àrea i Regidor/s de personal que s’encarregaran del primer plat i que s’encarregaran de que el segon no es repeteixi, mentrestant la resta de regidors i l’Alcalde podran, de postres, preocupar-se per la seguretat dels ganxons i mirar de trobar situació a aquest augment de furts i delinqüència. I que com a entrant, no s’oblidi cadascú de la seva regidoria, és clar, no val tastar el plat del comensal si un no s’ha acabat el seu.
ESPIELL GANXÓ

17 comentaris:

  1. Espero que això que t'ha exlicat aquell veí no sigui cert i l'ajuntament no s'estigui discutint per banejades en comptes de pel que si és important. A mi hi ha hores del vespre que em fa por passejar per sant feliu. a més, no cal recordad a l'ajuntament que per treballar-hi s'hi han de passar unes oposicions i que si es necessita algu més per cobrir alguna plaça que encara no hagi sortit a concurs doncs que triin als més eficients i mirant si volen com a molt l'antiguitat, però sempre relacionada amb el nivell de treball

    ResponElimina
  2. el que és penós anònim? a mi em sembla un article interessant.

    ResponElimina
  3. aquest veí que us ha passat aquesta informació deu ser el mateix que me la va comentar a mi, un home amb negoci a la rambla oi? jajajaja. Pobre home, i a sobre creu que té arguments, ara el dia que atraquin el seu negoci llavors ja posarà el crit al cel. Si és que teniu raó hi ha que volen tastar el plat del del costat mentre el seu s'està quedant fred i caducat!

    ResponElimina
  4. Bueno parece que todo se puede amparar bajo el mismo supuesto "LA CRISIS". "LA DECADENCIA". En, fin, tres comisarias de policia, unos agentes en cada una de ellas, todos sentados en sus sillas "reglamentarias" y si quiere usted interponer una denuncia "vuelva usted mañana" o y el cuestionario básico de rigor no tiene desperdicio. ¿Cúal es su nombre? ¿Su edad? ¿Su ocupación? ¿quién es su padre? ¿Y su madre?... cuando llegas a la sección de preguntas medio interesantes ... en fin, acaben la historia como mejor les convenga. La mía se como acabó, sentado en casa y sin solucionar el problema... así que espero que tengan ustedes mejor suerte si son víctima de algún "ilicito penal"...

    ResponElimina
  5. En primer lloc, agrair els nous post’s que heu “penjat”. Els vostres seguidors trobàvem a faltar les vostres opinions i informacions, així com el debat que generen.
    Com a responsable polític de la seguretat a la ciutat puc afirmar, amb dades a la ma, que els índexs de delinqüència que estem patint a Sant Feliu són molt inferiors als que estan patint a les poblacions del nostre entorn, tot i ser la ciutat amb més habitants, i que “l’alarma social” que algú vol aixecar no respon a la realitat.
    Però amb això no hi ha prou, i la policia local, amb les seves competències específiques, i els Mossos d’Esquadra, responsables de la seguretat ciutadana, estan fent un esforç important per aconseguir reduir aquestes xifres encara més.
    I a més a més, l’Ajuntament, conscient de que la situació social i econòmica pot “alimentar” un increment dels actes delictius, no deixa de cercar mesures per a garantir la seguretat dels ciutadans i ciutadanes, sent aquesta una prioritat.
    En el que fa referència al personal de l’Ajuntament en situació de temporalitat, la informació que us han donat no és correcta, ni de bon tros i vull pensar que els comentaris són fruit d’una mala interpretació o d’una manca de coneixement global de la situació.
    Ni s’estan creant llocs de treball “personalitzats”, ni està en discussió qui té més dret a continuar treballant a l’Ajuntament. Tenim com objectiu continuar la regularització de situacions contractualment anòmales que afecten a treballadors i treballadores que porten a l’Ajuntament, alguns d’ells, més de 10 anys i que, legalment, estem obligats a fer.
    Informar que l’aplicació de mecanismes de regularització va començar fa dos anys a iniciativa conjunta entre Representants Legals dels Treballadors i l’Equip de Govern. Malauradament, s’ha de dir, que la situació econòmica i la normativa legal no ha permès fer-ho amb tota la celeritat desitjable.
    En aquest tema vull dir que, al contrari d’altres opinions, estic convençut que la plantilla de l’Ajuntament respon en qualitat de resposta a les exigències dels serveis que demanen els ciutadans i ciutadanes; i que la seva dimensió és la mínima exigible per a donar els serveis que l’Ajuntament està obligat a prestar.
    I, per últim, al contrari també de segons quines opinions, vull afirmar si l’Ajuntament té la mínima possibilitat de generar ocupació directa o indirecta, ho farà. No crec que la contribució de l’Ajuntament per a combatre la crisi hagi de passar per enviar a treballadors i treballadores a l’atur.
    Com sempre, a la vostra disposició per aclarir i ampliar tota la informació que creieu convenient.

    ResponElimina
  6. Bueno, al menys un regidor que dóna la cara. No com d'altres que quan se'ls critica o menciona s'amaguen sota l'anonimat.

    ResponElimina
  7. el què és penòs anònim del 18 gener a les 8.50????

    ResponElimina
  8. Sr. Juanjo una pregunta ¿qué hará usted cuando alguien decida atracarle a usted para llevarse algo a la boca? le sostendrá usted la mano en la celda, lo visitará a diario y mirará de ayudar a su familia (mujer y hijos) es que todo y que a ustedes les parezca que esa situación esta muy lejos hay personas que estan "todas" en paro en una unidad familiar sabe usted y ya hace meses que algunos ni cobrán la famosa "prestación por desempleo" que hará usted cuando esa persona se vea en la desgracia de tener que delinquir para llevarse algo a la boca ¿le preparará usted una sopita caliente? no lo creo... a más ver...

    ResponElimina
  9. Valoro molt positivament el ciberactivisme del regidor Juanjo Garcia. És molt gratificant veure que preguntes que es fan reben responta per part del regidor. Espero que continui així. Tots els ciutadans sabem el difícil que ha de ser portar la policia. Casos com el de la farmacèutica d'Olot demostren el difícil que és.
    http://myfxquest.com forex investment</a offer.

    ResponElimina
  10. Señor anónimo. Creo que te has pasado de frenada. Gracias a Dios no estamos en Haiti. Allí quizá si puedan valer unas frases como las que utilizas. Aquí en España hablar así es hacer demagogia. Y si una persona se ve en la necessidad de delinquir para llevarse algo a la boca dudo que seas tu que pagas una cuota fija de internet, tienes un pc, o al menos suficientes recursos como para no hacer faltas de ortografía i tener una sintaxis exquisita. En definitiva, si tu delinqes es que eres un chorizo o un gandul.

    ResponElimina
  11. joder hijo tus "i" son el ejemplo de lo que anelas...

    ResponElimina
  12. anhelar ---- verdad, no suena igual, pues para que complicarse la vida verdad... yo pensaba que esto era un foro abierto a la discursión y se convierte en no se que... bueno, referente al chorizo a mi me gusta ese que tienen "preso" en las carnicerias sabes me gusta el mas curaito sabes, solo de pensar en unas tostaditas, tomate y un poco de ese chorizo... no veas, en fin y lo de gándul no se eso siempre dependerá de los ojos que te juzgen ¿verdad? a más ver...

    ResponElimina
  13. Aqui parece que hay alguien que no cree que de la noche a la mañana una familia pueda convertirse en una especie de "cacos por la supervivencia" parece que no esta suficientemente informado que no sale de casa o que tiene escasa "empatía social" vaya usted a saber! En definitiva, ( le robaré con su permiso lo de "en definitiva" al colega anónimo que me critica, supongo que debe de estar muy aburrido en el sofá, viendo una peli de esas... aburrido por que la churri no le haga caso, quien sabe...) a más ver...

    ResponElimina
  14. anhelar lleva "h" intercalada

    ResponElimina
  15. Somos mucha la gente honrada que luchamos día a día y no nos ponemos a robar. Nada justifica la violencia de ningún tipo. Y si alguien lo hace o lo justifica en el fondo está tomando el camino fácil. Lo de la necesidad no es una excusa. La posguerra, eso si que fue una crisis de verdad. Juventud divino tesoro!!!

    ResponElimina
  16. Conozco lo de la "h" lo puse expresamente y si miras antes de escribir te darás cuenta que incluoso lo referí en otro post. A por cierto me produce un poco de gracia este último comentario. Vamos a explicar un caso que conozco o creo conocer: 4 miembros de la unidad familiar, todos en paro, les quitarón el piso por no poder hacer frente a la hipoteca y la subasta del inmueble resulto en que la cantidad recaudada era "inferior" al total de lo pendiente de la hipoteca con lo que después de ejecutarles todos los bienes muebles e inmuebles resulta que aún les falta saldar 50.000 eurillos sabes... el banco, si esas entidades tan pobres a las que Zapatillas les da dinero de bajo mano reclaman esa deuda en cierto juzgado... y mientras en la calle, si miras un poco las noticias verás que esto pasa a diario y si te acercas a un juzgado y preguntas veremos que te dicen... luego replanteate tu post que me parece de lo mas irónico. Date una vuelta por el Esclat ayer en hora punta y veras los muchos "clientes" que hay y estamos hablando de productos "básicos" los que uno compra en el SUPER cada día. En el Día estaba igual, sabes... yo no se si no puedes ver lo que se avecina colega pero yo casi que me compraria un Winchester ...

    ResponElimina