dimarts, 2 de febrer del 2010

D'ARTANYAN PERD UN MOSQUETER


I si et dic que el Quatripartit treballen “tots a una” i afegeixo com si res que les crisis de govern no tenen cabuda, t’ho creus, eh? T’ho creus? I si et dic que aquesta fotografia era mostra de coalició, i afegeixo com si res que desprèn sinceritat, pau i responsabilitat per cadascun dels seus píxels, t’ho creus, eh? T’ho creus? I si et dic que cada color té la seva visió, però afegeixo com si res que les discrepàncies les solucionen amb diàleg, cordura, maduresa i elegància, t’ho creus, eh? T’ho creus? Sabeu que us dic? QUINA BOLA, QUINA TROLA, ENS VOLIEN COLAR UN GOL, QUIN ENGANY MÉS ESPANTÓS, QUIN PARANY MÉS LLASTIMÓS, ÉS PENÓS I RUÏNÓS.

Un cop més les discrepàncies pel que fa a les diverses accions i decisions dels diferents membres de l’Equip de Govern, donen com a resultat un vergonyós espectacle. Fa un dia, es publicava en un diari comarcal que, degut a les picabaralles entre els diferents regidors, tornava a florir aquella crisi de govern que, feia uns mesos, amb una fotografia a l’estil “els tres mosqueters, d’Artanyan i tots a una”, els caps dels quatre partits polítics (PSC, ICV, TSF, ER) ens asseguraven que estava guarida i esborrada.

Avui, dos de febrer del 2010, Tots per Sant Feliu, anuncia la seva dimissió i abandona el govern municipal passant a l’oposició. Motiu? Segons es publicava ahir al diari comarcal el Punt, el motiu seria les diferències pel que fa a la negociació del pressupost per l’exercici del 2010. Segons el telenotícies d’avui, TSF podria estar dolgut per la manca de coalició a l’hora de prendre les decisions de govern. Realment és aquest el motiu? Doncs si fos així, com és que no han estat capaços d’arreglar aquestes baralles i aturar aquestes discussions amb diàleg i responsabilitat, com adults assenyats, com a responsables del municipi? O és que ens tornem a trobar davant de baralles de pati d’escola pròpies de nens petits o adults immadurs?

Ja fa setmanes que a l’Espiell Ganxó “l’aire” ens entrava per les orelles i ens començava a picar el nas. I no era la mosca. Un dels regidors, ara ex-regidor, ja ens va deixar un titular a la bústia que suggeria que la crisi de govern encara estava encesa i que el plat principal d’aquestes picabaralles eren temes de contractacions. D’aquí ja preveiem una possible tornada a aquelles disputes i amenaces de trencament del Quatripartit, que tant van avergonyir i decepcionar fa uns mesos als ganxons. I no anàvem mal encaminats.

Sabeu què passa? Que alguns regidors no respecten els “menús” i volen tastar dels plats dels comensals sense haver acabat el seu propi. No tenen clar quines àrees i temàtiques abarquen cadascuna de les seves regidories? No és cert que el Govern Ganxó disposa d’un Regidor de Personal que porta les contractacions dels treballadors de l’Ajuntament? Si suposem que el motiu fos que TSF no estiguessin d’acord amb una nova contractació, recolzada per la resta de membres del govern, i que per aquest motiu, amb una rabieta TSF tranquessin el pacte de govern, no seria decepcionant per aquells que en les urnes van confiar en aquest color? Però qui deia que eren ells, Tots per Sant Feliu, els que volen mantenir personal temporal treballant un cop acabada ja la seva substitució tot i no haver coalició en aquesta desisió? ara ens sona que algú ens mencionà la cosina d’algun d’aquests, ara ja, ex-regidor... Però no és el que ells estan ara recriminant? O és que la coalició és només en segons quins punts d’interès? quin embolic, ara no sabem si eren ells o no, si reclamen que es faci el que ells no fan, o és que si fan el que els altres no fan,.... Quin embolic! El que si tenim clar, i podem afirmar amb veu alta, que aquesta fotografia al estil “tots a una” és un frau.

Per tant, si et dic que el Quatripartit s’ha trencat i afegeixo com si res que és que a algun regidor això se li ha quedat gran, t’ho creus, eh? T’ho creus? I si et dic que algú es plantejarà la moció de censura, i afegeixo com si res que és que la possessió d’un tron i el poder els cega com al Golum aquell anell, t’ho creus, eh? T’ho creus? I si us dic que a tots plegats els fa falta més serietat, i afegeixo com si res, que com a adults no han sabut treballar? T’ho creus, eh? T’ho creus? Saps què us dic? SI QUE COLA, NO ÉS CAP BOLA, NO ÉS ENGANY NI ÉS EMBOLIC, NO ÉS PARANY, GENS COMPLICAT, ÉS AUTÈNTIC DE VERITAT.

I acabem amb les paraules que destaquen molts dels nostres col•laboradors, lectors i/o seguidors descrivint els sentiments que els aporta aquesta nova situació, catalogada per molts com a irresponsabilitat i cobardia: decepció, enganyats, defraudats, traïcionats, avergonyits, desesperançats, ... No hi ha més a dir.

ESPIELL GANXO
(espiellganxo@gmail.com)

46 comentaris:

  1. Nos tratan como titeres, nos venden una movilette cuando passean una harley. Y ese ejercicio de responsabilidad, el de mirar por nosotros los ciudadanos, dónde esta? hacen algo más que pelearse y discutir-se por aquello que ni les incumbe? o es que necesitan compartir las regidorias para sentir-se más grandes? no tienen suficiente trabajo cada uno con lo suyo? porque que va a pasar ahora con el mercado? y que pasa, que la han pifiado tanto con las basuras que ahora le dejan el marrón a otro y salen con la cola entre las piernas? COBARDES!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. A mes d'un li tindrien que haber tallat el cap el diumenge. I quan dic tallar el cap ho dic en tó d'humor, tal com ho plantejava la colla del carnestoltes. No vagi a ser que se'm prengui per un assassí que intenta atentar contra una institució "Plena de dignitat".
    Missatge pels polítics (per a tots 21) ... "sou una colla de ximples"....!!!!!

    ResponElimina
  3. ahora cascarle una mocion de censura al alcalde, tots per sant feliu como os adoro las proximas os voto ...

    ResponElimina
  4. el alcalde sale muy caro, sustituirlo por alguien que no salga tan caro seria interesante...

    ResponElimina
  5. pues yo no les adoro nada, son unos cobardes, más si tiran por la mocion de censura quien subirá al trono lo más probable sea el senyor Lobato, del qual no tenemos muy buen recuerdo. I peor seria que subiera aquel que dicen que será el proximo cabeza de lista de CIU, el señor Albó, aquel que tubo que dimitir por estafar i defraudar a más de uno. A más, essa moción de censura seria nada más que una muestra de traición, puesto que seria que TPF no abandonan ni por presupuestos, ni por contratos, ni nada, si no por el hecho de que quieren el trono.

    ResponElimina
  6. A veure, qui vol que aquests cobards que abandonen en un atac de rabieta governin sant feliu? aquests que no han sapigut ni portar el tema d'escombraries?, i que han fet una desgràcia al mercat i una gran putada als pobres mercaders que estaran hipotecats de per vida? Uff no, creuarem els dits que no sigui aixi, malament aniriem, ens convertiriem en el gran basurer del baix empordà.

    ResponElimina
  7. Quina vergonya....ni rabietes ni res de res, volen treure l´alcalde que tenim ara i punt. MANADA DE CHAQUETEROS. Així estem...que som un poble dormitori....pobre Sant Feliu, amb lo maco que ets i el poc profit que et treuen...

    ResponElimina
  8. El Sr. Albo veterinario a mi entender era buen pajaro pero este nuevo no lo tengo en mejor estima y eso es porque el mismo se lo ha ganado a pulso por su manera de ser y por no escuchar nada mas que a su propio ego. Hablan aqui de contratos, pues a mi seria lo ultimo que me preocuparia si tuviera esas responsabilidades. Lo de la basura que tambien comentan aqui, bueno, no hablemos francamente conmovedoras aquellas declaraciones de cierto farmaceutico a television costa brava en las que decia algo asi como que seriamos un ejemplo a seguir en el tema de gestion de residuos, todo el mundo puede ver el milagro natural de la limpieza sin igual que reina por todas partes (broma privada) en fin, ahora decir que despues de esto ahora pretenden gastar una subvencion en antenas wifi y ordenadores y bueno si alguien se pregunta como estan las instalaciones publicas de telecomunicaciones y parte de la misma en parchear la piscina municipal ...

    ResponElimina
  9. con la que esta cayendo y estos señores con sus disputas de patio de colegio, verguenza, anda que yo los mandaba a los 21 al monte a ver si se les aclaraban las ideas... veo que nadie lee las obras de Marco Aurelio en fin... nadie se ocupa de pensar en el futuro global siempre por el propio... por eso una mocion de censura al sr. Pere Albo para que se ponga las pilas no le vendria nada mal. Yo creo que su alter ego ya estaba saliendose por en campanario de la casa consistorial, vamos que se lo tiene muy creido el hombre

    ResponElimina
  10. no home, últim anònim, amb la mosió de censura no arreclarem pas res. Mira, les basures fallen però la responsabilitat d'aquestes era regidoria de tots per sant feliu, els pàrquings i el seu mal estat pel que fa a places i aquests nous projectes no estudiats amb profunditat són responsabilitat dels verds (sr. fernandez), el mal estat de les carreteres, carrers i voreres és de PSC (sr. Vicente), pel que fa als calerons és del d'hisenda, el sr. arara de tots per sant feliu, i ets... Per tant, l'alcalde no és responsable de totes les cagades, si no que s'ha trobat amb un equip que s'han dedicat a trepitjar-se els uns als altres en comptes de fer les seves feines. I és que això dels pactes de govern no serveixen de res, no poden governar a l'hora 4 partits amb criteris diferents. aqui és on està l'error. I si els de tots per sant feliu no han sapigut arreglar aquestes diferències i procurar per la feina i per demostrar a tots aquells que els van votar que van fer bé en posar-los allà al davant, doncs millor que marxin, no es mereixen aquest pacte amb ciu i mosió de censura, no es mereixen tornar a la casa gran quan acaben de sortir amb la cua entre les cames. Són com nens petits "ara m'enfado i marxo i et deixo tot penjat", això és el que han fet, i no només han deixat penjats als regidors i treballadors de l'ajuntament, si no que a tots els ciutadans, sobretot a aquells que van confiar un vot per ells. I és que aquestes rabietes no són d'ara sino que les han mostrat durant tot el mandat, o és que no era un dels de tots per sant feliu que s'emprenyà perquè l'espiell no va voler quedar amb ell amb una espècie d'intent de "compra" i llavors, com un nen petit, amenaçà i insultar? no recorden allò de "spam"? res, que tornin al parvulari a veure si aprenen alguna cosa de profit. Aqui no han apres res.

    ResponElimina
  11. I si han marxat, com és que se'ls deixa utilitzar la sala de plens per fer una roda de prensa?? és que ara els ciutadans en podem fer ús? qui ho paga això? res, que ja no són més que oposicio, i per tant, les rodes de prensa les facin a casa seva, sino demà em presentaré i faré a la sala de plens una reunió de la meva colla de carnaval, doncs tinc el mateix dret que ells no?

    ResponElimina
  12. El Alcalde es un títere que los diferentes regidores manejan a su gusto.
    Sant Feliu da asco, está sucio, pero venga el equipo de gobierno a cobrar,no hay dinero para nada... pués que se bajen los sueldos!!! salimos de guatemala pa meternos en guatepeor.
    Y el anónimo que se mete con el señor J.A. Albó es un cobarde por hacerlo sin decir su nombre, si tanto dice que robó , porque no lo denuncia en el juzgado???

    ResponElimina
  13. jo no sé si va robar o no va robar, però que no hi havia aigua clara segur, que per això va sortir a tots els diaris no? no és el que cobrava sense anar a treballar???????? i que per aquest motiu, i d'altres que segur no es poden ni publicar, va haver de dimitir. Però ara, tu tampoc dius el teu nom no?

    ResponElimina
  14. pandilla d'ignorants!!! tots us penseu que sou molt savis, no? perque en ves de dedicar un grapat d'hores mortes amagats a l'anonimat de les vostres sales fosques no doneu la cara i aneu a protestar directament a l'ajuntament?? voleu saber perquè? per què en el fons sou una colla d'acollonits que malgrat les vostres "crítiques" sempre espereu rebre algun favor dels governants de torn, siguin els que siguin. D'aquí un any i mig hi ha eleccions, presenteu-vos-hi en una llista d'anònims, es clar que no hi podrieu possar la foto, no? Ah i d'ex-regidors que tenen familiars a l'Ajuntament, res de res, els que han fugit encara son regidors, tot i que a l'oposició ( afortunadament )...

    ResponElimina
  15. ep, aqui ningú a faltat a ningú. Sento rara avis que et sentis dolgut/da per la situació, possiblement deus ser simpatitzant de tots per sant feliu, però has de respectar, que no dic compartir, que no tots ho som, i que alguns poder ho erem però després d'aquesta última presa de decisions, preferir canviar el vot. I per cert, qui diu que no anem a queixar-nos a l'ajuntament? i perdona, fa gràcies que insultis a aquells que firmen amb anonimat quan tu prestes un simple "rara avis"? va vinga, a que jugues... és molt baix criticar per criticar només perquè et sents dolgut o perquè no comparteixes l'opinió dels damés. Poder aquests anonims seran ignorants, o poder més llestos que tu, el que si és cert és que tu ets un maleducat o maleducada.

    ResponElimina
  16. rara avis que se te ve el plumero!! q aqui los unicos cobardes son aquellos que abandonan el barco a la primera de cambio y no luchan por aquellos que entregaron un voto de confianza. Tots per sant feliu? si amos, tots per la seva propia butxaca

    ResponElimina
  17. Donaria el nom però per xinxar ara no vull3 de febrer del 2010, a les 15:58

    ja ens ho acaba d'aclarar rara avis, és cert que aquests que abandonen, que resulta que segueixen sent regidors de l'oposisió?, sí tenen contractats a familiars a l'ajuntament. I d'això no es queixen no? en canvi, l'area en concret de la brigada, el responsable que la regeix, tècnics i altres membres de l'equip de govern creuen que és necessari un cap a la brigada però com als senyorets no els sembla bé doncs ala, agafen la motxila i marxen. Ara això si, que ningú els toqui aquesta noia, extreballadora d'una farmàcia, que està fent substitució d'una baixa tot i que la feina d'aquesta persona no l'esta duent ella? doncs què substitueix? el cul que hi havia a aquella cadira? Ah, i que ningu toqui a aquelles treballadores temporals que se'ls ha acabat la substitució però com els senyorets els fan pena i les volen mantenir, amb els diners de tots!!, doncs ala, no passa res... De veritat que han jugat fatal, més val que marxin que per fer el q estaven fent no val la pena. I aquests anonims no crec q es presentin a les properes eleccions, només opinen, que d'això es tracta pero sempre amb respecte i sense insultar, no com aquell que critica l'anonimat quan dona nom en fals...apa va, al parvulari,

    ResponElimina
  18. a les properes eleccions que es presenti l'espiell, frescor, joventut i noves aportacions favorables per la majoria de ciutadans és el que fa falta.

    ResponElimina
  19. Crec que l'actual equip de govern mereix, al menys, esgotar la seva legislatura per demostrar si són capaços d'ensortir-s'en o no, perquè, l'altra solució quina és?, que torni CIU al govern i torni a dividir el poble, no gràcies.
    Manel

    ResponElimina
  20. sembla que els meus comentaris crean polemica. Hi ha una gent que no enten res del que pasa, Tots X SFG, és un partit fet per gent del povle que nomes vol el millor per atots, no són politiquillos com els altres dels partits gran que nomes volen escalfar la cadida i arrivar el fi de més per cobrar. Fa falta mes gent com aquets, endavant!!

    ResponElimina
  21. tantos anonimos ya no sabes quién es quién!! a ver para esta tropa de opinadores que pululan por el blog, recordarles que la democracia se basa en el respeto a los demás, en la credibilidad de nuestros políticos y también en el compromiso de los mismos hacia sus administrados, por lo cual pido a todos los que opinan en esta página que demuestren un cierto respeto hacia las opiniones y decisiones de los demás!!. Por lo que respeta al abandono de TxSF, sin conocer a fondo el tema, creo que responde más a un pataleo infantil, que a una decisión seriamente meditada. Los más de 1700 votantes que les dimos confianza, no podemos entender porqué se deja un gobierno en el que se tiene un gran peso político por una simple contratación de un encargado de no se qué, o hay algo más que no cuentan,( y si es grave hay que denunciarlo) o tendrán que dar bastantes explicaciones a partir de ahora y sobre todo en las próximas elecciones. A pesar de esto, hay que respetar la decisión tomada. Espero que mis comentarios no ofendan a nádie, y que las réplicas al mismo se atiendan a las mínimas normas de respeto.
    Gracias;
    PS:
    A ver si es posible hacer menos faltas de ortografia, tanto en castellano como en catalán..

    ResponElimina
  22. rara avis ( autèntic i genuí)3 de febrer del 2010, a les 19:31

    ep!! hi ha algú que es fa passar per mi!! :-(. El "rara avis" de les 18:41, no sóc jo!!!. i a més no faig tantes faltes d'ortografia. Se li veu massa el plumero de per on va, no?. I pel que fa a l'Edmon Dantés (muy literário,no?), està molt bé el que opina, però d'on has sortit, del S XIX?, la teva redacció, impecable, ha de fer pensar a més d'un?.
    Demano a l'impostor "rara avis", que no utilitzi el meu nickname per escriure xorrades de suport als desertors...

    ResponElimina
  23. rara avis auténtico; no se a que se debe tu pregunta de si soy del s XIX? si es un desprecio, o no. Es la forma habitual de escribir de, creo, donde procedo. Intentaria hacerloen català, pero aún no me atrevo. Viendo el tono de tu anotación, me lo tomaré como algo positivo...después de leer tu entrada si que me he dado cuenta de qué rara avis de 18:41 es un impostor, además se le ve el plumerooo...

    Reconozco que en 2007 voté a TxSF, me pareció un partido independiente que podía aportar un aire fresco al consistorio, no hacía mucho que vivia en SFG y creí que era la mejor opción. En estos dos años y medio empiezo a entender de donde procenden y a qué responden, con lo cual creo que la supuesta independencia que propugnan no era tal, en el fondo se deben a unos intereses que desconocía entonces. Viendo el trabajo que se està llevando a cabo en estos años, y después de los dos últimos, convulsos y oscuros años de gobierno de CiU que presencié, creo que hay en este Ayuntamiento, como el la gran mayoría de lugares en los que he vivido, bastante gente honesta que dedica una parte de su tiempo a intentar resolver problemas de los demás y tomando desiciones que no siempre gustan a todos, pero qué favorecen a la mayoría. Un ejemplo lo vivo casi a diario cerca de mi trabajo, a pesar de las obras, creo que la calle Hospital ha mejorado un 100% por el empeño de algunos concejales. Afortunadamente en Sant Feliu hay mucha gente así. Si todavia estoy aquí para el 2011, empiezo a meditar a partir de hoy cual será el sentido de mi voto, o sea que voy a estar bastante al caso del trabajo realizado por los distintos concejales, aunqué sean de partidos que no existen dce donde vengo...( Verdes, independestistas...)

    Ah, lo de Dantés mjuy óbvio, no? Dumas toujours!!

    ResponElimina
  24. al rara avis vertader o impostor: tots els grups politics del poble estan formats per gent del poble, i segur que tots volen el millor per a tots (o això diuen quan ens demanen el vot). No està, doncs, aquí la diferència amb tots per sant feliu. Si al que et referies és que no estan sota un nom amb resó com és Er, CIu, PSC ... en part t'equivoques. recorda que tots per sant feliu és un grup independent que surgeix de CIU!! és a dir, comparteixen molts criteris i objectius i es van separar o independitzar per alguna discrepància. Semblant al que acava de passar no? Res, tots van al mateix sac. I totalment amb en dantés, això és una pataleta de criatura

    ResponElimina
  25. rara avis vertader: ets el mateix rara avis que insultava o faltava al respecte a aquells que deixaven opinió sense cap nom? (recordem que aqui això és formu d'opinió, no és un xat on es necessiti saber amb qui estem parlant, si no l'important és el què estem parlant, estem d'acord?)Jordi

    ResponElimina
  26. anònim de les 21.57, pel que vaig veient en els fòrums d'opinió que ens presta l'Espiell, pujar el to de la crítica no és el mateix que insultar o faltar al respecte com tu dius. estaria be, que tots els participants en aquest fòrum, ens inventéssim un nom o nick per saber a qui ens dirigim, tal i com els bloggers de l'espiell ens van aconsellar en altres debats.
    Afegir també, que tot i que estem en un xat, si que hi ha un creuament d'opinions important.

    No sé perqué algú es pensa que sóc de TxSF, o d'algun altre grup... simplement m'agrada estar al dia del que passa a on visc i també opinar-hi. estarem d'acord que l'Àncora no serveix per això, no?

    E.Dantes, t'allargues en les teves explicacions, que potser redactes sentències? sembla que ho deixes entreveure... no et volia faltar amb lo de S XIX, és simplement que aquest to tant pausat no és habitual en aquest fòrum...

    Ah! veig que t'ha caigut la vena dels ulls, (sobre els orígens de TxSF), espero que l'altre continui al seu lloc...m'equivoco?

    ResponElimina
  27. joder!!! quantas txorradas y cuanto royo. de Dantès i del rar avis. Lo que pasa en este pueblo és que hay mucho mangante suelto. A ver si con los comerciants fuera del ayntamiento esto empieza a mejorar. si no canya al mono...

    Oye, Emundo Dantes, he buscado en internet i tu nombre és falso, és el eroe del Conde de Montecristo, vaya xorrada

    ResponElimina
  28. decebut, però esperançat3 de febrer del 2010, a les 23:49

    Dantes, molt dir de les faltes dels altres, però tu també en fas. A part d'això, jo també sóc un dels ingenus que va creure en el missatge dels Tots, entre d'altres coses pq en Quim Valls és una persona honrada i seriosa que ha fet prou be la seva feina, altra cosa són alguns dels seus companys de grup, algú en concret que si que deu haver sortit del segle XIX ( i a més no deu llegir a en Dumas). no m'esperava aquesta fugida, sincerament. Cal, doncs, donar marge de maniobra als que es queden a veure com ho gestionen. Paciència i calma

    ResponElimina
  29. Bueno hoy escuche rumores de todo tipo seria bueno que alguien aclarara la situacion real y el alcance de la misma y si van a destituir o no al alcalde o que narices quieren hacer o que rumbo quieren tomar y la verdad es que hoy alguien me dijo imaginense que el Tots per Sant Feliu se habia disuelto, oigan a mi me parece que alguien deberia de decir lo que pasa en verdad y hacia donde quieren tirar ahora si no es mucho pedir, aunque quizas no lo sepan ni ellos,.

    ResponElimina
  30. oye decebut quiero darte un consejo yo no pondria la mano en el fuego por nadie, un saludo

    ResponElimina
  31. El otro dia escuchando el pleno uno de los que casi nunca se le oye le dió por charlar, bueno en su discurso creo que se reconoció culpable y reincidente de varias infracciones de trafico, bueno si ahora confiesa abiertamente eso alguien puede imaginar lo que podria hacer de ser elegido ALCALDE yo creo que ya me han visto bastante por el ayuntamiento y siempre y que ellos no me toquen las narices pues nada que hagan y digan lo que quieran, esto es un circo hombre! vamos a comer algo... que con tanta tonteria me entra hambre ...

    ResponElimina
  32. ¿Alguien me puede explicar porqué Pedro Luque se postula como alcalde?. ¿Es que ya habian pactado esta ruptura con TxSF i CiU, y lo del encargado de la brigada solo era un pretexto menor para romper el pacto? ¿De verdad álguien ve al Sr. Luque como alcalde de Sant Feliu ? ¿ se trata solo de una fanfarronada más ? ¿ qué dicen los partidos proclives a la moción de censura ? ¿es su silencio cómplice?.
    Como veis son muchas las dudas que me asaltan, y mi poco conocimiento del "who is who" local me provoca estas incógnitas.
    ¿Álguien pude responderme, Dr. Felt, rara avis, Feldusen, Mercé...?
    Grácias de todas formas.

    ResponElimina
  33. yo lo que veo es que tengo cada vez mas ganas de comer algo,aunque estoy dudando entre que tipo de comida elegir, bueno, siempre que sea factible es mejor comerse a un "grosero silvestre" y en aquel edificio amarillo hay bastantes... un saludo, Fell; M.D

    ResponElimina
  34. Edmon, no se si la teva ingenuitat és real o fingida, queda clar que en Luque no és més que un titella que es deixa portar pels altres dos partits, que no són capaços de donar la cara. El que s'ha de fer es deixar-se d'hósties i fer que aquesta ciutat rutlli com cal. Hi ha un Govern legítim que ha de fer la feina que els hi vam encomanar, el demés són punyetes...

    ResponElimina
  35. Manel yo la verdad es que no se muchas cosas sobre politica local aunque veras 7+2+1 hacen 10 y 5+5+1 hacen 11 por lo tanto 10 es menos que 11 asi que no esta claro lo que propones hasta que se decidan a hablar claro... y digan que pasa a partir del proximo ultimo jueves del mes en curso...

    ResponElimina
  36. Mas o menos lo que ocurre en relacion al chotis democratico. El charlatan alias politico te da su mensaje: Yo tengo la solucion para este pueblo, yo que llevo la palabra y gracia divina para el cargo cual desempeñare en beneficio de todos y cada uno de ustedes... dia siguiente de ser elegido: cuando me ingresan la primera nomina...

    ResponElimina
  37. Ayer recibi una interesante llamada telefonica procedente del otro lado del charco, el negro no apoya a Zapatillas asi que aquello que queria endosarle parece ser que no va a prosperar. No obstante, parece ser que estamos ante la claudicacion de un mito politico. Me pregunto si a nivel local hemos de seguir confiando en aquellos que hasta el momento aumentaron con sus politicas exponencialmente el paro y las medidas de correcion de los efectos de la crisis no estan dando los frutos esperados, nos estamos convirtiendo incluso a nivel europeo gracias a los socialistas en un socio "problematico" o "indeseable". A riesgo de que alguien pueda pensar que mi pensamiento se acerca a la formacion cuyo simbolo son dos gaviotas lo siento pero no, no tengo ese ideario, si bien es cierto que parece que estos no tienen ni idea de economia y a mi entender a nivel local no es que esten mas lejos ... hacen falta politicos comprometidos y dispuestos a tomar decisiones impopulares yo lo haria creanme, no me temblaria el pulso en hacer recortes y creo que eso ya se lo confese a un numero nutrido de personajes de esta villa... yo estoy por recortes drasticos en las asignaciones personales de los concejales y alcalde...

    ResponElimina
  38. Siguiendo en la misma línea mantener "todos" los edificios donde hay instalado uno o dos servicios municipales cuesta mucho a la ciudadania y requiere dedicar personal que de estar centralizado en un solo edificio no hace ninguna falta. Ahorrar y ser energéticamente eficientes que es de lo que nos llenan ultimamente la cabeza, pues parece que en un edificio de las características del actual ayuntamiento... yo solo sueño en el dia que volvere a perder de vista en el retrovisor la "magnifica ciudad de sant feliu de guixols" esta vez espero para no volver jamas.

    ResponElimina
  39. My dear Peter, you must be healed by now... on the outside at least, I hope you're not too ugly. What a collection of scars you have. Never forget who gave you the best of them, and be grateful, our scars have the power to remind us that the past was real. We live in a primitive time, don't we, Peter? Neither savage nor wise. Half measures of the curse of it, any rational society will either kill me or put me to some use. Do you dream much, Peter?... Ta Ta, Fell; M.D.

    ResponElimina
  40. TOTS X Sant Feliu o lo que es más cierto TOTS per la botiga, ha mentido, mentirá i seguirá mintiendo porque ese es su estilo. Ha engañado, engaña y seguirá engañando a todos los ciudadanos, votantes o no de su “lista de listos” y ahora, con la falta del regidor Sr. Valls, más.
    CiU es capaz de dejar la alcaldía en manos del Sr. Motas con su carácter de Dr. Jekyll i Mr. Hyde y la guapura de un chico Martini, mucho cuerpo y poco seso.
    Puede que el regidor “bisagra” Sr. Luque (TODO X la construcción) les dé el gobierno de la ciudad a cambio de un montón de promesas que no cumplirán, como no han cumplido a las que ya le habían hecho. Se arrepentirá por el resto de su vida política, la cual si pacta con ellos, será muy corta. De esto ellos ya se encargaran, como se han encargado hasta ahora. ¿O es que no lo sabe Sr. Luque ? Tenga cuidado no lo engañen TANTO que acabe en manos de Garzón !!!!!
    CiU se equivoca si cae en las garras de los T X SF. Si, será el fin de los Tots pero CiU no saldrá bien parada, todo lo contrario. Quizás al Sr. Lobato a quien CiU, o C, o U no quiere como alcaldable, ya le va bien volver al “poder” de esta manera, aunque no sea alcalde i le regalen “el sillón a los TOTS.
    El Sr. Lobato llegó a la alcaldía de rebote y de rebote quiere volver. Sin ganárselo. Todo para acabar siendo tirado como un Kleenex cualquiera.
    Este es el panorama que ahora por ahora se puede ver y oler en Sant Feliu.
    Deseo equivocarme, pero sintiéndolo mucho este es el olor a podrido que se huele en la calle y eso me dice que no debo estar muy errado.
    Piensen en la ciudad, en los ciudadanos y dejen que gobiernen en minoría, dependiendo de acuerdos con ustedes señores TOTS, CiUs y amics eso sí les rendirá beneficio i votos.

    ResponElimina
  41. diuen que TSF ens ha tornat a enganyar i aquelles escuses que anomenen discrepàncies i que resultaven ser el motiu de la seva retirada cap a l'oposició no eren certes? Resulta que tot era una escusa per aconseguir el seient de l'alcalde? És cert que ja s'ha pactat la moció de censura amb TSF ciu i en Pere luque, i volen posar al cap davant de l'ajuntament al sr Motas? tot eren llagrimes de cocodril? era un pla? on està la serietat en tot això? i no conten els vots dels ganxons? és just que passin a representar-nos un grup que no va estar escollit per la majoria dels vots ganxons? i aquelles declaracions que varen fer TSF a Costa Brava també eren part d'un pla? d'una mentida? Si fos així, no havia sentit mai haver tirar un vot a la paperera com aquest cop...

    ResponElimina
  42. son uns chaqueteros!!!!!!!!!! i si en Luque cau encara més!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  43. mira que som càrkamals, que ni pel Carnaval parem de fer-nos palles mentals!!. Gresca i rauxa!!! Falten poc més que dotze mesos per les noves eleccions, perquè no deixem treballar als que es queden, encara que en minoria, i si no ens agrada com ho han fet, votem per un canvi?, CiU, TxSF, AMICS, deixeu-vos d'intrigues de saló i fiscalitzeu al Govern des de l'oposició!! PSC, ERC, ICV, aneu per feina i acabeu tot allò que heu encetat, o que vareu prometre de fer, sense dilacions!!!. La gent de Sant Feliu som prou intel.ligents com per destriar el gra de la palla, però tot arribarà. Aneu per feina i deixeu-vos d'intrigues... GORA SANT FELIU!!!!!

    ResponElimina
  44. Bufa, bufa i rebufa.
    estic completament d'acord amb les últimes tres entrades.
    On és el seny ? S'ha l'endut la tramuntana ?

    ResponElimina
  45. Ja ja ja me gustaria saber como afrontara nuestro actual alcalde su nueva derrota, una derrota mucho mas amarga, claro, esta vez saboreando las mieles del poder y lo que mas me inquieta es como eso se reflejara en su madre la cual me parece tenia mucho peso en su escala de valores. En mis conversaciones con el en la mazmorra (su despacho) le dije que no lo veia un alcalde duradero y que sus estudios de derecho a mi entender le quedaban demasiado ... bueno imaginenlo, no hace falta escribirlo. En fin, le mandare una carta de despedida con redondilla incluida cuando su cese sea definitivo, a mas ver.

    ResponElimina
  46. dr. fell, ets un maleducat, no calia parlar de la mare de ningú, per començar. I millor no acabo, perquè no em vull posar al teu nivell, sóc més assenyada

    ResponElimina