divendres, 12 de febrer del 2010

SUPOSADA MOCIÓ DE CENSURA

Fa un parell de dies es va publicar en un diari comarcal l’opinió del regidor i líder de l’agrupació Amics sobre la situació de l’actual Govern ganxó i la dels partits de l’oposició. El regidor parla en nom de “la majoria de ciutadans” i afirma que aquests creuen que “els càrrecs polítics professionals amb responsabilitat només estan a l'Ajuntament per cobrar”. És estrany perquè segons les nostres dades (basades en enquestes als veïns i opinions que deixen molts ganxons a la nostra bústia) la nostra “majoria” tenen el mateix sentiment cap al líder d’Amics, del qual creuen que ha assistit als plens, durant aquests 3 primers anys de Govern quatripartit, tan sols per escalfar una cadira i cobrar el sou per assistència, doncs fins ara aquest personatge no s’havia manifestat en veu alta en cap sessió pública. És més, alguns dubtaven de l’existència d’aquest partit a l’oposició.

En aquest mateix article, el sr. d’Amics dóna gratuïtament quatre solucions possibles a la situació actual: en la primera suggereix que el tripartit actual pacti amb ell i el deixi entrar al govern per aconseguir la majoria. El regidor anuncia que si aquesta postura tirés endavant ell estaria disposat a col•laborar “sense cobrar ni cinc”. En la segona parla d’un pacte entre socialistes i els convergents, postura que és pràcticament impensable per les discrepàncies entre les ideologies d’ambdós. En la tercera menciona la moció de censura i crear un nou govern format per Amics + TSF i CiU. I en la darrera proposa que el govern continuï l’any que li queda tal i com està actualment.

L’Espiell respecta l’opinió del líder del grup Amics i el seu dret a fer-la pública, tot i que no ho compartim, doncs creiem que, tant l’actual govern com els grups de l’oposició, tenen molt clar quines opcions hi ha i, de ben segur, ja les han estat estudiant.

Repassant diferents articles del mateix diari, trobem que tan sols cinc dies abans el líder d’Amics, contradient-se al seu darrer article d’opinió, anunciava una moció de censura que tenia previst fer efectiva en el moment que el líder de TSF faci oficial la seva dimissió i el seu lloc sigui ocupat per un altre membre d’aquest partit. El regidor d’Amics, sense quedar-se curt, es proposa com a nou alcalde de la ciutat i assegura que no ha negociat res encara amb cap partit de l’oposició.

Si anem un dia enrere, llegim al mateix diari comarcal que, després d’anunciar la seva renúncia al govern, TSF descarta presentar una moció de censura contra el govern ganxó. I és que el dia anterior TSF anunciava la seva dimissió per les discrepàncies sorgides a l’hora de negociar els pressupostos, per la contractació d’un nou cap de la brigada i per el incompliment d’acords i/o pactes de govern (acords que, encara no han donat explicacions de quins són i que, per tant, no han donat l’opció als ganxons ha jutjar-ho).

Per una altra banda, el grup municipal CiU anuncia que no presentarà cap moció de censura sempre i quan l’actual govern tripartit els tingui en compte a l’hora de negociar els pressupostos.

Tot aquest conjunt de declaracions, actes, fets, picabaralles, discussions i contradiccions, tenen encara menys sentit quan ahir, 11 de febrer, ens arribava la següent noticia: Tots per Sant Feliu, Amics i CiU es reuneixen per tirar endavant la moció de censura i acorden que al capdavant, presentant-se com a nou Alcalde del municipi, hi haurà el sr. Motas. La noticia a la nostra bústia ens sorprèn tant com a tots aquells que la degueu estar llegint ara, sobretot tenint en compte els diferents articles que acabem de repassar. Avui, 12 de febrer, un membre de l’agrupació Amics ens confirma la noticia tot i que, de moment, cap grup polític ni mitjà de comunicació la fet pública. Per tant, de moment l’Espiell Ganxó parla de la “suposada moció de censura”.

I tot aquest show que hem pogut seguir a través de la premsa, radio i televisió porta ja una carrera de tan sols deu dies. I durant aquest curt trajecte l’únic que s’ha aconseguit es fer créixer la desconfiança dels ganxons vers els polítics municipals, tant els que governen com els que estan sota l’oposició. Es tracta tot d’una broma carnavalesca? Ens trobem davant una telenovel•la barata? Com és possible que amb cinc dies de diferència els grups de l’oposició TSF i CiU, després de descartar la moció de censura públicament, hagin estat a l’hora reunint-se per a tirar-la endavant? Com és que, abans de que acabin d’acordar-se els pressupostos ja s’està pactant la moció, faltant a la seva paraula el líder del grup municipal CiU? I com és que si, segons les declaracions repassades, els partits de l’oposició no havien negociat entre ells ara sorgeix del no res aquesta moció? Ens volen fer creure que amb un parell de dies s’han assegut tres partits d’ideologies diferents, amb discrepàncies conegudes entre ells, i s’han arreglat un pas tant important com una moció de censura i escollit el nou possible Alcalde? No siguem incrèduls: una moció de censura, per tirar-la endavant s’ha d’exposar, estudiar i debatre amb responsabilitat i consens, i això comporta un temps, sobretot quan la formen partits de projectes i ideologies diferents, per tant, no concorden les dates de les declaracions dels grups de l’oposició amb els de l’anunciada moció. Llavors les paraules que cada grup polític deixava escrites en diferents articles de premsa, no eren més que part d’un guió teatral, un paper, un joc dramàtic, un engany no només als partits de l’actual govern si no a tots els ganxons que inquiets seguíem les notícies als mitjans de comunicació. Ens han tornat a enganyar?

I com és que, a un any de les eleccions, es plantegen formar un nou govern amb els problemes que això comportaria? Si tenim en compte els factors adaptació, posada al dia, estudi, engega de nous projectes,les campanyes electorals que començarien al març, i etc, quans mesos realment treballarien? No seria com mantenir un govern fantasma, culs que ocupen cadires, mans que no treballen? No és un acte d’irresponsabilitat molt gran? Ningú s’ha plantejat que s’està jugant amb el benestar de la nostra ciutat? On és la responsabilitat i seriositat que s’atorguen, segons un escrit al diari setmanari Àncora, els integrants de TSF? I la democràcia? Ens imposaran un nou Alcalde sense tenir en compte els vots dels ciutadans?

Afegint-nos a l’opinió de molts seguidors espiells, creiem que el més assenyat, tenint en compte que queden escassos 12 mesos per les noves eleccions, seria deixar treballar a l’actual govern, tot i estar en minoria; i CiU, TSF i Amics fiscalitzar el Govern des de l’oposició. Els ganxons i ganxones som prou intel•ligents com, un cop passat aquests quatre anys electorals, jutjar els actes de cadascun dels partits, les promeses, els projectes realitzats, etc , i si el govern actual no ens ha agradat, llavors, a les urnes, seria el lloc per votar pel canvi.

Prou d’espectacles lamentables. Deixin de barallar-se pel seient de l’alcalde com a infants jugant al joc de les cadires. Prou d’aquesta música. És hora que cada part es posi a treballar al lloc que li pertoca (o al que ha triat, en el cas de TSF). I d’aquí 12 mesos, tal i com marca la democràcia, serem els ganxons i ganxones els que jutjarem la vostra feina i regalarem el vot a aquell que, a opinió de cadascú, més compleixi les nostres expectatives.

ESPIELL GANXÓ
(espiellganxo@gmail.com)

51 comentaris:

  1. Molt bona anàlisi de la situació. Veurem si preval el sentit comú, ho l'afany de protagonisme d'alguns.

    ResponElimina
  2. Falta una part de l'anàlisi: perquè s'ha trencat el govern i quina culpa d'això té el capità del vaixell, el Sr. Alcalde. I analitzar si alguns dels quinze del govern han estat escalfant la cadira durant tres anys. I el suposat engany als votants: jo voto CiU i dues vegades el tripartit no ha respectat que l'Artur Mas guanyi. Això sí i aquí no? com es diu en un altre comentari, bufa, bufa i rebufa...cap a un vent concret! Si de veritat, com també molta gent pensa, el govern està fent-ho molt malament, perquè s'ha d'esperar un altre any? Potser ja seria hora! No cal ser massa llest per veure els múltiples errors i veure com molta gent està decepcionada amb un quatripartit que va començar amb molta il·lusió. Sap greu, però el sistema preveu que la majoria (onze regidors) puguin governar. I si és veritat la suposada moció, a veure què i com ho fan...i també decidirem a les urnes si això va ser bo o no.

    ResponElimina
  3. per fi sembla que comencen a caure les caretes a les que en Luque, d'AMICS es referia fa un dies!!.
    L'excusa de que Tots X la Botiga abandonaven el Govern per un tema d'una contractació menor d'un treballador no s'aguantava per enlloc!!, Pel que es pot deduir de totes les informacions que es van publicant, queda clar que alguns membres del grup d'independents feia mesos que tenien converses amb la resta de la oposició per presentar aquesta moció de censura!!!. La veu de "princesa ultratjada" que es van voler fer creure a la roda de premsa per justificar la fugida, era una simple excusa, simple i excusa, per justificar-se sense justificació. Els partits que creixen a l'entorn d'un Gurú, sense ideología propia, només serveixen per protestar i poc poden fer quan estan al govern, tal i com s'ha demostrat. El GURÚ s'en ha sortit amb la seva, de fet mai hauria d'haver abandonat el partit que el va acollir durant molts anys, temps al temps. S'ens presenten unes setmanes massa mogudes a Sant Feliu que poden aturar alguns dels projectes importants de Ciutat que s'havien encetat tot i la crísis, i la política "testicular" sembla que s'imposarà sobre la política cerebral...
    és això el que ens mereixem?

    PS:
    el regidor "vitalici" aceptarà assumir alguna responsabilitat de Govern aquest cop, aquí foterà aquesta vegada les culpes per la seva pèsima gestió?

    ResponElimina
  4. colla de progres inguenuus!!! que us pensaveu que es podia governar amb la dreta en base a propostes polítiques? les coses han tornat al seu estat natural. les eleccions a Sant feliu les van guanyar les dretes, ( en aquest cas a sobre les menys cultivades i més cavernàries) i ara, un cop els hi heu fet la feina, us foten fora. Uns pacteu programes i els altres pacten poltrones i sobre això no hi ha res a fer.
    Carles Motas acaba de signar la seva acceptació de ser el nou candidat de CiU al 2011. No importa amb qui s'hagi d'aliar per aconseguir que les seves pretensions personals tirin endavant, l'únic entrabanc que tenia en el partit dels botiguers era en Valls, i ara aquest ja és fora."Que no nos pase nà!!" (bueno, al menys ara es podra fer la foto al costat de la Baronesa sense tenir que estirar tant el coll...)
    Rara avis, et refereixes al regidor Xargay quan parles del Gurú?

    ResponElimina
  5. Jo és que al.lucinopepinillos!!. Com es podien estar al govern i alhora pactant en secret amb CiU i en Luque? i aquests acusen de deslleials als socialistes i els demés?. L'afany de protagonisme personal del que es postula com a futur nou alcalde, sumat als pocs escrúpols dels qui el poble els va fer fora, més els interesos foscos d'un promotor-regidor (sense ànim de lucre, això si) donen la pitjor combinació que Sant Feliu pot desitjar. Llàstima de ciutat!!!

    ResponElimina
  6. Espiells, des del primer dia que us estic seguint, ara m'adreço a vosaltres per fer-vos arribar el meu descontent amb la vostra poca objectivitat respecte a la publicació de més amunt. mai habia fet un comentari, però sempre m'els miro tots, i llegint el que heu publicat, i els comentaris que accepteu penjar, crec que la vostra objectivitat està més que posada en dubte. Criticaveu molt i ara us lamenteu del canvi? de qui sou? espero que la moció tiri endavant i que fotin fora a aquesta colla de gamarussos que fins ara ens manaven.

    ResponElimina
  7. Crec que l'espiell sempre ha estat objectiu. Crític, però objectiu. I estic totalment d'acord amb el post. Que acabin el mandat en minoria i no ens deixem perdre el Thyssen i la resolució de l'herencia Anlló que ara estan encarrilats. És el futur de Sant Feliu.

    ResponElimina
  8. Anonimo de las 0:35, còmo se nota que eres de los que està en el ayuntamiento comiendo del bote. Venga ya!!! espiell + canya!!!

    ResponElimina
  9. Qué patétic és en Luque...

    ResponElimina
  10. Traidors per SanT Feliu ha aconseguit el que volia, un cop fora en Joaquim Valls que no es volia prestar a aquest joc, en Motas te via lliure, sense frens per a la seva ambició...No importa el que s'hagi de pactar amb el Luque, no importa asseures amb els qui fins fa pocs dies eren els adversaris i malgrat tot ja s'hi estava negociant tot i estar al Govern, no importa ja el problemes al.legats de presupostos, volia la vara i ja la té ( o encara no?)

    ResponElimina
  11. Es el futur dice uno aqui, el futur es mes negre que el cel en plena nit, una nit sense estrelles ni lluna, una nit fresca d'aquelles ... Los que tengan Hipotecones porque creian que se podia montar un negocio en este pueblo y este fuese rentable que se encomienden al Altissimo por que los pagara el papa santo... y asi una larga lista... xD, que verguenza de ciudad, gobernantes y la madre que los...

    ResponElimina
  12. Al paso que vamos montare un partido y me presentare para Alcalde a ver que les parece mi propuesta si me votan decretare lo siguiente: "en esta villa todos los trabajadores gozaran de 5 dias de descanso semanal, 1 dia de trabajo y 1 para mejorar la natalidad "...

    ResponElimina
  13. MOTAS ALCALDE JA!!. que aquesta colla de dropuls que hi ha a l'Ajuntament marxin a casa seva. Ens cal un persona amb imatge i carisma, no com aquest pallasso que tenim ara.

    ResponElimina
  14. comentari per l'Enric H.G.: em sembla perfecte que vulgis que en Motas sigui alcalde, però sembla que t'oblides d'una cosa, que les eleccions les va perdre CiU i que la lluita entre aquests i TxSF fou patètica, repassa l'hemeroteca. El cap de llist dels Tots, era en Valls que es va passar tota la legislatura 2003/07 fent el possible, (juntament amb el altres partits que encara estan al Govern) per propiciar un camvi a l'ajuntament. "HONESTOS I PREPARATS PER GOVERNAR", T'enrecordes? la capacitat per governar ha estat més que dubtosa, però sobretot, i atenent les informacions que estan apararegent als diaris i pel que circua pel poble cada cop tinc més dubtes de l'honestedad a l'hora de fer les coses. És cert que estaven negociant amb CiU i en "GILuque" una moció de censura fa més d'un any mentre eren al govern?. Potser en Carles Motas acabi siguent l'alcalde de SFG, però no haurà arribat al poder d'una manera neta, d'això en pots estar segur.

    ResponElimina
  15. resposta per l'Edgar Q. s'et nota massa de quin color ets!!. Jo crec que en Carles Motas pot ser un bon alcalde, la democràcia permet aquests pactes en minòries. Està clar que vaig votar a TSF i ho tornarè a fer a les properes, no m'en amago. A més persones properes als regidors m'han explicat tot el que hi hi van fer els sociates i els altres, i n'hi ha per llogar-hi cadires!!. El fet que s'estiguès parlant amb CiU i el Luque per fer una moció de censura mentre estaven aguantan el que els hi feien és lo més normal del món en democràcia, no ho facis tant greu, home!!. D'aqui pocs dies tot tornarà a la normalitat, primer els farem fora de Sant Feliu i desprès de la Generalitat, només ens cal paciència...

    ResponElimina
  16. doncs no crec que l'any que ve puguis votar a TxSF, no t'has enterat que en Motas serà el nou cap de llista de CiU? No t'has enterat que TxSF segurament és el seu últim any (mesos millor dit) d'existència? i no sé quines persones t'hauran explicat el que, però pensa que cadascu tira pel seu color, clar que, si parles amb gent de TxSF, com jo, veuràs que et diran que en Motas fa el seu camí solet i no conta amb nosaltres, que no estem d'acord en cap cas amb aquesta moció ni menys encara amb un pacte amb CiU, partit del qual vem sortir per fortes discrepàncies. I si parles amb membres de CiU veuràs que et diran el mateix que nosaltres, tampoc veuen clar aquesta moció.

    ResponElimina
  17. anònim de les 0.25, no se d'un treus aquesta informació! Et puc assegurar que en Motas no serà a les llistes de CiU, te la voluntat de seguir a TSF, ser l'alcalde de tots els ganxons i tirar endavant aquest poble que "sociolistos" com tu heu espatllat!!! Que s'et veu el plumero....

    TSF FOREVER!!!! MOTAS ALCALDE JA!!!

    ResponElimina
  18. potser calien canvis però no d'aquesta manera...tothom ha quedat força retratat la veritat....que trist que enfoquem l'any així...

    ResponElimina
  19. què d'on ho trec??? doncs dels diaris!! i no se quin plomero se'm veu perquè no soc "socialisto" com dius tu, soc de ERC, per si és del teu interès, tot i q no crec q t'hagi de donar explicacions. Abans de llençar res, pregunta Enric. I sobretot, informa't, perquè no es pot parlar (o mal parlar com fas tu) sense documentar-se. Llegeix els diaris i trobaràs la noticia sobre en Motas com a el proper cap de llista de CiU.

    a més, cal dir-te que els canvis es guanyen, els decidim els ganxons a les urne, NO S'IMPOSEN!! I si les coses no funcionaven recorda que no governaven sols els socialistes, era un quatripartit, per tant, tan gànduls, gamarussos, pallassos i no se que més he llegit per aqui, son els socialistes com els TSF, doncs van al mateix sac. I si no ho vols mirar com a gloval que és com s'hauria de fer, doncs eren un EQUIP de govern, i prefereixes mirar-ho per partits, recordar-te que els problemes amb les basures que em tingut els ganxons son responsabilitat de TSF (era la seva regidoria), al igual que el del mercat, turisme, els diners, etc i etc.

    En resum, t'aconsello que abans de parlar t'informis

    ResponElimina
  20. uniu-vos al grup del facebook "traïdors per sant feliu", és bona aquesta ;)

    ResponElimina
  21. Aqui s'estan proporcionant noms i cognoms que res tenen que veure amb la politica de la ciutat, crec que es bastant greu, eh???

    ResponElimina
  22. Noms i cognoms que no tenen a veure amb la politica de la ciutat? jo he repassat tots els comentaris i no es parla de ningú que no tingui a veure amb la situació i/o partits polítics actuals del municipi. A quins noms et refereixes anònim de les 14.45????

    ResponElimina
  23. Anònim d'ERC: ho veus com ets dels seus? el que passa és que esteu tots al mateix sac!! no he trobat cap titular de diari que digui que en Motas serà el cap de llista de CiU. Això us ho inventeu tu i els teus socis per desprestigiar-lo abans de que sigui Alcalde. La gent de TSF som gent que no fem política com vosaltres, només volem lo millor per Sant Feliu, no ens tenen que venir a dir de dalt el que hem de fer, som independents i això us fot molt, no?. I el problema de les basures, el van crear els socialistes foten-se en una àrea que no era seva i enmerdant-t'ho tot!! Els regidors de TSF han fet una bona feina i el pobles ho sap valorar això!!
    Ah! i veure si no fas tantes faltes d'ortografia quan escrius.

    ResponElimina
  24. Que els regidors de TSF ho han fet be?que els hi preguntin als comerciants del mercat cobert com els han deixat, amb el cul a l'aire!

    ResponElimina
  25. me parece que borraron el comentario Mercedes

    ResponElimina
  26. Estimat Enric si TSF no fes politica la gent del mercat ara mateix tindria els drets que es mereixen, no es trobarien en la situació de no saber que sera d'ells,ni tindrien que assumir el preu d'un projecte faraonic, que ha deixat d'herencia un señor que a la que ha vist l'oportunitat de fer-se amb el poder li han faltat cames per deixar-ho tot i marxar corrents.
    Tambe diu que sempre han sigut independents, realment voste creu que es una cosa per estar-ne orgullos?? Potser amb opinions externes les coses haguessin anat millor per el poble.
    I pot estar tranquil que si, el poble ho valora tot.

    ResponElimina
  27. Redios!! unos dias fuera de la plaza y el lio que se ha armado!!!!.¿ No habiamos quedado que Tots no presentaría ninguna moción de censura por el momento? ( declaraciones en la prensa del 3-4 de febrero). ¿ Cómo es posible que en menos de una semana hayan pactado un programa alternativo, las delegaciones repartidas y el alcaldable ya consensuado?. La ley marca unos requisitos ( LLei 8/1987. art 110) y por lo que parece ya està todo acordado. ¿ Y todo esto en el plazo de una semana?, algo huele a podrido en... Las informaciones aparecidas no concuerdan y además nádie las desmiente. Cómo ya expresé en un post anterior, di mi voto a esta formación, quizás fuí un ingenuo, pero ahora exigo una respuesta, o aún mejor un debate abierto en el que los ciudadanos de Sant Feliu podamos contrastar los motivos de este cambio de opinión tan vergonzoso:

    ResponElimina
  28. anda ja enric!!!!!!! de què parles?? t'has informat ben poc. les basures no funcionaven pq la regidoria q l'havia "d'organitzar" no va saber fer-ho, llavors, quan per fi els socialistes van dir prou i van ficar la mà (treient-li l'àrea d'escombraries a la cap d'àrea, al meu gust, incompetent i q tant defensaven TSF) va ser quan les basures van començar a millorar. Tiu, no llegeixes els diaris?????

    I lo de CiU i en Motas com a el proper cap de llista d'aquest grup sí va sortir al diari, no estas al lloro!! i tu ets de TSF? suposo q no del seu partit, si no que nomñés simpatitzant, ja q llavors no el defensaries tant, t'ho asseguro...

    ResponElimina
  29. """"Carles Motas acaba de signar la seva acceptació de ser el nou candidat de CiU al 2011"""" això és el que vaig llegir jo

    ResponElimina
  30. Quan és hora de fer propostes, de treballar més que mai, tots junts al voltant d’una taula, decideixen que no és el moment. Que se’n ha fet de la seva promesa i en alguns casos van fins i tot jurar, treballar responsablement i ser constructius per tirar endavant Sant Feliu ? És que amb l’embolic de les escombraries, punt real d’inflexió amb els seus tres grups companys de govern confonen tirar amb llençar i han decidit llençar Sant Feliu al contenidor ?
    Sant Feliu, els ciutadans i especialment aquells que els hi van dipositar la seva confiança NO es mereixen el que els 5 regidors dels TOTS estan fent.
    Els emplaço a que surtin al carrer, callin i escoltin el que realment pensen els ganxons de tota la vida, aquells que els han votat. Els hi caurà la cara de vergonya si son ben nascuts.
    El millor que poden fer, a part de penedir-se i demanar disculpes a la ciutat és quedar-se a l’oposició i deixar fer als partits polítics i sobre tot no fer més nosa, deixar els seus interessos personals per sobre dels interessos de la ciutat.
    Quina vergonya ! Quina traïció ! I per colmo dels colmos despertar l’afany marbellí del regidor-constructor com l’anomenen en un post anterior del que diuen que el van veure dinant amb la número 1 del PP a Girona, preparant les pròximes eleccions. Sr. Luque : vostè és un falç.
    Marxi Sr. Luque, marxi !
    Marxi JA. Plegui i deixi’ns en pau que ja prou ha embolicat la troca ! Pena de trobar quatre pardals que el segueixen.
    Espero que CiU, de qui diu el sr. Luque que estan trencats, deixin de banda guerres internes i facin la oposició responsable i constructiva que els TOTS no han sabut fer (ni governant ) que recordin com van guanya’ls-hi els regidors que varen perdre, desqualificant !i els deixin sols que és el que es mereixen. Treballin a la oposició i en les pròximes eleccions passin el plateret per que hauran tret rendiment polític gratis, malgrat sigui amb aquesta penosa situació i gràcies als que ja anomenen pel facebook TraidorsxSantFeliu.
    Al tripartit que queda governant els hi diria, mirin jo no els he votat però si us plau segueixen treballant ara que poden ja que s’han lliurat d’una bona rèmora. Facin el que es van comprometre a fer i si poden expliquin la veritat d’aquests 3 anys. No em crec les histories d’algun històric regidor que no hi ha qui l’aguanti, és infumable. Dictador i masclista reconegut a tot Sant Feliu.
    Ara ja no els hi deuen submissió a la seva llei del silenci, ells l’han trencat . No els excusin més.
    Seria divertit sentir les ANECDOTES que aquests senyors han d’haver deixat amb la seva empremta.
    El poble, que és sobirà al final parlarà on ha de parlar. A les urnes.

    ResponElimina
  31. Troglodytes troglodytes16 de febrer del 2010, a les 23:25

    el chochin comun es un ave, concretamente la mas pequeña de la avifauna española,es sumamente pequeña pero habil y rapida, la rapidez es fundamental para su supervivencia... quizas el proximo alcalde deba de ser tan rapido y habil como el chochin... la observacion del chochin comun da en si respuesta a planteamientos complejos incluso de la vida diaria... y sin duda ayuda a entender cual debiera de ser la decision a tomar en materia politica... el chochin comun se agrupa en comunidad para aprovechar el calor que desprende su pequeño cuerpo con otros y evitar la muerte por congelacion en la epoca invernal, no se si pueden deducir lo que quiero plantear, pero...

    ResponElimina
  32. Sant GILiu de Guíxols, sense Thyssen, ni anlló, ni ... Ja vàrem perdre la Universitat fa 8 anys i l'opció de tenir la millor illa de vianants de la Costa Brava, fa 17 anys.

    Serem Sant GILiu de Guíxols i TOTS AMICS

    ResponElimina
  33. anonim de les 22:11, estic amb tu. I dic molt alt que els vaig votar. Aixó vol dir que la meva decepcció i la seva traiduria m'ha copat més fort i de més a prop.
    FORA TOOS, cadaescú torni al seu comerç, que per aixó serveixen, O no ? perque ja dubto que visquin del seu comerç. Ara veig que tots viouen de renda. Tonto de mi. I jo a l'atur. Per cert Luqye m'has arruinat la vida ESTAFADOR així has fet la primera pela i la segona i la tercera... Per cert no hi ha un noi a l'ajuntament treballant que abans estava a la teva oficina de la rambla ? Es que ja has ocupat urbanisme abans d'hora ?

    ResponElimina
  34. Qui us ha dit que en Carles Motas serà el nou cap de CiU al 2011?. Aquest blog sempre ha estat un blog conta TSF, des del tema dels contenidors i altres, i en canvi heu fotut cada ensabonada a alguns regidors, com el dels Verds, en Fernandez, que cada cop se us veu més el plumero! Intotxiqueu amb la vostra informació d'una manera perversa. Tots va bandonar el govern pq ja no aguantava més totes les cabronades que algubns regidors els hi feien patir!!! I ara el seu deure és fer-los fora. sant Feliu no es mereix aquesta camarilla de socialistes i altres satèlits que els acompanyen.
    Endavant Carles, Pere, Carles, Fina i Silvia foteu-lis canya!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  35. enric, a qui se li veu el plomero és a tu, ja veiem per on van els teus tirus. Primer, l'espiell no ha dit en cap post que vagi en contra de totos per sant feliu, pq quan parlava de les basures va fotra canya al senyor alcalde Pere albó (repassa els posts noi, t'ho torno a dir). L'únic post on remet a tots per sant feliu és un on dóna resposta a unes amenaces o insults que un d'ells els va fer tot perquè no van voler quedar amb ell per fer un cafe (repassa-ho, i ho trobaràs). I quan criticaven les actituds dels regidors en els plens, també van atacar a l'alcalde, els verds, i a tots plegats. I quan critiquen la seguretat tb estan critican llavors el regidor que la porta q es tb de PSC. Per tant noi, no sé on tu veus el plumero dels espiells. Posa't ulleres o millor, llegeix abans de llençar cap acusació. L'espiell quan ha hagut de criticar negativament ho ha fet, i quan ha hagut de criticar positivament tambe ho ha fet, independentment dels colors de la bandera dels regidors. ells valores i critiquen fets, no politics. I no sé q dius d'en jesus pq sapiga jo l'espiell es queixa de les destrosses q aquest regidor ha fet pel q fa a aparcaments, etc, si no llegeix i visita el facebook. Noi de veritat, enric, a tu és a qui se li veu el plumero.

    I pel que fa al seu últim post no han criticat en cap moment a cap partit, només han fet una repassada a les noticies publicades PER ELS DIARIS (el punt i el diari de girona), no diuen res q no haguem pogut llegir al quiosc. és totalment objectiu, la subjectivitat la posem nosaltres aqui, als comentaris, o al forum de l'espiell o a la seva bústia, pero som nosaltres, la gent d'apeu, la gent del carrer, els ciutadans, els ganxons i ganxones, els q diem q el q han fet els TOTS és una vegenada i iresponsabilitat. I si no visita les votacions de l'infoguiols q tb veuràs el q et dic jo reflectat en les seves enquestes.

    I en resum, et torno a repetir, informa't abans de parlar, no acusis gratuitament. Jo respeto que tu etiguis orgullos dels TOTS, que els recolzis i que estiguis orgullos del teu apreciat Motas, però saps que et dic? l'orgull és el complement de la ignorància... I si vols la meva opinió, et tenen molt enganyat, sobretot si ets simpatitzant dels Tots i no saps lo del cap de llista de CiU, que és extrany.... doncs la noticia corre a peu de carrer!!!

    ResponElimina
  36. Enric, y a ti quien te ha dicho que TxSF abandonó por no se que cabronadas? estas mal informado señor. Los pactos con CiU hace siglos que empezaron ha hablarse, o cres tu que en dos dias se ha planificado una mocion de censura i repartido las diferentes regidorias, como el que reparte las cartas en una partida de mus? por favor, estamos hablando de algo serio, y no creo q ellos sean tan irresponsables como para hacerlo asi, al pim - pam, te lo aseguro. has preguntado a la regidora que abandonó durante los primeros meses su motivo? yo si. Tu deberías. A lo mejor te sorprende. y tu sabes cual es el pacto del que hablan los Tots, ese pacto que se supone q no se ha cumplido y de aqui su cabreo y abandono? yo si, y te aseguro q te sorprenderias, puede q hasta te plantearas cambiar de opinión. Y tu conoces a los espiells? seguro q tampoco. Yo si, y somos muchos q si, y te aseguro q no tienen color, deberías preguntarselo tambien antes de hablar. Mi vecina siempre dice, qui te boca, se equivoca...te lo dedico, sin animo de ofender, en pla cachondeo si quieres ;)

    ResponElimina
  37. Sí. Endavant Carles 1 i 2, Pere, Fina i Silvia. Endavant i carregueu-se als socialistes. La ciutat és el mar menor. No te cap importància.
    Si no aconseguim el Thyssen és igual. No ens importen els diners que poden deixar els milers visitants. Sant Feliu no te atur i els comerços no necessiten més clients.
    Ni escola Bressol nova, ni Hotels Anlló, ni Piscina. Sant Feliu no necessita res. Això que s’ho quedin els socialistes
    Lo més important és que en Carles 1 surti a la foto i a la tele amb corbata o neopreno de busseig. Em continuarà servin paelles amb la vara d’alcalde?
    Que en Carles 2, regidor emèrit de la ciutat, continuï dient que els ciutadans son un guarros com ha dit en públic més d’un cop i que segueixi dient que no hem de fer res per a que arribin més turistes a Sant Feliu. Era el meu president, el de Tots, i li podiem perdonar moltes coses. Però ara ha arribat al límit
    Que en Pere,insigne comercial de la Rambla Vidal elimini la Festa Major i el Festival de la Porta Ferrada, com vol. Lo més important és que la gent vingui a comprar a la seva botiga. I si no venen, que es fotin. Ja fotarà gent al carrer
    Que la Fina aconsegueixi expulsar a tots els emigrants, perque tots son delinqüents. Els del seu carrer
    I que la Silvia segueixi la saga d’aquest TXSF, i mantingui l’odi cap a tot allò que no sigui ella mateixa. Això és futur pero no el futur de Sant Feliu i el que volem els que hem estat amb Tots des del principi..
    Sí. Endavant Carles 1 i 2, Pere, Fina i Silvia. A veure si en un any sou capaços de carregar-se tot allò que han fet els socialistes. Perque aquesta és la meta.
    Tot s’hi val.
    Si es necessari fer un govern Luque i convertir Sant Feliu en una Marbella, no passa res. A lo millor la Pantoja ve a empadronar-se i sortim a la tele amb un nou casa Malaia.
    Si hem de pactar amb els amics de CiU encara que ens han insultat, no passa res perque tenim un enemic comú, els govern socialista.
    Si molts dels que crèiem en els Tots des del principi i deixem de estar amb ells i perdem les eleccions, és igual. Tindrem a la foto un alcalde de Tots durant un any.
    Ni els socialistes que tant i tant hem criticat ho farien pitjor.
    Sí. Endavant Carles 1 i 2, Pere, Fina i Silvia. Heu demostrat a tots als que crèiem en vosaltres que sou un frau i una vergonya

    ResponElimina
  38. Anònim de les 20:43, d'entrada podries escriure en català, que pel que veig si que l'entens. Deixa't de romanços i digues les coses pel seu nom!! Quin és aquest suposat pacte que vàrem fer amb no se qui? La regidora que va plegar, ho va fer per temes de feina i personals, i em sembla de molt mala educació esmentar-la, més quan encara te un negoci obert. No, no conuixo als espiells, però estic segur que no vaig gens errat quan dic el que dic de les seves " "inclinacions" polítiques, només cal que et miris el "amics" que tè!! igual que el facebook dels Traidors x Sant Feliu, heu vist els amics? tota la patuleia de socialistes i familiars locals s'hi han abonat, la majoria de Vilartagues!!. El temps us posarà a tots a lloc!!
    Anims de nou TSF, i no desanimeu!!!

    ResponElimina
  39. Enric, en primer lloc, si l'anònim de les 20.43 vol escriure en castellà està en tot el seu dret. Perquè l'entengui no vol dir que l'hagi de parlar si no li surt dels collons. D'on surts tu ara? estem al segle XXI !! En segon lloc, com et diuen més a dalt, informa't, cada cop les teves errades són més grosses. Tu saps com funciona un blogger?? segur que no... els amics que té en aquest blogger afegits no són tals amics com tu creus si no que són seguidors, que és diferent. Saps què vol di això? que qui té blog o conte blogger es pot declarar seguidor d'aquest blog o del que vulguin. No és que els hagi afegit l'espiell. De veritat noi que parles perquè tens boca.

    En segon lloc, si visites el facebook veuràs que l'espiell té amics de tots colors. Fins i tot forma part del grup dels JERC, del consell de joves, AVALOT, CiU, etc i etc. Noi, ho veus? la cagues una darrera l'altre.

    I com és que si tan enamorat estas dels TxSF no coneixes del pacte del que estan parlant? Jo si que el conec, i no soc ningu per fer-lo public, que ho diguin ells en comptes de llençar acusacions sense especificar res,. de què tenen por?

    En quart lloc, què passa amb els de vilartagues? ens estas insultant o que ens estas dient? què insinues? Enric de veritat, no seràs un bocamoll?

    I si tan en contra estas de l'espiell, què fas aqui llegint-los i col·laborant en els comentaris o forums? Crea't un blog d'opinió personal i fes la teva. Però ara, no vinguis aqui a vendre'ns no se quina moto, doncs si tan desastros et sembla tot això, marxa, ningú t'obliga a participar-hi.

    A més, com a pitonisa no et guanyaries la vida eh? doncs no només vas errat suposant les inclinacions polítiques de l'espiell, si no que t'has xocat de morros, no en tens ni idea!!!!! Ara que, si tu mateix dius que no els coneixes, que no els has vist mai, no creus que és d'ignorants llençar acusacions a veure "si l'encerto l'endevino"?

    Em fas gràcia,...

    ResponElimina
  40. Ostia enric, por favor, no me extraña que aún leyendo lo que se ha leido en la prensa sigas simpatizando con tal semejantes personajes. Pues tu también eres un buen personaje... que escriba en catalán? que pasa, que tu eres más grande como persona por ecribir en catalan que yo que lo hago en castellano? Chico,.... sin comentarios, tu solo te has retratado...

    ResponElimina
  41. au va enric, ara si que t'has passat... però tu que llegeixes? la pàgina dels tots segur que no, perquè no funciona... al igual que el cap d'alguns, i no et diré de qui, segur que tu ja ho saps, ja veig q creus q ho saps tot. "e primer paso de la ignorancia es presumir de saber", jajajajajaja

    ResponElimina
  42. eeeeeeeeee!! que pasa con los de vilartagas? perdona enric pero eso no te lo tolero, que estas insinuando? yo soy de vilartagas i si vull escric en català però com que ara no vull, escribo en castellano. Y no por ser de vilartagas significa que seamos votantes de los socialistas, que equivocado estas. Y como nadie se atreve a decirtelo te lo digo yo directamente, ignorante. No es un insulto, es un echo, pues ignoras lo que te acabo de contar y por lo visto, muchas cosas más. a parte de intolerante, por favor, a estas alturas de siglo y pidiendo que escriban en catalan.

    En este blog hay criticas negativas para todos y positivas para todos. Si no las ves es porque no has leido todo el blog, por lo tanto, no hables de lo que no sabes. Y si no te gusta lo que se dice en la ultima entrada del espiell pues tienes dos obciones: pide responsabilidades o explicaiones a tus TOTS (puesto que lo que lees es lo que ellos han dejado constancia en la prensa) o dos, no entres en este blog y no lo sigas, ya esta, no hay mas

    ResponElimina
  43. Soc l'Arnau, visc a l'avinguda catalunya, Vilartagues. I orgullós de viurehi hi pertanyer a aquest barri. No soc votant del PSC ni de Tots,... Jo dono el meu vot a CiU. Soc independentista però tolerant amb aquell que, pel que sigui, parla en castella o l'escriu. No cremarem a la foguera a ningú per això, com diuen aqui, estme al segle XXI. Aixi q enric, no ens deixis malament.

    Aqui hi ha gent que estan del cantó dels socialistes i, com llegiràs més amunt, n'hi ha que estan d'acord amb els TOTS. Pero ningú ha faltat a l'altra bàndol com tu. Pots no compartir però no per això deixar de respectar les diferents postures o visions. Això segur que t'ho han ensenyat a l'escola, si no repassa la lliçó, sempre ve bé ;)

    ResponElimina
  44. Apa apa, quantes tonteries dius enric. A veure, qui vols que hi hagi afegit en el grup del facebook "traïdors per sant feliu", en valls? en motas? les seves families? noi, si us plau, pensa!! lògic que afegits estiguin els que no són simpatitzants. O què et pensaves? si que fas gràcia, si

    ResponElimina
  45. el grup traidors per sant feliu no esta creat per anar en contra del grup politic en general (ideologies, projectes,...). és un grup tan per simpatitzants com pels qu no ho són i que estan decepcionats amb aquest ultim fet. I ho diu clar: Un grup de persones decepcionats amb les decisions de TXSF els quals crèiem honestos i preparats per governar, i ni una cosa ni l'altre.

    no inventis

    ResponElimina
  46. Enric, si es que et dius aixi...no et deus dir Carles Motas?? Perque intento entendre els teus comentaris pero no hi ha per on agafar-ho. I no et fotis amb els de Vilartagues perque al teu estimat li va faltar temps per venir a llepar el cul aqui dalt!!

    ResponElimina
  47. Vamos a seguir con la historia del CHOCHIN, un pequeño pajaro que tiene la clave para una situacion socio-economica inestable a nivel global y global incluye a Sant Feliu de Guixols, como digimos anteriormente los CHOCHINES se agrupan durante el invierno y su pequeño cuerpo de escasos 8-12 gramos transmite el calor a los demas congeneres evitando asi la muerte por congelacion. En el actual contexto global en el que la crisis economica causa estragos en las economias domesticas tanto de los que menos tienen como de aquellos mas acaudalados parece interesante ver el poder organizativo del pequeño CHOCHIN para salvaguardar su inegridad fisica en tiempos "adversos" y es que en tiempos adversos mas que defender pequeños feudos lo que toca es unirse todos para la mejora global es increible que en una poblacion comno Sant Feliu de Guixols se den este tipo de situaciones en vez de preocuparse nuestros gobernantes y los de la oposicion de la imagen que estamos dando al observador externo, al que jamas visito este pueblo perdido en un lugar X del mediterraneo. No se todo esto mereceria un profundo estudio sociologico porque la verdad no entiendo las aptitudes de uno y de otros... la crisis de esta poblacion ya arrastra de lejos, vean que no hay ni un solo proyecto que "vea la luz" y eso creo que de verdad por lo menos parece que mereceria el esfuerzo de llegar a una especie de consenso en pro de una posible solucion, perdonen si les ofende algo o mis conclusiones no sean facilmente entendibles, tampoco mi mente funciona hoy por hoy al 100% de sus posibilidades ligado quizas a la fuerte medicacion que uno tiene que tomar por motivos que no vienen al caso... un saludo.

    ResponElimina
  48. Jo també visc a Vilartagas, concretament a l'Avinguda Saragossa, i si, vaig votar a Tots per Sant Feliu, hem vaig equivocar i de llarg. Sou uns Traïdors per Sant Feliu. Us penseu que aquí dalt som la "purria", el barri de "socialistos" i no. Crec que el vaixell de l'ajuntament va a la deriva i no crec que el Sr. Carles Motas pugui fer res per aturar-lo. Que torni en Joan Alfons Albó!!!!

    ResponElimina
  49. Joan Alfons Albó?????!!! ni tan sols no és estimat per la seva pròpia partit perquè no confien en ell. Ha oblidat que prometia tant a la ciutat i llavors s'havia d'escapar del seu desordre gran. Lobato és l'única persona sincera que treballava durament per a la ciutat i no intentava només ser popular.

    ResponElimina
  50. i qui pensaveu que s'està aprofitant de la situació ? Joan Alfons Albó. Aquel senyor que als 8 mesos de ser alcalde va optar per "fer carrera2 després d'haver estat cobrant de la Generalitat sense anar a treballar !!! Joan Alfons Albó. Aquell senyor que ens va deixar al PROFESOR LOCO del TBO enfonsant Sant Feliu entre custos i fragatas. Teleferics per pujar a Sant Elm i d'altres improperis. Joan Alfons Albó que va deixar a Miquel Lobato d'alcalde a dit, com ho havia fet tot. A dit. Un govern que s'ha mogut entre factures fantasmes i treballs pagats i que encara no em vist enlloc. Topalxas i xapapotes.
    No sigueu babaus. Ara monten el "problema?" per que després vingui el Juanito alfonso ha salvar el mon.
    El soca d' en Motas què esparava ? que Joan Alfons Albó el deixaria fer i desfer com està acostumat ? Què penseu, que la reserva marina no se la cargarà Joan Alfons Albó, no oblidem que president del Club Nautic (jo tinc clase i tu no), primer son els quatre benestants de Sant Feliu i els quatre fangues amb el seu barquitu. Vaja negoci te montat.
    Joan Alfons Albó ha encès el llumí que cremarà a en Miquel Lobato per sortir, com bon noi que és a salvar el mon.
    On nadaras Motas ? On faras submarinisme Motas ?
    Sempre pots seguir servin paelles a Sant Pol, tancant el carrer els dies que vulguis i les hores que vulguis, pel teu interés.
    I mentres l' Arara a la Xina comprant todo cien per vendre-ho a todo mil. Així ha volgut tractar la hisenda local i per aixó ha marxat ?
    De la Fina Cosp tan sols, per educació dir que és i seguirá sent la dona florero i manada per en Xargay.
    En Xargay ? com pot dir que es demócrata i independestista un dictador com ell ? Qui no coneix a en Xargay ?
    I en Valls ? Nen mal criat que sempre ha tingut el que ha volgut, jo també voldria viure de renda per contra d'haver de malviure de l'atur gràcies al sr. Luque. Boticari prou feina tens a tirar endavant dues farmacies. Quin negoci t'has montat.
    Vagi fent botifarres Sr. Luque fins que aprengui que no es fan amb sang. Aquina matança ha anat vostè ? a la d'armes de destrucció masiva ?
    Es mereixen pasar-ho malament arrepentint-se d'haver marxat per que 2 i 2 son 4, pero 5 + 5 + 1 tan sols es bo per vostés, n per Sant Feliu.
    Poten dies insultant als seus exsocis, posnt-los a parir.
    No soc votant del tripartit però els hi haig de reconeixer que encara és hora que els hi han de flatar al respecte. Uns senyors.
    I qui tingui dubtes que escolti les declaracions d'uns i dels altres. Ha quedat gravat per a la posteritat. Això si que no es pot questionar perque està gravat.
    Gràcies per marxar TxSF. Gràcies per alliberar Sant Feliu de la vostra egocentricitat i dictadura. Ara no més falta que desapareixin del mapa

    ResponElimina
  51. Abans de tot, bona tarda als aquí presents als que escoletn la radio... Això sempre hem fa gracia! Bona tarda a tots!! I punt. Crec que un partit independent com a lider no ens va bé amb els aspectes de politica exterior. Tots sabem que hem rebut moltes subvencions i que els colors hi tenen molt a veure. I ara no nomes un partit independent, sinó dos!! Això si abans d'opinar com ho farà aquest nou equip de govern s'ha de veure...

    ResponElimina