dilluns, 22 de març del 2010

QUE SE'LS DESCONGELIN ELS CALIPOS

Vuit de març del 2010, data que de ben segur molts de nosaltres no oblidarem, i no només pels carrers coberts de neu, les carreteres tallades i els arbres caiguts, que el fort temporal va deixar al seu pas, si no sobretot pel caos elèctric que això suposà: torres elèctriques que es doblegaven com si formessin part d’una maqueta de plastilina, provocant greus averies i deixant a milers d’abonats sense llum durant una setmana convertint-se en la setmana del caos elèctric. I mentre sens desfan els calipos al congelador, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, junt amb desenes de voluntaris, treballen per tirar la situació endavant i trobar solucions (tal i com hem explicat al post anterior). Alhora (que no és el mateix que paral•lelament) els responsables polítics del nostre govern ganxó segueixen amb les seves tasques.

El dimecres 10 de març es realitza un Ple Extraordinari i Urgent per tal d’aprovar els pressupostos per al nou any. A la cita hi acudeixen tots els responsables polítics. Des del inici de l’acte ja podríem preveure que aquell ple seria una plaça de circ, això sí, extraordinària.

En el primer punt, l’oposició demana al govern l’anul•lació del ple al•legant que, per la situació de caos que s’estava vivint al municipi, la prioritat en aquell moment seria donar explicacions de l’estat de la ciutat i de les actuacions que s’estan duent a terme per part de l’Ajuntament, i no pas parlar de cèntims. Prec que molts podríem trobar correcte i fins i tot molts ens hi posicionaríem a favor. Clar que, pensant-t’ho bé... érem molts els comerciants, estudiants, farmacèutics, veterinaris, obrers, etc., que, tot i la neu que encara hi havia als carrers i la manca d’electricitat, no faltàvem a la nostra feina ni a les nostres responsabilitats...

Tot i que per votacions es decideix continuar amb el ple extraordinari i deixar el “donar explicacions” per a una junta convocada per aquell mateix dia a les 17h, l’oposició considera que aquell acte “és una pèrdua de temps”, insisteixen en fer “coses més productives”, tot i així treuen temps per reclamar la incorporació de la seva nova regidora.

L’oposició aprofita el ple per denunciar la falta d’informació: segons aquests, cap dels regidors governants els ha trucat per informar-los de la ciutat ni de les solucions en les que s’està treballant, i que per tant, quan els ganxons els pregunten pel carrer es senten impotents al no poder respondre’ls. Ostres! A nosaltres tampoc ens ha trucat cap regidor per explicar-nos que estava passant a la ciutat! I que sapiguem als nostres veïns tampoc? I a vostès? I nosaltres perdent el temps movent el cul fins als punts d’informació ...

I la cosa encara no s’ha acaba aquí. El líder d’Amics aprofita la situació per fer parenceria dels seus moviments durant aquells dies: “qui vulgui llum que em truqui”. Segons el regidor disposa de generadors amb els quals podria administrar llum a mil habitatges, generadors que ell mateix ha pagat de la seva butxaca amb un xec de 12.000 euros. Afegeix que ha fet ús de la seva maquinària per ajudar a netejar la via pública, rescatar persones, etc.

A partir d’aquí el nivell de crispació supera límits i regna la grolleria: crits, insults, faltes de respecte,... Sembla ser que l’Alcalde amb un gest anomena cara dura al líder d’Amics. El líder d’Amics anomena burro a un regidor socialista. Aquest a cops de crits demana respecte. El líder de TSF anomena “satèl•lit sense criteri propi” al líder ICV. Bé, el que ja havíem descrit en altres ocasions: baralles de pati.

Després de regalar aquest lamentable espectacle, el ple extraordinari continua el seu curs i s’aproven els pressupostos. Clar que, tal i com havien anunciat, l’oposició no hi participa i abandonen el seu lloc i la seva tasca.

Però això no és tot: la nit del 12 de març, aprofitant el nivell de nerviosisme d’alguns ciutadans que al trobar-se amb l’Alcalde li “canten” les seves penes, el líder d’Amics decideix afegir-se a la disputa regalant varis insults cap al Cap del govern ganxó. L'alcalde entra dins el joc i respon al mateix nivell que el primer. Són varis els espectadors: algun ciutadà, regidors socialistes, el líder de TSF i el líder de CiU. La discusió s'atura gràcies a algun regidor que, tot fent d'arbitre, envia a cada "lluitador" a la seva cantonada del ring. Però un d'ells no està disposat a deixar-ho allà i la cosa degenera tant que la policia ha d’intervenir i fent ús de la seva autoritat donen avís al senyor Luque de la seva mala actitud i de les conseqüències que li generaria si seguis en amb aquella postura.

I quan la ciutat ja ha vist la llum i pensàvem que tot tornava a la normalitat, els polítics segueixen amb el seu circ: segons els diaris i notes de premsa els ganxons ens assabentem que el líder d’Amics, a part de les actituds barroeres que ja ens ha mostrat, a més ens ha enganyat: presumptament, no tenia cap intenció de prestar els generadors que ell havia aconseguit, si no que pretenia fer negoci venent-los al millor postor per tal de no només recuperar els diners invertits si no de fer butxaca. El nostre Ajuntament no entra a la subhasta, cosa que agraïm doncs recordem que els cèntims són nostres, dels ciutadans ganxons. I el guanyador és....Platja d’Aro. A més a més, segons un diari comarcal, Luque és acusat del robatori d’un generador a Quart. Tot i que ell ho atribueix a un error, l’Ajuntament de Quart no en dóna gaire fe.

Ja en tenim prou. Ara cadascú que faci la seva anàlisi i critica d’aquesta pel•lícula. La nostra és clara:

1. Tal i com deia el líder d’ERC, l’obligació de tots els regidors, i més encara en una situació com la que estàvem patint la setmana del temporal, és treballar tots junts. Tant els que governen com l’oposició cobren un sou per donar lo millor de cadascú a la ciutat. Per tant, poder l’oposició hagués hagut de presentar-se a l’Ajuntament a oferir les seves mans en comptes d’esperar que et soni el mòbil. I si lo únic que necessitaven era informació poder haurien d’haver fet com la majoria dels ciutadans, presentar-se als punts anunciats per tal que et responguessin als dubtes.

2. És vergonyós que un regidor vulgui fer negoci aprofitant-se de les penes i desgràcies que patia la nostra ciutat.

3. És lamentable que es demani, per les circumstàncies que siguin, que s’aparquin les tasques i responsabilitats dels regidors al•legant “pèrdua de temps” i, incoherentment, s’utilitzin més de 70 minuts per discutir si es tira endavant un ple o no quan, des d’un principi, ja tenien previst aixecar-se de les cadires abandonant els seus llocs.

4. És patètic que aquells que ens representen puguin perdre els papers com si d’un “show” televisiu de premsa rosa es tractés.

5. Diuen que qui no exerceix el seu dret de vot, perd després el seu vot de queixa. Per tant, no és il•lògic que aquells que decidiren no participar de l’aprovació dels pressupostos, en aquest cas l'oposició, ara els utilitzin com a argument per un “trencament de govern”?

6. No dubtem que tant l’Ajuntament, com els tècnics i treballadors, junt amb policia, protecció civil i voluntaris, hagin treballat de valent per buscar solucions al caos que patia la ciutat durant el temporal. Ara bé, aquest “circ extraordinari” no calia, per regalar aquest espectacle millor es quedaven, TOTS plegats, a caseta a vigilar que no se’ls descongelin els calipos.


I ara ens anuncien la presentació d’una moció de censura pel proper 29 de març? Una moció que ens imposarà un nou alcalde sense tenir en compte el vot dels ciutadans? Una moció que planteja un nou govern del qual en formarà part un regidor barroer, mentider, lladre,... (tot plegat presumptament, no volem entrar en el món de les querelles....). Ens ho mereixem això els ganxons?

Quanta raó tenia aquell que digué durant el Ple del 8/3 “els ciutadans no esperen això de nosaltres”. Ara esperem que tots els regidors, de tots colors, ho tinguin clar, sobretot a l'hora d’escollir a qui donen la mà.

ESPIELL GANXÓ

66 comentaris:

  1. Fantastic el post ,domés recordar que l´eina la tenim a les mans ....el vot ,les properes eleccions passem factura.

    ResponElimina
  2. la llàstima és que ara no ens deixin votar i ens imposin un alcalde al qual nosaltres no vem triar i que de ben segur, ni a les properes eleccions, sortirà. Per això fa la moció, per tastar la cadira de l'alcalde, doncs de la manera democràtica no crec que ho arribés a aconseguir mai.

    I si per tastar aquesta cadira ha d'anar acompanyat de la maneta d'en Luque ho farà, tot i la repugnació que ens crei a la majoria de ciutadans. No volem que sant feliu es converteixi en una marbella amb polítics corruptes que acaben sortint a tots els programas de premsa rosa, eggggggsssssssss

    ResponElimina
  3. `Jo no m'esperava això d'en Lobato, com pot fer grup amb en Luque???????????? quina decepció!!!!!!!

    ResponElimina
  4. doncs a mi no m´hagués importat que l´Ajuntament pagués el lloguer dels generadors, vàrem estar 5 dies sense llum i res per escalfar.
    Trobo que l´equip de govern no ha estat a l´alçada.
    I tant que espero que les pròximes eleccions passin factura a tota aquesta colla de "chicharelus "

    ResponElimina
  5. 'És un blog obert a tots els ganxons i ganxones'????????? És un blog socialista!!!!!!! Penso que fins i tot si Luque es beneficiava de la neu, encara proporcionava llum per la gent. Només la gent en el seu costat sap la veritat sobre els generadors. Pari d'inventar històries. Per què la gent de Sant Feliu sempre parla malament d'altres?

    També veia la discussió entre l'alcalde i el Luque, i l'alcalde insultava amb paraules més fortes que burro. És això el comportament correcte d'un alcalde?

    ResponElimina
  6. Resposta del post punt per punt,
    El dimecres 10 de Març es va fer el Ple extraordinari per aprovar els pressupostos, però per fer aquest ple es va tindre que fer una comissió informativa el dimarts 9 de Març, en que hi havia regidors que no hi van poder estar presents perquè estaven sitiats a casa seva i la urgència en aquell moment no eren els pressupostos! Així treballava el govern per solucionar els molts problemes que tenien els ciutadans?

    Per tant, crec que és demagògic el dir que tothom (paletes, botiguers, regidors,...) treballava aquests dies per tirar endavant la seva empresa. Els polítics de l'equip mde govern havien de treballar pel poble, que en aquell moment era solucionar el caos, no salvar-se el cul per un possible vot en contra dels pressupostos, se'ls hi va proposar que es posposés uns dies aquest ple extraordinari i URGENT fins que tots els ciutadans tornessin a la normalitat, fins i tot posposar el ple per dissabte o diumenge.

    Als ciutadans no els té que trucar ningú, però si als membres del consistori municipal, ja que aquests representen a tots els ciutadans i per què vostè ho sàpiga els regidors a l'oposició si que van anar a demanar informació i a oferir ajuda a l'equip de govern, se'ls hi va donar el silenci com a resposta, informis bé i no sigui partidista!

    La baralla, estem d'acord, un fet lamentable, entre el Sr. Luque i el Sr. alcalde Pere Albó, és un fet, que com vosté sap, vé de lluny (ple extraordinari, 400 generadors que ha anat a buscar el Sr. Luque a Madrid i que el Sr. alcalde no deixa posar,...) i és una confrontació d'ambdues parts. La policia s'hi va presentar perquè el regidor Sr. Juanjo Garcia els va trucar i aquest es va afegir també a la trifulca en comptes de calmar les aigües. La policia no dona cap avís al Sr. Luque, sinó que és el Sr. Juanjo, que amb la policia present, els hi diu que si el Sr. Luque segueix increpant al Sr. Alcalde, recordo que els improperis eren mutus, l'emmanilli i el detinguin, cosa que va escalfar més els ànims. Al final, els van separar i per fi va acabar aquest fet lamentable.

    En comptes de tirar merda al Sr. Luque, el que tindria que fer, és donar les GRÀCIES, gràcies a ell, moltíssims ciutadans han tingut generador, sinó pregunti-ho a ràdio Sant Feliu. I si ha fet negoci, crec que és el de menys, ja que va solucionar molts problemes de moltíssims ciutadans, i també recordar que molts negocis han fet l'Agost en aquestes dates aprofitant l'avinentesa.

    ResponElimina
  7. Ja en tinc prou. Ara que cadascú faci la seva anàlisi. La meva és clara:

    1.- L'oposició es va presentar a l'ajuntament per demanar informació i oferir ajuda, i com he dit anteriorment, el silenci com a resposta. Per tant van sortir al carrer per ajudar als ciutadans, que és el que s'ha de fer en aquests casos.

    2.- És vergonyós que molts regidors vulguin fer negoci aprofitant-se de la desgràcia, posant els primers generadors als negocis dels seus familiars.

    3.- És lamentable que l'equip de govern tiri endavant el Ple extraordinari i URGENT sense donar cap mena d'explicacions als ciutadans, i no posposar-ho un parell de dies, fins que es solucioni tot. I si més no, aquests 70 minuts de pèrdua que diu vostè, es tindrien que haver destinat a donar les explicacions reclamades.

    4.- Estic d'acord amb lo del show, però recalcant, d'ambdues parts.

    5.- No sé de on treu la frase: " Qui no exerceix el seu dret a vot, perd després el seu vot de queixa." Em pot dir a quin Real Decret surt?
    Si pot, miris els pressupostos i digui si es poden sostenir durant tot l'any 2010.

    6.- Per evitar aquest "circ extraordinari" el que s'havia de fer és anar TOTS a una i acceptar tots els ajuts proposats.


    Moció de censura 29 de Març: el vot del ciutadà es tindrà en compte ja que sinó no es podria fer majoria per tirar endavant la moció. Sinó pregunti-ho al Sr. Montilla, Sr- Carod-Rovira i Sr. Saura com funciona això de governar sense ser la força política més votada. O també ho pot preguntar a la Sra. Padilla alcaldessa de Platja d'Aro, com és que va fer una moció de censura.

    Es podrà fer sortir del govern algun regidor barroer, mentider, inquisidor,... (presuntament, és clar).
    Ens ho mereixíem això els ganxons????

    Ara esperem que la Nova Era sigui el més productiu possible per el poble i arregli les mancances i els desajusts de l'actual equip de govern!

    ResponElimina
  8. A l'anònim de les 9:59h: és cert, l'alcalde també va faltar al respecte a la picabaralla del dia 12, i el post de l'espiell no diu el contrari!!!! si t'hi fixes en el seu punt numero 4 diu que és patètic que els que ens representen perdin els papers i participen d'un espectacle com un sow de salsa rosa com el que van representar aquella nit.

    I sembla mentida que encara hi hagi gent que tracti de partidista a l'espiell ganxó. Segons el post li otorgueu el color que us sembla bé. Quan criticaven l'actitud de l'alcalde en un post que deia que eren com nens petits deieu que l'espiell era convergent. Quan diuen que estan a favor de la via verda dieu que són d'ICV. Quan critiquen la manca de pàrquings pel face dieu que són de TSF. Quan critiquen les basures dieu que són socialistes,... No veieun que feu el ridícul? Algu ha llegit la seva presentació? L'espiell ganxó es un blog d'opinió, i t'han critiquen allò que està bé com allò que està malament, i tan els hi és de quin color porta la corbata el que ho ha fet. I així ho han demostrat en diferents posts (per veure-ho poder haurieu de ser seguidors). quan han trobat alguna cosa malament dels socialistes l'han criticada però quan n'han trobat de bones també. Al igual que amb la resta de partits.

    I en aquest post no dóna cap copet a l'espatlla als socialistes, si no a TOT EL GOVERN: iCV, ERC i PSC, per la feina que han fet durant aquests dies. Al igual que quan critica l'actitud d'alguns en aquest dia tampoc es posiciona, i és per això que els manda a TOTS a vigilar com es descongelen els seus calipos.

    Ciutadà TSF i en contra d'una moció amb Luque

    ResponElimina
  9. David Oliveras, com et tenen enganyat!!!!! Primer, en Luque no va portar 400 generadors, ni en broma!! Segon, dels pocs que va portar només en posar dos (poder un d'ells és el que va robar...), perquè la resta de punts o bé ja tenien corrent o bé ja tenien el seu transformador cedit per endesa gràcies a les pressions dels ajuntaments afectats. Llegeixi els diaris, que li expliquen molt bé això dels generadors d'en Luque.

    I si, si en Luque hagués volgut que l'ajuntament pagués el lloguer dels generadors, hagués estat bé, després l'ajuntament només hauria d'haver passat les factures a endesa. Clar que, el señor Luque no volia que li paguessin el lloguer, si no que hi afegia un plus, i molt, moltissim, exagerat. Sóc proper i ser de que li parlo, informis.

    Els regidors no van posar generadors primer als seus negocis, informis bé. Doncs si es refereix al restaurant del pare de l'alcalde llavors es podria dir el mateix del restaurant del regidor Clarà (CiU)??? no?? doncs tots dos pertanyien a la mateixa rodona, al mateix transformador, i per tant, tots dos tenien llum. Clar que això seria per mal pensats. No se li ha ocurregut que del generador que esta parlant és el que donava llum a l'ajuntament i que, per tant, tots ls negocis o vivendes que pertanyien al mateix transformador lògicament rebien llum?

    Ara bé, un regidor de TSF va rebre, abans i tot que els restaurants dels que parla, llum al seu negoci cedida per un generador que li prestà el senyor luque, abans de col·locar-lo per tal de cobrir necessitats bàsiques com ràdio, etc... Clar que, després d'una altra picabaralla que en aquest post l'espiell no explica, en Luque s'enfadà i com un nen petit li tregué el generador al seu amiguet.

    Que sàpiga que després de la baralla d'aquella nit entre luque i alcalde, cap dels seus companys de moció de censura li tiraven floretes al senyor luque, li ho asseguro. Per tant, això significa alguna cosa oi?

    Mentre s'estava fent el ple, a l'ajuntament a la poli i a turisme s'estava informant a la gent del que estava passant. A més, aquella mateixa tarda tots els regidors (nclosos els de loposició)tenien una junta per parlar del tema, per tant, el teatrillo que van muntar durant el ple sobrava.

    I suposo que quan l'espiell diu que no es tindrà en compte el vot del ciutadà, es deu referir a les varies enquestes que han corregut 8infoguixols, radio sant feliu, facebook's,twiter,...) on la gent votava a favor o en contra d'aquesta moció, i a favor o en contra d'en Motas com a alcalde, etc... Tampoc ho ha seguit?

    Jo crec que partidistes són aquells que diuen que els altres ho són, doncs els que no ho som veiem clar, sobretot seguint post rera post, que no ho són. A vosté si que se li veu el color

    ROSA

    ResponElimina
  10. Senyors/es és lamentable totel que ha succeit al poble durant aquests dies.
    1º Es vergonyós que tota persona (sigui representant del govern o no) faci negoci aprofitant-se de les necessitats de les altres persones. Per lo tant trobo vergonyós que es posin generadors a canvi de diners i que a sobre sigui algú que se suposa que ens té que donar exemple).
    2º Es vergonyòs que tant el senyor alcalde com el senyor luque arribessin a aquest nivell tant baix amb insults el divendres a la nit. Sincerament un espectacle lamentable.
    3º Per què no es va posposar el ple? Que són més importants els calers que els habitants de Sant Feliu? Em sembla que el govern aquí s'ha rebaixat al mateix nivell que el sr.Luque amb el tema dels generadors.

    Conclusió: El govern actual no dona exemple, i l'anterior va sortir de l'alcaldia per haver fet malament la seva feina. Per lo tant amics i amigues la pregunta és: Si tant uns com els altre només miren per els diners i no per el poble, a qui se suposa que hauré de votar a les proximes eleccions?Diguintm`ho perquè jo ara mateix veig a tots els partits polítics ganxons exactament igual.

    ResponElimina
  11. Sembla que alguns dels anònims que estic llegint tinguin nom i cognom. A darrere de moltes opinions s'amaguen regidors de l'equip de Govern o simpatitzants seus. Anònim de les 11:29, com pot dubtar a hores d'ara que l'espiell ganxó és un blog pro-socialista? quines altres proves més en vols ?. Tot plegat fa pudor i està clar que Sant Feliu necessita un canvi ara mateix, de totes maneres no patiu, esteu al cas i espereu al 31 de març a veure que passa...

    Una NOVA ERA està començant.
    PD:
    Sort d'en Luque a qui personalment vull agrair la seva desinteressada col. col·laboració durant els lamentables dies de la nevada. Alguns no ho oblidarem. Gràcies Pere

    ResponElimina
  12. No sé si els que escriuen sota l’anònim són d’un color o d’un altre. També sé que els meus comentaris donaran lloc a l’insult o, com a mínim, a la crítica.

    Però crec que val la pena aclarir certes qüestions que jo sí que vaig viure en primera persona, amb testimonis, sense el “dimes i diretes”.

    Primer reconèixer que durant aquest temporal de neu i de foscor els responsables polítics de l’equip de Govern hem tingut errades. Era el primer cop que ens trobàvem amb un temporal de neu d’aquesta magnitud i amb una apagada general de 5 dies. Però des de les 11 del matí del dilluns dia 8, que vam activar el Pla d’Emergència Local, els Regidors de l’Equip de Govern, amb l’Alcalde al capdavant, ens vam posar al front de la situació. Algú dirà, era la vostre obligació! Es cert i per això ho hem fet.

    I quan dic els Regidors de l’Equip de Govern ho dic per a no ampliar al Consistori. Només un Regidor de l’oposició, com van reconèixer tots dos en el Ple Extraordinari, es va oferir a tot allò que fos necessari. I venia d’estar moltes hores incomunicat en un altra població. Era també la seva obligació, però li agraeixo públicament. Va respondre a la seva responsabilitat com correspon.

    No va esperar a rebre una trucada. Es va oferir i punt. La resta, malauradament, esperava la trucada de l’alcalde i regidors que portàvem hores i hores sense dormir, al peu del canó, per a rebre informació. No per posar-se a disposició de l’operatiu d’emergència. Sinó per a rebre informació.

    Doncs bé, tenia més importància dedicar-se a fer trucades allà on fos per a exigir solucions que per a informar a alguns regidors que, contrastada ment, estaven a casa seva i no estaven voltant per la Zona Industrial com algú vol vendre, de que havia nevant i de que havia caigut la corrent. Que ja ho sabien.
    Aquests “desinformats” estaven a les portes de l’Ajuntament i a dins del Mercat es van posicionar regidors de l’oposició invitant a la gent a increpar a l’Alcalde i als Regidors!. Però no van entrar a demanar informació ni a posar-se a disposició de la situació!

    El dimecres a mig matí, un Regidor de l’oposició es va presentar a l’Ajuntament, a crits, demanant informació. Per què no es va presentar el dilluns a la tarda a posar-se a disposició de l’Ajuntament, és a dir, a disposició de la greu situació com van fer altres ciutadans i ciutadanes que a partir de la tarda del dilluns dia 8, ja estaven amb els seus vehicles tot terreny per a que policia i voluntaris poguessin ajudar a qui ho necessitava.?

    Capítol a part mereix el Regidor, Sr. Luque. No és pot anar com el Capità Tro i intentar guanyar guerres de manera individual,es necessita coordinació, perquè això, en comptes d’ajudar, distorsiona, com així ho van entendre la resta d’empresaris de la ciutat que, de manera voluntària van posar a disposició de l’operatiu d’emergència la seva estructura de personal i de maquinària. I ho van fer sense crits ni fent-lo públic, amb humilitat i en silenci.

    I en el que fa referència als generadors, poc a dir. Només que el Sr. Luque no va posar a disposició de l’operatiu cap generador. Com va dir el divendres a la nit, els generadors eren d’ell i els posava allà a on li sortia dels c...s! Literal amb molts testimonis.

    I així ho va fer. Amb insults. (Jo vaig ser un dels receptors). Amb l’oposició i prohibició explícita de l’Alcalde i amb la voluntat de fer allò que li sortia dels c...s, se’n va emportar els generadors que haurien pogut pal•liar una mica la situació, a Platja d’Aro.
    Per sort, la seva acció no es va fer notar gaire ja que 6 hores desprès, la llum, encara que provisional, arribava per xarxa.
    I el tema dels pressupostos sí que mereix un altre anàlisi que en una entrada posterior faré.

    Reiterar el meu agraïment a totes les persones que, sense crits ni veus,amb silenci i dedicació, han col•laborat per a sortir d’aquesta crisi. Per a ells era qüestió de solidaritat i responsabilitat ciutadana. Per els polítics, per a TOTS els polítics, era una obligació. Malauradament no tots han estat a l’alçada.

    ResponElimina
  13. La veritat és que no he llegit diaris, i no estic massa al dia del tema de la moció.
    Però objectivament:
    - L'alcalde i els que manen, ho han fet molt malament. La descoordinació que he percebut aquests dies passejant pel poble (no es podia estar a casa pel fred!) és espectacular. I sincerament, he vist amb els meus ulls a alguns regidors i treballadors de l'ajuntament esmorzant tranquil·lament a les poques cafeteries amb llum.
    - No sé si hi ha mala fé o no, però és cert que passejant pel poble, mentre esperaves la llum a casa per la calefacció, vaig veure llum al restaurant Bahia (socialista), al restaurant can Salvi (CIU) i als magatzems Valls (Tots per santfe)... En canvi nosaltres no teniem llum. Estic convençut que hi trobareu respostes. Jo també, m'he de fer polític.
    - Suposo que ara l'ajuntament aconseguirà més diners per cobrir les despeses de la nevada i els perjudicis... Però segurament nosaltres d'aquest diners no en veurem cap. Ja sé que em direu que aquests diners indirectament són per mi... però jo ja fa temps que no ho crec.
    - El pitjor de tot, és que l'experiència m'ha dit que santfe no té solució. Manin uns o els altres sempre serem un poble de tercera. Moltes grans idees (jo diria faraòniques) però cap pensada des del poble (Universitat, Thyssen, Cousteau,...). La veritat, sóc ganxó de tota la vida, i em fa vergonya comparar-me amb els meus companys de palamós o palafrugell.
    Sóc conscient que aquest post és una fotesa. I que segurament la discusió interessant és dir quin és el partit més "xulo". Per mi, la discusió s'ha acabat, continuaré anant a sopar a Platja d'Aro, anant a escalar a Santa Cristina, anant a comprar amb la dona a Palamós, i... dormint al llit de Sant Feliu.

    ResponElimina
  14. Juanjo Garcia, per què això que explica del Luque i del que van fer els de tots i ciu, no ho publiquen en panfletos com han fet ells? o als diaris? No creu que és informació que els ganxons hem de saber per tal de començar a dirigir el nostre vot a les properes eleccions? Escrivint això en un comentari d'un blog que no és ni seu no fa gaire desinfló del problema. Els ganxons volem i ens mereixem saber!!!!!!! fassiu públic home.

    ResponElimina
  15. Anònim de les 19:12, què vols dir amb què aquest post és una fotesa? què significa això.....

    ResponElimina
  16. Una vez leido el comentario del Sr. García y contrastado con otras fuentes que me merecen la má total confianza, solo me resta decir que me avergüenzo de algunos de los personajes que tenemos como concejales, y no me refiero a los que estan el el gobierno que más bién que mal hicieron frente a la situación como pudieron, me refiero a esos carroñeros que intentan sacar provecho y aún beneficio de una situación que nos coloca al límite. Sr. García, usted no lo menciona, pero yo si puedo hacerlo, el único concejal que se acerco a ofrecer ayuda al ayuntamiento, fué el Sr. Lobato. Lo que no me concuerda es su actitud posterior en el pleno del Jueves, pero esto ya es otro tema...

    Lo dije hace unas semanas, me arrepiento de haber dado mi voto a TxSF, y me avergüenzo de la actitud servil de su actual lider.

    ResponElimina
  17. escolta, edmont dantes, ja fa dies que no apareixies i ara ho fas per dir quatre xorrades i en castellà!! si et fa vergonya haver votat a TSF tu mateix!! els que ho vam fer estem ben segurs del nostre vot. És més, ara amb tot el que ha passat encara estic més segur de que ho vàrem fer bé abandonant el govern i deixant aquella colla de ximples " d'esquerres" no podiem aguantar més. Anònim de les 19:07, es ben be que no t'enteres!!! els magatzems Vall, no tenen res a veure amb ningú de TSF, a veure si et poses a lloc. Per acabar, d'aquí pocs dies, alguns de vosaltres, sabreu el pa que si dóna...

    ResponElimina
  18. enric HG, el pa que si dóna no, el pa que ens obligaran a tragar. Si mires les enquestes que s'han fet aquests mesos en diferents portals veuràs que la majoria de gent vota en contra d'aquesta moció, vota en contra de TSF com a alcalde i vota en contra d'un regidor governant com en Luque. Però es clar, als TSF els es igual el que pensi la gent, i motls de'ells formavem part del seu grup. Ara només estan cegats en aconseguir la cadira de l'alcalde perque és així la unica manera com la poden conseguir, perquè en eleccions no la guanyarien ni amb un miracle! Quina llàstima que hagi marxat en Valls, ell si que en sap, de fet, parlant l'altre dia amb ell coincidim en molts punts (per no dir en tots...).

    ResponElimina
  19. Ea ea ea, en Motas se cabrea, ais perdona, volia dir l'Enric.... juas juas

    ResponElimina
  20. Els de TSF, que van insultar l'Espiell en els seus inicis tot perquè aquests no van voler quedar amb ells (més ben dit, amb ell, amb el ara líder) per fer un café, i que van deixar clar que per a ells l'espiell era spam i que no els llegirien més, ara per ara creiem que són els màxims seguidors d'aquest blog perquè, tot i que la majoria sota anònims o pseudonims, es passegen diàriament per aqui.... jajajajaja

    ResponElimina
  21. En Luque, un tiu que durant aquests 3 anys de govern no ha fotut ni pal, ni tan sols obria la boca, en els plens quasi semblava part del moviliari. Ara, que ha vist un foradet intenta, a cops de colze, colar-se a la part governant al·legant que ell a portat 400 generadors el dia del temporal. Deixant a part quants d'aquests generadors eren reals, quans robats o quants diners va guanyar amb aquests, no creieu que si en 3 anys lo únic que ha fet és això, treballar 5 dies en 3 anys per portar uns generadors, es mereix ser regidor governant???? vamooos, em pixo!!!!!!! Serietat senyors, serietat.

    ResponElimina
  22. Dantès, som molts els que ens arrepentim, i fins i tot avergonyim, d'haver votat a TSF.

    ResponElimina
  23. Enric, maco, no vas dir fa un mes que et despedies del blog, que era " un niu de socialistes" ? doncs que hi fas ara de nou ?. Al menys no insultis!! Que passa amb la gent que escriu en castellà, que hi tens algun problema? ja et vares retratar fa un mes amb el tema de la gent de Vilartagues, tractant-nos com si fossim "purria". Que no ho tens clar que el poble no us vol? Tots per la Botiga està acabat, per molt que ho intenteu disfressar amb la publicació de la "Fuerza Nueva Era". Si us plau, deixan's en pau Enric H.G.!! Si us plau deixeu-nos tranquils TSF!!!

    ResponElimina
  24. Edmôn Dantès ha dit...
    Enric, que tozudo eres con lo del castellano!! Ya te aclaré hace unas semanas que este era mi modo de expresarme habitual, pero com veo que te molesta tanto mi idioma como mi opinión, te la digo de nuevo en català:

    M'apenedixo d'haver votat a un partit que no ha sabut estar a l'alçada de les circumstàncies quan el poble ho requeria, i que s'ha aprofitat de la situació per treure'n profits pocs clars en moments difícils.

    ¿Te parece bién ahora?
    No intentes hacernos creer que hay algo noble en las acciones de los tuyos, pués el pueblo, ya os ha juzgado.
    Menos prejuicios y más argumentos.

    ResponElimina
  25. David Oliveras:

    - Que collons parles !! Gent jove com tu i altres noies maques que us han col.locat per fer bulto a una llista plena de gent amb interessos.

    - Em rebenta, no sabeu quan, no poder explicar com van ser les coses (jo si que hi he estat tots els dies a l'ajuntament)que en aquest poble està ple de rencorosos.

    - Des de l'ajuntament es va treballar al màxim, i sort d'alguns treballadors, també, que van tirar del carro sense res a canvi.

    - TOTS; convergents i independents sabeu amb qui us uniu. Qui juga amb foc, es crema. I vosaltres us sucarrimareu... És una llàstima.

    ResponElimina
  26. Ganxó frustrat (diria que amb els comentaris que has fet ja se qui ets),

    Crec que ni les noies maques ni jo hi estem per fer bulto. I que els membres del nostre grup no hi ha ningú que es mogui per interessos. Sinó, no seguiria endavant el grup, i jo seria el primer en plegar.

    Per què no expliques com van anar les coses, poder sabrem moltes coses que veritablement han fet bé.

    No dubto d'alguns treballadors de l'ajuntament, segur que n'hi ha molts que han pencat com mai!

    TOTS: No sé quin problema teniu per posar el vostre nom, de que us amagueu? Això de respondre anònims i pseudònims no crec que sigui coherent.

    ResponElimina
  27. tan ets si et dius pepito com fulanito, el que compte és l'opinió, no qui la don

    ResponElimina
  28. Sr. Oliveres

    Més val no posar noms, ja et dic que si els poses de seguida et posen l'etiqueta.

    Pel que suposo em deus coneixer, jo suposo que t'he vist en les fotos de TPSF.
    Jo em vaig oferir com ho va fer mota gent (hi havia molts treballadors, però també hi havia gent com nosaltres que des d'un primer moment vam actuar). I amb els nostres vehicles vam poder arribar a moltes zones que encara no havia arribat ningú. De fet, amb el meu "quad" vam ser dels primers en arribar a les cases de Casa Nova per veure com estava el panorama.
    Jo vaig presenciar alguns espectacles, com ja he dit moltes vegades, lamentables i de presenciats per gent de tots els colors.
    I tinc clar, quins polítics estaven treballant i quins estaven disposats a posar pals a les rodes.
    JO US VAIG VOTAR !! Però descuida, que l'any que ja sé a qui no votaré... A marxat en Tete, l'únic polític del vostre partit que té principis (i no son convergents).
    En fi, a seguir lluitant !!

    Un ganxó emprenyat !!

    ResponElimina
  29. Ah !! M'oblidava...

    Em dic Jordi Torres
    c/ Doctor Ligonya, 12

    I la meva etiqueta: Per desgràcia a Sant Feliu, cada cop tinc més clar que votaré en negre (ni en blanc)..

    Ganxó Emprenyat

    ResponElimina
  30. Aquests dies estan sortint les pitjors misèries dels ganxons. Per això durant anys els demés ens han passat la mà per la cara. Tenim projectes engrescadors i només es pensa a intentar prendre la cadira del govern. El que pugui passar aquests dies ho pagarem mesos, potser algun any, si no ens recuperem. Amb la indefinició dels canvis, cap inversor fotrà un duro a la ciutat, ningú s'atrevirà a obrir un negoci i el turisme passarà de llarg. Ni vies verdes, ni tranvies, ni hotels, ni museu, ni res de res. El model de ciutat és un projecte a varis anys vista i els cabots d'un morrut i les bestieses d'un empresari sense escrúpols, les estaran consentint amb un còmplice silenci del que vol figurar i del que no pintarà res. En fi un panorama desolador. Bon futur ens espera.

    ResponElimina
  31. Voleu deixar-vos de punyetes i posar-vos a treballar!!, es nota d'una hora lluny que alguns dels que escriviu en aquest blog sou regidors, tant del govern com de la opocisió.
    Us recomano ;
    als primers posar-se a acabar les coses que heu promès de fer, sense dilacions, i deixant de banda la moció de censura, que us puc assegurar que no es presentarà ( sé de que parlo).
    Als de la oposició, fiscalitzeu amb rigor la feina del Govern, si no es compleixen els projectes que varen prometre, és la oportunitat de propiciar un canvi, netament, sense trampes. Sant Feliu no es mereix aquest espectacle al que estem assistint, hi ha massa en joc.
    Aneu a fer les feines que us toquen, i espereu a l'any que ve, en que els ganxons jutjarem obertament els treballs i els comportaments dels nostres representants.

    ResponElimina
  32. Dolors, què no hi haurà moció de censura? això no és el que diu en Luque o TSF (surt fins i tot publicat en algun diari, crec que el de girona, i a infoguixols.com)

    I jo també crec que per aqui corren més d'un regidor, sobretot de TSF, i s'amaguen sota anònims. Crec que l'únic regidor que hagi llegit jo per aqui que hagi dit les coses clares amb noms i cognoms es Juan Garcia, no?

    ResponElimina
  33. Dolors, què no hi haurà moció de censura? com sap?

    ResponElimina
  34. no em feu parlar més del compte...
    només cal escoltar seriosament el que es diu pel carrer per entendre que si hi ha una moció de censura, els que sortiran escaldats son els que la presentaran. Però la meva informació no prové del carrer, alguns regidors, tant de CiU,com de TSF confesen en privat que no estan segurs de si aquesta és la millor manera d'accedir a l'alcaldia, i han notat el malestar de molts dels seus simpatitzants que els incomoda la presència d'en Luque. Acosteu-vos a qualsevol regidor d'aquests grups a qui conegueu prou, i pregunteu-lis sincerament que en pensen, a mi han estat dos que m'ho han confessat. No em sembla be mantenir aquesta postura, crec, com he dit abans que els voldria vigilant als que governen i esperar un any per posar les coses a lloc s'escau, però es clar, no son persones normals són polítics i no sempre pensen en el millor pel poble, que hi farem...

    ResponElimina
  35. així no sap de veritat?

    ResponElimina
  36. doncs si no m'equivoco el mateix Xargai és qui ha confirmat la moció de censura pel proper 29

    ResponElimina
  37. Tela marinera...
    I seguiran passant segles i segles i segles i només es pensará en el mateix, calerons per la butxaca, mentres el poble tracte de sobreviure amb l'aigua al coll (o la neu fins el terrat i la llum a cops de misto).
    Menys paraules al vent i més acció treballadora a tots els nivells.
    Deixeu-vos de mirar tots el melic i poseu-vos les piles. Perqué si ja es deia que Sant Feliu era/és un poble-dormitori,ara va tota pastilla a desaparèixer gairebé del mapa,com aquell qui diu.
    El dia que la gent hi posi cor en comptes de mala baba i pretencions econòmiques, uns contre els altres, llavors serà quan els ganxons i ganxones puguem dibuixar algun tipus de futur per aquest poble nostre.
    I mira que es preciós Sant Feliu, però no hi ha manera que pugui aixecar el cap.

    Ganxona decebuda.

    ResponElimina
  38. Jo visc bastant a prop d'on viu el "sr. xargay" i nomès veient-li la cara paga... Quina pena !!!

    Aquesta Setmana Santa comença la penitència per als ganxons de la mà d'un dels judes més grans que ha tingut la ciutat....

    Ens tindrem que menjar els generadors (alguns d'ells robats) durant molts mesos.

    En fi. Sortirem a la tv..

    El ganxó emprenyat

    ResponElimina
  39. Sr. Oliveres
    Expliqui que pensa vostè del senyor Luque...

    El veu exercint de regidor de personal i d'urbanisme??

    A mi m'incomodaria veure el meu alcaldable al costat d'aquest personatje jesusgilarià, però clar tot val per tenir el poder...no?

    Ja sabem que pertany a un grup politic i per tant no és imparcial i entenc la defensa a ultrança però vostè sap qui va ser un dels primers negocis en tenir llum a Sant Feliu, abans que arribessin els generadors de endesa per tots? pregunteu-li al vostre cap de llista...interessos??

    Vostè no sap el deute que te el senyor Lobato amb en senyor Luque, investigui i ho sabrà?
    Volen fer-se la foto amb aquestes persones?

    Diu que el seu grup no te interessos? no fem riure, volen l'alcaldia a qualsevol preu i s'els enrrefot que sigui de la ma d'una persona que és convertirà en el "caudillo" de Sant Feliu

    ResponElimina
  40. es que hores d'ara hi ha algú a sant feliu a qui li mereixi una certa credibilitat en Carles Xargay?, que no els coneixeu ? potser els mes joves que parleu en aquest blog no sabeu de quin personatge es tracta, jo per la meva edat fa més de 40 anys anys que el conec i ja se de quin peu calça ( tot i que algun cop l'he votat, en aquesta llista o en anteriors opcions) i ara m'en adono de quan equivocada vaig estar, aquest dies m'ho ha demostrat. NO HI HAURÀ MOCIÓ DE CENSURA, US HO ASSEGURO !!

    ResponElimina
  41. No només en Xargay?? i en Carles Motas que? resulta ser que ara és independentista!!! us ho podeu creure!! rebutja dels seus origens?? penseu que aquest personatje va anar a la academia militar a Zaragossa, per pròpia voluntat i per servir a la pàtria i ara és independentista?? Jo amb persones així de volàtins no vull que sigui alcalde!!!!

    ResponElimina
  42. Doncs de que et queixes ? anònim de les 10:14, un Alcalde amb formació militar és el que li cal a aquest C::::S d'Ajuntament, que posi als treballadors al seu lloc, i que ordeni i manI.
    Segur que a la acadèmia va fer cursos de comanament i potser tècniques colpistes poc democràtiques, hi ara les atà aplicant.
    Què més voleu ? Alt, guapo valent i format podem demanar-ne més ?

    ResponElimina
  43. JAJAJAJAJAJA QUE BÓ!!!!MANU MOLT BONA IRONIA!!!

    ResponElimina
  44. M'acaben de dir per avall què el Pare d'en Motas ha agafat la cooncecio del bar del mercat. ja se que aquest dies tot sant Feliu va ple de rumors, pero si aixo ès vritat crec que ja n'hi ha prou!! algú ho pot confirmar-mu?

    ResponElimina
  45. A mi tb mu van dir, crec q es cert

    ResponElimina
  46. aha, aha, aha, rumore, rumore....

    ResponElimina
  47. Dolors Sagué, t'han enganyat els teus companys!! Fa uns minuts, al Ple d'avui dijous 25, en Luque ja avançat el que passara dilluns: la moció tira endavant!!!!!!!!!!! Quina vergonya, sense tenir en compte l'opinió de la majoria, ni tan sols dels seus propis companys de partit, doncs com tu deies, n'hi ha forces que no estan d'acord amb això de juntar-se amb en Luque.

    Uf, i en Luque al govern...en tres dies mal contats sortim als diaris i salsas rosas, com en Julian Muñoz

    ResponElimina
  48. Let's talk...
    Open your mind and be water my friend...
    Viatgeu més i deixeu el melic de costat que ja va tocant...
    Si més d'un viatgès més, otro gallo nos cantaria!
    Però clar, només ens mirem el llombrígol i així ens va...
    Fa molt de temps que s'han de renovar els aires!
    Ganxona decebuda.

    ResponElimina
  49. Tots per Sant Feliu, manipulats i enverinats pels seus assessors van permetre que el seu grup, o asociació o el que punyetes li vulguin dir es va trencar i mooolts es van donar de baixa. Malgrat jugar a la política sense tenir punyetera idea volen fer trampes en el joc. Sen van del govern per des de fora donar un cop d'estat. No oblidem que son uns faxistes, rics, viuen de rendes i son un pijos malcriats. Sols els importa el seu interès personal i sortir a totes les fotos.
    CiU vol treure partit de entrar al govern per la porta del radera. El que no sap és que entra a la cova del llop ?
    El Sr. Luque qui no el coneix ? Maltractador, explotador, lladre, viu del que cobra en negre i te els diners a Andorra. Sols falta confirmar el diagnòstic mèdic de la seva malaltia, li falta més d'un bull i acabaran o als diaris o a la fiscalia.
    El poble i els ciutadans no els hi importem una merda (amb perdó del llenguatge)
    Tan sols em queda un últim dubte Quants dels nou membres que fan la moció deuen diners a en Luque ? o favors d'aquells de com diu ell Ja ho trobarem ?
    Be per en Pere Albó entenc que governa a qualsevol preu no vulgui governar. Amb un corrupte penden d'una fallida a l'empresa i de més d'un judici que no el pot portar enlloc més que a prevaricar, que prevariqui un altre que ja tenen experiència.

    Una última informació Aquells que vosaltres dieu que la gent és partidiste i (si no pensen com ells ) socialistes sou uns covards i regidors avui de la oposició i segons semble amb 10 dies govern. Ja no caldrà que us amagueu darrere pseudonims oi? Sr. Mots Sr. Quimet Clarà Sr. Fortuny ... seguim o vosaltres mateixos os presenteu ?
    Mireu per no ser com vosaltres uns venuts a en Luque i sembla ser que a Endesa que és qui ens ha fet pasar 5 dies de collons, prefereixo que em diguin socialista al menys ells mai han mentit. El seu problema és que al no ser barrues com vosaltres no han fet públiques les vostres vergonyes, per responsabilitat política al estar al govern ? Per no cure tan baix com vosaltres ? Ara que seran oposició que parlin.
    M'agradaria dir el meu nom com alguns han fet però no puc. En Luque de tan en tan, com és tan bo, em dona feina o em diu que soc una merda, depen de com es lleva. Si, ho sento i ho confeso, em dona quatre duros per treballar per a ell i ho necessito, per això tinc por, com molts. Vivim en l'esclavitud ? Si fa d'amo negrero. No sabem el que ens espera amb aquest tiu manegant als Tots, perdó que ara son la NOVA ERA (llegiu més amunt) i als CIU tots 10 depenen d'ell Com diuen els argentins Que les vaya bonito ! La última frase en castellano esta dedicada al Sr. Clará que como és un bocas todo se sabe. Recuerdos del Pepe haver como cumples i lo vuelves a meter en las escombreries eh Quimet ?

    ResponElimina
  50. Patètic, de veritat. Vaja espectacle que esteu donant via blog. Tingueu els sans cullons de fer-ho en un mitjà on realment la gent us pugui "escoltar", perquè a mí s'em cau la cara de vergonya només de "sentir" el que escibiu.

    ResponElimina
  51. benvolgut, estimat i benaurat anònim de les 12:42. no sé si ho sap però la llibertat d'expressió preval per qualsevol tipus de censura o ànim de repressió. no se a quin mitjà es refereix...Pot ser, vostè estaria més còmode amb una dictadura!!!on la gent no pogués opinar, en tots els sentits i en totes direccions. s'ha acabat el callar...per moltes tonteries que es puguin dir...VISCA LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ AMB RESPECTE

    ResponElimina
  52. ültim anònim, el de les 12.42, a qui et refereixes? a la gent que comentem aqui? o a l'espiell Ganxó? Aqui hi ha molta, moltissima gent que "escolta" el que aqui es diu. Hi ha opinions de tots colors, però s'intenten respetar encara que no es comparteixin. I som tants els que visitem aquest blog que només cal que vegis els numeros. Per tant, "d'orelles" no en falten. Petètic és que vosté estigui criticant aqui que la gent opina des d'aquest blog cosa que vosté mateix està fent, i si ho critica, per què escriu? per què entra aqui a llegir? és vosté com tots aquells de TSF que van insultar al blog (no se si an haver amenaces i tot???) ì que van dir que no els llegirien més i que l'espiell era spam o no se que, i després són els primers que visiten cada post

    ResponElimina
  53. Per què penseu que en Luque sigui dolent per al govern basat en rumors sobre ell personalment. Com fa negoci privadament té res per fer amb si serà bo per a l'ajuntament. Tot el que llegeixo aquí és atacs personals i el que sembla com gelosia. A la gent de sant feliu no li agrada perquè té èxit? I per què acusar les altres partits de ser comprat? Les altres partits són deu, així per què penseu que en Luque tindrà més poder?
    Penso que en Lobato serà una influència estable i les tres partits funcionaran bé junts. Només pot ser millor que ara.

    ResponElimina
  54. En Pere Ararà està dient als seus treballadors que vol dimitir, que no està gens còmode amb la combinació Luque+Motas+Lobato+Clarà+Victor, ho se perque un familiar meu treballa per ell i ens ho ha explicat. El dilluns diu que no es pensa presentar per donar la cara. Si no us ho creieu, aneu a la botiga a preguntar-li.

    ResponElimina
  55. Dolors, està realment desesperat que la moció no passi però segurament en Pere Ararà s'ha compromès ja, no?

    ResponElimina
  56. Algú em pot dir per quins motius es possa una moció ? Quin delicte ha comès l'actual govern ? Ha fet nevar ? Ha tallat la llum ? Semble una campanya electoral on et regalin un generador a canvi d'un vot. Però el pitxor és que el poble no vota la mociò.
    Repeteixo, Què se li censura a l'alcalde ? La paciència que deu haver tingut per aguantar als exsocis de govern ?
    Algú pot fer una llista del que ha fet el govern Albó ?
    Mirin, els que fan la moció no ens escolten ni ens llegeuixen (que ho fan ) tan sols volen governar per governar i necessiten a en Luque.
    Que tirin endavant home .. haviam quant duren ? El pitjor de tot això és que no saben el que és una moció i el que això comporta. Son com nenes mal criats que si no manen no juguen. I si no jugues al que ells volen n hi ha joc. I si no els deixes guanyar se'n van. Dons ho passin bé, sense importar com deixan al poble. No em sento respectat.

    ResponElimina
  57. De veritat que desitjo que el sr Arara s'ho repensi i es quedi a la oposició. Pot fer-ho No li convé sortir a alguens fotos, les companyies ..... al que te un negoci ...... Pensi sr Arara

    ResponElimina
  58. Espiell, esteu a prop de les 10.000 entrades i essent un seguidor vostre he pogut fer-me una petita estadística, aplicar l’aritmètica i treure una conclusió.
    La majoria defensa que no hi hagi moció. L’aritmètica de votants diu deixeu-los en minoria. Controleu el que fan i pacteu les coses bones per la ciutat. Acords puntuals. El rèdit polític serà a repartir no a perdre. La imatge que teniu com a persones ... escolteu-vos. O potser no os escolteu tant.
    Hi ha 10 regidors al govern. 10 regidors a la oposició. No sumen prou, han de ser 11 per tenir majoria i fer el que vulguin. Qui els hi dóna la majoria ? L’AMIC ( de qui ? ) Luque. Qui té el poder ? El grup unipersonal Luque.
    Conclusió : 10 que no governen a qualsevol preu passen a la oposició. Cap problema. 5 + 5 que estan disposats a governar a qualsevol preu = 10 . Qui mana ? Qui decanta la balança ? Uns no el volen, els altres si, doncs ja tenen la majoria. Cap problema.
    Si el que decideix és el Luque proposo LUQUE ALCALDE !!!!!!
    El millor Caudillo independentista que podríem tenir. I ben relacionat. Consellers, amos de la fantàstica Endesa, palco al camp del Barça i íntim d’en Florentino Què més volem ?
    Tranquils. En Luque farà bo al Gil i al Julian Muñoz.
    Gràcies Espiell per donar-me la opció de parlar i qui no vulgui escoltar ... que no escolti.

    ResponElimina
  59. Voleu que us digui quin es el motiu de la moció?
    Donç que en Motes vol ser alcalde i si cal pactarà amb el diable.
    Que en Lobato vol ser alcalde la propera legislatura,i vol aconseguir els vots dels descontents votants de TSF.
    Que en Luque vol ser Alcalde, per fer i desfer al poble de la mateixa manera que fa i desfà a la seva empresa.
    En Lobato li fa el llit a en Motes.
    En Luque els fa el llit a en Lobato i a en Motes.
    Ah!, a n'en Lobato també li va fer la casa.
    Quina llàstima de poble,i el que ens espera!!!!

    ResponElimina
  60. COM MÉS COSINS MÉS ENDINS?
    Es veritat que la Lupiañez - a partir d'ara Luquiañez - es cosina d'en Motes que a la vegada són cosins d'en Luque ?

    ResponElimina
  61. Ahir vaig sentir el ple de l'ajuntament. Vull felicitar als que ara governen pel seu comportament fins i tot massa suau que no es mereixen els seus companys ara oposició. Els regidors de la oposició em perdonin pero on viuen vostès que no se'n enteren de res ? Quina vergonya de comportament. La neu va caure del cel no la va escampar l'ajuntament. La llum ens la va treure FECSA- ENDESA- Pero de quin planeta sou ? Si li queda temps a Fèu per que ja sabem que atèn al sr. Luque els precs i preguntes terrenals, ens guardi molt de tepms d'aquest impresnetables,

    ResponElimina
  62. De veritat ens ha de Governar aquesta gent?
    - un egocentric
    - un dèspota
    - un explotador,feixista
    Deixarem que ens Governi un tripartit de dretes?
    A les barricades!!!!!

    ResponElimina
  63. Mireu el punt d'avui, monografic de luque quina pessa esta fet aquest tiu!!!

    ResponElimina
  64. El que diu el punt d'avui dissabte és cert. Aquestes treballadores no son les úniques increpades i verbalment agredides i amenaçadas. No han estat forçades a declarar res. Son més llestes que els altres treballdors. Abans d'entrar al govern, si és que entra, ja li han parat els peus.
    A la reta de treballadors els va deixar be en el Ple, com per entrar mirant a la cara a la gent. Quin element !
    No entenc com en Lobato pot jugar-se el seu respecte anant amb ell.
    L'acompanyará també al jutgat. Per que aquest acaba allà.
    Per la entrada de més amunt. No el pare d'en Motas no te encara la concessió de la cafeteria del mercat. Si es va dissenyar ( que no feia cap falta ) per demanar-la i SI la vol i SI hi optarà i SI la tindrà.

    ResponElimina
  65. A mi lo unico que me importa en este preciso momento es que mi abuela se recupere de las dolencias que la llevaron al Hospital Comarcal de Palamos como consecuencia directa de esos dias sin luz, asistencia y en general desastre, es llamativo que no se intente por lo menos declarar la zona de las nevadas "zona catastrofica" lo que creo si no estoy mal enterado ayudaria en lo relativo a la recuperacion de "todas" lasdestrozas que hizo la nieve y la falta de subministro electrico. Es llamativo que este tipo de compañias tengan instalaciones fuera de normativa cuando para dar de alta un nuevo subministro te piden las mil y una... en fin, mi abuela la pobre esta bastante mal y desde el primer dia llamando al 092,112,088,012, 061... llamativo tanto telefono y ninguno corrio a auxiliarme ... y ahora que tanto se les da a todos puesto que cada uno de nosotros somos mas que un numero en la mera estadistica uno mas del monton al que si lo masacran ni importa... a más ver, S.

    ResponElimina