diumenge, 9 de maig del 2010

LA VIOLÈNCIA NO TÉ JUSTIFICACIÓ


Televisions locals, televisions autonòmiques, ràdios, diaris comarcals, webs de la Rioja, entre altres. Tots recollint una noticia que a molts horroritzava: treballadors d'un regidor del govern de Sant Feliu ataquen la casa de l'exalcalde. Tot digne del guió d’una pel•lícula ambientada al Far West.


Com a començat tot aquest enrenou? Indagant esbrinem que un parell de dies abans el grup socialista de Sant Feliu de Guíxols, després de les queixes d’alguns veïns del carrer Major, fa públic que el regidor Pere Luque feia unes obres sense cap tipus de llicència. Pere Luque, en unes declaracions per ràdio, es defensa atacant l’acte dels socialistes i menyspreant la feina dels treballadors de l’àrea d’Urbanisme. Tot i així, hores més tard presenta el document que li mancava i aconsegueix la llicència per a realitzar les obres de rehabilitació a l’immoble que pretenia. Per tant, al igual que va passar en els casos de les obres als restaurants Can Salvi i Bahia, el problema ja estava solucionat.

Dijous de la mateixa setmana, alguns dels espiellets més joves, abans d’arribar a l’institut, ens informen d’una estranya concentració de gent al carrer Girona al voltant de les 8 del matí. Es tracta d’una trentena de treballadors de l’empresa Luque acompanyats pel seu cap. Segons alguns veïns aquest volum de gent provenia d’una reunió prèvia que tingué lloc davant el restaurant Hot Dog, després del presumpte acomiadament d’un dels treballadors de l’empresa Luque per “ser amic dels socialistes”.

Cap a dos quarts de nou l’exalcalde P. Albó, rep una trucada del senyor P. Luque informant que es troba davant la porta de casa seva. I la sorpresa que s’endugué l’exalcalde quan a l’obrir la porta es trobà aquella trentena de treballadors! I de sorpresa segurament passà a temor en qüestions de segons: els treballadors començaren a llençar insults amenaçants dirigits a l’exalcalde i, fins i tot , a la seva família, els quals optaren per no respondre i tancar la porta de casa seva. Però el nivell de violència augmentava per segons i d’una patada un dels treballadors rebentava un dels vidres de la porta del senyor P. Albó. La policia i mossos d’esquadra no triguen en arribar i intenten controlar la situació.

A partir d’aquí, tan veïns, periodistes i alguns regidors que van arribant són testimonis dels darrers actes: amenaces d’alguns treballadors cap a regidors, insults, i de l’actitud barroera del presumptament líder d’aquest moviment fins i tot cap a membres del cos de seguretat. Cap a dos quarts d’onze els treballadors, molts dels quals declaren estar allà per una presumpta ordre, puntejant amb un “qui paga mana”, marxen cap als seus llocs de treball. Només queda el líder d’Amics que, tal i com vam poder veure en imatges per TV Costa Brava, es dirigeix als periodistes de males maneres per a manifestar l’ocupació de la via pública a la vorera de davant que no ha estat denunciada i que té permís fins al dia 6 de maig, segons diu un paper a les tanques, sense donar-se compte de que el calendari marca encara dia 6 de maig !! Tot seguit el regidor P.Luque marxa indignat, no sense abans fotografiar la façana de la casa de l’exalcalde.

Hores més tard podem llegir les declaracions de l’actual alcalde i del regidor d’Urbanisme: “tan Albó com Luque no saben separar qüestions personals de la política”. Segons els governants, Luque arribà més tard, avisat de l’aldarull, per tal d’aturar la situació i que els seus treballadors marxessin a treballar. Però s’obliden dels testimonis: veïns, vianants, cossos de seguretat, treballadors de la mateixa empresa Luque, i els mateixos periodistes !!

Luque afirma que els seus treballadors estan indignats ja que, al aturar-se les obres del carrer Major, perden part del seu salari. Segons el cap de l’empresa, a l’immoble no s’hi estava fent encara cap obra si no que, aprofitant els dies de pluja, dirigí als seus treballadors a l’edifici per a preparar la rehabilitació d’aquest i així evitar que els obrers perdessin un dia de feina. Però el dia de la “manifestació” no hi havia problemes meteorològics, per tant, els treballadors estaven perdent un altre dia de sou per a concentrar-se davant la porta de l’exalcalde i molts, segons les seves pròpies declaracions, sense saber exactament el motiu? Curiós i difícil de pair.

Segons algunes declaracions de governants actuals, el líder d’Amics es presentà al lloc dels incidents per tal d’aturar la situació i dirigir als seus treballadors cap als seus llocs de treball. Però si presumptament el regidor hi era present des de dos quarts de nou, i els seus treballadors marxaren cap a dos quarts d’onze, quin tipus de lideratge empresarial presenta? Dues hores per distribuir tasques als seus treballadors? Curiós, difícil de pair, i agafant ja mal de panxa.

Segons fonts, un parell de treballadors de l’empresa Luque es dirigiren cap a les dependències dels Mossos d’esquadra per a presentar denúncia contra l’exalcalde Pere Albó per amenaces i insults. Hores més tard ens comuniquen que aquests treballadors finalment signen una declaració on manifesten que no han rebut cap insult ni coacció per part del líder socialista i que han actuat sotes les ordres del seu cap, el senyor Pere Luque. Després d’aquestes declaracions, els sincers obrers aniran al carrer com “presumptament” el seu company hores abans? Curiós, difícil de pair, la cosa ja està per demanar tanda de visita al senyor roca...

No van mal encaminats aquells que comencen a fer símil de la situació política actual amb la marbelització de la ciutat, doncs al pas que anem no trigarem a ser portada de tots els diaris estatals. Quina repercussió tindran tots aquests fets cap als ciutadans ganxons? Realment valia la pena, per aritmètica, dur a terme una moció de censura acompanyada per tal personatge?

Tant el convergent Clarà com el mateix senyor Albó patiren una situació semblant pel que fa a documentació o irregularitats a l’hora de realitzar algun tipus d’obra. Però cap dels dos dugué la situació fins a aquests extrems si no, que reconeixent els seus errors, rectificaren corregint la manca de documentació. Calia doncs, senyor Luque, muntar aquest tipus d’espectacle? Discrepàncies polítiques, problemes personals, traïcions polítiques, .... cap tipus d’acte violent té justificació. I suposem que és d’esperar que els nostres representants, tant del bàndol governant com de l’oposició, denunciïn aquest acte i prenguin mesures, si cal, per què no, sumant-se a la petició de dimissió del líder d’Amics, doncs els ciutadans ganxons no volem tornar a ser portada de tots els medis de comunicació per un espectacle tant lamentable com el viscut aquesta setmana. DIGUEM PROU, NO A LA MARBELITZACIÓ.

ESPIELL GANXÓ
(espiellganxo@gmail.com)

122 comentaris:

  1. és penos aquest tiu és boig !!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Molt trist el que fa aquest senyor!! Ens pasarà factura a Sant Feliu, temps al temps, quina pena.

    ResponElimina
  3. és molt vergonyós!!i encara més que el regidor segueixi i que l'alcalde no el faci dimitir..com a ciutadana de sant feliu sentu vergonya que no s'hagi actuat davant d'aquest acte per donar un bon exemple com a ciutat.

    ResponElimina
  4. aquest tiu fot fàstic igual que alguns dels seus treballadors, perque ahir diumenge un anava per un bar de vilartagues xulejant del que va fer i ben orgullós...luque i motas fora de l ajuntament!!

    ResponElimina
  5. Jo ja començo a ser mal pensada,un acte com aquest no te cap disculpa i jo em pregunto,¿quins interessos n'hi han darrera de tot això?,no entenc perquè en Lobato i en Motas recolzen aquest senyor.M'agradaria saber amb quines condicions es va firmar aquest nou govern,perquè en fi podem suportar entre cometes que estigui en Motas D'Alcalde i en Lobato a urbanisme però el que no suporten la majoria dels Ganxons es aquest individuu que ens estan deixant en ridícul.Total,¿quines condicions n'hi han al pacte que van firmar per ser govern de la nostre ciutat?.Això fa molta pudor,¿a cas tenen cap deute amb aquest senyor?.

    ResponElimina
  6. Miquel Lobato: es nota que a les properes eleccions no hi seràs. El que esteu fent, us enterrarà definitivament !!!!!

    Motas: Tel.la marinera !!!!! Seràs recordat com l'Alcalde traïdor, fatxenda, narcisista, i complice de delinqüents.

    ResponElimina
  7. Aneu-vos preparant socialistes de l'espiell ganxó, els propers sereu vosaltres........

    ResponElimina
  8. JAJAJA, vinga ja! i aqui ammenaçant? no m'ho puc creure.... jajajaja. I l'Espiell sociata? però si són més d'ERC que res!!! jajajajaja. I encara que fossin sociatas, hi ha per amenaçar? vergonyós....

    ResponElimina
  9. No entenc com l'alcalde permet això, li hauria de caure la cara de vergonya per estar treballant amb una persona com en Luque, al igual que ens cau a nosaltres com a ciutadans ganxons i tenir-lo a ell representant-nos. Aquest nou govern no s'aguanta per enlloc, un alcalde que
    1) diu que només farà d'alcalde al 80%,
    2)que abaixa els sous dels regidors que això estaria molt bé si fossin de tots, però el que passa és que els sous dels regidors governants no els ha tocat! només abaixa els sous dels de l'oposició.
    3)que no fa res quan s'assabenta que ha hagut "mà negre2 en segons quins concursos de l'ajuntament, on els sobres estaven oberts abans de la data establerta i hi ha puntuacions extranyes
    4)que presenta una actitut totalment excessiva pel que fa a "ordre", on només hi fa falta el fuet o el regle, com els antics mestres
    5) i que permet que un individu com en luque treballi colza a colza amb ell, sabent perfectament (deu tenir segur els partes policials) el que va fer el dijous i que, a sobre, sembla que o recolzi??

    Dimisió per en Luque però també per l'alcalde!!!!

    ResponElimina
  10. Molt bon escrit Espiell, felicitats.
    Ara bé el fet del que es tracta en aquest post, per a mi, no és ni vergonyós ni penós. És delictiu . M’explico.
    Una moció legal si, però necessària ? Molts ens ho hem preguntat. Ara sabem que sí era necessària. Era necessària per tal de que els Tots contra Sant Feliu (com diu la premsa de dissabte) pugessin fer el que els donava la gana, el millor per a ells no per a la ciutat. El sr. Motas volia passar a la història com alcalde Sant Feliu. I tant que ho ha aconseguit i només en 25 dies !!!Un record.
    Deia Pere Albó en un Ple que passaria a la història com l’alcalde que més torns de paraula ha donat en els plens i així ha estat. Prou que el nou alcalde en el seu primer Ple es guanya el títol de Don. Don Carlos quin despotisme al parlar. Vagi a classe de modals i per dignitat o dimiteix-hi a en Luque o dimiteixi vostè. O li té por ?
    El sr. Lobato sembla el Guadalquivir. Ara hi soc i som els millors – ara no hi soc això no va amb mi. I colmo de tots els colmos es renta les mans com Pilatos i diu que si algú ha de fer fora a en Luque és l’alcalde. És que vostè ja no forma part d’aquell equip de los 11 magníficos del qual el Sr. Motas s’omplia la boca. Som un equip i jo el líder repetia i repetia .. pots ser per que no s’ho creien ni vostès ? Ara permet i recolze a un presumpte “ ......” i a l’alcalde que no sap resoldre una crisis com aquesta ? Que no és una nevada imprevisible en el temps i en la magnitud. Que això SI es veia a venir. I segueix creient que un dels motiu de la moció, la falta de lideratge, ha estat resolt ? El sr. Motas o vostè mateix són uns líders ? No volem líders volem persones responsables que es responsabilitzen dels seus fets i dels fets dels seus companys.
    Què dir del número onze que ja no s’hagi dit ? Que quan un és regidor és regidor i com a càrrec públic s’ha de comportar.? Que no si val sr. regidor Luque a donar-li la culpa al sr Albó que estava tan tranquil a casa seva. Que és punible actuar contra un càrrec públic i el sr. Albó ho és tan com vostè. I ja van dos cops que han de venir la poli i els mossos a separar-lo i aixecar acta en una baralla. PUNIBLE per coacció, atac i injuries a un càrrec públic i sumi les destroces a la casa. (Si ho arregla vostè no oblidi a demanar, si cal, la oportuna llicència)
    Ara bé si vostè havia penjat la seva prepotència de regidor i estava fent de fill de paleta, això si amo d’empresa, pues que tampoc si val. Un piquet MAI està encapçalat per l’amo i menys dirigit contra algú que no és responsable de no poder treballar. El primer culpable l’amo que no ho fa bé. I si volen reclamar al polític vagin a casa del regidor d’urbanisme o a l’alcalde que aquest manen i si ho poden arreglar. Per la qual cosa PUNIBLE per aldarull públic.
    I ser mentider compulsiu no sé si és malaltia o delicte .Per això en el cas de les seves fantasies que va explicant vagi primer al metge ip orti el diagnòstic sinó és PUNIBLE per fals testimoni.
    Jo no sé si l’anterior govern era millor però si sé que no era pitjor. Si no eren bons vostès els han fet més que bons. Si sr. Luque, tal com vostè va dir, escriure i empaperar tot Sant Feliu l’ ex-alcalde és en Per el Bo.
    Dimissió del sr. Luque i del sr. Motas per, amb dues paraules I-RRESPONSABLES i el sr. Lobato que surti de la quarantena i es mulli que ja l’han esquitxat.

    ResponElimina
  11. si us plau!!!! Luque dimissió!!!

    ResponElimina
  12. Espiell dimissió! Sou patètics! No sabeu ni escriure i no sabeu fer res més que despotricar de tot el que no sigui socialista... A qui voleu enganyar? En aquest post s'està insultant greument el sr.alcalde, una mica més de classe home! Què voleu, anar a la presó? Us esteu posant a l'alçada del vostre amic Luque.

    ResponElimina
  13. Timbaler dimiteix tu, si no t'agrada aquest blog no entris! I perdona, com que no saben escriure? Tu has llegit els diaris? perquè el que diu en aquest blog és pràcticament el mateix que ja hem llegit els diaris, i et recordo que aqull dia els periodistes hi eren presents! I una altra cosa, els espiell no han insultat en cap moment al senyor alcalde, poder algu la insultat per aqui als comentaris, al igual que altres han insultat a socialistes, republicans, convergnts,...o com vosté mateix ha fet amb els espiells (els acaba d'anomenar patètics). Això es un blog d'opinió i al igual que vosté és partidari d'uns i es dedica a insultar a qui no son del seu gust, doncs hi ha altres, amb tanta poca classe com vosté que han seguit el mateix exemple. no justifico a aquell al igual que tampoc a vosté, tots dos al mateix sac. I vosté creu que pels insults que diuen els ciutadans, com vosté, són els espiells els responsables? i creu que per això haurien d'anar a la presó? va vinga...qui es el patètic...I un últim matís, en aquest darrer post no s'està parlant de cap grup polític si no dels actes violents que ha dut un regidor que ara esta governant, no té res a veure el color de la bandera, no barregi política en tot això, si no miri els facebooks, el que diuen es que fora de qualsevol partit, ideologia, color o el que sigui, la violència no és justificable, hagi qui hagi començat la picabaralla.

    ResponElimina
  14. Timbaler que et contradius!!! estas criticant als espiells dient que amb aquesta entrada mostren que van només a favor dels socialistes però a la vegada estas criticant l'actitut d'en Luque amb la frase (us esteu posant al mateix nivell que en Luque). Aixi en que quedem? jajajaja. au va, una mica de coherència, no es pot defensar lo indefensable, a tu mateix se t'escapa.

    I per què responsabilitzes a l'espiell dels insults que alguns tiren a l'alcalde? surt al carrer i veuràs que diu la gent, sobretot després de lo del dijous aquest. A més si s'hagués d'empresonar a tot aquell que insulta...en Luque poder seria el primer! jajaja. Jo mateix me cagat amb la mare mil vegades d'algun politic espanyol...jajaja,vaia que m'enxironen, jajajaja. Volats....

    ResponElimina
  15. I dale amb els socialistes... Jo vaig votar a CiU i també estic en contra de que en Luque estigui a l'ajuntament. A més, q té que veure aquest ultim article en politica? no diu en Motas que era qüestions personals? xDD Qui s'ho creu? A més, no només estan en contra de l'actitut del luque els socialistes, s'hi uneixen molts més, o no ha vist les declaracions per exemple d'ERC? si mira el seu escrit veurà que és molt semblant, per no dir quasi igual, que el dels espiells (sobretot la part de marbelització). I és lògic, tenint en compte que els "líders" espiells surten de la jerc, no?

    ResponElimina
  16. Timbaler, jo no veig aquest "despotricar" que dius enlloc, jo el que llegeixo aqui ja ho he llegit en altres diaris, aqui no inventen res, a més hi havia molts testimonis, per tant, a mi em sembla que qui inventa i despotrica ets unicament tu. A part, el que sí és patètic és que entris aqui, on segons el que sembla no t'agrada, per insultar i amb tons amenaçadors llença comentaris com el de la presó. Això si que és patètic. A més, insinues que parlen d'en Luque malament pq son socialistes però a la vegada estas dient que s'estan posant al nivell d'aquest senyor? estas dient aleshores el mateix que els espiells! ja ho diuen per aqui que et contradius... tu si que no saps escriure...

    ResponElimina
  17. Timbaler fora!!!!!!!!!!!!!!! jo vaig votar a en Jordi Vila, no soc sociata però estic totalment d'acord amb el que diu l'espiell i els diaris. que m'enviin a mi també a la presó aleshores!!

    ResponElimina
  18. Això això, timbaler, si no t'agrada ja saps on és la porta! Jo no vaig votar perquè en aquell moment no tenia edat i perquè paso de política. Ì conec a uns quants que tampoc van votar. i alguns que si. Però tots coincideixen en una cosa: ningu vol en Luque. aquest tiu no esta fi!

    ResponElimina
  19. I per aquells que amenacen, recordeu que a l'espiell hi ha menors d'edat.

    ResponElimina
  20. avui la meva mare ha trobat a un regidor de TSF i li ha dit que en Motas farà fora a en Luque al llarg d'aquesta setmana. Alguns regidors l'han amenaçat en deixar l'ajuntament si no el fa fora inmediatament. Aquest regidor li ha reconegut que en Luque està massa descontrolat i que els pot arrossegar a tots. Ja ho veurem al llarg d'aquesta setmana.

    ResponElimina
  21. aquest timbaler olora a "traïdors per sant feliu"...jajajaja

    ResponElimina
  22. Qui ens protegirà d'aquesta gent?
    Quina mena d'alcalde tenim que es capaç de permetre un acte de violència de més de 3 hores perpetrat pel seu propi tinent d'alcalde? Per què no va fer d'alcalde i va aturar la situació? No sap fer d'alcalde o és que ja li va bé que la persona més votada se senti amenassada (i amb raó)?
    Pensa continuar governant aprofitant la violència del seu propi equip de govern? Sembla que sí, ell i convergència l'han justificat, Pobre Mas!!!
    Abans d'un mes ja és el pitjor alcalde de la democràcia (és un dir)
    No sap fer d'alcalde, el seu tinent d'alcalde d'economia està desaparegut i l'ajuntamnet no pot moure diners, l'unic dels seus regidors que sap com va això, en Lobato, no apareix per l'ajuntament, Què li queda?
    Repetir actes de coacció i que no el denunciïn.

    ResponElimina
  23. AMICS, amigues,...
    Sabeu que la "famosa llicència" no era necessària?
    Sabeu que Luque amb la documentació que tenia entrada a l'Ajuntament ja podia fer les obres menors de reforma interior d'un pis i que tot plegat va ser una voluntària errada burocràtica?
    Sabeu que hi ha en la nostre ciutat autèntics experts en manipular el sector d'opinió?

    Convé acceptar les decisions del poble, que són les decisions que prenen els nostres representants democràticament elegits, i saber que a vegades es guanya i altres es perd, i que si es perd s'ha de treballar dur, amb ganes i il•lusió per recuperar el que s'ha perdut.
    No cal anar desqualificant constantment, i menys sense tenir coneixements suficients.
    Punt Diari, Diari de Girona,... donen unes noticies que no són gens parcials.
    Joves espiells, NO US DEIXEU MANIPULAR. No creieu tot el que un parell de “savis” us diuen.
    Apreneu que els interessos personals tenen un pes molt específic i que hi ha gent que us està utilitzant no per beneficiar a la ciutat, sinó per treure’n crèdit personal.
    Us recomano que llegiu els principis bàsics de Goebbels i després reflexioneu. Veure com funciona la política i com és aplicable al que està passant en la nostre ciutat.

    ResponElimina
  24. Amic anònim, ningú es deixa manipular, erem molts els que passavem per alla encuriosits per aquell "barullo", i el que diuen els diaris s'acosta molt més a la realitat del que diu el senyor Luque. A més, ja ho diuen els espiells pels facebook, tan és qui va començar, tan és qui tenia raó respecte a les obres, si es podien fer o no, etc. Hi ha moltes maneres de fer rèplica, com per exemple la que ha fet vosté, entra aqui esciur i explica. Però el que si no s'ha d'admetre mai com a rèplica és la violència, no estem a l'oest època "de ajustes de cuenta". El senyor Luque l'ha cagat i no és el primer cop, tots sabem què va passar el dia dels guardaespatlles d'en Luque (segurament sabrà que van ostiar a un parell de persones), i tots sabem que aquests mteixos guardaespatlles, entre altres, eren els que repartien unes poesies amb poca gràcia i fora de lloc. I ningú diu que el nou ajuntament ho pugui fer bé o malament, però el que si està clar és que mentre donguin cadira al senyor Luque ningú els veurà a CAP amb bons ulls, doncs són un equip, al igual que abans amb el quatripartit. Que s'ho repensin bé si no volen passar a la història com el pitjor govern de la ciutat

    ResponElimina
  25. Podem recapitular.
    1-El grup dels socialistes de Sant Feliu de Guíxols, actualment a l'oposició després de la moció de l'abril, va denunciar ahir a l'àrea d'urbanisme de l'Ajuntament que diversos veïns s'havien queixat per unes obres que s'estaven fent al carrer Major. En demanar la llicència, els socialistes es van adonar que Pere Luque no la tenia, perquè el tràmit es troba aturat per qüestions tècniques, i van requerir a l'Ajuntament que l'anés a veure i intervingués.
    2-Segons l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament, l'obra en questió és la reforma d'un pis del carrer Major i que, per tant, es tracta d'una obra menor que només requereix d'una autorització del consistori, però que ara per ara encara no s'ha fet, perquè hi mancava la presentació d'un document. "Luque va entregar la documentació i va pagar, però li faltava un document.
    3-Llavors l'Ajuntament li va enviar una notificació sol·licitant la documentació, però encara no l'ha entregat", va explicar Miquel Lobato, regidor d'Urbanisme. "L'error és seu per començar les obres abans de no tenir el document que li faltava.LOBATO ES A L'ÀREA D'URBANISME I NO SE NA DONA,SI LA LLICENCIA NO ERA NECESSÀRIA PERQUÈ DIU QUE L'ERROR ES DE LUQUE,DE QUI ES L'ERROR BUROCRÀTIC D'EN LUQUE O EN LOBATO,EN LOBATO MANIPULA QUANT DIU AIXÒ.
    4-El responsable d'Urbanisme també va explicar que l'obra es va aturar ahir a la tarda i no es podrà rependre fins que Pere Luque no presenti el document que li falta a l'Ajuntament.LOBATO,DE QUI ES L'ERROR BUROCRATIC.
    5-Pere Luque va afirmar que tot això és fals, perquè no s'està duent a terme cap obra, sinó que s'està preparant.SI NO HI HABIA CAP OBRA,PERQUE ARA ES DEFENSA DIENT QUE VA SER UN ERROR BUROCRATIC.
    6-Dilluns diversos dels meus treballadors van haver de plegar de les obres pel mal temps i perquè no estiguessin sense treballar els vaig dir que anessin preparant l'obra del carrer Major, perquè només faltava presentar la firma d'un aparellador. Van començar a portar materials i mobles", va explicar Pere Luque. "Ens hem precipitat un dia, però no volia tenir la gent sense treballar i els socialistes si ho fossin de veritat ho entendrien", va afirmar Luque. "Jo entenc que en una obra menor quan es paga ja es pot iniciar, sinó no ho cobrarien", va afegir Luque.ELL MATEIX DIU QUE FALTA LA FIRMA DE L'APARELLADOR,DE QUI ES L'ERROR BUROCRÀTIC,I FORA DE TOT AIXÒ I LO MES IMPORTANT,PER AIXÒ TE QUE AGAFAR ALS SEUS TREBALLADORS I ANAR A INSULTAR I AMENAÇAR A L'EX-ALCALDE,PER "UN ERROR BUROCRÀTIC".EN FI CADASCÚ,TREGUI LES SEVES CONCLUSIONS, JO NO ME'N PASSO RES,BLA,BLA,BLA,BLA.

    ResponElimina
  26. El PSC portarà als jutjats les coaccions de Luque i els seus empleats a casa d´Albó
    Joaquim Nadal afirma que "no es pot apel·lar a la violència" en democràcia.
    http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/05/11/psc-portaragrave-als-jutjats-coaccions-luque-empleats-casa-dalboacute/405138.html

    ResponElimina
  27. Anònim, si poses (malauradament) els principis de Goebbels com a exemple del que passa a Sant Feliu has de pensar si els jueus (poble enenmic dels nazis) actuaven igual que Luque (segons tú enemic dels ex-governants). Tots dos han donat motius per reaccionar en contra seu?. Som molts els ciutadans que no som de cap dels partits del govern anterior que entendriem que a Luque li paressin unes obres il.legals, però que de cap manera acceptem la seva reacció (que no és la primera) de coacció sobre ningú (no sobre Pere Albó ni sobre els seus treballadors). Aquest personatge és un dèspota i hauria d'estar fora del panorama polític de la ciutat.

    ResponElimina
  28. Tranquils, en Luque ja és fora, si no en unes hores ho sentireu, el "rumor" corre ja per tot l'ajuntament! I ara segur que l'alcalde i ciu intentaran pactar amb algu, doncs per ells l'aritmètica és molt important, jajaja. Però no s'ho mereixen, han tratat fatal tant a ERC com a PSC, no es mereixen que ningu els faci suport, no caigueu!!!!!! els ciutadans estariem si no molt decepcionats... Deixeu que s'estavellin tots sols, s'ho tenen merescut ;-)

    ResponElimina
  29. Si dons encara hi ha una altra noticia bomba!! Sobre el lobato!! Mireu la vostra bustia dentrada al facebook espiells, us han passat ja la noticia, fresca fresca, aprofiteu-la!!!

    ResponElimina
  30. Encara no m'ha arribat aquesta noticia.Jo.

    ResponElimina
  31. A mi me l'ha passat l'espiell aquest matí, ejeje, soc un privilegiat!! no hi ha com ser col·laborador per coses com aquestes jejejeje

    ResponElimina
  32. Ja que se'n parla en aquest bloc, aquí teniu els principis de Goebbels. Donen molt a pensar i semblen molt vegents i utilitzats:
    1.Prin­ci­pio de sim­pli­fi­ca­ción y del enemigo único. Adop­tar una única idea, un único Sím­bolo; Indi­vi­dua­li­zar al adver­sa­rio en un único enemigo.
    2.Prin­ci­pio del método de con­ta­gio. Reunir diver­sos adver­sa­rios en una sola cate­go­ría o indi­vi­duo; Los adver­sa­rios han de cons­ti­tuirse en suma individualizada.
    3.Prin­ci­pio de la trans­po­si­ción. Car­gar sobre el adver­sa­rio los pro­pios erro­res o defec­tos, res­pon­diendo el ata­que con el ata­que. “Si no pue­des negar las malas noti­cias, inventa otras que las distraigan”.
    4.Prin­ci­pio de la exa­ge­ra­ción y des­fi­gu­ra­ción. Con­ver­tir cual­quier anéc­dota, por pequeña que sea, en ame­naza grave.
    5.Prin­ci­pio de la vul­ga­ri­za­ción. “Toda pro­pa­ganda debe ser popu­lar, adap­tando su nivel al menos inte­li­gente de los indi­vi­duos a los que va diri­gida. Cuanto más grande sea la masa a con­ven­cer, más pequeño ha de ser el esfuerzo men­tal a rea­li­zar. La capa­ci­dad recep­tiva de las masas es limi­tada y su com­pren­sión escasa; ade­más, tie­nen gran faci­li­dad para olvidar”.
    6.Prin­ci­pio de orques­ta­ción. “La pro­pa­ganda debe limi­tarse a un número pequeño de ideas y repe­tir­las incan­sa­ble­mente, pre­sen­ta­das una y otra vez desde dife­ren­tes pers­pec­ti­vas pero siem­pre con­ver­giendo sobre el mismo con­cepto. Sin fisu­ras ni dudas”. De aquí viene tam­bién la famosa frase: “Si una men­tira se repite sufi­cien­te­mente, acaba por con­ver­tirse en verdad”.
    7.Prin­ci­pio de reno­va­ción. Hay que emi­tir cons­tan­te­mente infor­ma­cio­nes y argu­men­tos nue­vos a un ritmo tal que cuando el adver­sa­rio res­ponda el público esté ya intere­sado en otra cosa. Las res­pues­tas del adver­sa­rio nunca han de poder con­tra­rres­tar el nivel cre­ciente de acusaciones.
    8.Prin­ci­pio de la vero­si­mi­li­tud. Cons­truir argu­men­tos a par­tir de fuen­tes diver­sas, a tra­vés de los lla­ma­dos glo­bos son­das o de infor­ma­cio­nes fragmentarias.
    9.Prin­ci­pio de la silen­cia­ción. Aca­llar sobre las cues­tio­nes sobre las que no se tie­nen argu­men­tos y disi­mu­lar las noti­cias que favo­re­cen el adver­sa­rio, tam­bién con­tra­pro­gra­mando con la ayuda de medios de comu­ni­ca­ción afines.
    10.Prin­ci­pio de la trans­fu­sión. Por regla gene­ral la pro­pa­ganda opera siem­pre a par­tir de un sus­trato pre­exis­tente, ya sea una mito­lo­gía nacio­nal o un com­plejo de odios y pre­jui­cios tra­di­cio­na­les; se trata de difun­dir argu­men­tos que pue­dan arrai­gar en acti­tu­des primitivas.
    11.Prin­ci­pio de la una­ni­mi­dad. Lle­gar a con­ven­cer a mucha gente que se piensa “como todo el mundo”, creando impre­sión de unanimidad.

    ResponElimina
  33. ei jo vull saber aixo d'en lobato !!

    ResponElimina
  34. AAAAAA,o sigui que en realitat no varem anar a atacar a l'exalcalde es un invent dels socialistes que estan utilitzant la premsa de forma massiva per poder manipular als pobres ganxons que són tontos del cul i no tenen criteri propi,gracies per obrir-me la ment,ja ho pensava jo que els socialistes havien pres la lliçó d'aquest naci Paul Joseph Goebbels,si aquest senyor que s'encarregava de ser ministre de Propaganda de Hitler,mira saps que et dic,ja,ja,ja,ja.

    ResponElimina
  35. Esteu com una puta cabra. No teniu ni puta idea de política. Quan sigueu grans i tingueu barba i panxa ja ho entendreu.

    ResponElimina
  36. Luque dimisió!!!!si el veiés el seu pare,en pau descansi, s'en faria vergonya de tenir un fill com ell, ja que era una gran persona, a diferencia del seu fill...
    A mes a mes, va dient que te amics, quan li fot putada rere putada...
    em fa vergonya se de sant feliu que un "energumen" així representi sant feliu...

    FORA LUQUEEEE!!!

    ResponElimina
  37. Juanjo Panza,deus ser algú pròxim al Luque perquè tothom sap els pamflets aquells que va fer corre per tot Sant Feliu,o potser van ser els socialistes,que gracies els princpis de Paul Joseph Goebbels ens estan manipulant,be dir-te que jo també t'estimo,ja,ja,ja.A tinc mes edat de la que t'imagines,tinc canes.

    ResponElimina
  38. Juanjo Panza,deus ser algú pròxim al Luque perquè tothom sap els pamflets aquells que va fer corre per tot Sant Feliu,o potser van ser els socialistes,que gracies els princpis de Paul Joseph Goebbels ens estan manipulant,be dir-te que jo també t'estimo,ja,ja,ja.A tinc mes edat de la que t'imagines,tinc canes.

    ResponElimina
  39. En Luque ha dimitit,això si ficant merda sobre els tècnics d'urbanisme,però no penseu que el govern queda en minoria que ell els seguira recolzant i a promet que no els muntara cap manifestació davant de les seves cases(Motas i Lobato)JA;JA;JA.M'agradaria saber que han pactat perquè surti del govern.

    ResponElimina
  40. http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/10-administracions/169072-el-regidor-pere-luque-deixa-lequip-de-govern-de-sant-feliu-de-guixols-que-queda-en-m
    Alucina vecina.

    ResponElimina
  41. I aquest ès el govern fort i estable que va vendre Motes, quan va presentar la moció de censura?
    Moció l'hi haurien de fer al Sr Motes, per ser l'Alcalde a qui li ha durat menys un pacte de govern.
    Realment passarà ha l'història per dolent.

    ResponElimina
  42. Es fort que les raons de la dimissió que dona Luque siguin les discrepàncies amb els tècnics.
    Es pensava,que li deixerien saltarse tots els procediments.Pobret!!!!

    ResponElimina
  43. Si, però disculparse per els fets de dijous no, no ho fa.Ni ell, ni els seus companys de viatge.
    Penòs.

    ResponElimina
  44. Voleu saber "lo d'en Lobato" ?
    ÉS treballador d'en Luque des d'aquest divendres.
    Fa uns 15 dies va acomiadar al cap de l'oficina que feia una pila d'anys que treballava amb ell, o més ben dit per a ell, i ara al seu lloc a contractat al sr. Lobato.
    Vaja dos senyors, per dir alguna cosa xq de senyors no ho són.

    ResponElimina
  45. A mi també m'agradaria saber que han pactat per què surti del govern.M'ho imagino!, deixerant que faci i desfaci igual,però d'amagat.

    ResponElimina
  46. Anònim de les 14:55, és veritat això que dius....? ès molt fort!!!!!!!!

    ResponElimina
  47. El aglomerado asfáltico de aplicación en frío está formado por una mezcla de agregados minerales y ligante bituminoso. Este asfalto en frío está especialmente formulado para el mantenimiento vial. Las principales ventajas de este aglomerado asfáltico en frío es que no necesita mezclas y es compatible con otros tipos de asfaltos y hormigón. El asfalto en frío no requiere imprimación por lo que no son necesarios grandes cortes en el tráfico. El aglomerado asfáltico en frío se presenta en cubos de 25 Kg.

    Características

    * Aplicación sobre la zona a pavimentar sin necesidad de imprimación ni antes ni después de su aplicación
    * Es compatible con otros tipos de asfaltos y hormigón
    * No necesita mezclas
    * Únicamente se interrumpe el tráfico en la zona a reparar. La circulación se restablece inmediatamente después de la compactación, ahorrando en molestias.
    * Gracias a la elasticidad del aglomerado, aunque la superficie esté totalmente fraguada y tenga la resistencia necesaria para soportar el tráfico rodado, en su interior mantiene una flexibilidad que evita que se cuartee o se resquebraje con el paso del tiempo
    * El aglomerado es drenable, de forma que se evita la formación de charcos sobre la zona pavimentada, disminuyéndole riesgo para el tráfico en presencias de lluvias.
    * Posee una granulometría totalmente estudiada y comprobada, lo que hace que una vez efectuada la reparación, permanezca la rugosidad suficiente para que a pesar del polvo que se incruste, no quede liso; a fin de evitar deslizamientos peligrosos para el tráfico.
    * Debido a su agilidad no hace falta contratar una tongada de asfalto. El camión de asfalto normalmente se contrata con bastante antelación, lo que supone un tiempo y una previsión que no es necesario haciendo uso del aglomerado GB.
    * Al ser un producto de aplicación en frío, es mucho más limpio y menos engorroso de aplicar, evitando olores molestos así como en la limpieza en el uso por los operarios.
    * Además , no se requiere más de un operario para realizar el trabajo y un vehículo para transportar las herramientas y cubos necesarios. Esto reduce el costo.

    ResponElimina
  48. Anònim de les 14:58, ès molt fort!!!!!??? Una mica dramàtic!!! Per què ès molt fort?
    Crec que cal separar la vida política de la vida personal. Les persones no són propietaris dels que treballen per a la ciutat.

    ResponElimina
  49. Era d'esperar,son molt amics,fins i tot en Luque ha dimitit perquè el seu amic ho esta passant tant malament amb el cap d'urbanisme i els tècnics,i segurament per tal de no estar tant estressat tot el dia barallant amb els empleats d'urbanisme doncs el seu amic en Luque no li a faltat temps per acomiadar a un dels seus treballadors per donar-li una feina al Lobato per que el pobre home tingui una feina on pugui esta tranquilet i pugui oblidar tots els problemes que li estan creant aquests empleats d'urbanisme,JA,JA,JA,JA,JA,JA,pobret.
    No seran socialistes tots aquests d'urbanisme,Deu meu estén acorralats,¡¡si us plau truqueu a manos limpias,a la Falange a l'exercit estem rodejats de socialistes!!!!!.JA,JA,JA.

    ResponElimina
  50. En Luque fa unes hores s'ha desdit!!! despotricant de tothom (tampoc ha deixat gaire bé a l'actual govern....) ha dit que no, que ara no vol plegar. Ara si...ara no...Mare meva, és un joc això per ells??? Com pot permetre aquestes actituts el senyor Motas com a alcalde? o es que entren en aquell 20% on ell no actua d'alcalde? Vergonyós, penós, patètic!!!

    ResponElimina
  51. anònim de les 15:55,no m'he diguis que veus normal que en Lobato hagi començat a treballar per en Luque?
    Doncs si, què fort!!!!
    Parlavem de preus???

    ResponElimina
  52. ALUCINA VECINA,estic que me parto,perquè aixo es per riure,una coseta,llogo una habitació per els de España directo,que aquí tindran noticies tots els 365 dies d'aquest lamentable any,aixi guanyaré uns calerons perquè amb la retallada que tindrem ara en farà falta.

    ResponElimina
  53. Anònim de les 16:26,em pots dir d'on has tret aquesta informació no la trobo a cap lloc.

    ResponElimina
  54. Anònim de les 16:39, no crec que en Lobato és capaç de deshonestedat. Ell sempre ha estat molt ben educada i recta. No voldries canviar de feina si et oferissin una millor? No desacreditar a una persona si no els coneixes.

    ResponElimina
  55. Anònim de les 18:00, això que dius està molt bé, però tenim en compte el numero d'aturats que n'hi han és impresentable que en Lobato tingui dos feines, que m'assembla a mi que de regidors d'urbanisme no és un mal sou també et recordo que en fet fora a un treballador perquè aquest senyor tingui un parell de feines.

    ResponElimina
  56. Una coseta,ara que en Luque ha sortit amb tot aquest ball de xifres(nomes se les creu ell)i aprofitant que l'altre dia amb unes declaracions que va fer a tv3 va dir que els seus treballadors el dia que no treballam deixen de percebre entre 80 i 120 euros els i diria a la gent que vulgui contractar a l'empresa d'en Luque que miri uns altres pressupostos,perquè em sembla que la ma d'obra d'aquesta empresa es molt cara,tenim en compte que el que cobra 80 euros al dia serà el peó i el que cobra 120 euros serà l'oficial de primera.

    ResponElimina
  57. Notícia de la web del Diari de Girona... LUQUE ES QUEDA....Quina pena de tiu..... Diu que s'ha reunit amb l'"executiu del seu partit" i que han decidit no plegar.... Aquest executiu deu ser ... ell i dos més que aquest matí estaven a la barana de mar "reunits". QUIN PARTIT!!
    El primer que hauria de fer abans de dedicar-se a les factures es demanar disculpes a la CIUTAT pels fets de la setmana passada.

    ResponElimina
  58. I què passarà si en Luque té raó?

    ResponElimina
  59. El que ha de fer si té raó es arreglar-ho de portes endins... per alguna cosa hi és i pot fer-ho.... no dedicar-se a airejar-ho com si estigués a SALSA ROSA. De totes maneres ja ha demostrat com és, un irresponsable al matí envio una nota plegant i a la tarda m'arrepenteixo. Un regidor no pot ser tant girabanderes, o almenys no fer-ho públic fins que tingui clar que vol fer.

    ResponElimina
  60. Jo no crec amb Luque,es contradiu contínuament seria interessant que algú que entengui d'això digui el seu parer,jo he trobat una web que parla dels aglomerats freds i dubto molt que pugui venir un camió de 12m cúbics ja que aquest tipus d'aglomerat es prepara al mateix moment en el que es fa servir,algú coneix a cap constructor que pugui verificar que els preus de mercat que ell diu son els que es corresponen,jo li diria a Luque,que el tripartit que ell diu va ser quadripartit, en fi no m'ho crec.Ja ens ha mentit molt.

    ResponElimina
  61. Pareu ja de fotre tanta merda. El sr. Lobato per si no ho sabeu és professor d'idiomes. Què hi pinta a l'empresa d'en Luque? No sigueu MENTIDERS. I si és així, com ho sabeu? Potser l'heu vist sortir de l'empresa pq allà fan reunions. O no ho heu pensat això, intel·ligents?Al final us fotaran una querella ja fa dies que la gent us avisa i al final tindreu marron. Aneu a jugar i deixeu a la gent adulta en pau. A qui voleu enganyar? Si sou vosaltres mateixos que escriviu els anònims. Sou uns sociates patètics. Vosaltres si que haurieu de demanar perdó, perquè sou un partit que ve robant des de tota la democràcia.

    ResponElimina
  62. Mira Luque ves-te'n de Sant Feliu si us plau. Que te penses, que tothom que escriu aquí són nens?
    Doncs ni han majors d'edat i no hem fas cap por.
    Ara digues de tot ho que s'escriu aquí, quines coses són delictives i una altre cosa, si tots els que escrivim aquí, al diari de Girona i als altres mitjans de comunicació són sociates prepareu per les pròximes eleccions, perquè em sembla que ni han masses sociates i no futareu res.

    ResponElimina
  63. Ara com vivim a una dictadura,ja que si diguen el nostre nom,hems pots muntar una manifestació davant de la nostre casa,si,si,aquest senyor no se li pot criticar,clar desprès tots son sociates,però quin odi mes gran,en fi,si us plau marxi.

    ResponElimina
  64. Aixó és el joc dels disbarats. En Luque i en Lobato no són els únics que participen en aquest joc... i en Motas, no és l'alcalde?. Es queixava de falta de lideratge de l'Albó (que tenia raó), però ell?.
    I els altres 8 regidors que s'han amagat sota la taula?. Que diuen pesos pesats dels seus partits com l'Ararà, en Xargay, en Clarà o en Pascual? I la resta, les senyores, compten per alguna cosa o fan de comparsa?.
    Tots esperant el dia del Ple per anar a fitxar i cobrar a final de mes. Hi ha molts actors en aquesta obra....

    ResponElimina
  65. Querelles? si us plau, a què jugueu? Volen querellar-se contra la gent que dóna la seva opinió? a veure, això és un blog d'opinió i els ciutadans diem el que pensem. I per què vol querellar-se? perquè es diu que en Lobato treballa per en Luque? això és el que s'esta dient en el mateix ajuntament o pels carrers, llavors tindria un greu problema si s'hagués de querellar amb tot sant feliu...Ah no, que diu q vol querellar-se amb els espiellets, doncs au va, que quedaran encara més malament perquè si revisa els seus escrits no han donat aquesta noticia ells si no que nosaltres, amb anonims o sense anonims, pero no som espiells! jajajaja. Però bueno, vosté faci i pensi el que vulgui, i segueix tatxant de sociata a tot aquell que no dongui suport a en luque, que encara quedara més en ridícul, jajaja. A més, si tant li molesten els espiells per quèno parla amb ells com ho fem molts? Quedi amb ells, té per aqui un mail, i hi parla, i quan conegui a la seva cap o portaveu veurà com s'equivoca sobretot pel que fa a "sociata" jajajaja.

    ResponElimina
  66. Ui també haurà de denunciar l'infoguixols, el diari de girona, el punt.... perquè el mateix tipus de comentaris es poden llegir per allà! vigili que no et denunciin a tu perquè tu si que estas fent acusacions en fals i amb insults com a coletilla... I com a pare d'un dels espiells, jo et recordo que els espiells tenen conte, no escriuen amb anonims, i et recordo que hi ha menors, i que vigili aleshores el que esta dient, acusant, o insultant. Sap què és una IP?

    ResponElimina
  67. En Luque el que ha de fer es quedar-se quiet com ha estat aquests darrers dos anys i mig, ja que cada cop que obre la boca la caga.... a TV Costa Brava diu que al migdia va tenir executiva del seu "partit", i al Punt que al "matí quan anava a l'ajuntament" va parlar amb gent del seu partit.... en que quedem Sr.Luque?. Jo m'inclino per la segona ja que en sóc testimoni de que es va trobar amb dos senyors al passeig... Tots sabem que el seu partit es vosté i punt.....
    També a TVCB diu que un tiu pagat el perseguia amb un "maxete". Si aixó es veritat, ho ha denunciat als mossos?, que és el que hauria de fer.
    Deixi de fer com els nens petits i en comptes de fer-se la víctima afronti les conseqüències dels seus actes. No inventi més.
    Per cert, que li ha passat a Platja d'Aro amb unes obres il.legals?.
    I per cert, abans de que algú m'acusi... al llarg de la meva vida he votat a ciu i a txsf

    ResponElimina
  68. Jajajaja! Si que seria interessant mirar les IP, segur que més d'un anònim surt d'algun ordinador de l'ajuntament!! JAJAJAJAJA!!!!

    ResponElimina
  69. Doncs a Plaja d'Aro ha passat que:
    Platja d´Aro suspèn unes altres obres que Pere Luque feia sense permís.
    http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/05/13/platja-daro-suspegraven-altres-obres-que-pere-luque-feia-permiacutes/405644.html
    A l'únic que aquí sembla que anirà als jutjats serà vostè Luque i lamentablement les titelles dels seus treballadors,perquè fins que en Rajoy no sigui president D'España i camvi la llei del menor no crec que pugui querellar-se contra els espiells,amb mi pot ser si,però amb ells no.A si us plau no necessiten que ens a vingui a salvar,espera espera una altre cosa.
    Una pala excavadora per treure la neu (40 euros segons en Luque),un camió dúmper (40 euros segons en Luque,un camió grua(36 euros segons Luque),que ell marxi no te preu.JA,JA,JA,JA.

    ResponElimina
  70. I no serà que els camions, els dumpers i les grues són de Famobil ???
    Pues si els demana als Reis Mags surten gràtis.
    Quina vergonya de regidor. Que a l'ajuntament no és pot pagar i/o cobrar amb negre com fa vostè sr. rei de la construcció i economista de les rebaixes.
    Això no són insults són definicions i descripcions segons la segurament equivocada opinió d'un de Sant Feliu d'abaix, d'aquells de tota la vida.
    I de propina : Vergonya d'alcalde que tenim, cagadubtes públic. Al menys si l'anterior govern no es posava d'acord (segons Tcontra SF) ho feia rentant la roba bruta dins de casa.
    DIMISSIÓ d'en Motas. Acomiadat per no pasar el període de prova.
    I no ficar-se més amb en Lobato XXXXDDDD que en Luque l'acomiadarà, com acustuma a fer amb els seus treballadors.

    ResponElimina
  71. Aquesta és bona
    Com tots sabem els ganxons som de treure motiu a tothom.
    Aquest mati m’han dit com han batejat a en Luque.
    En margarita.
    Per que ?
    Ara si, ara no, ara si, ara no .....

    ResponElimina
  72. NOVA NOTÍCIA!!!
    NOU EPISODI!!
    Ara el Motas ha fet fora en Luque.

    ResponElimina
  73. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

    ARA QUI ENS SALVARÀ, D'AQUEST PREUS ABUSIUS QUE HI HAN A URBANISME?
    JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA.
    JA VEUREM SI NI HA NOU EPISODI, JAJAJAJAJA.

    ResponElimina
  74. Així estan les coses i així les em d'opinar.
    Som la vergonya de Catalunya i més enllà. Per ètica i coherència aquest govern hauria de tornar el timó del vaixell a qui més bé o malament el guiava. Al menys sabiem on anvem.
    Ara som el Titanic i l'alcalde el Leonardo di Caprio.
    El problema és que la peli era ficció i aqui estem patint una crua realitat.
    Amb un mes ... com pot ser fer-ho més malament ?
    Retorneu el govern per que com diu la dita Em canviatpets per merda.
    Soc major d'edat. És la meva opinió. Visc en un estat de dret. Exerceixo el meu dret i no soc un Espiell.
    Accepto i respecto, malgrat no comperteixi, les altres opinions.
    Faig costat a l' Espiell i als seus seguidors. Aquells que parlen de querelles es desqualifiquen tots solets.
    Ells si han de ser dels que practiquen i aprenen a opinar segons la televisió que miren.
    Les amenaces de querelles i denuncies no porten enlloc més que ha fer-nos més seguidors d'aquest blog d'opinió.
    Denuncieu a qui fa les declaracions i altres actes incívics i antidemòcrates, que això està enregistrat i no hi ha qui ho canvii ni manipuli.

    ResponElimina
  75. Potser els ciutadans de Sant Feliu haurem de ser l'acusació particular i denunciar, com agredits que som, per la manera d'actuar d'aquets nous governants.
    Quan van fer la moció deien que eren un equip i feien molts símils amb el futbol.
    Són onze amb un líder que anava a ser la re...tia. Pues mireu, a la lliga ja no esteu en zona de descents. Ja heu vaixat tant de categoria que a aquest pas només podreu jugar amb els de Marbella (si no estan engarjolats) Espero que freneu a temps i no ens porteu als fons del pou.
    Dintre d'un any a les urnes ja tindreu el vostre càstig. Tot això el poble no ho oblida o és que pensaveu que erem tontos ?

    ResponElimina
  76. Recomano la lectura de la noticia d'avui a ràdio Sant Feliu.
    Això és llibertat d'expressió o també els denunciareu ?
    Prous amenaces Luque's Tots i Ciu's.
    Que en Franco va morir el 1975, però si aixeca el cap ve a viure a Sant Feliu. Estaria com a casa seva i als seus temps.

    ResponElimina
  77. a aquests que amenacen amb denuncies i querelles, a part de quedar retratats, se'ls nota el resentiment des de lluny, que poder els fot que es faci públic i per escrit el que pensa la majoria de ciutadans?? I que també els fot molt que un blog creat per quatre nanos mal contats hagi passat en 5 dies de les 15.863 visites a les ara 17.094 ? I tot això amb només un post! xDDD

    ResponElimina
  78. a aquests que amenacen amb denuncies i querelles, a part de quedar retratats, se'ls nota el resentiment des de lluny, que poder els fot que es faci públic i per escrit el que pensa la majoria de ciutadans?? I que també els fot molt que un blog creat per quatre nanos mal contats hagi passat en 5 dies de les 15.863 visites a les ara 17.094 ? I tot això amb només un post! xDDD

    ResponElimina
  79. Mireu això,li han dedicat al Luque un article que titula així:
    El emperador del ladrillo
    http://www.elpais.com/articulo/espana/emperador/ladrillo/elpepuesp/20100512elpepunac_38/Tes
    !!!!!Mare meva!!!!

    ResponElimina
  80. ENCARA HI HA MÉS!!
    http://www.elpais.com/articulo/espana/concejal/discordia/elpepuesp/20100513elpepunac_31/Tes

    Luque diu que a ell ningú li ha dit res. "Em considero regidor de l'equip de Sant Feliu de Guíxols", insisteix.

    ResponElimina
  81. Espiells sou genials, tothom parla de vosaltres, i això que fa temps que no se us veu junts pel carrer!! Heu fet una feina genial, i els debats que genereu són claus, com a minim algú ens dóna l'oportunitat d'opinar i, el més important, sens escolta! I encara que sigui a través de vosaltres, l'Ajuntament i els polítics també ens escolten, i això és el que conta. Us felicito espiells, i seguiu així molt de temps, ens encanta!

    ResponElimina
  82. Qui va construir la casa del s, Lobato els rumors apunten Luque ,$$$$$$

    ResponElimina
  83. Vull puntualitzar a l'anònim de les 23:03 h que el pare d'en Luque no es mort.

    ResponElimina
  84. Si, també Luque va crear la guerra de Bòsnia, la taca del Prestige, la construcció del Santiago Bernabéu i el núvol tòxic del volcà d'Islàndia. Tot lo dolent ho fa en Luque! Els sociates no fan res mal fet mai! Noooooooooo!! Són de sucre! Són molt bones persones! Fins que te la claven per l'esquena!

    ResponElimina
  85. Ningú ha dit que els socialistes no facin res malament, i quan ho fan ja se'ls critica. Però és que ara... què vols que critiquem? si en Luque s'estigués queitet poder els socialistes en farien alguna pq de ben segur q deuen estar rencorosos perquè els han tret el govern, però és que de moment no s'han de moure per res, el luque els està fent la feina fàcil!! I a mi em fot moltissima rabia perquè sóc convergent i això està perjudican també al nostre partit, no hi ha dret! Mira, sense anar més lluny, veu veure ahir les noticies de la costa brava? despr´s de que carles motas anuncies la cessió de pere luque va el mestre i diu que a ell ningu li ha dit que esta fora de l'ajuntament i que a les 9 tenia una reunió amb no se qui, i que aquest matí anirà a l'ajuntament a treballar com sempre,... realment és penòs!!

    ResponElimina
  86. Sincerament Luque(o amic de Luque)el que ha creat ha estat que siguen el ridícul de tot Catalunya,amb això els ganxons ja tenim prou,anònim convergent tens raó,en Luque penso que es un submarí socialista que ha estat promotor d'aquest tripartit de pena per enfonsar a CIU,total abans CIU no era capaç de fer oposició al antic govern i ara que es al govern es fan oposició ells sols,gracies amb aquest submarí socialista Luque,Gracies Luque per fer la campaña als socialistes mai t'ho agrairem com et mereixes.JA,JA,JA.

    ResponElimina
  87. Aquesta nit no he pogut dormir he tingut un mal son,veureu en Luque havia dit que dimitia però després va tenir una experiència espiritual,el diàleg amb aquest esperit era aixis:

    Esperit:Pedro,me escuchas,pedro!!!!!
    Luque:qui es?
    Esperit:Soy yo Paquito.
    Luque:Quin Paquito.
    Esperit:Coño soy yo Franco,el Generalísimo.
    Luque:ostras,perdón mi General.
    Esperit:Mira Pedrito,no seas tonto y no te marches,quien va a tener a ralla a esos socialistillos,comunistas y republicanos,como tu ya sabes yo desde aquí no puedo hacer mucho,pero si necesitas ayuda te puedo ofrecer a manos limpias,falange y hasta el juez Varela.
    Luque:bueno mi General,no se preocupe que yo no abandono.
    Esperit:Muy bien Pedrito,lo estas haciendo muy bien,oye me gusto mucho la manifestación.
    Luque:gracias mi General.
    Esperit:otra cosa,no te fíes de esos catalanes que aunque son de derecha no dejan de ser catalanes.
    Al dia següent en Motas destitueix al Luque,aquest torna a tenir una altre
    experiència amb el esperit.

    Esperit:Ves pedrito ya te lo decía yo,estos catalanes no son de fiar,a la mínima te la han clavado.
    Luque:Y que puedo hacer mi General.
    Esperit:Hay Pedrito,parece mentira,tu no hagas caso y mañana vete a trabajar al Ayuntamiento.
    Luque:Pero es que...
    Esperit:pero es que nada,mira yo,les monte una guerra civil y después me hice el tonto y no volví a instaurar la democracia,simplemente fui a trabajar todos los días durante 39 años y nunca tuvieron huevos a echarme,venga Pedrito a trabajar.
    Luque:muchas gracias mi General.

    Collons quin mal son.

    ResponElimina
  88. Al Anònim de les 8:35, realment el paper dels de ciu es patètic. Pel que m'ha arribat actuen així perque tant els fa el resultat del seu partit a les eleccions de l'any vinent. Des de l'executiu local no en volen a cap, i han pensat que el que han de fer és arreplegar el que puguin durant aquest any. De totes maneres també m'ha arribat que la nova gent que està aplegant ciu es podrien donar de la mà amb en Luque. Veurem que en surt de tot plegat, però per aquells com jo que no ens agraden els socialistes, pot ser que no ho tinguem fàcil a l'hora d'escollir una alternativa.

    ResponElimina
  89. Soc L'anònim de les 8:35,be ara fora de conyes,es molt mala noticia que això passi a un dels partits que dintre de Sant Feliu es una clara alternativa de Govern,jo soc votant socialista,però vaig votar amb el seu moment a Joan Alfons Albó a mes a mes per dos vegades,i tu segur que et preguntaràs es això possible,doncs si,es varem dir moltes coses en contra de L'Alcalde socialista que hi havia,unes amb raó i unes altres que no,en fi de vegades tenint que pensar mes amb el cap que no pas amb el cor,el govern de un Ajuntament no es com ser del Barça de L'Espanyol o del Madrid. l'únic que lamento es que jo havia votat a Joan Alfons Albó i no a Lobato,ara si jo et dic que no tornaria a votar a Joan Alfons,primer perquè m'agrada la direcció actual dels socialistes i com ja te dit abans soc votant socialista i segon perquè penso que ell es culpable de que en Lobato estigui al cap davant de CIU i per el be de Sant Feliu els hi fa falta un canvi generacional,per les pròximes eleccions penso que guanyaren els socialistes pero espero que ERC i ICV entrin també al Govern de Sant Feliu.

    ResponElimina
  90. HOLA ESTAS BASTANT MALAMENT DEL CAP "ANONIM"(LUQUE) ET PENSES QUE EM CHUPO EL DIT? ELS CATALANS NO ELS INSULTIS.
    ET CREUS MOLT LLEST? JUANJO PANZA?? ANONIM = LUQUE JAJAJAJAJA.
    A VEURE SI ESCRIUS AQUESTA NIT?? ESQUE TENS TANTA POR DE FICAR EL TEU NOM? QUE PATETIC JAJAJA

    ResponElimina
  91. Tothom sap que allò del juanjo panza i pere el bo és un escrit que va ser manat per en Luque i escrit per un tal fortuny? bueno, diguem que tot presumptament, no em querellin ara per això...jajajaja. I és que a més s'ha de ser capsigrany, doncs era fàcil lligar caps sobretot veient qui repartia aquells poemes per les cases: eren els mateixos (amb companyia) que feien de guardaespatlles d'un regidor en el ple on es votà lo de la consulta popular sobre la moció. Mare meva, però és que aquest home es pensa que estem a l'oest?

    ResponElimina
  92. I digueu-me, al final en Luque ha anat a treballar o no avui? S'ha donat per enterat de la destitució?

    ResponElimina
  93. Anònim de les 15:23 estic d'acord amb tu. S'ha de reconeixer que els socialistes van fer la seva travessia del desert i que, al menys a Sant Feliu, son ara l'únic partit gran seriós. Jo també tinc bones referències d'en Pere Albó, però és que a més a més d'en Joan Vicente i de la Júlia Vendrell les tinc fabuloses. Tal i com s'ha demostrat aquestes darreres setmanes el grup és molt important. Per altre banda està clar que el moment d'en Joan Alfons ja ha passat.

    ResponElimina
  94. Anonim de 15:23 fots pena de tant petonejar el cul. que potser vols un càrrec a l'ajuntament? hauries d'haver parlat amb en Juanjo, ja saps el secretari dels sociates i l'alcalde a l'ombra. En Pere Albó es un pobret que no mana res. En Vicente va d'intelectual i és incapaç de liderar res. La Julia és d'ERC, però com que no la vam voler es va pasar als socialistes. En Pere Luque és un impresentable que hagues fet la feina fàcil als sociates. Prefereixo estar sol a l'opsició que tornar a pactar amb ICV i els socialistes. Quin país...

    ResponElimina
  95. Anònim de les 22:06 i Anònim de les 11:11,suposo que parleu del meu escrit,soc L'Anònim de les 16:56 no el de les 15:23,be per L'anònim de les 11:11 dir-li que no se si el seu cap de partit pensa el mateix,jo penso que no potser no ets de ERC,però be si es aixi que hi farem,entre les esquerres no ens i tindrien que trepitjar la cua,aquí es on resideix la la flaquesa de les esquerres,quant no estén contents son capaços de no anar a votar o votar una altre cosa,pot ser son gent intel·ligent,però els de la dreta voten a piñon fijo que hi diria un castellà els i dona igual que ha hagi corrupció, que pactin amb en Luque,en fi aixo els hi fa mes forts,en referencia a que jo desitjo un càrrec a L'ajuntament,no em coneixes,ni de broma ,no va amb mi,encara que fa temps se en oferir entrar a un partit,però llavors no podria ser critic.No imagino amb Jordi Vilà pensant igual que tu i menys després d'escoltar-lo el dia de la moció de censura.

    ResponElimina
  96. Aqui es parla molt de "marbellització", "luqeGil", es deixa a Luque com un corrupte, però... podeu dir quines han sigut les actuacions fetes per Luque que hagin perjudicat a la ciutat?

    Fer públiques unes irregularitats en les contractacions?, fer públics uns sobrepreus? haver subministrat generadors de llum gratis?..

    Jo no sé cap actuació d'ell que hagi perjudicat la ciutat. Altre tema són les seves formes.

    ResponElimina
  97. A veure, les tals irregularitats no ho deuen ser quan no hi ha cap tipus de denúncia, això per començar. A p'art, si seguim les noticies dels diaris dels últims dies sabràs que de irregularitats en Luque en sap molt: obres sense llicència a sant feliu, obres sense llicència a platja d'aro, amenaces i coaccions a regidors, "robatori" d'un generador a Quart, faltes de respecte greus en plens municipals,...seguim?? Lo dels sobrepreus com ho pot demostrar? A part, vosté creu que en un moment crític i d'urgència com va ser els dies del temporal l'ajuntament estava per fer concurs al millor postor? poder llavors quan haguessin arribat les mesures ja hagués estat massa tard! I per últim, generadors gratis??? però tu has seguit les noticies? de gratis res, que en Luque feia negoci, lo únic que l'ajuntament no va caure en aquest parany però si altres ajuntaments (els quals algun marró per això s'han menjat).

    ResponElimina
  98. Declaracions fetes de Luque al País:
    No tenía licencia. "Lo hice sabiendo que corro el peligro de una irregularidad. Pero es una rehabilitación", defiende Luque, que ha parado las reformas. A su entender, es básico, en los tiempos que corren, seguir construyendo, incluso infringiendo la ley. "Si el permiso de obras no lo tengo la semana que viene, 20 personas se irán a la calle", amenaza.

    A raíz de los disturbios con el ex alcalde, Luque ofreció su cabeza. "Dimito", asegura que les comunicó a sus socios de gobierno. "Pero ellos me dijeron que no podía ser, que era una persona imprescindible", explica por teléfono. Pero la presión mediática subió tanto de tono que Motas aceptó el lunes su dimisión, siempre según la versión de Luque. "Sería lo más oportuno de cara a las elecciones", asegura que le dijo el alcalde.

    "No puedo irme, no hay ningún substituto. Además, quedaríamos ante la ciudadanía como perdedores".
    Sense comentaris.
    El que diu que es simpatitzant de ERC,dir-te que sembles mes simpatitzant de tots contra Sant Feliu o CIU.

    ResponElimina
  99. A l’Anònim de les 18:33.
    Les irregularitats hi són. El fet de no haver estat denunciades no vol dir que no hi siguin.
    Assignar totes les feines a una determinada empresa, excloent a les demés empreses del mateix ram de la ciutat és una irregularitat, el que no vol dir que sigui un delicte.
    Els sobrepreus no són delicte, però són irregularitats. Són, senzillament, contractar malament i l’Ajuntament hauria de demanar explicacions i en el seu cas responsabilitats al tècnic encarregat de les compres.
    Els generadors es varen oferir GRATUÏTAMENT i l’Ajuntament ni va saber actuar en el seu moment ni va voler acceptar l’oferiment. Va prevaldre el partidisme al seny. Dius que “Luque feia negoci, lo únic que l'ajuntament no va caure en aquest parany però si altres ajuntaments (els quals algun marró per això s'han menjat)”. Independentment de que en Luque no hi feia negoci, a cas els generadors llogats varen ser-ho gratis?. Si esteu informats sabreu que es varen pagar. A cas l’Ajuntament no podia contractar els de Luque? Perquè els ciutadans tenien que ser víctimes de la mala relació Luque – Govern?
    Que Luque faci obres havent pagat la taxa per la llicència no és administrativament correcte, però si que sabreu que és pràctica habitual en el ram de la construcció començar les obres MENORS quan s’ha fet el pagament a l’espera de la llicència i quan es rep moltes vegades ja estan finalitzades les obres. De totes maneres, aquestes possibles infraccions de Luque NO PERJUDIQUEN A LA CIUTAT. Només el perjudiquen a ell.
    En quant a les noticies com tots sabeu les coses es descriuen tal com interessa a l’informador. Per exemple, en l’últim episodi d’en “Luque” s’ha escrit que es va trencar un vidre de la casa de Pere Albó, quan el vidre es va trencar quan l’ex-alcalde va fotre un “portazo”. Això no ho diuen els diaris, i tal com redacten la noticia dóna entendre que foren els manifestants qui varen fer la “destrossa”.
    Per tant torno a preguntar “quines són les actuacions de Luque que perjudiquen a la ciutat?”.

    ResponElimina
  100. Mira tot això que dius dels generadors es MENTIDA,ell va llogar els generadors per fer negoci,agafar als seus treballadors i anar a la casa de l'exalcalde a muntar-la grossa,sent ell regidor de L'ajuntament i per tant per mala sort representant de Sant Feliu es fer mal a Sant Feliu i si no ho vols veure allà tu,Sant Feliu a sortit amb tot tipus de diaris digitals de tota Espanya.Un exemple del que diuen aquets diaris,
    El País:
    El concejal de la discordia
    El alcalde de Sant Feliu de Guíxols destituye al edil y constructor denunciado por coacciones y amenazas.

    Luque dice que a él nadie le ha dicho nada. "Me considero concejal del equipo de Sant Feliu de Guíxols", insiste. Y así sigue la cosa, enmarañada en un municipio de la Costa Brava, con 22.000 habitantes, que desde hace una semana ha perdido el rumbo.

    Que no veus que la irresponsabilitat com a regidor i per tant representant de Sant Feliu danya la imatge de la ciutat,de veritat pensa's que lloga generadors per una xifra molt important per regalar-los ets massa ingenu.

    ResponElimina
  101. Anonim de les 0:35
    Sento dir-te que no estas informat.
    Aixó és parlar per parlar.
    I retorno a preguntar “quines són les actuacions de Luque que perjudiquen a la ciutat?”.

    ResponElimina
  102. Ja t´ho e dit però no no vols escoltar,que UN REPRESENTANT DE SANT FELIU,(pels tontos els i diré que un regidor que forma govern REPRESENTA A SANT FELIU I NO POT DEIXAR DE FER DE REGIDOR QUANT LI VINGUI BE)monti un piquet per anar a insultar i amenaçar a L'Ex-Alcalde de Sant Feliu es una vergonya pel POBLE QUE ELL REPRESENTA,QUE UN REPRESENTANT DE SANT FELIU DIGUI QUE JA SAP QUE COMET IRREGULARITATS I QUE NO L'IMPORTA INFRINGIR LA LLEI,ES FER MAL AL POBLE QUE REPRESENTA,JO TAMBÉ PUC DIR QUE TU PARLES PER PARLAR,PERÒ ELS FETS QUE JO ET COMENTO SON SUFICIENTS PERQUÈ EL POBLE SENTI VERGONYA DELS SEUS REPRESENTATS,EL VIDRE T'AGRADI O NO ELS VA TRENCAR ELS TREBALLADORS DE LA SEVA EMPRESA,HAS VIST COM ES LA PORTA,ES UNA PORTA DE DOS FULLES AMB UN MUNT DE VIDRES QUADRATS QUE DEUEN FER15X15
    APROXIMADAMENT,DIFÍCIL DE CREURE QUE AMB UN COP DE PORTA ES TRENQUI,ELS GENERADORS,LUQUE VA PAGAR UNA FIANÇA PER LLOGAR AQUESTS GENERADORS DE MES DE 60000 EUROS,TU TE PENSES QUE SON TONTOS,QUE DONA AQUESTA FIANÇA PER DONAR GRATIS,MIRA SI TU NO HAS SENTIT VERGONYA DE SER DE SANT FELIU TOT AQUEST TEMPS ES QUE DEUS SER ALGÚ PROPER AMB ELL O POTSER DEUS TENIR LA CARA BEN DURA,QUANT EL HUGO MORALES SURT I DIU AQUESTA BESTIESA DE QUE ELS POLLASTRES PORTA'N HORMONES FEMENINES I ELS HOMES QUE LES MENGEN ES TORNA'N MARIQUITAS NO DEIXA EN RIDÍCUL AL SEU POBLE?,A QUE ES UNA TONTERIA DONCS IMAGINAT EL RIDÍCUL QUE EN FET NOSALTRES AMB AQUEST SENYOR QUE SEMBLA TENIR EL PUR ESTIL DEL PAÍS DE LA BOTA.

    ResponElimina
  103. No estic informat doncs mira totes aquestes pagines:
    http://www.elpais.com/articulo/espana/concejal/discordia/elpepuesp/20100513elpepunac_31/Tes

    http://www.elpais.com/articulo/espana/emperador/ladrillo/elpepuesp/20100512elpepunac_38/Tes

    http://www.diariovasco.com/agencias/20100506/mas-actualidad/mundo/reclama-dimision-concejal-sant-feliu_201005062239.html

    http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=381766

    http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=377629

    http://www.laverdad.es/agencias/20100506/mas-actualidad/espana/alcalde-sant-feliu-atacado-casa_201005061421.html
    I ja que LUQUE no va voler explicar com es posa L'aglomerat fred aquí hi ha una pagina que u explica:
    http://www.aglomeradosgb.eu/metodo-de-empleo.html
    deixo també l'enllaç d'aquest arxiu pdf on dona mes explicacions:
    http://www.aglomeradosgb.eu/aglomeradosgb.pdf
    GRÀCIES A INTERNET.

    ResponElimina
  104. Anonim 10:16 i anonin 10:43.
    Com us he dit, les noticies surten dels informadors. Aquests medis han publicat la noticia que se'ls hi ha fet arribar a través de la secció d'informació d'uns partits polñítics, i no a tarvés de la informació obtinguda a primera mà pels seus "periodistes".

    De cap manera COMPARTEIXO l'acció d'en Luque referent a la manifestació, però estic fart de la manipulació d'informació constant que estem patint.

    El responsable de les seves actuacions és qui les executa, o el representat; però no el poble.
    I retorno a preguntar “quines són les actuacions de Luque que perjudiquen a la ciutat?, de què ha sortit bneneficiat? quins diners ens ha fet malgastar?...”.

    Abans d'escriure m'informo, no pels diaris, sino pels protagonistes. Per tant, pregunteu a Pere Albó cóm es va trencar el vidre i ell us confirmarà el que he dit.

    L'actuació d'una persona no és una vergonya pel poble, és una vergonya per la propia persona.

    ResponElimina
  105. Però a veure, i a tu qui t'ha informat anònim de les 22.34??? Primer, el vidre el van trencar els treballadors, pregunta si no als veïns que hi eren presents, o si no demana el parte dels mossos d'esquadra on allà queda ben claret que el vidre va ser trencat des de fora. A més, si vols pots parlar amb els mateixos treballadors d'en Luque (poder amb algun necessites un "intercanvi" amb paperets de colors, ja ens entenem...), i et diran el que ja han dit a molts: estaven allà manats per en Luque (si no no cobraven), molts no sabien ni de que anava allò, donen fins i tot el nom de qui va trencar el vidre!, i un parell van ser obligats a anar a denúnciar a albó per amenaces i no sé que, però després, veient com la cosa va pujar de to, van acabar confesant a els mateixos mossos d'esquadra (i aixi ho han firmat) que ni van rebre amenaces ni coaccions de cap tipus, si no que anaven enviats per el seu cal, el senyor Luque.

    Si segueixes indagant sabràs que en Luque si, vale, va alquilar els generadors, però NO els oferia gratuïtament a l'ajuntament! Primer de tot, abans "d'oferir-los" al govern, en va repartir algun a certs amiguets (eh senyor Motas?) clar que, després d'una picabaralla (concretament el dia en que Pere Luque increpà per primer cop, una nit davant un bar, al senyor Albó) li va retirar aquell generador a lo "doncs ara m'enfado i no te'l deixo, xinxa". I per seguir amb aquest fil, torno a repetir-te que no va oferir els generadors gratuitament (pots preguntar a altres ajuntaments...), ni tampoc pensava en només guanyar el perdut (és a dir, un contracte que li pagués el lloguer) si no que els preus que oferia eren exagerats!! I total, si a la vegada que arribaven els generadors d'en Luque arribaven els d'endesa, per què l'ajuntament (és a dir els ciutadans) havia de pagar uns generadors per donar negoci a un regidor? Això si que seria una gran irregularitat! I parlant de generadors, si vols més informació d'aquesta que demanes (perjudicial per la ciutat) pregunta a l'ajuntament de Quart...

    I pel que fa a les irregularitats que diu el senyor Luque, recordar que l'àrea d'urbanisme la duia al cap davant un regidor de tots per sant feliu, per tant, és el mateix alcalde qui hauria de donar explicacions de tals acusacions no? A més, segons Luque actualment els tècnics segueixen actuant malament, per tant, el responsable actual, el senyor Lobato, és qui ara hauria de respondre també d'aquestes acusacions. A més, si tan greus són, segur que hi ha alguna manera més responsable de "denunciar-les" que no pas cridar-ho als 4 vents en diaris que sembla més demagògia que res.

    I si en Luque fa irregularitats amb lo de les sevs obres sense llicència si que afecta a la ciutat, no només a ell com dius tu, perquè els ciutadans estem cansats de sortir als diaris, doncs recorda que ell és un REGIDOR i com a tal hauria d'actuar amb més seny!! Segur que el camell anònim del descampat de darrera no surtiria als diaris si el pillessin venent maria, en canvi, si fos un regidor si oi? doncs és el mateix, un regidor té un carguec públic, i com a tal, a de mesurar les seves accions doncs ha de recordar que ens esta representant i dona una imatge a protes enfora del nostre municipi i dels ciutadans que hi habiten. ës fàcil d'entendre oi?

    Tot això que et dic de ben segur que és comprovable, mou-te i comprova-ho tu mateix, que et tenen enganyat!

    ResponElimina
  106. El que si afectarà al propi Luque és les declaracions que ha fet, perquè després de fotres amb en Nadal creieu que si PSC torna a guanyar eleccions a la generalitat algu li voldrà donar una obra al senyor Luque? s'ha de ser burru!!!!

    I com diuen per aqui dalt, si algu ha de donar explicacions sobre les irregularitats que en luque diu son els mateixos tots per sant feliu

    ResponElimina
  107. Doncs de pas que donin explicaions d'altres tipus de irregularitats, perquè: com és que en cert concurs d'aquest mes els sobres presentats per les empreses estaven oberts abans d'hora? i com és que es donen puntuacions de les quals a les bases no se'n parlava? I no parlem de la implicació d'algun/s membre/s del jurat amb una de les empreses presentada a concurs... Penòs, realment penòs... i l'alcalde, sent coneixedor dels fets ha picat la cresta als responsables (tècnics,...). I una me!!

    ResponElimina
  108. MOTAS DIMISSIÓ!!!!!!!!!! No ha durat ni un mes, i aixo que ell havia de "salvar" de no sé que al poble...que tot això t'ha quedat gran!! passaràs a la història com el pitjor alcalde de sant feliu, no et fa vergonya? per què no admets el teu error i marxes cap a caseta? això amb en Tete Valls no hagués passat.

    ResponElimina
  109. Set dies, amb dos diumenges pel mig, un sol post, es passa de 15.863 a 17.544 visites. Felicitats Espiells!

    ResponElimina
  110. No tenía licencia. "Lo hice sabiendo que corro el peligro de una irregularidad. Pero es una rehabilitación", defiende Luque, que ha parado las reformas. A su entender, es básico, en los tiempos que corren, seguir construyendo, incluso infringiendo la ley. "Si el permiso de obras no lo tengo la semana que viene, 20 personas se irán a la calle", amenaza.

    Això ho ha dit en "Luque" Al diari El Pais.I si no ho ha fet que es que esquere-lli contra aquest diari.
    Li recomano al "Juez Varela"

    ResponElimina
  111. En Luque ha estat tan sols un tonto útil en mans de CiU i TotsxSF.

    ResponElimina
  112. Anonim de les 11:48, tranquilitzat.
    No per esbara-te tindras raó. Si tens accés a l'atestat dels mossos veuras com es va trencar el vidre. I si no, pregunta a ne'n Pere Albo.
    Ja ho he dit. Cal informar-se bé.

    ResponElimina
  113. Silvia:
    Només faltaria que no es donés una obra a una empresa perqué el membre d'un partit polític s'hagues sentit ofés per les declaracions del gerent.
    Aixó seria CORRUPCIO. Les obres s'adjudiquen a l'empresa que compleix millor les bases del concurs. Tingues en compte als treballadors de l'empresa i els seus familiars que no tenen culpa de tenir un "jefe esbojerrat".
    Silvia estem en una democràcia i no en una dictadura.

    ResponElimina
  114. Marededeudedeu!! Sort que hi ha gent amb cervell! Per sort la manipulació i l'abús de poder sobre els mitjans que té el PSC/PSOE ha sortit a la llum. Segur que en Juanjo i d'altres van córrer a "amigos de" a explicar lo de'n Luque i a intentar menjar el cervell a la població. No ho aconseguireu. S'enganxa abans a un socialista que a un tonto. Enhorabona espiells per ser tan imparcials (al revés ho dic perque m'entengueu).

    ResponElimina
  115. deixeu de banda la desgraciada actuació d'en Luque Luciano acas d'en Pere Albó i analitzeu la situació de manera global; avui per avui en Carles Mota és l'aalcalde se sant feliu, pq es va aprofitar de l'ambició d'en Luque per arreglar coses seves i d'en Lobato per poder passar factura ala sociates i els altres d'esquerres el van fer fora fa tres anys. Això podria considedar-se "normal" en democràcia si no fos perquè la proposta dels nous que han entrat no es justifica en res. La vanitat, l'ambició i la irresponsabilitat d'uns ens porten al desastre absolut. CiU és un partit servil que s'aplega als capritxos d'en Xargay, l'Ararà i els botiguers, TSF sap de ben segur que no te cap futur polític més enllà d'aquest desgraciat any que ens queda i en Luque/AMICS intentarà arramblar amb tot el que pugui.I AIXÒ ÉS LA FORÇA NOVA DE LA NOVA ERA?...

    ResponElimina
  116. En el últim ple(lamentable ple) abans ques es fes efectiva la moció de censura,el SR. JUQUE(Sr per dir algu), va dir que tenia el nom i cognom del porc, és més que el tenia al davant, bé doncs just un mes després de la moció, el SR. LUQUE JA NO HI ÉS, pobret no ha superat el període de proba, quin greu hem sap!!!Jo com ha ciutadà/na puc dir que ara SÍ sabem el nom i cognom del PORC, QUE PERFÍ L'AJUNMTANET HA SACRIFICAT. Però també haig de dir que crec que l'actual gobern que tenim ara és i serà l'única casa bona que ha fet i farà per Sant Feliu. J.M G.B

    ResponElimina
  117. Però es pot ser parcial amb tot això? soc convergent i jo estic totalment d'acord amb el que hem llegit als diaris o ablogs com aquests, i és que no es tracta de estar al costat d'uns o dels altres, si no no recolzar la violència, la dugui a terme qui la dogui i amb els motius que siguen, no es pot justificar! i som molts els que sabem que va passar, alguns fins i tot hi eren presents, podeu parlar amb els periodistes els quals no formen part de cap partit i fins i tot la majoria no son ni de sant feliu, per tant, d'imparcialitat n'hi ha, el que passa és que els fets són els fets, i el mateix motas com a alcalde ho ha vist, doncs segurament després de llegir atestats i escoltar testimonis ha entrat en raó i ha vist que això no es podia tolerar i, per tant, ha fet molt bé en donar la patada al senyor luque. Gràcies Alcalde per fer-nos aquest favor, poder ara la ciutat deixa de estar estancada i deixa de ser la riallota dels diaris i podem tirar endavant.

    ResponElimina
  118. En Motas no ha tingut mes remei que fer-lo fora perquè s'ha cagat cames a baix,ahir el meu home en va explicar que va estar parlant amb un noi que li va dir que en Motas no el volia fer fora però que la gent se li ha pujat al damunt i no ha tingut mes remei.Motas mai oblidaren els teus comentaris justificant lo injustificable i que vas venir de la ma dels que has vingut,jo et voto però com el PITJOR ALCALDE DE SANT FELIU:

    ResponElimina
  119. però que us penseu!!! en Luque no ha dimitit, potser en Motas l'ha fet fora del govern, però en Luque seguirà donant suport al govern, ara des de fora de l'equip. Simplement una estratagema per acallar sectors crítics, però res més. Els botiguers s'han acollonit en veure que que els hi baixen els ingressos. És la únics solució.

    ResponElimina
  120. ELPERIODICO.COM

    El exalcalde de Sant Feliu, Pere Albó (PSC), atacado en su casa por 20 empleados de un concejal

    1. • Los empleados de Pere Luque (ASF), dueño de una empresa constructora, se han enfrentado al político socialista y han roto los cristales de su vivienda

    EFE
    SANT FELIU GUÍXOLS

    El exalcalde de Sant Feliu de Guíxols Pere Albó (PSC), quien dejó el cargo recientemente a causa de una moción de censura, ha sido atacado en su casa por una veintena de empleados del concejal y miembro del equipo de gobierno Pere Luque, del grupo Amics per Sant Feliu (ASF).

    Según han informado fuentes próximas al caso, los sucesos se han producido a las 08.30 de hoy cuando los empleados de Luque, dueño de una empresa constructora, se han enfrentado a Pere Albó con Luque, líder de ASF, al frente.

    El apoyo de ASF a Convergencia i Unió (CiU) y al grupo Tots per Sant Feliu (TSF) resultó clave para que prosperara la moción de censura contra Pere Albó.

    Falta de permisos en regla

    El motivo de la protesta de los empleados de Luque fue, al parecer, la denuncia presentada por el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) contra unas obras que la empresa constructora de Pere Luque realizaba en Sant Feliu sin todos los permisos en regla.

    Según fuentes cercanas al exalcalde, quien ha presentado una denuncia ante los Mossos d'Esquadra, Luque ha liderado a sus trabajadores, que han destrozado los cristales de la puerta de Pere Albó mientras se encontraba en el interior de la vivienda con su familia.

    Actual alcalde

    El actual alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas (TSF), por el contrario, ha explicado que Pere Luque había acudido a la concentración de empleados después de que el actual alcalde hubiera sido informado por el jefe de la policía local de que había un grupo de empleados del concejal ante la puerta de Pere Albó.

    El alcalde asegura que ha pedido a Luque que disolviese la concentración de empleados y afirma que "Luque ha ido allí a calmarlos, a invitarlos a que se fuesen".

    Documentación sin ''firma técnica''

    Motas ha lamentado lo sucedido, pero entiende que el PSC realiza una "persecución" contra el concejal de Amics per Sant Feliu, quien comenzó las obras con una documentación a la que faltaba una "firma técnica", un problema que, según el alcalde, ya está subsanado.

    El regidor ha pedido a Pere Albó y Pere Luque que, si tienen "problemas personales, los diriman entre ellos, pero no en el marco político".

    ResponElimina
  121. Sr. Motas, ho sento ha suspès en aritmètica. La real raó de la moció de censura. Ser 11 i ser alcalde.
    Per aqui he llegit que el càrrec l'hi va gros. Jo no ho dic aixó. Per que gros l'hi queda petit.
    Soc resident a Sant Feliu i teballo a una administració a la Bisbal.
    Si jo fos la funcionària en dubte, questionada i dit presumptament de ser corrupte en la meva feina tal i com acusa el regidor d' AMICS amb el consentiment de TxSF i especialment per CiU, ja estarien tots al jutjat.
    Les acusacions entre politics no són del meu bon pair peró l'acusacia a un funcionari ? si es manté vaguin al jutjat i si la retiren que sigui públicament.
    Peró els "partits independents no ho faran, tant s' els hi en fot, ara bé que CiU no marxi d'aquest grup i s'enmerdi com ho està fent no té perdó.
    Clar que quan va jugar a mocionar ... ja sabia el que li venia. Ara "ajo i agua"

    ResponElimina
  122. Concentració a les 12'00 davant l'ajuntament per la Dignitat de la Ciutat!!!

    + info: http://www.esquerra.cat/locals/index.php?id_article=38573

    ResponElimina