dilluns, 5 de juliol del 2010

CARRER SANT JOAN, UN ORGULL


El passat 26 de juny tingué lloc la 5ª Festa del Carrer Sant Joan, aconseguint un record pel que fa tant a públic com a participants. Una festa on no hi va faltar de res: actuacions i animació pels més petits, concursos de dibuix i fang, paella i coca de sant joan per dinar, els tambors, gegants, capgrossos, i gralles de la Colla Gegantera, una demostració de l’art de les Puntaires, un berenar popular amb xocolata i melindros per tothom, havaneres i cremat, i sobretot, molta marxa-marxa!



Podeu trobar tot un seguit d'imatges i videos on ens mostren aquestes activitats tant al seu facebook (carrer sant Joan) com a la seva web (http://miquelmontes.com/carrersantjoan/). Us convidem a fer-lis una visita.

Cal a dir que el carrer Sant Joan és un dels carrers més engrescadors del nostre municipi i, tal i com han demostrat en les darreres cinc festes, dels més hospitalaris. Us animem a continuar essent així, i esperem poder a tornar a gaudir de la vostra festa l’any que ve. Felicitats!

18 comentaris:

  1. Coses com aquestes fan que Sant Feliu sigui viu i engrescador tant per els d´aqui com per la gent de fora
    en devant!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. els carrers estan molt bruts...Sr. Xargay ja poden se molt maques les festes dels carrers de la part baixa de Sant Feliu però hi ha zones de Vilartagues que fan pena...Es podria retirar ja de la politica...

    ResponElimina
  3. anònim, com es nota que encara esteu resentits!!, que hi te a veure el Sr. Xargay amb el tema que els espiells han publicat? Com es nota que ets d'aquells que només tenen gana d'embrollar-ho tot. Carles Xargay endavant, d'aqui uns mesos els foterem fora del tot!!!

    ResponElimina
  4. Enric H G, una altra vegada per aquest blog? no vam quedar que era un bloc dels "sociates" i no t'interessava gens?. A tu i als teus si que se us nota ressentits, ara que heu consumat la traició, us en adoneu que no era tant fácil tot com semblava, no?. L'anonim de Vilartagues nomès es fa ressó d'una evidència com una catedral, o es que el teu estimat Sr Xargay no hi te res a veure amb les escombreries? feu pena...

    ResponElimina
  5. Enric em complau saber que la teva capacitat mental no arriba a associar una festa amb la bruticia que hi ha a Vilartagues... bé, jo t'ho explico: vol dir que a la part baixa de la ciutat i sant pol tot està molt "net i bonic" però que hi ha zones sobretot de Vilartagues que estan brutes...Per cert si la deixalleria estigués a la ronda de ponent pot ser ja s'hauria solucionat el problema...no??Si Sant Feliu està brut hi ha d'haber un responsable... l'unic que s'ha de fer és sol·lucionar el problema, i no dir que els culpables és la gent que és molt marrana con un regidor ha dit publicament.

    ResponElimina
  6. Sant Feliu està brut ara igual que fa un any o dos, o tres.... El que passa és que a algú l'interessa treure aquest tema de forma sistemàtica i fer campanya mediàtica. Però com passa sempre, els que critiquen ho fan sense dades objectives i sense donar solucions. Injuria o difama que algo queda.Tot plegat és molt trist.

    ResponElimina
  7. Sant Feliu està brut és veritat... fa un, dos i tres anys: la pregunta qui porta les basures des de llavors??? senyors meus...els de TxSF

    Solucions: que el responsable polític faci cumplir els plecs de condicions a l'empresa i sino funciona que en canvii el servei.

    és així de facil es reboca la concessió per incompliment de contracte i punt...però pot ser no els interessat perque seria reconeixer el seu error perque aquest plec l'han fet ells...equivocar-se en bó no sigueu tan orgullosos...

    ResponElimina
  8. Un de content amb el que passa...23 d’agost del 2010, a les 23:30

    Molts dels escriviu aquí se us nota massa que sou d'aquells ressentits que vau tenir que marxar amb la cua entre cames desprès de la moció de censura. Com diu l'anònim del 22 d'agost, us interessa treure el tema per fer campanya mediàtica, si no esteu al cas del ple de dijous de que ve, on de manera "casual" heu entrat una moció per parlar del tema. Aneu-vos a llepar les ferides a Vilartagues, que allà encara us hi volen....(alguns)

    ResponElimina
  9. "Un del content amb el que passa..." segurament si estas content amb el que passa es que tens un drap als ulls i no et mires el melic...perdona: que diguis ressentits no se a que et refereixes perque jo con tots els ciutadans de sant feliu per sort encara tenim opinió i gràcies a l'espiell ho podem expressar?? A veure si encara, no se us podrà criticar les coses que es fan malament, clar com que vosaltres encara viviu abans de l'any 1975, i tot és de color de roses. Us carregareu tot el que queda mitjanament decent. Quina mania amb Vilartagues?? alguna cosa en contra de Vilartagues...?? Us fa ràbia que la majoria siguin d'esquerres??Volsaltres els de dretes CIU TxSF i FRIENDS no teniu Vergonya!!! És el que heu fet tota la vida dividir el poble!!! CONTINUO DIENT EL POBLE ESTÀ BRUT!!!!!MOLT BRUT!!!

    ResponElimina
  10. L'ESPIELL GANXÒ = DEMAGÒGIA SOCIALISTA.
    Que no ho veieu!! Obriu els ulls, Sant Feliu no està més brut que fa un any, o dos. Us volen intoxicar. ENDAVANT CARLES.

    ResponElimina
  11. MARIA, MARIA... Encara no has après el que significa la paraula demagògia, no?. Acusar a l'espiell de socialistes demagogs quan ells han fet un article sobre el carrer St. Joan és una ximpleria. Et poden semblar demagogs els comentaris que s'hi fan, però en cap cas pots acusar als espiells de ser-ho. Pel que fa a la neteja i l'estat de brutícia que torna a notar-se a Sant Feliu, estic d'acord amb moltes de les opinions que si expressen, no s'estan fent les coses be, el nou alcalde, en Carles Motas no se'n pot ensortir, perquè és massa cregut i a més no te equip. Negar això, és negar la realitat. Espero pel be de la ciutat, que d'aquí a uns mesos els veïns de Sant Feliu tornem a possar les coses ( i sobretot a les persones ) al seu lloc.

    ResponElimina
  12. LL.M.v, se perfectament que significa la paraula demagògia, tot i el teu tó agradable i educat, es nota que també ets un d'ells i aprofites per carregar contra en Carles. No ho heu pait encara o què? A mi em sembla que Sant Feliu està ara més net que fa uns mesos, i que tot és una campanya per desprestigiar a TSF. Se us veu massa el plumero, o estic equivocada?

    ResponElimina
  13. que està més net ??? a quin barri vius ???

    ResponElimina
  14. No acostumo a intervenir per carregar contra ningú i en aquesta ocasió tampoc ho faré.
    Només farè unes reflexions en veu alta amb noms i cognoms:
    *Punt 1.TSF a l'igual que el PSC és un partit polític i tenen els seus paridaris i uns creuen que els altres ho fan malament i l'inrevés perquè les persones som diferents. Això és com els del Barça i del Madrid rivals eterns. Uns ho veuen d'una manera i els altres d'una altre. Però el que no es pot permetre és que la gent no pugui expressar la seva opinió tan si està d'acord com sino. Maria ets partidaria de en Carles molt bé, cap problema, es respecta però q tingui l'alcaldia no vol dir que és intocable.

    *Punt 2. El tema de païr...escolteu ja teniu l'alcaldia que era el que volieu, aprofiteu el temps fins al maig...ara ens toca fer oposició. Si cada cop que diem alguna cosa ho fem pq estem resentits què voleu que no diguem res???. Com ja ho ha intentat algu altre.

    Punt 3. S'ha de ser coherents, recordo que TSF s'ha passat 3 anys de legislatura despotricant de CIU i ara son aliats. Els que ho feien tan malament, ara son els més bons. No entenc res.

    *Punt 4.Com a secretari d'organització del PSC i responsable de comunicació haig de manifestar amb tota rotunditat que l'ESPIELL GANXÒ NO TÉ CAP VINULACIO AMB EL PSC. Serveixin aquestes lletres per desmentir el que continuament es diu en els comentaris d'aquest blog i la nostra relació amb l'Espiell.

    Gràcies per la vostra atenció. resto a la vostra disposició

    ResponElimina
  15. És un plaer escoltar les paraules d'un polític jove del nostre poble. Opinió personal: possiblement el futur de la nostra ciutat i de Catalunya. I que consti que jo no sóc de cap partit però crec en les persones. No conec a en Richard personalment però segueixo totes les intervencions dels nostres polítics tan als plens com als mitjans de comunicació i ell m'inspira confiança, rectitut i correció. Espiell Ganxó continueu així i gràcies per dexar-nos expressar

    ResponElimina
  16. Que us deia jo? els socialistes i els altres volien aprofitar per despotricar d'en Carles, però en el ple d'ahir van quedar ben retratats. Sort que hi ha gent que encara diu les coses pel seu nom. "Ganduls, inutils i malagent" jo no us hauria definit més be. ENDAVANT SR. XARGAY

    ResponElimina
  17. XARGAY FOREVER... you'll never walk alone.
    Endavant, fote-lis canya que s'ho mereixen.

    ResponElimina
  18. XAR-GAY!!! Impresentable, deixes malamanent a tot el consistori. Vagi al casal em comptes del ple

    ResponElimina