dijous, 17 de setembre del 2009

ESTEU TOTS CONVIDATS

Demà divendres, 18 de setembre, es presenta el projecte que preveu connectar el final de la Via Verda, des del carrer Gravina fins el port de Sant Feliu de Guíxols.

L'Espiell Ganxó ha estat convidat a aquest acte, al igual que la resta de ciutadants de Sant feliu de Guíxols, i així ens ho ha fet saber el Regidor de mobilitat. A més a més, molt amablament i correctament, el Regidor ens aclara que aquesta invitació no és cap forma d'ensabonada per influir en les nostres conclusions, si no simplement creu que seria interessant per a nosaltres, l'Espiell Ganxó, conéixer la informació "in situ", de primera mà, per després extreure'n les nostres pròpies conclusions.

Estem totalment d'acord amb el senyor Regidor i és per aquest motiu que acceptem l'invitació. A més a més, la fem extensible a tots els nostres seguidors, lectors i col·laboradors als quals esperarem veureus demà a les vuit del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Aprofitar per contestar des d'aquí a aquells que a través de correus electrònics o comentaris als posts ens demanaveu samarretes de l'Espiell Ganxó: una manera de conseguir-les és col·laborant amb nosaltres enviant fotografies, escrits, suggerències, propostes, etc. També hem pensat en entregar una samarreta a tots aquells que ens acompanyin a actes com el de demà, al qual repetim, esteu tots convidats.

Fins demà,

ESPIELL GANXÓ

4 comentaris:

  1. Jo confirmo assistència!!! vull la camiseta aquella que portaveu quan veu anar a fer les fotos dels contenidors del meu carrer!!!! que haig de fer per aconseguirla?

    ResponElimina
  2. envia'ls un mail i t'ho explicaran. el seu mail és espiellganxo@gmail.com

    ResponElimina
  3. i ara aquests amb que es despenchan? ¿un carril-bici?, com si no faltessin altres cose a sant feliu, amb les puchades que tenim per un volen fer passar les bicicletas? millor farien de dedicarse a coses que la gent de sant feliu nesecita, si no passeuvus pel meu carrer, Sant adolf i sabreu de que os parlo. AH, felicitats a l'espiel pel bloc, jo també vull una samarreta.

    ResponElimina
  4. Lo siento en el alma no poder asistir al acto, puesto que a esa hora las tripas ya comienzan a gruñir reclamando su ración nocturna, ayudaria la idea de que existiera barra libre en el acto... sobre la camiseta, buen intento! pero temo que no sea comestible...

    ResponElimina