diumenge, 28 de març del 2010

ELIS, PUTXINELIS


A principis de febrer el grup polític TSF anunciava la seva retirada del govern sense donar cap explicació clara i concisa: segons el líder del grup, la seva marxa era deguda a la falta de consens i trencament d’acords en diferents qüestions de govern (no explicità quines) i la contractació d’un cap de la brigada. Amb aquestes raons érem molts els que quedàvem perduts, sense entendre gairebé res, doncs aquests motius semblaven insuficients per a trencar un govern i tot plegat es podia classificar dins “baralles de pati” i “rebequeria d’infants”, donant-nos una visió patètica, pèssima, d’irresponsabilitat, d’aquells que ens governen (o ens governaven) i que ens feia avergonyir.

El cap de setmana passat érem molts els que ens trobàvem al portal de casa nostra un butlletí de TSF. La intenció de la publicació d’aquest diari sembla ser donar a conèixer als ganxons “algunes de les raons que han portat al trencament del quatripartit a Sant Feliu de Guíxols”. L’Espiell Ganxó ha repassat, punt per punt, aquest butlletí per tal de poder fer-ne un anàlisi, contrastant fets i dates:

1. Corregim l’editorial dient que la sortida de TSF No és recent, NO des de llavors “han passat uns dies”. Senyors/es de TSF, fa un mes que el quatripartit es va trencar, fa un mes que els ganxons demanàvem explicacions, fins i tot, molts proposàvem un debat públic per tal d’informar als ciutadans i mostrar les diferents versions.

2. Ens parlen de la destitució d’una cap d’àrea. Tenim entès que aquest fou el motiu de la primera crisi. Crisi que, després d’arreglar les discrepàncies i solucionar el problema, TOTS els partits polítics, incloent TSF, asseguraven estar superada. De totes maneres, recordar-los que els problemes amb les escombraries eren escandalosos, i érem molts els ciutadans descontents. Ara bé, cal dir que des d’aquella destitució (d’una àrea que vostés regien), les queixes per escombraries disminuïren molt i l’estat de netedat de municipi millorà amb diferència. Per tant, no n’haurien d’estar contents?

3. Carta d’en Quim Valls: segons el que podem entendre, la seva renúncia és deguda a que “no entén ni s’ha adaptat a la política”? Assegura amb fermesa que hi ha “errors i decisions que han hagut de patir els seus companys polítics” però no té tan clar que hagin hagut “encerts o quelcom bo”? Per tant, les discrepàncies de TSF amb la resta de l’equip de govern no podrien ser degudes a que el llavors líder dels primers no sap treballar en política i que, per tant, el carro era mal tirat?

4. L’inici dels seus problemes és “l’home fort del partit PSC” i la incorporació d’aquest a la JGL? Es tracta llavors d’un problema personal amb aquesta persona en concret? No diuen vostès (TSF) que fou una decisió interna d’aquell partit? O és que el consens del que sempre parlen però no concreten, és un consens que ha d’haver fins i tot en les decisions de cada partit? Llavors ERC, CiU i ICV varen votar a Carles Motas com a nou cap del grup TSF? Sinó no entenem el que volen dir...

5. TSF afirmen que lideraven la majoria de projectes que s’estan duent a terme a la ciutat. Però no enumeren quins. Tyssen? Pàrquings? La via verda? L’èxit del festival de la porta ferrada? El cas Anlló? El pla de barris? Tenim entès que cap d’aquests projectes eren conduits per TSF. Per tant, què els queda? La reserva marina, de la qual CiU vota en contra? El mercat, tema que portà moltes queixes i disgust dels comerciants?

6. Entenem que hi havia un pacte on les decisions, TOTES, havien d’estar consensuades per tots els grups del govern. Segons vostès la contractació d’un cap de la brigada fou una decisió unilateral i, per tant, aquest deu ser l’acord trencat del qual parlaven com a motiu del seu abandó del govern. Però, parlant amb la brigada ens assabentem que no existia un cap abans d’aquesta contractació com vostès afirmen, si no que hi havia una persona substituta, no qualificada per aquesta tasca, que havia de compaginar la seva feina amb la de cap de brigada, qüestió que se li feia incompatible en molts moments.

Però si es necessita consens en totes les decisions, fins i tot en les que no pertanyen a les seves regidories, com és possible que, segons alguns rumors, suposadament per ordre del abans líder de TSF es contractés una persona com a auxiliar administrativa per l’àrea d’escombraries sense l’aprovació de TOTS els grups del govern? I és cert que, fins i tot, al no ser contractada pel regidor de personal, aquesta dona començà treballant sense contracte? I és cert que, un cop l’àrea d’escombraries canvia de mans, aquesta dona tot i així segueix treballant per l’ajuntament sense el consens de TOTS els grups del govern?

Per tant, tenint en compte el cas de la brigada i el de l’auxiliar administrativa, es podria dir que el pacte el van trencar ambdues parts? I si mirem dates, podem dir que el pacte fou trencat primerament per TSF. Llavors, no s’entén que sigui aquest punt la gota que va fer vessar el got fent que TSF abandonés el seu lloc.

Un cop fet l’anàlisi, els motius que ens donen TSF no ens complauen, no ens aclareixen gaire res. No trobem aquella responsabilitat que el ara grup de l’oposició nombra. No veiem l’honestedat. Per tant, seguim esperant les veritables raons o motius de pes per a trencar un govern i protagonitzar, des de llavors, diferents espectacles amb i contra altres grups polítics que, repetim, avergonyeixen als ciutadans.

El passat 11 de febrer Pere Luque, regidor d’Amics, anunciava a través de varis mitjans de comunicació, l’existència d’un acord entre els tres partits de l’oposició per a tirar endavant una moció de censura. En canvi TSF i CiU asseguraven que no hi havia res pactat, sinó que ambdós partits estaven encara estudiant les diferents possibilitats. El líder d’Amics, acusant de mentiders als seus dos suposats futurs companys de govern, afirmava que aquelles declaracions eren falses i que el tema sobre el canvi de govern ja estava tancat. Però el passat dijous 25 de març, al Ple Municipal, es confirmen les afirmacions de Pere Luque quan aquest anuncia la moció de censura que es presentarà en una roda de premsa el proper dilluns 29 a les 11 del matí. Cal dir que la resta de grups de l'oposició no es van pronunciar després de l'anunci de Pere Luque.

Ens dóna la sensació, aleshores, que la publicació del butlletí informatiu de TSF uns dies abans del Ple Municipal del març, era un intent de justificació de la moció de censura que quatre dies més tard Pere Luque anunciava. Per tant, TSF, tal i com feia un mes el líder d’Amics deixava anar, feien declaracions falses? Ens van voler colar un gol?

I els motius d’Amics per pactar una moció de censura? Durant aquests tres anys de govern, el senyor Pere Luque només ha mostrat la seva postura contra el govern en el cas de l’actuació de l’Ajuntament durant el temporal de neu, doncs segons el líder d'amics "si el govern hagués contat amb ell no firmaria el que firmarà dilluns i l'Ajuntament no tindrà els petits problemes que li vindran a partir de dilluns". Segons el regidor la moció està pactada des del febrer. Per tant, analitzant dates, el cas del temporal no és en cap cas un motiu que el portin a firmar un canvi de govern. Podem entendre aleshores que el moviment deu venir tan sols per l’afany de voler formar part del govern? Una etiqueta de protagonisme? La possessió d’una cadira?

Durant el Ple el líder d’Amics mostrà una falta de respecte per la feina dels treballadors acusant-los de no complir els seus horaris i de treballar poc i malament. També va fer apologia del suborn, doncs segons el regidor "convidant" a esmorzar, dinar i sopar als directius d'Endesa haguessim solucionat els problemes de manca de llum més àgilment. A més a més, fa unes hores un diari comarcal publica que aquest mateix regidor està sent investigat pel suposat assetjament psicològic a varis treballadors de l’Ajuntament ganxó. I no oblidem el tema del suposat robatori d’un generador a l’Ajuntament de Quart. No els fa por tot això com a ciutadans ganxons? No els crea un neguit que tal regidor formi part del nostre govern? No els esgarrifa que sigui tal personatge qui ens representi?

I com és possible que la paraula CONSENS sigui tan important per alguns grups polítics però ens arribin opinions de membres dels seus partits que afirmin no està d’acord amb aquesta anunciada moció de censura? Com és possible que tant CiU com TSF anunciïn pactar amb el grup d’Amics mentre membres d’ambdós grups afirmen públicament no votar a favor? Ara si que no entenem res...

Durant el darrer mes són moltes les enquestes en les que els ganxons hem participat a través de varis medis de comunicació, on ens demanaven opinió sobre aquesta situació. Però els resultats sempre eren els mateixos: per majoria els ciutadans creuen que una moció de censura NO està justificada, la majoria NO volen un canvi de govern, la majoria creure que el responsable de la sortida del govern de TSF no són més que ells mateixos.

Però tot això TSF ja ho deu saber doncs, tal i com està escrit en el seu butlletí, “l’únic que han fet i fan és escoltar la ciutadania, que és el que realment compta”. I suposo que deu ser un punt també important per a la resta de grup polítics, tant del govern com de l’oposició. Ara el que esperem tots els ganxons és que tot no quedi en un “escoltar” si no també en un “fer cas”. No volem que ens imposin un alcalde. Volem decidir-lo nosaltres democràticament. Volem exercir el nostre dret a les urnes. VOLEM, RECLAMEM, EXIGIM que ens tinguin en compte, ja sigui a través de les enquestes dels diferents medis de comunicació, ja sigui a través de les xerrades directes amb els ciutadans o, fins i tot, amb una possible consulta popular.

ESPIELL GANXÓ

62 comentaris:

  1. Això això, ja estem farts de que ens usin com titelles! jo vull votar perquè poder si fa falta un canvi de govern però si no es poden esperar a que ho decidim l'any que ve en les eleccions, llavors que ens ho deixin decidir ara. No val que ells diguin canvi de govern i decideixin a dit a qui posen d'alcalde. Perquè poder si hi haguessin votacions de ben segur sortiria en Lobato en comptes d'en Motas no?

    ResponElimina
  2. Si home, i aleshores perquè anem a votar cada 4 anys si ells fan i desfan quan els hi ve en gana? quina vergonya.... No m'esperava que en Lobato entres en aquest joc de criatures irresponsables, m'ha decepcionat, no els votaré mai més

    ResponElimina
  3. Ah si? Des de quan els ciutadans votem una persona? Que jo sapiga votem partits i no persones. Per això cal una nova llei electoral per que puguem votar a la persona i no al partit. Jo trobo bé que es busquin majories, però crec que les explicacions només les he sentit de la part de Tots per Sant Feliu. Potser han de ser els socialistes els que expliquin el perquè han perdut la majoria.
    Jo trobo bé que canviem de govern i més després del desastre de la nevada. Només es va moure en Luque per buscar solucions. L'alcalde? amagat sota la taula.

    ResponElimina
  4. L'alcalde amagat? et vas passar per l'ajuntament els dies de la nevada? perquè jo el vaig veure allà quasi tots els dies. I els que no doncs el veiem per la tele o radio actuant. Per això vem ser pioners en rebre grups electrogens. Què no has vist les notis? I en Luque què va fer? que no has llegit als diaris que tot el que va dir en Luque era mentida? Pregunta als ajuntaments de platja d'aro entre d'altres quan han hagut de pagar pels generadors, i això que ell diu que eren gratuits!! I el que va robar a quart? aixi qualsevol n'aconsegueix, mangant.
    I quines explicacions ha donat tots per sant feliu? que no has llegit el post? no tenen coherència el que diuen amb el que han fet! Ni tan sols en valls dóna d'explicacions, simplement diu que no sap res de politica i per aixo no va funcionar i va haver de marxar (ho diu ell en una carta, no se si ho has llegit).
    Ah si diuen q no hi ha consens quan contracten algu. Per aixo en Motas té contractada la seva cosineta que de ben segur no van votar tots els partits, ja et dic que ERC no ho volia per exemple. Aixi que si per justificar han de mentir, més val que facin com l'alcalde i no diguin ni mu.
    I ja sabem que no es vota una persona, si no un partit. Pero sigui com sigui, es vota. I aqui ningu votarà, ells parteixen el pastís com volen. I això no és just. Jo com a ciutadà ganxó ningú m'ha demanat ni tindrà en compte la meva opinió. ni la meva ni la de ningú. ni tan sols la dels seus companys politics, perquè ja et dic que som molts els que no hi estem d'acord. I et parlo amb seguretat de CiU. I sé que hi ha de TSF que tampoc i que inclos marxen del partit si això tira endavant. Per tant, què estan fent??

    ResponElimina
  5. Com podeu dir que sant feliu necessita un canvi de govern per lo de la nevada? ens hem tornat tots bojos o que? us ha enganxat en Luque la tonteria? Tots els municipis afectats, i repeteixo TOOOOOOTS, han votat un manifest on estan d'acord que Endesa té part de culpa. Ara bé, poder si que hi ha algun responsable politic clar que no podem fer que aquest responsable politic sigui el nostre alcalde. o es que ell es deu i va dir neva! o es que ell es satanas i va deixar sense llum a una pila de municipis? jo no veig que platja d'aro o sta cristina ens tirin pedres pq el nostre alcalde es culpable de que ningu tingues llum. Vamoooos, quina tonteria. Aixo ho diuuen per fer campanya, mala campanya, joc brut. i ho dic o, que també soc de CiU. Esta clarissim que el maxim responsable del mal manteniment de les linies es endesa, i com a responsable politic en Montilla, no un alcalde de pacotilla d'una mini citat com la nostra. Vamos, a qui voleu enganyar. Siguem madurs i seriosos.

    ResponElimina
  6. Jo també dic que necessitem un canvi de govern, però jo no vull a TSF com a grup lider, com a alcalde

    A més, TSF CiU i Luque haurien de saber que normalment, a les eleccions, la gent valora el darrer any i, al estar ells governant per la dixosa moció sortiran perdent i els altres ho tindran més fàcils. Si no per què creieu que no han dit res, cap paraula, de la moció? perquè ja els hi va bé! ara les cagades se les menjaran els que pugin ara al govern (CiU i TSF) i d'aqui uns mesos, quan la gent aixi d'anar a votar, les collejes se les emportaran ells, per burros i no saber esperar

    ResponElimina
  7. Poder ni PSC ni ERC ni els verds han explicat el motiu per què han perdut la majoria perquè, al igual que la majoria de nosaltres, tampoc ho saben no? Perquè a mi no em diuen res les raons que donen els de tsf. i no em deien res abans i menys ara llegint aixo d'avui quan m'adono gracies a l'espiell que a sobre les poques raons que donaven son falses pq ells tambe han trencat els mateixos pactes que culpen als altres d'haver-ho fet. Per tant tot és ilògic. No tenen motius. No esta justificat. Tot plegat es un engany.

    ResponElimina
  8. El bulleti de tsf esta ple de mitges veritats! Si es que a ells se'ls veu el llauto! lunic que volen es la cadira de l'alcalde, son uns traïdors. L'unic que diu la veritat es en Tete valls, ell si que és honest, si no passeu per la farmacia i us ho explicara claret, pq ell ja és fora i no te res a perdre, i ja ho diu. Jo si no torna en Tete no tornaré a votar a TSF. Jo soc de les que marxa del partit si en Carles tira això endavant. i no sóc l'unica.

    ResponElimina
  9. Sabeu què faré jo amb el butlleti oficial de TSF que hem van deixar al portalet? Netejar-me, oficialment, el cul! Quanta merda!!

    ResponElimina
  10. la majoria dels projectes no eren començats per CiU? (Tyssen, pàrqiungs, l’exit del festival, mercat etc) així els podran continuar

    ResponElimina
  11. A mi no m'importa ni qui els comença ni qui els acaba. Sónm projectes de CIUTAT.
    El que em molesta és la traiduria dels TxSF i el preu al que s'haguin venut.
    Sant Feliu NO ÉS SEU i no poden decidir a caprici amb qui juguen i amb qui s'emprenyen i deixen de jugar.
    Si s'han emprenyat que no juguin però que no canviin el joc que això no és un pati d'escola ni els ciutadans tontos.

    ResponElimina
  12. Vaig escriure en l'anterior post. Deia que quasi tenieu 10.000 entrades. Ja en teniu 200 mès. Enhorabona. La pluralitat d'opinió és important i enriqueix.
    He anat lleguint tots els escrits de participació i recordant considerava que el Sr. presumpte alcalde democràtic Motas os considerava spam, tan sols puc dir que ell si és un spam, el capo dels spams, presumptament clar, no sigui que s'emprenyi i m'expulsi de Sant Feliu.

    ResponElimina
  13. Si han solucionat els problemes d’aigua.
    Si han fet una nova escola de primària.
    Si han fet una nova escola bressol.
    Si han canalitzat clavegueres.
    Si han arranjat carrers.
    Si l’herència Anlló ja ha està a tocar a Sant Feliu com la grossa de Nadal.
    Si han portat un mon de diners pel Thissen i ja està gaire be per començar, malgrat el intent de compra del sr Luque del terreny per tombar-ho (dit pels propietaris)
    Si han millorat l’esport.
    Si han apostat pels joves.
    Si han treballat per la cultura i la educació i han portat nous cicles formatius a la ciutat.
    Si han ampliat els horaris de la biblioteca.
    Si han fet vivendes socials i estan planificat fer-ne més.
    Si han estat capaços de projectar una remodelació del mercat cobert i buscar la millor manera per que se’n surtin els paradistes en la seva inversió.
    Si han millorat el servei d’escombreries i el reciclatge dels residus.
    Si han apostat per preservar l’entorn tant marí com el que envolta Sant Feliu per terra.
    Si ja tenim la via verda en marxa.
    Si han millorat els serveis socials en uns temps on més que mai és necessari.
    Si han estat capaços de “controlar” els neguits habituals de la policia local i la seguretat ciutadana.
    Si en temps de crisis han fet un pressupost que no retalla serveis i sembla que a la oposició només li molesta el dia de presentar-lo per que han estat capaços de no parar l’ajuntament a l’hora de treballar contra la natura i Endesa.
    Si l’important d’un pressupost no és el dia que es presenta sinó el contingut del pressupost per que determina cap on ha d’anar Sant Feliu, acusant sense entrar a debatre d’inventar que això és molt greu per amb la seva inconsciència a qui acusen és als funcionaris.
    Si als treballadors se’ls ha fet treballar malgrat a algun no els hi ha agradat, sembla ser.
    Si han quedat malament per dir la veritat i no enganyar a ningú regalant a les orelles allò que a un li agradaria sentir.
    Si no han fet un Boom immobiliari i no han posat ma a la caixa.
    Si no han venut fum : ni fragates ni telefèrics o escales mecàniques per pujar a Sant Elm.
    Si no es confirmen cap dels motius pels que els totsxSF, contrastades les declaracions del seu butlletí Nova Era (mira que sona candidatura del PP) van marxar del govern per que ja tenien pactada l’alcaldia que és l’ ÚNIC que volien 5 dels 15 que governaven.
    Si per tot això i moltes més que coses que ara no em venent a la memòria mereix l’alcalde que no es un líder sinó el CAP DEL GOVERN una moció d'un lque es diu líder i vol ser alcalde,
    que algú m’ho expliqui.

    ResponElimina
  14. Tots sou uns socialistes declarats, i com a socialistes pregunteu a la padilla com es pot governar una ciutat sense ser votada! Els vots es sumen com es volen i estic fins els collons de sentir mentides de tots vosaltres! Apreneu a opinar i si voleu llibertat d'expressió opineu amb noms i cognoms com es fa a tots els mitjans de comunicació dignes i que no volen entrar en demandes judicials! No posaré el meu nom perque no us mereixeu que em coneixeu! Expliqueu contes als nens, els que tinguin dos dits de front no es creuran res del que es diu en aquest bloc socialista i amic dels regidors manipuladors de la ciutat i de la contractació de amics, familiars i de la "dona que es folla al seu fill" segons paraules del sr regidor Juanjo Garcia.

    ResponElimina
  15. L´alcalde es una bona persona , però es un titella a las mans dels seus companys de partit i els seus socis de govern.
    Els altres s´equivoquen fent la moció de censura, els hauríen d´haver deixat que es cremesin ells solets el temps que els queda fins les properes eleccións.
    I a tu espiell ganxó s´et veu massa el llautó!

    ResponElimina
  16. Doncs si no t'agrada anonim de les 20.30 no cal que visitis el blog, i menys encar si és per insultar, t'ho podries estalviar. a més, és lleig nombrar a la familia d'un regidor, del partit que sigui, això és caure molt baix, doncs ells o es dediquen a la política. a mi no m'agradaria que els treballadors de la meva oficina insultessin als meus fills segons si els caic millor o pitjor. Això diu molt de tu.

    I suposo que deus ser d'amics o de TSF, doncs ets incoherent: com pots demanar-nos noms però a la vegada negar-te a donar el teu? ets un covard. Al menys quan el regidor que tu nombres escriu per aqui ho fa amb noms i cognoms. No com tu.

    I jo no considero socialista aquest blog. Poder perquè l'he seguit des del principi i he vist com han criticat les accions de tots els partits. A més no intenten convence't de res, doncs les dades que et donen aqui ja ho hem llegit als diaris, no és cap novetat. Per tant, no pots dir que expliquen contes, com a molt podràs dir que aleshores expliquen els mateixos contes que diaris com el Punt, el diari de Girona o el mateix infoguixols.

    I a que et refereixes amb demandes judicials? què vols denunciar? áixò és un blog d'opinió, no és un diari et repeteixo. I per tant, ningú diu que la seva opinió sigui l'encertada, si no que és la seva, que tu pots compartir o no, però sempre respectar. I queda clar que és opinió perquè si llegeixes bé ja hi diu molts cops frases com "nosaltres pensem", "suposadament", etc...

    I mira, per gràcia o desgràcia ells van fer una visita al comerç on jo treballo i conec alguns dels seus membres, i t'asseguro que la majoria de nanos, força jovenets per cert (per si això et dóna una pista) no són gens socialistes si no que van sorgir d'un altre ideologia politica. Ara bé, com ells diuen, en van sortir. I n'han fundat una de nova on no hi entra cap de les existents, és per això que, com et repeteixo, si has llegit el blog, tots els grups s'han endut la seva clatellada.

    Però bé, jo no t'haig de convéncer de res. Només et diré una cosa. Ets un maleducat. I un covard. Doncs si no estas d'acord amb l'opinió d'aquest blog, que et recordo que no és informatiu (no és un diari), només has de negar-te a posar la seva adreça al teu navegador, no cal visitar-lo tant sovint com fan molts com tu i encara menys deixar-hi constància retratant lo vulgar que podeu arribar a ser.

    ResponElimina
  17. Anonim de les 20.30 del 28 de març, et vols querellar? contra l'espiell? per què? perquè opinen? aleshores ens denunciaràs a tots els ciutadans que també opinem? patètic noi... Poder el regidor Juanjo Garcia et podria querellar a tu pel que dius en el teu comentari, que de veritat que sobra.

    ResponElimina
  18. Anda ja!! tenen poca feina els TSF o Amics, o qui coi sigui aquest anonim que vol fer sentencies juridiques. Penòs, ja només ens faltava això. En uns dies veurem titulars als diaris on dìran que els politics denuncien uns nanos perquè opinen sobre qüestions públiques (recordem q tot surt als diaris, a la tele, o per la radio) en un blog. Això demostra que els fa mal a aquests polítics el que pensem molts ? Aixo demostra que allò que diuen que un de TSF els va dir (no se si fins i tot els va amenaçar) que no els llegiria més i que anàven com spam en el seu correu era mentida? ara resulta que són seguidors de l'espiell i que a sobre s'emprenyen pel que puguin pensar o no una colla de nanos amb esperit crític? quina vergonya, de veritat es que alguns ja cauen molt baix

    ResponElimina
  19. anonim de les 20.45, a que et refereixes quan dius que a l'espiell se li veu el llautó?

    ResponElimina
  20. Que jo sàpiga aquest blog no és socialista. Els que escriuen els articles son de diferents ideologies i consensuen els continguts, i que jo sàpiga l'Espiell sempre ha estat critic amb qui ho ha merescut. Les persones que escriuenen els comentaris pot ser si son socialistes o no però està clar és que molt dels comentaris son molt vàlids. Hi ha tantes opinions favorables com desfavorables. I sino t'agrada no entris a l'Espiell Ganxó.

    No entenc que té a veure que padilla...si, és una moció legitima com la que ara es presenta...us diré més si no hi fos en Luque que l presentés encara ho entendria. No s'ha parlat que la moció no sigui legitima però una moció que defensa interessos personals i electorals. Esperem que el luque no li tregui el protagonisme a una persona que si no s'està fen la manicura,la permanent i el maquillatge. Un egocèntric, narcicista.

    ResponElimina
  21. ON MÉS MAL FA, LA BUTXACA....28 de març del 2010, a les 21:44

    fa uns anys, el govern francés es va mostrar contrari a l'entrada dels EEUU a la guerra de l'Iraq, sabeu com van reaccionar els americans? deixant de comprar-lis els vins i en xampany ( a més de canviar el nom de les "french fries" patates fregides, per les "liberty fries"). En pocs dies, França va matitzar la seva postura, fins arribar a ser pro-guerra. Què vull dir amb això, que com a ciutadans indignats els hi podem fer veure la nostra disconformitat amb la seva acció a on els hi fa més mal, a la butxaca!!!

    Proposo un boicot silenciós a tots aquells establiments que els botiguers i els qui els hi donen suport regenten, en quatre dies segur que ho notaran, ja que com a ciutadans no ens han fet cas, com a consumidors si que ens podem fer sentir.

    PASSEU_LO ALS DISCONFORMES

    ResponElimina
  22. Espiell Ganxó, com sempre, felicitats pels vostres comentaris i per haver passat de les 10000 entrades. Això vol dir que sou un veritable referent d’opinió de la nostra ciutat. Que no us faci por la covardia de qui os amenaça amb denunciar-vos. És això, l’amenaça d’un covard al que li fa vergonya que es recordin les acusacions o les afirmacions que són públiques.
    Sempre dic lo mateix, però en aquest cas, va al pel, “ladran esos perros, luegos cabalgamos”, com li deia Don Quijote al seu escuder Sancho.
    Us heu de sentir orgullosos de la vostra tasca, de la mateixa manera que tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu s’han de sentir orgullosos de tenir un fòrum d’opinió com aquest, objectiu i que recull les inquietuds de la majoria. Encara que us emprenyi, ojalá l’Espiell Ganxó fos socialista!
    No sé qui es l’anònim que carrega contra mi personalment i que es permet fer afirmacions que serien fàcilment punibles en un jutjat. Entenc, per això, que s’amagui.
    Però mireu, com ja vaig dir en altra ocasió, i vaig haver de demostra-ho a aquells que fins ara eren companys de Govern, mai he col•locat a treballar a l’Ajuntament a cap amic ni a cap familiar. Els meus familiars que treballen a l’Ajuntament ja ho feien abans de jo ser Regidor i s’han guanyat el dret de ser treballadors de l’Ajuntament pels seus mèrits, mitjançant una oposició..
    I en quant a l’afirmació barroera que es fa sobre el meu fill i la seva suposada xicota, reconec que sí vaig fer, en el decurs d’una reunió del Consell de Govern, alguna afirmació sortida de to i vaig demanar disculpes. En el meu descàrrec, aquell fatídic dilluns donàvem sepultura a un policia local que havia mort el dia anterior en un horrorós accident, i el meu ànim estava sota mínims. Estic segur que no vaig utilitzar aquestes paraules, però si va ser així, només les podia haver escoltat qui estava a la reunió, amb els que es demostra el tarannà d’aquesta gent, la seva falta de sentiments i el sentit de la lleialtat que tenen.
    Com comprendreu, desprès de quasi tres anys compartint ¿responsabilitats? de Govern, hem compartit moltes situacions i, perquè no dir-ho?, he rebut moltes confidències. I en aquests moments, quan ets sent per enèsima vegada maltractat personalment, et planteges fer-les públiques per deixar al descobert les vergonyes d’alguns i algunes que encara no han entès què es la veritable lleialtat. Però la meva manera de ser no congrega amb la traïdoria i covardia que s’està demostrant en aquesta complicada situació política que està vivint la ciutat. Però s’ha d’entendre que tot te un límit, i de la mateixa manera que puc saltar, com he demostrat durant tota la meva vida, quan es menysprea i s’ataca injustament a un treballador, imagineu com podria actuar quan els atacs a la meva família ja arriben a límits insostenibles. Això sí, si faig alguna cosa, sempre estic a temps de demanar disculpes.
    Malauradament, si ho faig ara, contestant a l’anònim de les 20:45, possiblement pagarien justos per pecadors i això, crec, no seria equitatiu. Que sigui valent i digui el seu nom. Amb això demostraria que te prou valentia com per aspirar a dirigir la nostra ciutat.
    Repeteixo, amics de l’Espiell, no us deixeu acovardir per amenaces. Tot el que heu dit és la veritat, és públic i està documentat. Això els hi fa mal.
    Anims!

    ResponElimina
  23. A part de tot el que es diu en el blog -que cadascú voti l'any que ve en funcio del que esta passant, per fins el 2015 tampoc podrem dir quins pactes autoritzem amb el nostre vot- ningú ha comentat la foto: realment és molt cutre que un pretès grup neutral que es diu Espiell i que vol fer opinió sobre Sant Feliu publiqui una foto cutre, barribaixera, insultant i fins i tot de mal gust. No tenen opinions clares, veritables, contrastades i veridiques? Doncs publiqueu-les, i no caigueu en la tentació de convertir-vos en 'estrelles' del panorama polític ganxó només perquè algun regidor us ha regalat les orelles.
    Benvinguda, aqui i arreu, ojectivitat i la notícia, i també la subjectivitat i l'opinió. Però sigueu honestos i no us deixeu portar pels instints, que només hi perdreu. Em sap molt de greu, algú més ha escrit que ha quedat decepcionat de creure que estava en un blog independent...i s'està convertint en un bloc partidista.

    I si ofenc a algú, ho sento. No és la intenció valorar el contingut del post, sinó comentar què ens afegeix la foto. Segurament, més mala llet, odi i divisió: el que Sant Feliu ha tingut per molts anys i que ens ha fet anar tan malament durant massa temps.

    ResponElimina
  24. Al comentari de jo: que potser ja estas redactant el programa electoral d'algun dels grups de govern? Fa pena veure com alguns -de tots els costats, pero especialment punyents els del PSC i TSF, ara que ja no s'estimen- aprofiten l'Espiell per fer campanya...potser serà que no tenen res a fer, i volen aprofitar un sou que potser no se'l mereixen!!

    ResponElimina
  25. i venga, otraaaa. A veure, tant les dades com la foto no són invents de l'espiell. Són coses que podem trobar als diaris! Si mireu el diari el punt d'avui aquesta foto hi surt! a part de que fa dies que corre pels mails en fwd, i als facebooks. Abans de criticar, llegiu més!!

    ResponElimina
  26. L'Espiell socialista????? no hem feu riure xDDDDDDDD Però que no sabeu qui són? Si teniu res a dir els podeu cridar i ells vindran a recollir les vostres opinions, i així veureu qui són aquests "marrecs". Donem gràcies a que tenim nanos com aquests i no només dels que es reuneixen als parcs a no fer res més que bretolades. Hi trobareu estudiants de secundària, alguns universitaris, hi ha algun de llicenciat, dependents, auxiliars de carniseria, monitors, cangurs... N'hi ha una que va a dansa de break amb la meva germana. I al PiJ en podem trobar algun, crec que hi ha algun que assisteix al consell de joves, i un parell abans estàven a la JERC,... No sé, crec que molts parlen perquè tenen boca, i qui té boca s'equivoca, tot i que alguns podrien aprendre d'aquests nanos i abans de jutjar documentar-se, no creieu?

    ResponElimina
  27. Si fossin partidistes no creieu que ja haguéssin esborrat tots aquests comentaris que ataquen la imatge del partit que alguns de vosaltres dieun que pertanyen? quina tonteria...

    A més, no estem aqui per debatir de quin color és el vot de l'espiell. alguns intenten amb això desviar la nostra atenció. El que estem parlant aqui és que NO VOLEM UNA MOCIÓ DE CENSURA!!! Per què no pregunteu al senyor Motas per què hi ha membres del seu partit que han marxat? I el motiu no és perquè en tete ja no hi és, si no perquè no volem un pacte amb en Luque. Però sembla que això no pesa tant com el aconseguir ser alcalde a les totes totes, sense mirar conseqüències

    ResponElimina
  28. Sabeu perquè en Motas vol la moció? perquè és la única manera de poder gaudir una miqueta, encara que sigui un any escaset, de la cadira de l'alcalde, ja que sap molt bé que per eleccions democràtiques no ho aconseguiria mai.

    ResponElimina
  29. Aquí s'ha parlat del butlletí dels sr. de TPSF. Però nomès s'ha de veure on l'han repartit. La meva família viu a un barri (motor de sant feliu) que es diu Vilartagues, i que si fos per alguns dels seus membres, faria una tanca metàlica al carrer Rufo.

    Jo no soc socialista, no soc convergent, ni molt menys crec en el sr. AMIC. I em senso orgullós de poder expressar la meva opinió.

    Per cert, anònim anònim, si vols, querellat contra mi. Que ja m'encarregaré que el tribunal constitucional hagi de deliberar (a veure si triga més que l'estatut).

    Vull aprofitar (i dieu-me pilota si voleu) per felicitar als actuals membres de l'equip de govern pel vostre treball. I us encoratjo a treballar per la vostra ciutat, que com a mínim heu demostrat que us la estimeu.

    I ho diu un que va votar TPSF

    ResponElimina
  30. No us fa sospitar que un constructor (mangant, mal educat, mentider i fatxenda) vulgui entrar a formar part, tant si com no, dins el govern? No hi veieu algun altre interès, que el del bé de la ciutat?

    Potser soc un mal pensat, però crec que s'autoritzaran llicències d'obra a tort i a dret durant l'any que pugui "mangonejar"!! Inpresentable!!!!

    ResponElimina
  31. Senyors!! Sigui qui sugui i mani qui vulgui però aviam si ens porten una mica de sort a la nostra ciutat i entre tots sortim de la crisis.El que estar clar que això l'únic que oh pot arreclar es un consens de grups mes tirant a la dreta i sinó que em diguin que han fet de projectes de ciutat els socialistes al capdavant.
    SI A LA MOCIO!!!!! LES COSES MES MALAMENT NO PODEN ANAR.

    ResponElimina
  32. Recopilo algunes de les petites coses que han fet els socialistes: Retoco una mica el post anterior de Jo. Afegint algunes coses a matitzar:

    han solucionat els problemes de pressió de l’aigua.(construcció de dos dipòsits d'aigua)

    han fet una nova escola de primària.

    han fet una nova escola bressol.

    han canalitzat clavegueres.

    han arranjat carrers de Vilartagues i altres zones.

    l’herència Anlló ja ha està a tocar a Sant Feliu.

    han portat un munt de diners pel Thyssen i ja està gaire be per començar. Hi la financiació que és el més dificil d'aconseguir.

    Han millorat l’esport.

    han apostat pels joves.

    han treballat per la cultura i la educació i han portat nous cicles formatius a la ciutat.

    han ampliat els horaris de la biblioteca.

    han fet vivendes socials i estan planificant fer-ne més.

    Si han estat capaços de projectar una remodelació del mercat cobert i buscar la millor manera per que se’n surtin els paradistes en la seva inversió.

    Si han millorat el servei d’escombreries i el reciclatge dels residus.

    Si han apostat per preservar l’entorn tant marí com el que envolta Sant Feliu per terra.

    Si ja tenim la via verda en marxa.amb un centre d'interpretació al tinglado del port

    Han conseguit la finestreta única amb OIAC.

    Han posat Wifi a gairebé tots els edificis municipals.

    Si han millorat els serveis socials en uns temps on més que mai és necessari.


    I moltes coses més que segurament hem deixo.

    I m'oblidaba...i tot això ho han fet en temps de crisis...i durant els 3 primers anys de mandat...que hauríen fet en temps de vaques grasses????

    ResponElimina
  33. En lo de la foto que encpçala aquest port, malgrat està treta del punt, tenen raó els que s'han queixat. Els titelles son en Motas el guapo i el de la construcció. Qui penseu que manarà a la NOVA ERA del encara no estrenat equip de govern ? Amb el coeficient que hi ha el tuerto és rey, amb perdò de la monarquia i dels reiets dels seus socis de govern.

    ResponElimina
  34. Assamblea per a dir el que pensem ja !

    ResponElimina
  35. Avui surt a El Punt que l'equip de govern vol fer una consulta popular per decidir si el poble vol un canvi de govern!!! Per fi algú amb una mica de seny!!!

    ResponElimina
  36. Per contradir el post anterior i segons paraules del Senyor Motas a Diari de Girona, cito textualment: "l'equip de govern va dir que veuen "injustificada" la moció de censura i han posat sobre la taula la proposta de fer una consulta popular per veure si el poble està d'acord amb el canvi de govern. Aquesta opció no tirarà endavant ja que, segons entén Motas, la consulta popular ja es va fer el 2007 "i d'aquí a 15 mesos en farem una altra; no es pot fer una consulta popular cada vegada que hi hagi alguna cosa que no ens agrada".". Per tant, la sembla ser que la nostra opinió no interessa.

    ResponElimina
  37. Tenen POR de fer una consulta popular, molt coherent el Sr. Motas...vol ser alcalde i prou. Rebelió contra la moció!!! A ell no li agrada estar a Espanya i per això va donar suport a la consulta popular per la independencia de Catalunya. Boicot!!!

    ResponElimina
  38. doncs per radio sant feliu el senyor motas va dir que acceptava la consulta popular i que si sortia que la gent no el vol que deixava correr la moció, o algo aixi. Si ara es desdiu és que té por!!!!!!! i sabeu per què? perquè sap que cap ganxó amb quatre dits de frent votaria un pack on inclogues en Luque. Aqui és on l'han cagat, perquè si a la moció no hi fos el luque la gent la votaria a favor, per``o per numeros les coses no els sortia i han tirat per la via fàcil. Però el que no saben és que nosaltres no volem al Luque fotent mà dels nostres quartus!!!!!!!!! NO a la MOCIÓ!!!!!!!!!

    ResponElimina
  39. però qui sou vostès? Hi ha molta gent en Sant Feliu que vol Luque perquè té una posició a l'ajuntament igual com Jesús Fernández. TPSF i CiU tenen la majoria de vots! Veig en Luque com un treballador dur i una bona persona. Votava per TPSF però no volia un pacte amb els socialistes ni Fernández. Millor amb CiU i Amics. SI a la MOCIÓ!!!!!!!!!

    ResponElimina
  40. Luque: acusat per treballadors, amb expedients oberts (i això que encara no ha entrat a l'ajuntament), acusat de robar un generador, ja s'ha barallat amb els seus nous companys (recordeu que els va dir mentiders), va montar un espectacle d'insults no fa gaire davant uns quants veïns, la baralla amb l'alcalde, l'espectacle dels bitllets al mig del passeig quan lo de la neu,....i suma i sigue.... i això és un treballador dur i bona persona? NO A LA MOCIÓ!!!!!!

    ResponElimina
  41. que qui som?,
    donç ciutadans que no volem que el nostre Ajuntament el mani una colla de caciques,botiguers i empresaris.
    Oh és que no saps qui és aquest personatge, Luque ?,o és que no saps qui és en Motes?.
    El primer si cal diu que posarà ciment, si en Motes li demana, a on?, a la casa que li ferà?.
    Diu que ell ès paleta, si home,de la construcció.És que no sabeu que és un dels constructors, promotors, més grans de Sant Feliu?.

    És que no saps que hi ha varis plans urbanístics a la ciutat, on en Luque hi té interessos i que és l'Ajuntament qui els ha de desenvolupar?

    És que no saps que el Motes vol que la seva família porti la concessió del bar de la plaça del mercat?
    Que no saps, que ara el Sr Ararà demana que es faci un aparcament subterrani al passeig, per què la seva clientel·la hi pugui aparcar, quan ell va ser un dels principals detractors de l'aparcament subterrani a la rambla?
    Que no saps,que el Sr Xargai, ja va estar al Govern fa uns anys i que no va parar fins que van canviar el traçat de la ronda de ponent, per què no passes per la seva finca?.
    Que el marit de la sra Lupiañes fa feines per l'Ajuntament?
    Que no saps la sra Cosp,és una sra molt sra,d'aquelles d'abans, que no necessita treballar per viure i que si ho fa és per distreures?.I Que no sap que és aixó de la cohesió social?.

    Que no saps que el sr Clarà ,tenia sempre plè el seu restaurant,fent tots els sopars dels...... de la ciutat?.

    Que el sra Aiguaviva ja no viu a Sant Feliu?

    Que el sr Pascual és un pintor, que fa molts anys que viu de la Política?

    Que al sr Lobato ja no el volen ni els del seu partit?,i que en Luque li va fer la casa?

    NO ENS DEIXEM ENGANYAR, UN GOVERN POT GOVERNAR EN MINORIA, FENT PACTES PUNTUALS AMB ELS GRUPS DE L'OPOSICIÓ. MÉS ENCARA QUAN ELS PROJECTES QUE ES POSEN A VOTACIÓ HAN ESTAT DURANT TRES ANYS PROJECTES CONSENSUATS ENTRE ELS 4 GRUPS QUE FORMAVEN EL GOVERN.

    AQUESTA MOCIÓ NO TE CAP EXPLICACIÓ,SI NO ÉS LA DE VOLER MANAR, I SER ALCALDE PER SOBRE DE TOT.

    Però que ho diguin, i no ens vulguin enganyar. Què es pensen que sóm tontos?.

    ResponElimina
  42. M'ha agradat molt la roda de premsa que va fer el meu Alcalde Pere Albó i en Vilà.Està penjada a la web de radio sant feliu.
    NO A LA MOCIÓ!!!!!!!!

    ResponElimina
  43. Caramba, si que esta animat això...L'insult és la unica arma política que li queda al tripartit! Perquè no accepten la derrota? Onze regidors no valen més que deu? Si de veritat algú veu delinqüents, que els porti al jutjat, i si no, que posi almenys el seu nom i cognom i també anirà al jutjat, a la banqueta dels difamadors. Molt poca, molt poca categoria els que prenen l'insult per bandera. Quina llàstima! Així ens va, els sociates nomes fan que neteja etnica alla on van: SFG, Generalitat, Madrid,...Amb gentussa així, valdria més no tenir polítics. Prou insults!!!!!!!

    ResponElimina
  44. Perdona ultim anonim? (que no dons noms i això que tu en demanes...) Si et llegeixes tan la premsa, comentaris de blogs, escoltes els plens gravats, etc, no trobaràs cap insult ni de ICV, ni de ERC ni de PSC. en canvi podràs fer una llista dels que escupen TSF o Amics. Poder el que difames ets tu... Però tranquil, poder no trigaràs a veure a Luque en un jutjat, doncs si repasses els diaris veuràs que ja ha estat acusat o expedientat per la seva actitut despectiva i amenaçadora cap alguns treballadors de l'ajuntament (treballadors que no tenen res a veure amb la política). I això que encara no ha entrat al govern!!

    ResponElimina
  45. Com s'ho faran TSF, Amics i Ciu per treballar totes les reidories sense repartir-les, tothom posant mà a tot, sense cap estructura? a que es pensen que juguen? I com s'ho faran amb el Mercat si en Motas el vol reformar però en Luque hi vol fer pisos? I amb la reserve marina que en Motas la vol engegar endavant i en Lobato hi vota en contra? Que jugaran a "ara tenim una crisi al nostre tripartit perquè no voten com jo que soc l'alcalde més guapo i amb més porte?" xDDDDDD Per favor, quin paper....

    ResponElimina
  46. No sé qui ès el que insulta,força ràbia reconcentrada hi ha per tots costats.
    Els que els fan fora s'enten que estiguin enfadats.A més quan pensen que els fan fora de manera injustificada.
    Però que els que entren a governar estiguin tant rabiosos,aixó no ho entenc.Suposo que el que tenen ès mala conciencia.
    Però Srs. això ès la politica,no?

    ResponElimina
  47. És increïble. Diuen que els regidors, entre tots ho faran tot!! Això si que és planificar els projectes en comú que se suposa deuen tenir i estructurar com cal un govern. Només s'han preocupat de repartir el pastís i a partir d'aquí, tothom posarà la mà a tot.

    Si us plau, consulta popular ja!!! No podem estar durant un any amb aquest personal al capdavant de la nostra ciutat. Això serà un daltabaix!!!

    ResponElimina
  48. Que tots podran remanar a les regiduries de tots ???? No s'enganyin i no ens prenguin més per tontos. Un dels motius pel que els tots han marxat del govern ha estat una contractació d'un treballador per la brigada municipal. 3 regiduries del PSC, per cobrir necessitats evidents i amb un resultat immillorable per la resposta del contractat amb l'episodi de la neu. Un gran treballador. ERC i ICV d'acord. Els Totos que mai han permés tocar les seves àrees mès que per recomposar el que ells espatllaven en contra i com deia l'espiell en un post antic, ar m'enfado i me'n vaig.
    I el Sr Luque va fer declaracions ( por la boca muere el pez ) que si no hi havia moció per entrar ell al govern a salvar Sant Feliu ( no sé de què) se'n anaava de Sant Feliu. Pues vivia la migració !!! ja podien haver marxat i no fer el paeret que estan fent. Quina vergonya !
    Si voleu sentir més animalades d'en Luque nomès heu d'anar al bar Avenida on té una claca pagada que beu el que ell paga.

    ResponElimina
  49. A la web de radio Sant Feliu hi ha penjats tots els reportatges, amb les declaracions de tots els implicats en aquest embolic.
    Us aconsello sobre tot no us perdeu el de " moció 2".Hi ha la última roda de premsa que han fet TSF,CIU.Personalment la he trobada força lamentable.
    Darrera aquestes declaracions, hi ha una entrevista al Alcalde Pere Albó.Us aconsello no us la perdeu, per què val la pena.
    Veureu la diferència de tarennà que hi ha entre uns i l'altre.
    Pere Albó ès un SR (amb mayúscules).
    Sóm molts els que ens sentim orgullosos de que hagui estat el nostre Alcalde i el trobarem molt a faltar.
    D'aquí 13 ó 14 mesos de ben segur que tornará a ser el nostre Alcalde.

    ResponElimina
  50. La veritat és que sorpren el gran nivell d'emprenyament que tenen a sobre TxSF.
    Estan rabiosos.
    Haurien d'estar contents,ja tenen el que volien.
    La cadira.

    ResponElimina
  51. Com podem veure que els regidors de l'equip de govern no tenen res per fer. Passen el seu temps escrivint sobre aquesta pàgina!

    ResponElimina
  52. No soc ni regidor ni regidora de l'equip de govern. Potser tú ets dels que estan esperant tenir l'entrada lliure. Pensar per pensar tots tenm el lliure pensament. O no ?
    He escoltat les entrevistes i declaracions i tan sols cal dir Pere Albo que hauria d'estar emprenyat i té motius per una moció que no te motius actua com el que s'espera d'un càrrec com és el d'alcalde de la teva ciutat.
    Si jo poses una moció de censura estaria trist, dolgut i preocupat per haver tingut la necessitat imperiosa de fer ús d'una actuació legal. No els veig ni tristos per Sant Feliu que perdia el rumb i el barco ... no sé quin rollo. No els veig capficats amb la feina que hauria de venir per salvar Sant Feliu. Estan contents, repartins-se un pastel que no calía i sortin més a la tele i als diaris per vendre la seva falta de cordura.
    No cal dir si soc o no votant d'un partit o d'un altre,això no cal per veure la veritat de cada grup, les excuses vagues per justificar una moció i el relat de les tasques fetes durant 3 anys. Si Pere Albó té un any més de temps no sé on haguesim arribat però amb en Motas a la foto i en Lobat amagat darrere fent-li el menú a servir, sabent que pagará en Luque em preocupa. Com se'ls acut ? Regidor d'emergències !!! Bé potser caldrà, per que no anirem pas be.
    El meu diagnòstic son tres que han creat problemes per solucionarlos. Aquesta és la manera de fer. No m'ofeguin així no em caldrà que ningú em salvi la vida. O ja no recorden les inhundacions que va patir en Lobato ?? Qui el va questionar per la pluja ? Amb qui va comptar per solucionar-ho ?
    Llastimosa situiació per la que està pasant Sant Feliu. Quina vergonya.

    ResponElimina
  53. No era Lobato qui resolia els problemes de les inundacions?

    ResponElimina
  54. No soc ni regidor/a de l'equip de govern,peró segur que tu anònim de les 19'01 en ets de l'oposició.
    Has de saber , que les persones que escribim en aquestes pàgines sóm amos del nostre temps!
    Oh ès que ens ho has de dir tú en que l'em de gastar?

    ResponElimina
  55. Sens dubte el Sr. Luque, no és sant de la meva devoció. Però replicant molts dels comentaris que apareixen, cal tenir clar que segons la llei electoral es vota cada quatre anys, i els que surten elegits són amos de la seva acta de regidor, durant aquell període.
    De l'ús que després cadascú faci, i el fet de pactar amb uns o amb d'altres o trencar acords de govern, hem de pensar que legalment estan en el seu dret. Fins i tot en casos de transfuguisme els respectius partits els poden sancionar, però segueixen en possessió del seu càrrec de regidors.
    Si no ens agrada i fins que no canviï la llei, el que hem de fer els ciutadans és tenir memòria a l'hora d'anar a votar.

    ResponElimina
  56. Amics de l'Espiell, ja us podeu sentir ben orgullosos, es veu que algú es pensa que aquest blog s'ha convertit en un anar i venir d'escrits de regidors.
    Ho debem fer molt bé aixó d'opinar de la situació política.

    ESPIELLS fa falta que escribiu un nou post!

    ResponElimina
  57. no se si hi ha regidors pe aqui que comenten o no, doncs el únic que ha donat la "cara" (nom i cognoms) és un, el senyor Juan del PSC. La resta si hi són s'amaguen...i si fos així, covards!!

    ResponElimina
  58. Espiells, ja estem esperant el vostre nou escrit. Això enganxa! Fa goig que hi hagi nanos joves que es preocupin per la ciutat. L'altre dia que us vaig veure parlant a la farmàcia ja us ho volia dir però no vaig voler interrompre aquell diàleg que semblava i interessant per les quatre cosetes que vaig sentir i que espero que feu públiques!

    ResponElimina
  59. La realitat és força ben lluny del que tots vosaltres expliqueu: hi ha un salvador. El veterinari, ex-alcalde, ara té via lliure: l'Albó advocat, cremat per sempre més i en Juanjo i el seu PSC, tocat de mort. En Lobato, fora de joc perque el nou president de CDC ja li ha obert la porta per sortir i en canvi li ha posat alfombra vermella al veterinari, i en Motas, que l'esteu cremant entre tots (ja li va bé, també, als convergents de sempre, els que tenen interessos aquí i allà, els que de veritat han anat a buscar al seu garant). Dels altres no val la pena parlar, nomes podem tenir alcalde de PSC, CiU o TSF, i els altres partits només fan de claca. Que no ho veieu? Tot és una conspiració per haver de necessitar un salvador...i ja el teniu! Il·lusos, innocents, que li és molt fàcil enganyar al populacho a aquest amic de les forces fosques. Creia que a Sant Feliu el coeficient intel·lectual era millor! Que no ho veieu?

    ResponElimina
  60. Hola a tothom,
    Personalment estic molt contenta amb l´alcalde que tenim actualment. He notat canvis al nostre poble desde que el senyor Pere Albó està a la casa gran. Qui el coneixem sabem que es un bon amic i una gran persona. Tampoc crec que es mereixi moltes de les coses que es diuen d´ell. No trobo just una moció de censura, si no serveix doncs a les próximes eleccions que deixideixi el poble qui vol que sigui el seu nou alcalde i ja està. No trobo just que cuatre persones decideixin per si mateixos qui ha d´ocupar el lloc de l´alcalde. Parlo desde el desconeixement polític, perquè la política no es lo meu, peró em preocupo pel meu poble perquè estimo Sant Feliu.
    En fi, que crec que som els ganxons qui em de decidir qui ha de ser el nou alcalde. De tots modos jo estic contenta amb el que tenim. Bona tarda a tothom.

    ResponElimina
  61. un ciudatà sosprès...o la biga a l'ull aliè6 d’abril del 2010, a les 15:05

    Així doncs, per molt que digueu VOLEM, RECLAMEM i EXIGIM.... i encara que no us agradi la moció de censura és legal i legitima, els que presenten la moció representen els que els van votar el 2007, si ho fan malament, s'el trobaran el 2011 .... i els altres també

    ResponElimina