diumenge, 11 d’abril del 2010

DONCS SÍ QUE ERA UN PLE EXTRAORDINARI...

Érem molts els que assistíem al ple extraordinari el dijous passat. Un ple convocat per tal de presentar una moció en la qual es demanava realitzar una consulta popular per tal de conèixer l’opinió dels ganxons sobre el canvi de govern que es produirà dilluns que ve. Com poques vegades s’ha vist, eren poques les cadires buides a la zona del públic: ciutadans, militants dels diferents partits polítics, periodistes de varis diaris, televisions, ...i fins i tot un parell de guardaespatlles. Fet que dóna fe del interès que genera el tema al municipi. Tot i que ja es preveia que seria una sessió moguda, el que no ens esperàvem era aquell espectacle vergonyós protagonitzat per les faltes de respecte: insults, desqualificacions, retrets injustificats, ... Tot plegat digne de targeta vermella i expulsió.


El show comença amb el líder d’Amics, el qual afirmava sentir-se avergonyit de ser de Sant Feliu per tenir un alcalde com el que tenim. Tot seguit qualificà el ple de “xarlotada” al•legant que tant ell com els periodistes assistents haurien d’estar treballant , fent premsa autèntica i no estar en aquella sessió per escoltar quatre tonteries. Les declaracions de Pere Luque foren interrompudes pels crits d’alguns assistents que el tatxaven de feixista. Però per sorpresa dels assistents, els agitadors no varen ser expulsats de la sala per la policia si no pels guardaespatlles que el portaveu d’Amics portava a l’acte, que empenyeren als rebentadors escales avall acompanyats d’insults i amenaces. I nosaltres que creiem que les sessions plenàries eren part de la feina d’un regidor, tant governants com de l’oposició... No cobren per la seva assistència? Si menyspreen aquests actes tatxant-los de tonteries o xarlotades, poder es podrien estalviar la seva assistència i la ciutat destinar els diners d’aquests sous a altres activitats, seria més profitós doncs.

L’oposició, tal i com ja va fer saber per la premsa, presentà un dictamen jurídic que qüestiona la legalitat de la proposta de consulta popular. Però aquest informe deixa de tenir gran validesa quan ens demostren que ha estat redactat per un advocat favorable a l’oposició, doncs es tracta d’un ex-candidat d’alcaldia de CiU, militant de CiU i que votà en contra de les consultes populars.

Fent ús del seu torn de paraula, el líder d’ERC aprofita per qualificar la moció de censura de cop d’estat al•legant que l’oposició planteja un canvi de govern sense justificació, un canvi de govern per capritx/odi perquè no és del seu gust. Tot i les demandes de l'oposició, el regidor d'esquerra es negà a retractar-se.

Tot seguit, el líder de TSF tatxa als governants de mals polítics i mals representants de la nostra ciutat. També qüestionà i menyspreà les aptituds com a advocats tant del regidor Vilà com de l’alcalde. Carles Motas descrigué l’absència de Jesús Fernández com a coherent, tot i que equivocada, ja que així es mostra que ICV està en contra la consulta popular. És curiós la defensa que el líder de TSF mostrà pel líder d’ICV després d’haver sentit varis adjectius desqualificadors de Motas cap a Fernández en els darrers plens...

El líder de CiU tatxa la moció sobre la consulta popular de “chapuza” afegint que és patètic que ara se’n recordin els governants de la força del poble.

I per finalitzar l’espectacle, el líder d’Amics, després de tatxar de “advocadillosdolents tant al líder d’ERC com a l’alcalde, atacà a un regidor sense justificació afirmant que a l’Ajuntament hi havia un porc al qual estava mirant en aquell moment (referint-se al regidor Juanjo García, ) i, tot seguit, el titllà de rata de clavaguera amb bigoti i barba. Després dels avisos gestuals (i pel que semblava, a través de sms) que li llençaren els seus companys de l’oposició per a que aturés aquella incomprensible i inadequada actitud, el líder d’Amics acabà el seu torn de paraula parlant dels seus assumptes i interessos personals que té la seva empresa amb l’Ajuntament.

El ple finalitzà amb les votacions dels membres dels diferents partits sobre la consulta popular i, com era d’esperar, doncs l’oposició és majoria, la moció quedà rebutjada. Per tant, els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols no tindrem l’opció de pronunciar-nos, ni a favor ni en contra del canvi de govern. I ens preocupa. Ens preocupa com a ciutadans que la composició d’un Ajuntament es pugui canviar, com aquell que mou les fitxes d’un taulell d’escacs, sense justificació, amb estratègies i motius bruts, per interessos personals, i, el més important, sense tenir en compte les urnes ni l’opinió dels ganxons. I ens preocupa que en quatre dies aquells que ens representin no es prenguin la feina seriosament: ens preocupa que aquests pensin que la seva feina és assistir a “xarlotades” per decidir tonteries. Ens preocupa que creguin que tirar de l’opinió del municipi és una “chapuza”. Ens preocupa que l’únic recurs que tinguin per a defensar els seus actes sigui l’insult fàcil i greu. Si, ens preocupa, i molt. Poder perquè nosaltres, els ciutadans, a diferència d’algun membre de la nova era, ens estimem el nostre municipi, perquè estem orgullosos de ser ganxons i NO ENS AVERGONYEIX VIURE NI SER DE SANT FELIU DE GUÍXOLS.

I la nostra preocupació pot ser criticada o recolzada per aquells que ens llegeixen. Però sempre tota opinió, sigui a favor o en contra, ha de ser respectada. Llegint cada comentari dels nostre seguidors podem trobar opinions de tots colors, però sempre dins un respecte. Poder alguns polítics n’haurien d’aprendre, doncs aquella responsabilitat de la qual sempre en parlen els hauria d’impedir perdre els papers cada cop que algú discrepa amb ells. És curiós que les crítiques més dures, que rosen les amenaces, les haguem rebut directament, via correu electrònic, de la mà d’algun dels nostres representants. Més que curiós, lamentable. No farem cas d’aquests intents de manipulació. No farem cas d’aquests intents de “compra”. No farem cas d’aquests intents de prohibició de llibertat d’expressió. Ni ens escoltarem aquell “a partir del dia 12 se us haurà acabat la tonteria”... No, no en farem cas, no mereixen la nostra atenció, de moment... Poder, tal i com digué un regidor de l’encara oposició a les portes de l’Ajuntament després del ple, l’Espiell Ganxó els està tocant molt els collons, i això els omple de ràbia. Si és així senyor regidor, si la nostra preocupació pel municipi li provoca algun mal als seus genitals, comencis a preocupar seriosament i demani visita al seu uro-andròleg, perquè la nostra tasca encara no ha acabat, i seguirem de vigiles buscant el millor per Sant Feliu de Guíxols.


ESPIELL GANXÓ
(espiellganxo@gmail.com)

76 comentaris:

  1. s'ha de dir clar i ben alt, el que va dir que portaveu tocant els collons des de feia un parell de setmanes amb lo de la consulta popular va ser en Quimet Clara i li ho deia a en Xargay.

    I pel que fa al sr Luque...millor no explicar el que diu perquè és de bojos, ell mateix es retrata cada cop que obra la boca. I als plens ha passat de parlar amb Deu perquè és l'unic que l'escolta (ho va dir ell) a fer-se passar pel Capo de la mafia amb guardaespatlles i tot (ben pagats, ho van dir ells públicament als passadissos de l'ajuntament) i que rebentaran la boca al primer que dugui la contraria al jefe...quina vergonya, és de psiquiàtric!! xDDDDD

    ResponElimina
  2. Sincerament, algú tenia la més mínima esperança de que se'ns tingués en compte?
    Ha estat una moció de censura que ha obeït a interessos personals i motivada per la cobdícia d'assolir el poder a qualsevol preu.
    Creieu que, per un moment, s'han parat a pensar quina opinió podia tenir la gent de Sant Feliu sobre tot això?
    És evident quins tipus "personatges" ens representaran, quina serà la seva motivació i quina serà la seva preocupació envers la gent del poble.
    Veïns de Sant Feliu, que tinguem sort!!!

    ResponElimina
  3. Sóc un veí de sant feliu i sóc feliç que hi haurà un canvi de govern perquè penso que la ciutat hagi patit els tres darrers anys.

    ResponElimina
  4. si?? ha patit?? donç recordi anonim de les 9:38 que els que han estat al govern aquests ultims 3 anys han estat els de TxSF, els deu bona part del patiment que ha sofert no?? Sembla que nomes hagi governat un sol partit politic!!

    ResponElimina
  5. ara si que patirem....... però bueno, q com q en Motas va dir q ell arreglaria això de la crisi i miraria per tots aquells que no tenen feina, us recomano q a partir de demà tots els q estigueu aturat aneu a fer-li una visita i reclameu-li un lloc de treball nO' xDD

    ResponElimina
  6. Quina vergonya, l'he escoltat jo també el ple. Ho heu fet molt bé espiells, al detall, no us heu deixat res pràcticament. de veritat que fa vergonya. I a mi no és que em preocupi la situació, si no que em fa por, em fa por que uns regidors com en Motas i en Lobato, aparentment seriosos, responsables i que volen mirar pel poble (això diuen) caiguin en el joc de juntar-se amb un personatge com en Luque només per quadrar les seves aritmètiques, sabent que la majoria de ciutadans no el volen, i aquells que el volien després de veure la seva actitut us asseguro que el rebutgen.

    ResponElimina
  7. Completament d'acord amb en Dani i realment Espiell l'heu clavat. Si tens curiositat i segueixe els plens a la ràdio i els diaris es pot veure que realment relateu els fets i com teniu seny ho treieu tot. És normal que al final els comentaris sigui pro o contra ja que tenen predeternimada la opinió.
    Malauradament hi ha massa anònim que és polític encobert.
    També es cert que ara que tindran feina a fer de govern, potser i no més pot ser ens deixaran en pau amb les seves entrades que distorsionen.
    Si ho he entès bé, S'han atrevit a amenaçar-vos ? Quins c-ll-ns!
    Ara havent sentit el Ple de la famosa Moció que s'ha fet avui, si Deu no està ocupat amb els nous govern's ens ampari.
    He sentit be´? Que el promotor de la moció ha estat en Luque ? Que demanava disculpes pel seu comportament però que no ho retirava per que segueix pensant el mateix ?
    XD XD XD Quina penitència ens espera

    ResponElimina
  8. On s'és vista això? Seguretat personal a un ple municipal!!! Discrepant de la seva propia feina!!!! Tirant al carrer a gent de males maneres (quan ja hi ha la policia per això). Senyo Luque, vostè realment ens ha de representar , el que suposa DONAR EXEMPLE a 22000 ganxons? Mare meva, vaya any que ens espera.
    Des d'aqui dono el meu suport a la gent d'espiell Ganxó per la tasca feta, que ens manté sempre informats i que no es mereixen el tracte rebut per part del gobernant en concret. A veure, a partir d'ara, aquest tripartit com s'ho farà, quins projectes portaràn a cap per a la població (si és que s'els acodeix de fer algo per aquest) a la qui han fet un autèntic cop d'estat.Em penso que ens espera un any nefast fins que al maig del 2011 nosaltres, la població ganxona diguem la nostra i podem fer fora a aquest colpistes de l'ajuntament.
    Amics i amigues ganxons, a partir d'avui dia 12, benvinguts a la dictadura independent de Sant Feliu de Guíxols.

    ResponElimina
  9. Felicitats espiell ganxó, realment estas fet un bon espiell, ja que a part d'explicar molt bé les coses, encara no sap ningú qui ets, però si sabem que fas una bona feina d'espiell.
    Felicitats!! i que no s'enganxi cap guardaespatlles!!!

    ResponElimina
  10. Com deia algú, tot i veien el dia gris i amb pluja amb el que ens hem aixecat, avui Sant Feliu plora.
    Sense arguments sòlids i sense un projecte alternatiu, com s’ha pogut viure en el decurs del Ple, s’ha fet realitat la moció de censura que TSF, CiU i AMICS van presentar, i avui a les 12 s’ha produït l’anuncia’t canvi de Govern.
    Malgrat la veu del poble, malgrat el sense sentit i malgrat els arguments en contra, ja és un fet que el bon Govern presidit per l’alcalde Pere Albó durant més de 2 anys i mig passa a l’oposició.
    Res a dir, llevat de que ens han obligat a ser Regidors de l’oposició i farem el paper d’oposició com cal fer-ho.
    Oposició dura però coherent, fiscalitzant l’acció de Govern i donant alternatives amb l’únic objectiu de continuar treballant per a tots els guixolencs i guixolenques, com hem fet fins ara des del Govern.
    Quan avui desitjava bona sort al nou alcalde i als seus regidors, a tots 11, ho feia amb sinceritat perquè, de manera egoista, les seves accions i actuacions tindran incidència positiva o negativa en la vida present i futura de tots el ciutadans i ciutadanes, entre el que jo també hem trobo.
    Com Regidor, ara a l’oposició, a l’igual que els meus 9 companys Regidors del PSC, ERC i ICV continuarem “ojo avizor”, assumint i desenvolupant la responsabilitat del paper que en toca fer i prego a l’Espiell Ganxó que continuí també sent, com fins ara, un dels millors referents d’opinió que te la ciutat fent, com ens te acostumats, la crítica constructiva als 21 regidors, estiguin ara al Govern o als que ara estem a l’oposició. Sense por als insults i a les amenaces, denunciant-les i fent-les públiques, vinguin de on o de qui vinguin.
    Repeteixo, bona sort al nou Govern Municipal i, com sempre, Ànim Espiell!
    Espero les vostres crítiques perquè, com sempre dic, les crítiques que heu fet i que m’heu fet sempre m’han servit per a intentar millorar.

    ResponElimina
  11. No ploreu mes. Les coses només poden millorar ara!

    ResponElimina
  12. millorar? q dius!!!! ara anirem de guatamala a guatapeor, no ho veieu q aquest tripartit no s'aguanta per enlloc? us en faig 5 centims: tenim ara uns regidors q manen al poble sense escoltar-lo, i als q els importa una merda el q els ganxons volem, q s'atreveixen a amenaçar, moltes vegades darrera anonimats i d'altres burrament donant la cara, a nanos com els de l'espiell q l'unic q fan es portar un blog d'opinio, i com q als q ara governen no els agrada intenten fer el possible x tancar-los la boca amb ibsults i amenaces. i recordeu, un exemple seria el senyor motas, el ara alcalde de sant feliu, pq no recordeu els insults amb tons amenaçadors q va llençar a l'espiell només pq aquests vailets no van voler anar a fer un cafe amb ell, l qual lo únic q pretenia era posar noms i cares als espiellets?? i aquest maleducat, junt amb els altres, seran qui miraran x nosaltres?? si semblen extrets de la mafia pura!!!!!!! patètic.......

    ResponElimina
  13. i enhorabona espiells, en menys de 24 hores heu tingut més de 300 visites!!! seguiu així, la vostra tasca és d'agrair. gràcies espiells!!!!

    ResponElimina
  14. Enhorabona Espiell...felicitats per la vostra feina...que deu ens ampari amb en Motas i en Lobato. Es impressionant el que pot arrivar a fer la codícia amb les persones. En fi....
    Espero poder continuar llegint el vostre blog ara que marxarè de Sant Feliu, perque amb tot i aixó sempre seré Ganxona.

    ResponElimina
  15. Dono total suport a la gent que fa possible l´Espiell Ganxó.
    S´ens presenta un any molt "distret", amb el Sr Luque i els partits que l´acompanyan a dins l´Ajuntament.
    No us rendiu,"ni davant d´amenaçes, ni insults",el poble us necesita per estar ben informats de la realitat del que passa."O REALITY SHOW".

    ResponElimina
  16. Nosaltres si que estem avergonyits de que el Sr. Luque estigui a l´ajuntament.No ens podia passar res pitjor.
    Ara com a ciutadana de Sant Feliu , tinc un dubte: La regiduria d'emergencies (CREADA DE NOU PER A ELL, O SIGUI FETA A MIDA), li han donat per lo be que ho va fer portant els "famosos" generadors pagats de la seva butxaca???? Aquells que iluminarien a qui ell volgués del poble??? TOT PLEGAT UNA VERGONYA!!!!!

    ResponElimina
  17. De que va aquesta regidoria d'emergencies? Policia, protecció civil, etc. a mans d'aquest home?

    ResponElimina
  18. consumado pués, el último acto de la tragicomédia local protagonizada por unos pésimos actores. Intrigas, traiciones, oscuros intereses y alguna que otra honra herida... Ni tan siquiera Valle Inclán hubiera imaginado un final tan esperpèntico como el que vivimos en el pleno del Jueves. Nos queda un año de pasar verguenzas ajenas atendiendo a la actitud servil del nuevo Alcalde hacia el incalificable Pedro, "Don Pietro" Luque.

    La Nueva Era que empezó ayer, parece condenada al más absoluto de los desmanes, que Diós nos pille confesados....

    ResponElimina
  19. La moció de censura va ser legal a Platja d'Aro i és legal a Sant Feliu de Guíxols. Els socialistes que doneu tantes lliçons d'ètica i decència cal que recordeu unes quantes coses:

    a) A Platja d'Aro governeu amb el PP. I el vostre president va cridar aquest senyor a Plaça Sant Jaume per tancar el pacte. A Platja d'Aro s'està redactant el POUM. La moció era justificada?

    B) Els de Tots per Sant Feliu eren socis magnífics, honestos, preparats, decents quan us deien que sí a tot. Ara són uns apestats.

    C) No pot ser que aplaudissiu la moció dels vostres a Platja d'Aro amb la col.laboració necessària del PP i aquí digueu tota sèrie de pestes i malediccions.

    Deixeu governar el nou alcalde, esperem que sigui millor que vosaltres. De fet, no costarà gaire.

    ResponElimina
  20. Anònim de les 20:06, calia faltar al respecte???? mira, et fa´r replica: primer, si el teu estimat Motas o tu mateix (viva el ego) creus que son millor que nosaltres, no sé que fas aqui prestant-nos atenció. estalviat, tu que ets tan llest, el entrar aqui. Segon: ningú està defenent a cap socialista, ningú està parlant de partits, això ho estas fent tu, per tant, pentinat el plumero que ja canta! aqui estem defenent un tripartit (quatripartit seria si no hi haguessin hagut interessos personals...), format per ICV, ERC i PSC. I no els defenem com a pack d'esquerres, perquè si fossis tant llest i millor que nosaltres hauries entès el que hi ha escrit per aqui, el que estem defenent és que n'hi ha uns que ens donaven veu, tant si era a favor com en contra, i uns altres, que ara governen i es soposa que han de mirar per nosaltres i el que volem, va i ens neguen aquest dret. I si li sumem al senyor Luque (que no se si és d'esquerres o de dretes, ni m'importa), encara ens dona més arguments per tirar pestes al nou consistori. I per acabar, no entenc, si ets tan llest i millor que nosaltres, perquè compares situacions diferents, com la de platja d'aro amb la d'aqui, no té res a veure, i a més no ens importa!!! perquè et repeteixo que ens és igual el color, estem parlant de formes, de responsabilitat, de respecte als ciutadans. I com pots compendre (repassa els plens i els diaris) ni TSF ni Amics ens l'han brindat aquest respecte.

    Una puntualització: quan parlo de nosaltres em refereixo als ciutadans ganxons que comentem i seguim aquest blog, que poder (segons tu...) som pitjors que el teu estimat Motas però t'asseguro que tenim més dignitat.

    Fes-t'ho mirar macu

    ResponElimina
  21. TSF honestos, magnifics, preparats i decents que deien que si a tot?? però tu segueixes la política de sant feliu?

    NO són honestos, recordeu que van marxar del govern dient que no tenien cap pla de mociód e censura, quan en realitat abans de sortir ja la tenien pactada i 4 dies més tard de marxar ja estava fins i tot firmada

    NO són magnífics, de moment no han brillat ni tan sols en els seus anys de govern en el quatripartit, recordeu si no el desastre amb les basures i la cagada que va fer el ara alcalde senyor Motas amb el Mercat (que si seguissiu el tema sabrieu que ho va arreglar el regidor de personal i policia, a qui en Motas esperem, com a "responsable" que és, hagi donat les gràcies, perquè pel que fa als marxants encara estem esperant les seves disculpes...)

    NO estaven preparats, de fet el mateix senyor Valls ho reconeix en una carta publicada al seu diari nova era, afegint que no enten de política i que sap que ha fet molts errors però incapaç de saber si ha fet algun encert, per tant, un desastre politicament parlant

    NO són decents, i per molts motius, per exemple, no han volgut sentir la veu del poble (ja fos a favor o en contra), s'han juntat per aconseguir l'aritmètica que volien, amb el pitjor personatge politicament parlant, permeten que aquest insulti als treballadors de l'ajuntament abans de començar el seu mandat, falti al respecte a altres regidors, etc i etc (personatge de salsa rosa???)

    I no segueixo perquè és fatigós, no es mereixen cap atenció

    ResponElimina
  22. ANALISI DEL NOU GOVERN

    1. Motas: No comment. Ja ho ha dit tot ell.
    2. Lobato: Ja que va perdre millor aliar-se amb l'enemic. Ara resulta que no tincrà temps per a la política i no pot agafar gaires responsabilitats.
    3. Luque: Hauria d'estar a la presó.
    4. Pascual: No hi ha res com estar jubilat per tenir administració general, síndic i esports (la nineta dels seus ulls).
    5. QUimet: Brigada (ji ji ji, juas juas juas).
    6. Laura: Cultura i joventut. Que tornin les sardanes i a carregar-se el consell local de joves que n'hi ha molts de JERC.
    7. MAgda: Que queda... Donem-li serveis socials.
    8. Fina Cosp: Educació. Com que es mestra, ja la tens !!
    9. La nova: Comerç i turisme (BOOOOMBBBAAA!!!).
    10: Ararà: Personal i serv econòmics. Segur que ara quadrarem el pressupost. (juas juas juas).
    11: Xargay: Serveis públics, jardins, etc. Un altre jubilat (amb molt mala llet) amb temps per "gestionar".

    Amic Carles, nomès em queden paraules per felicitar-te. Un gran equip de treball...
    PUJEUUUU AMUUUUNT !!! QUE LA CAIGUDA SERÀ MÉS FORTA !!!

    ResponElimina
  23. Qui em pot explicar què punyetes feia un regidor diriguint les màquines que possaven sorra al passeig ?
    Director d'obres ? Ma d'obra de l'alcalde ? Fent-se amo i senyor del poble ! Ja comencem.
    Per cert no menteixi que aquestes obres ja estaven programades o és que ha prevaricat i contractat en dia i mig ?
    I què diu d'això el regidor d'urbanisme Lobato ? Que es menjarà el marró ?
    Compte amb el que es diu pel carrer que són regidors home.

    ResponElimina
  24. LAMENTABLE FET....

    En Motas ha tingut els sant c..ll..ns de signar una opinió en un bloc !!!!! (noticia, noticia). A rebatut una opinió més que destacable en el bloc de l'alcalde de figueres. Això sí, l'acaba signant com a alcalde de Sant Feliu de Guíxols (com muda això).

    Motas ets un COVARD !!!!

    ResponElimina
  25. Per què és un covard perquè no escriu aquest blog? Només seria defensar-se de les seves vistes socialistes. Deixi el govern nou començar a treballar abans que els critiqui. Per què no critica el desastre de l'últim govern o qüestiona per què no funcionava? Era realment només la culpa de TxSF?

    ResponElimina
  26. "La traïció i la mentira són els pecats que cap poble hauria oblidar" Charles Twinwich.

    ResponElimina
  27. És un covard perquè firma sense donar el nom. No perquè no entri en aquest blog, que de fet, ja va dir que no ho faria, i els va enviar a la paperera de reciclatge insultant (recordeu allò del spam???). Tot i que si el que diuen és cert i en Motas, o els dels seu partit o similars, escriu per aqui(que llegint el q escriuen per aqui alguns anònims, jo m'ho crec) se'ls pot anomenar covards i en majúscules, ja que sempre ho fan sota pseudònims o anònims...

    I si no funcionava el govern anterior ells tampoc funcionaven, recordeu que era un quatripartit. A més, ja veureu més endavant que aquells motius que donaven per al trencament eren més fals que calleja, no trigarem en llegir-ho als diaris...

    Per cert, jo vull saber a quin blog de figueres us referiu, jo ho vull llegir!!

    ResponElimina
  28. El bloc de l'Alcalde de Figueres és:

    www.santivila.cat

    És un COVARD, sinò que li preguntin a en TETE VAlls, que en el moment del nomenament abandonava el ple (avergonyit??).

    ResponElimina
  29. Espiells, crec que us heu convertit en unreferent, són molts els que us seguim, jo, personalment, no solc entrar al blog i hollegeixo directament a través del mail, però avui tenint festa m'he fet una passejada pels facebooks i webs i m'he adonat de tot això, i de que creeu moltes enveges, doncs cada vegada hi ha més blogs sobre sant feliu que van sorgint, mig "copiant" la vostra iniciativa, i això està bé, doncs és senyal de que això funciona i són molts els que volen arribar a emplenar-se d'un éxit similar al vostre. Jo no sé si els autors d'aquests nous blogs són polítics del ara actual govern amagats, o anònims com vosaltres, però el que si sé és que per mi vosaltres segui sent el meu referent. Ànims i moltes felicitats!! Berta

    ResponElimina
  30. A Sant Feliu a la que et despistes, ja t'han cardat els socialistes...

    ResponElimina
  31. sobretot als qui els agrada tocar la flauta travessera com ara tu Monica Lewinsky

    ResponElimina
  32. No, jo tocava la simbomba. I ara q esteu al paro vosaltres us tocareu les maraques.

    ResponElimina
  33. nosaltres no estem al paro, bueno jo segur que no, jo estudio i curru els findes, aixi que...però amb els teus comentaris ja sabem on estas tu, i vergonya ens fa com a ciutadans que un personatge com tu ens representi

    ResponElimina
  34. que poca feina tenen els de l'ajuntament......només fan que passejar-se per aqui mostrant que no estavem equivocats quan demanavem una consulta popular perquè no volem individus com aquests al cap davant de la ciutat

    ResponElimina
  35. anònim de les 14:01, és que saps que els passa? que com va dir el quimet el dia aquell del ple, que els espiells els toquen els collons amb les veritats 8la verdad ofende diuen..) i els fan tan mal les seves parts baixes que es dediquen el seu temps a buscar cara i noms als espiells, i a sobre són tan gilipolles que es pensen que són els regidors sociatas o algo així... que s'han de tenir ulls a la cara!!! poder si es passegessin més per la ciutat sabrien quins nanos són, o poder si en comptes de fer tantes especulacions els truquessin, com fem tots, per a qualsevol dubte o suggerència o per ensenyar-lis alguna cosa malmesa del poble, etc (els espiellets sempre acudeixen), sabrien qui són. Però res, deixe'ls, q juguin a detectius, q pel que es veu tenen tan poca traça com fent de polítics, jajajajaja

    ResponElimina
  36. I tu q saps si treballo a l'Ajuntament o em prostitueixo... no busco cara i nom pq ja se qui són els de l'espiell, els veiem amb la càmera fent volts pel poble... potser que no feu tantes especulacions vosaltres...això és un blog i us ho preneu com si fos el PSCeriódico o La Vanguarria...si tan esperit periodistic teniu, munteu algo amb cara i ulls collons i no un pamfleto sociata que fa pudor home

    ResponElimina
  37. Dedicat a en Motas i els seus...

    "La traición la emplean únicamente aquellos que no han llegado a comprender el gran tesoro que se posee siendo dueño de una conciencia honrada y pura."
    Vicente Espinel.

    ResponElimina
  38. Per la Lewinski(a quien le pica ajos come).

    ResponElimina
  39. lewinski, a qui et refereixes que han montat un pscperiodico? als espiells? però no dius què saps qui són? per tant, si saps qui són pequè els engloves en els sociatas? això és q no tens ni puta idea......

    ResponElimina
  40. Anònim, apren a llegir, o es k la teva capacitat intelectual no t'ho permet? Us estic dient que això és un blog i no un Periodico o una Vanguardia. Que per fer un blog no cal anar tan estressat! I no cal que et posis com a anònim pq se perfectament q ets un d'ells. Treute la màscara!
    Ana Maria a mi no em pica res, però si a tu et pica aviso en Clinton i ja està...

    ResponElimina
  41. que sóc un d'ells? a qui et refereixes?

    ResponElimina
  42. No entens res...definitivament ets curtet. Torna a anar a escola que t'ensenyaràn a entendre les lectures! Quan poseu noms i cognoms als vostres escrits potser no direu tantes tonteries i sereu més objectius.
    Adeu

    ResponElimina
  43. serà que tu no t'exliques bé Monica... I per entrar aqui a insultar t'ho podries estalviar, aqui tots, encara que discrepem, ho fem amb respecte. I per cert, quina diferència hi ha en firmar anonimament o com a monica lewinsky? cap ni una. Per cert, si amb "un d'ells" et referies a polític socialista vas molt errat, és més, vols noms? Berta Hernández, 22 anys, encantada, i quan vulguis fem un café.

    ResponElimina
  44. Jo ne entenc perquè esteu tan picats,esteu al govern da la ciutat i sembla que sou la oposició,pot ser es que sabeu que la gent esta molt empipada i que a les eleccions de l'any que ve us menjareu un rosco,gaudeix del moment, que us queda ben poc.Això es un blog d'opinió i per donar l'opinió de qualsevol cosa es fan saber uns fets que han succeït i deprès la gent opina,però en fi,que hi farem,gent poca democràtica hi ha a tot arreu,una persona con tu que no escriu el seu noms i cognoms es capaç de dir mes tonteries,a mi no en pica res,dedicat a recolzar el que dius amb paraules,el que no te arguments diu bestieses, com ara tu.

    ResponElimina
  45. Avui per la Rambla he vist a en Motas i el seu "creador", és curiós però poca gent se'ls hi acostava. El llenguatge corporal de rebuig era més que evident, i ells ho noten. La traïció i la mentira acaben passant factura...

    ResponElimina
  46. colla de ressentits!. Els sociates i els altres, us eu arrapat a la cadira com unes paparres!!!!. Os cou que hi hagui un nou Alcalde i que a partir dara Sant Feliu funcioni millor. Només quatre o cinc de per allà dalt, els troben a faltar, totom per baix am qui parlu, creu que el camvi ens anirà molt be. Andavant,Carlos i demes, i no feu cas dels comentaris dels resentits de tota la vida.

    ResponElimina
  47. Notícia d'última hora !!!!!!

    Aquesta matí han vist a la Mònica Lewinsky portant la roba a la tintoreria per que no hi ha manera de poder –se treure les taques i ara necessita la roba i ja no l’hi fa falta embrutir-se per a aconseguir el que volia.

    ResponElimina
  48. Notícia d’ última hora !!!!!!

    Si vols parlar bé de tu mateix pots anar a fer cua a Can Salvi on en “Enric GH” escoltarà allò que vosaltres vulgueu lloar , clar que per anar-hi i ha una condició : Parlar bé d’ells. Seria de rucs pensar que hi pot haver algú amb un dit de seny que vagi a parlar malament d’ells amb ells. Per tant l’estadística dels “de par baix” 100% Motas i quatre de per dalt no. (4 de 4 = 100%) Encara tenim dos Sant Felius ? Creixeu de punyetera vegada, rancuniosos

    ResponElimina
  49. Notícia d’ última hora !!!!!! Si vols parlar bé de tu mateix pots anar a fer cua a Can Salvi on en “Enric GH” escoltarà allò que vosaltres vulgueu lloar , clar que per anar-hi i ha una condició : Parlar bé d’ells. Seria de rucs pensar que hi pot haver algú amb un dit de seny que vagi a parlar malament d’ells amb ells. Per tant l’estadística dels “de par baix” 100% Motas i quatre de per dalt no. (4 de 4 = 100%) Encara tenim dos Sant Felius ? Creixeu de punyetera vegada, rancuniosos

    ResponElimina
  50. ostia amb aquest tal "enric" , no va dir que no tornaria a entrar aqui? només fa que tocar els collons, tan aqui com a l'infoguixols, i lo curiós és q tothom sap qui és, tiu a què jugues? Si no t'agrada el que es diu i no respectes opinions contraries a les teves, fes el que vas dir i tornis a entrar, que tu mateix et retrates! Jo noe stic d'acord amb tot el que opina la gent però, a l'iual que ells, respecto tot. Creix, madura, perquè t'estavellaràs....

    ResponElimina
  51. Si, aquest tal enic és com en Motas, q també va dir que no llegia l'espiell, i que els mandava a la bústia de correus no desitjats com a spam, i no se quantes coses més...però després sabem que és un seguidor més, doncs no es perd cap escrit, us ho asseguro, jajajaja. Li deu passar com en quimet, que l'espiell li toca massa els collons, xDDDDD

    ResponElimina
  52. Doncs ja que en Motas es seguidor d'aquest blog,aprofitaré i li faré un parell de preguntes,Senyor Motas ¿es pot aparcar a la zona de la parada de l'autobús per anar a comprar?,es que com aquest matí l'he vist amb el seu BMW 4X4 estacionat a la parada de l'autobús he pensat que si es pot fer,a una altre,¿es correcte fer un gir a l'esquerra amb el cotxe i pujar d'amunt de la vorera i fer marxa enrera per poder canviar de sentit?,li dic perquè això també u a fet vostè,per tal de no agafar la rotonda per canviar de sentit,¿això que a fet vostè aquest matí a L'Avinguda Catalunya ho podem fer el reste de ciutadans?,ah i disculpi per la tercera pregunta.

    ResponElimina
  53. Pepito de cal Xiquet, ets força curtet. Ves a pastar noi, no en tens ni idea. I una cosa, els espiells van anar a votar ahir, dia de la consulta popular, i si mires al facebook hi estan a favor, estan units al grup sobre la consulta del 25. Aixi que parles per parlar. No m'extranya que t'hagin borrat el teu missatge, ets un maleducat.

    ResponElimina
  54. no era Pepito de cal xiquet, si no de cal quimet, jajajaja!!! o de cal curtet? bé és igual, bé a ser el mateix, jajajaja.

    ResponElimina
  55. lo de la consulta popular pepitu no és una cosa que afecti a la ciutat, t'has llegit els proposits de l'espiell? saps en què treballen? llavors per què parles animal? a part, ets força maleducat. No t'hi volem aqui, i menys encara a l'ajuntament

    ResponElimina
  56. No no, és cal Luque en pepitu!!!!!

    ResponElimina
  57. quina mania a etiquetar com a sociatas només perquè estan en contra de la moció que TSF amb Ciu i Luqu han tirat endavant... Però no saben que ERC i part de ICV també hi estan en contra? I no us ho perdeu, també molta part de CiU i de TSF també hi estan en contra!! en contra d'un govern on hi ha un gra de ps com en Luque. Però bueno, si s'ha de ser sociata per dir que estem en contra d'aquest nou govern, doncs llavors canvio la papeleta i dic que ho soc!!!!! i què???

    ResponElimina
  58. Ah no afecta a la ciutat una Consulta popular? A què afecta doncs, als nius d'orenetes? Sou una mica burros, però a mi no em fotareu pas, Jo tan sols he dit que desde la mocio no heu tornat a escriure res més i en aquesta ciutat passen coses. I coses bones. I en quant a lo de treure'm el missatge crec que demostra la vostra manera de ser, no se us pot dur a contrària i sou antidemòcrates. Tan sols el que vosaltres dieu. Per aki hi ha molts missatges ofensius ke no han estat retirats xo mes igual akesta pag esta polititzada i tanta me fot si sou sociates dels verds o d'esguerra o d'un altre partit, jo no soc de cap, nomes vull que no es faci demagogia i aixo es lo que foteu en aquest bloc. I no citeu a gent del govern que encara us fotaran una querella, a veure si ho supereu ja que poder l'any que ve encara parlareu de la ditxosa moció

    ResponElimina
  59. L'any que ve tu no hi seràs a L'Ajuntament,JA,JAJA,aprofitat ara que hi ets.

    ResponElimina
  60. Mira Pepito, primer, això és un lloc públic, d'opinió, i podem citar a qui volguem, mentre no faltem al respecte, recorda que són càrrecs públics. I segon, per parlar amb l'espiell dirigeix-te a ells, perquè estas parlant amb nosaltres com si fossim l'espiell!!! i no ho som, som seguidors de l'espiell, que, al igual que tu, ens agrada llegir els comentaris i escriure la nostra. I si tant interès tens en que l'espiell escrigui més coses es que deus ser gran seguidor d'ells, no? jajaja. Però bueno, si repasses la meroteca veuràs que no escriuen mai cada dia, ni cada setmana, etc... fixa-t'hi!! i una altra cosa pepitu, si no t'agrada el blog com és que no pares d'entrar i d'entrar??? jajajaja. qui és el burro aleshores?

    ResponElimina
  61. Com és possible que tinguis tan clar que aquest blog està polititzat si no tens ni puta idea de qui són? tens un mail i telefon de contacte dels espiells, per què no els truques i hi parles? veuràs lo errat que vas...Amb algun hi pots quedar a l'hora del pati de l'insti i tot, crec...jajajajaja

    ResponElimina
  62. No perdona pepitu, com que aqui hi ha comentaris més ofensius?? t'equivoques! aqui ningu insulta com tu o vas fer, i per això segurament els espiells et van borrar el missatge. Et recordo que vas entrar en un blog que no t'agrada i que a més en comptes de proposar que parlin d'alguna cosa lo unic que fas és exigir-ho amb acusacions que no venen al cas i a sobre els anomenens inútils. Ara bé, si dius el mateix que dius, això de que parlin de la consulta popular o no se que, però sense insultar veuràs que no et borraran cap missatge, de fet ho has fet ahir a les 9 de la nit i no te l'han borrat, ho veus? però bueno, tu a la teva, retratat tu mateix, perquè els que coneixem als espiells estem rient molt de tu i de les teves suposicions, jajajaja. A part, tens facebook? perquè al facebook els espiells també escriuen coses i ja van parlar a favor de la consulta popular del diumenge passat, però és clar, és més fàcil parlar sense saber, jajajaja. Apa noi, digues més que m'alegres el dia, jajajajajaja

    ResponElimina
  63. xarnego/a
    # Fill d'una persona catalana i d'una francesa.
    # Fill d'una persona catalana i d'una no catalanoparlant.
    # Immigrant castellanoparlant a Catalunya.
    # Persona de llengua castellana no adaptada lingüísticament al català.
    Jo no estic a cap d'aquest grup,si es veritat que els meus pares son andalusos,però jo vaig néixer al Carrer Santa Llúcia a Sant Feliu de Guíxols, a mi m'agradaria saber quants de vosaltres heu nascut veritablement a sant Feliu de Guíxols i no a cap hospital de fora de la nostre ciutat,i si encara vols dir xarnegos allà tu,ja que esteu Governant amb ells,exemple Luque,Lobato ect...

    ResponElimina
  64. Espiells proposo que parleu d'un tema: s'ha fet un concurs on, com cada cop que es fa, hi ha "puntuacions sospitoses" i sempre guanya la mateixa empresa...com pot ser? Esperem que aquest alcalde, que diu ser més responsable i que esperem que no tingui les mans brutes com els altres, estudii el tema i hi posi sol·lució, no diu què ha de mirar per les situacions laborals dels ciutadans (empresaris, treballadors,...)? doncs ja te feina

    ResponElimina
  65. Recollint la proposta d'en Robert voldria dir que si aquest alcalde nou de trinca es compromet a vetllar per la feina dels seus ciutadans i les empreses ja ha perdut el temps juntant-se amb en Luque que es passa el dia treballant per la ciutat de manobre. El que està fent aquest senyor és una ilegalitat com un temple. Esta treient la feina a un ciutadà que es suposo ha de proteguir.
    Sr. Luque si el pesque l'inspecció de treball qque ara corre molt per les obres ja ha begut caldo i l'ajuntament de propina.
    Quedis quiet home i no foti als altres la feina.

    ResponElimina
  66. IMPORTANT.MIREU AQUESTA WEB,LA NOTÍCIA QUE DONEN, LA WEB ES DE LA RIOJA:
    El ex alcalde de Sant Feliu, atacado en su casa por empleados de un concejal.

    http://www.larioja.com/agencias/20100506/mas-actualidad/espana/alcalde-sant-feliu-atacado-casa_201005061421.html

    QUINA VERGONYA!!!

    ResponElimina
  67. Els ciutadans de bé ens tindrien mobilitzar davant de L'Ajuntament.Fins i tot a una web de la Rioja surt aquesta notícia,ja no només son els hazmereir de Girona i Catalunya ara també del reste D'Espanya.

    ResponElimina
  68. Vergonyós Sr. Luque, plegui per dignitat, i faci el que sap fer que es posar mahons i dir mentides. FANFARRÓN MENTIDER.

    Sr. Motas s'ha cobrit de glòria...hauria d'expulsar del seu govern aquest energumen...trankil que la "vara" no li treuran, els sociates no pacataran amb en luque

    ResponElimina
  69. Atacat? hi havia una manifestació a fora de la seva casa, però un atac?
    Pere Albó ha estat provocant constantment en Luque perquè pensa que sigui la part dèbil del govern. no oblidi que el pare de l'Albó també feia reformes al seu restaurant sense una llicència

    ResponElimina
  70. Si aixo que dius es veritat perquè no ho vas denunciar,t'agradi o no en Luque a comes una irregularitat i ell no te perquè anar a la casa de ex-alcalde a insultar-lo,et recordo que hi han testimonis de gent que han vist aquest lamentable incident d'ahir,et recordo que ara en Luque lamentablement i gracies al Lobato i en Motas amb les seves ganes de manar,es REGIDOR.Jo no entenc com L'Artur Mas i els propis convergents de Sant Feliu no tenen res a dir,aquest senyor esta enfonsant a CIU a Sant Feliu,MOLTES GRÀCIES LOBATO.

    ResponElimina
  71. CiU? NO es preocupen! El grup nou de CiU és el grup vell de criminals: Joan Alfons Albó, Amat, Valls, Homs, Clara........ són pitjors que tot allò que Luque fa!!!

    ResponElimina
  72. Hi ha moltes més coses importants que quin Luque fa amb la seva pròpia empresa. Per què no es preocupaven el Pere Albó i companyia tant sobre les escombraries o ajudant la gent de Sant Feliu quan no hi havia gens d'electricitat? És més important salvar la ciutat de Luque? No podem culpar Motas ni Lobato de quin Luque fa personalment.

    ResponElimina
  73. Veient el panorama polític de la ciutat realment crec que convé un canvi real dels regidors i regidores que hi han a l'Ajuntament... El nivell del PSC ha quedat demostrat, el del govern actual també. Seria bó veure si els ciutadans tindrem realment opcions millors el 2011. Si pel que he sentit l'alternativa és Joan Alfons Albó i la seva "cuadrilla", anem bé. Algun partit podria donar-nos alguna opció que es permeti sortir del cercle del que no ens movem des de fa molts anys?

    ResponElimina
  74. En Motas i en Lobato estan sostenim un Govern amb aquest senyor,per mi iguals de culpables i mes amb les declaracions que han fet.

    ResponElimina
  75. Benvolguda Ana Maria Castillo:
    Després de llegir tots els teus FONAMENTATS (??) comentaris m’he convençut de que el que te mereixes és un lloc de “TERTULIANA” als meravellosos programes informatius de Tele 5 com són “la noria”, “salvame” i similars, en els que a partir d’un rumor, suposició, distorsió i manipulació de la realitat, són capaços d’emetre judicis de valor sobre les persones.
    Ets la persona ideal per participar-hi. Endavant.
    Una fan.

    ResponElimina