dimarts, 18 de maig del 2010

ARA SI, ARA NO, PODER SI QUE N'ERA JO

Pensàvem que res pitjor podia superar els fets del sis de maig. I esperàvem que, amb responsabilitat i rapidesa, fent ús del seu càrrec i tasques, l’Alcalde actués i aturés aquest lamentable espectacle. Però anàvem mal encaminats. Després de l’escena que protagonitzaren el regidor Luque i els seus treballadors davant la casa de l’exalcalde Pere Albó, hem pogut seguir a través dels mitjans de comunicació tot un seguit d’actes que semblaven propis d’un serial dramàtic.

Mentre esperàvem la resposta al problema per part de l’Ajuntament, els tres grups de l’oposició demanaven la dimissió del líder d’Amics. A la vegada, llegíem a la premsa que el grup PSC denuncien a l’empresari Luque per coaccions, amenaces i desperfectes en un acte violent.

Sis dies més tard, Pere Luque anuncia la seva dimissió com a regidor governant per desavinences amb els tècnics de l’àrea d’urbanisme, on assegura hi existeixen varies irregularitats pel que fa a contractacions d’empreses. Però en menys de 24 hores, Luque canvia de parer i es desdiu anunciant que no dimitirà si no que pretén quedar-se al govern per tal de controlar tals presumptes irregularitats. Mentrestant, als ganxons ens sorprenia la manca de resposta a tals acusacions per part de l’Alcalde o del regidor d’urbanisme (líder de CiU).

Un dia més tard, i just un mes després de la seva presa de govern, l’Alcalde decideix destituir al regidor Luque, perdent així la majoria. Però al vespre d’aquell mateix dia tots podíem escoltar les declaracions del líder d’Amics a través de TV Costa Brava on assegurava que a ell ningú l’havia fet coneixedor d’aquesta destitució i que, per tant, ell al matí següent seguiria fent la seva feina dins el govern com a regidor.

Des de llavors els ganxons no hem tingut més noticies sobre aquest culebrón. No hi ha capítol final? S’ha retirat el serial de les “pantalles” per baixos índexs de share? I com ha quedat la cosa doncs? El senyor Pere Luque segueix com a regidor governant? O és part de l’oposició? O és que ara és alcalde? No haurà proposat alguna altra moció? I si no hi ha regidor d’emergències ... què ens passarà als ganxons si ve un tsunami? Quin embolic...

No entenem res. Primer tant el líder de TSF com el de CiU sembla que justifiquin els actes violents protagonitzats per l’empresa Luque contra l’exalcalde, dient que es tractava de problemes personals. Però una setmana més tard, després d’un fallit pacte amb Amics, decideix distituir a Pere Luque? I el líder d’Amics acusa d’irregularitats dutes a terme pels tècnics d’urbanisme i el regidor d’aquesta àrea no es pronuncia? I anteriorment aquesta àrea no era regida per un membre de TSF? Per tant, Luque està presumptament denunciant irregularitats del partit que governa la ciutat?

Realment dóna la sensació que la política de Sant Feliu no és més que un circ. És lamentable que la nostra ciutat sigui portada de diaris per motius com aquests. On és aquella “nova era” que havia de treure la ciutat de no sabem encara quin estancament? Poder tot això no hagués passat si l’alcalde dugués el seu càrrec al 100% i no al 80%, tal i com ell digué? És això el que s’ha guanyat el municipi amb aquesta moció de censura imposada i tan “necessària”? És això el que ens espera durant aquest any degut a aquest canvi de govern? Fets com aquest desacrediten al govern i donen mala imatge de la ciutat fora dels nostres horitzons. I l’Ajuntament, l’Alcalde com a portaveu, haurien de donar exemple, actuar amb responsabilitat, no permetre aquestes situacions i, sobretot, excusar-se davant els ciutadans per aquests errors que ens afecten a tots, creiem que ens ho mereixem. DEIXI'NS DE PRENDRE'NS EL PÈL i comencin a treballar per Sant Feliu de Guíxols, a treballar pels ganxons, a guanyar-se el sou.



ESPIELL GANXÓ

108 comentaris:

  1. genial, no es pot dir res més, sou genials. Molt bon escrit, xDD

    ResponElimina
  2. Clar, ara ho entenc tot... al no haver regidor d'emergències...clar!! d'aqui la descoordinació dels cossos de seguretat el dia que va guanyar el barça!! que estaven aturats com pasmarotes davant el corsari mentre que el barullo estava al passeig tocant rambla del portalet!! pobrets... no van podir gaudir de les nostres bengales, petards, cotxes i bocines, banderes i el més gran visca el barça!!!

    ResponElimina
  3. A mi m'agradaria poder parlar del famós Triatló que va deixar desde el passeig, fins el Zurich sense poder aparcar. hi desde el divendres 14 a les 22h fins les 9 de vespre del disabte .
    No crec que organitzar aquest esdeveniment aportés gaire gent al poble, perque jo mateixa no vaig veura gaires agklomeracions mirant-ho. Ara lo que si es segur es que els comerciants del poble i el mercat es van quedar amb menys gent, ja que si ja es dificil aparcar al centre, imaginat fer-ho amb el Triatló montat.
    Jo li diría al Sr. Alcalde que perque no organitza aquestes probes a la Platja de San Pol devant del seu Restaurant, i que els seus clients no poguin aparcar enlloc. Ah! I de pas que hi possin cuatre brocanters que coguin calamars a la romana

    ResponElimina
  4. En resposta a l'anónim de les 22:34 un recordatori.
    L'estiu passat, sota l'anterior govern, es van tenir nasos de RESERVAR L'APARCAMENT DE LA CORXERA als excelentísims invitats a la "BODA dela señorita LARA" durant tot un dissabte.
    I quin benefici va aportar a la ciutat? doncs als ciutadans CAP. Potser a algú de l'ajuntament.
    Segur que els més de 300 triatletes i acompanyants varen deixar molts més beneficis que "la boda" i a més, ja estava organitzat abans del canvi de govern.

    ResponElimina
  5. l'alcalde de sant feliu no existeix, de fet l'ajuntament és una ilusió colectiva, l'edifici per dins es buit, ningu ens governa, el parlament de catalunya es un decorat ple de ninots, fins i tot el rei es de cartró pedra....

    ResponElimina
  6. He comprovat que la sra. Laura Aiguaviva si que llegeix l'espiell, però nomès parla en blocs externs a la ciutat. Ara em dirigeixo a vostè, sra. Laura Aiguaviva, i li faig les següents preguntes (ja com vostè diu no conec Sant Feliu):
    1. La moció estava pactada abans de febrer?
    2. Està d'acord amb el que ha fet el seu partit?
    3. Que en pensa del Sr. Luque?
    4. On era el dia de la nevada? (potser era a casa seu esperant una trucada?)
    5. Com està la situació en el seu partit?
    6. Realment creu que els ciutadans no els vam castigar les passades eleccions?
    7. I, perquè no mana la segona llista més votada? Que passa que el sr. Lobato no es tan guapu? O bé pensen que si algú ha de rebre primer l'òstia és el sr. Motas?

    No enganyeu més al poble, CONY !!

    ResponElimina
  7. La primera pregunta te la pot respondre qualsevol ciutadà, doncs ja ens ho ha comunicat moltissima gent, tant del grup Amics com de TSF. I la solució és SÍ, ja estava pactada des d'abans de marxar del govern, i amb el seu diari "nova era" ens varen mentir a tots. Clar que per al que els ha servit.... un mes just després i ja perden la majoria... Motas on és ara la teva aritmètica?

    ResponElimina
  8. Tots contra Sant Feliu u tenen molt malament per les properes eleccions,jo penso que ells no volien que passes con l'ultima vegada quant varen donar el govern a CIU,recordeu que va passar ales següents eleccions,doncs que CIU va treure majoria absoluta,llavors ells han pensat que potser tornaria a passar amb el PSC i que ells tornarien a ser els perjudicats,jo ho veig aixi,però que va passar que necessitaven a Luque per poder sortir ells amb l'avantatge de tenir l'alcaldia amb el seu poder per les properes eleccions i la van cagar,luque que te una mania increïble al PSC la va cagar també,quant va dir que a l'àrea d'urbanisme hi havien irregularitats sense tenir en compte que aquesta àrea l'havia portat el partit d'en Motas i es per això que el van fer fora,no pas per el que havia passat a Casa d'en Pere Albó,si no perquè la gent del seu partit va sortir mal parada amb les acusacions d'en Luque i es varem empipar,en fi,parlant de les emergències aquest mati quant me aixecat no hi havia llum una alter vegada quina vergonya aquesta gent d'endesa.

    ResponElimina
  9. Això sembla una casa de barrets...i qui surt perjudicat aquí és Sant Feliu i els seus ciutadans..Realment, sento vergonya aliena amb el que està passant a la casa consistorial...

    ResponElimina
  10. Com aqui es fa el que i perque "a mi me da la gana"...puc ser alcaldesa jo? Arriba cualsevol i s´apodera de l´alcaldia perque "yo lo valgo" o aixó es creu...
    Quina vergonya em fan sentir del meu poble...
    Amb lo fàcil que es esperar a les eleccions i que els ganxons deicideixin que volen...
    TOTS PER SANT FELIU fora de l´ajuntament...

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. HO ACABO DE VEURE X SI A ALGÚ L´INTERESSA

    Miércoles, 19/05/10. Actualizado hace 1 minuto

    El alcalde de Sant Feliu de Guíxols (Girona) cesa a un concejal y deja al gobierno en minoría
    El alcalde de Sant Feliu de Guíxols (Girona), Carles Motas, del grupo Tots per Sant Feliu (TSF) cesó hoy de todos sus cargos al concejal Pere Luque, del grupo Amics, dejando así en minoría al gobierno que salió de la moción de censura que hace un mes presentaron conjuntamente TSF, CiU y Amics.



    EUROPA PRESS. 13.05.2010

    El motivo que llevó al cese fueron los altercados que hace una semana protagonizaron Luque y una veintena de empleados de su empresa delante de la casa del ex alcalde socialista Pere Albó, en los que se provocaron diferentes destrozas.

    Motas, aseguró en declaraciones a Europa Press, que después de una semana intentando "reconducir" la situación y al ver que Luque —cuarto teniente de alcalde y responsable de Brigada y Emergencias— no dimitía por propia voluntad, no le quedó otra salida que cesarlo después de unos hechos "gravísimos".

    El alcalde explicó que después de lo sucedido pidió a Luque que se disculpara y que reconociera su error, pero que no lo consiguió. Además, el viernes después de los hechos también le sugirió que dimitiera para que tuviera "una salida elegante" del gobierno. Luque en un principio aceptó esta opción pero en el último momento se echó atrás, relató Motas. "Lo que no puedo hacer es dejar que las diferencias personales entre ellos afecten la actividad política del pueblo", matizó. "Me quedo en minoría pero asumo la decisión porqué tengo la seguridad que he hecho lo que creía ya que no podía permitir una situación así, porqué va contra mis principios", declaró el alcalde.

    Finalmente, Motas quiso resaltar que, a pesar del altercado, durante el mes que dirigió Brigada y Emergencias, el trabajo de Luque "fue muy bueno".

    http://www.20minutos.es/noticia/706256/0/

    ResponElimina
  13. Si un treball fantàstic,imagineu teníem aquí a L'Avinguda Catalunya davant l'administració de loteries hi ha una bassa d'aigua estancada des de que ens van posar els nous contenidors,llavors fa uns 17 dies varen venir la brigada i van posar un tros mes de vorera sense enrajolar,només ciment i ara gràcies al treball d'en Luque dintre de la brigada,la bassa s'ha desplaçat 70 o 80 cm.Els veïns de L'Avinguda Catalunya mai oblidaren la bona feina que ha fet en Luque,espero que la bassa d'aigua acabi de assecar-se d'una vegada i no tenir problemes amb els mosquit tigre.

    ResponElimina
  14. Felicitats Espiell, a cada post us supereu...
    Força,i sense por!

    ResponElimina
  15. Un altre dels fantàstics treballs que ha fet el aquest Sr. al capdavant de la seva regidoria va ser voler arreglar l’entrada de la parròquia per treure les basses que s’hi formen quan plou. Un fet que va passar força desapercebut per alguns, però jo ho vull explicar.

    L’any passat, a la parròquia s’hi van fer unes obres de millora, van posar una porta d’entrada nova i s’hi van fer d’altres actuacions a l’interior. A l’exterior el Mossèn va fer posar unes pedres a l’entrada, que em sembla que els hi va donar l’Ajuntament, per evitar que s’hi formessin basses . Es veu que devien fer malament els càlculs , però bon hi amb l’empedrat, les basses s’hi continuaven formant.

    La primera setmana del nou govern , un matí a primera hora, varem poder observar com unes màquines que no es sabia don havien sortit, estaven “ gratant” al davant del Monestir. Som forces els que sabem que tot aquest l’espai , és zona protegida i que s’hi ha d’anar fent treballs arqueològics per anar estudiant les restes que hi ha .
    En fi, es va haver d’avisar a l’Ajuntament de que algú estava fent unes obres i que estava malmenant les restes arqueològiques.
    Els tècnics s’hi van acostar a veure que passava. I van parar les obres.
    La sorpresa la van tenir quan el maquinista els va dir que les obres les feia l’Ajuntament. Doncs si senyors, el regidor hi havia enviat a una empresa de la ciutat a fer ells treballs per arreglar la pendent i que no es formessin les basses, sense n’hi informar als tècnics de l’Ajuntament. Si ho hagués fet l’haguessin avisat de que no ho podia fer.
    Aquesta és la manera de treballar d’aquest Sr. No van voler donar més importància al tema, ja que els fets no van transcendir. Però crec que aquell dia va començar la seva mala relació amb els tècnics d’urbanisme.

    ResponElimina
  16. per als comerciants es mes imporant la zona blava del paseig que el parking de la corxera

    ResponElimina
  17. Com podeu escriure tot això?!!. Malgrat l'incident amb el Luque,( no tot és com ho expliquen els PSC) ningú no pot negar que ara sant Feliu va millor que quan hi havien els socilistes, els d'esquerra i el bombero... Cada dia ens despertavem amb un nou invent, o alguna cacicada de l'alcalde. Si potser ara costa d'arrencar una mica, però en Carles Motas és un tio honest i molt pencaire que ens treurà del pou a on erem. I què que li agradi sortir a la foto, és part de la feina de l'Alcalde fer-se veure, o no?. Tinguem una mica de paciència i ja veureu com Sant Feliu tornarà a ser com abans.

    ResponElimina
  18. Enric HG, vols dir que no ets en Carles Motas amagat al darrere d'aquest pseudònim? com pots dir que tracta d'un incident? A més fa unes setmanes vas dir que foties el camp de l'espiell pq eren massa "sociates", no?
    Com estava Sant Feliu fa uns mesos, molt millor que ara!!

    ResponElimina
  19. Hola Enric H.G. A mi no m´han explicat res els socialistes. Jo se algunes cosetes d´aquest embolic per notícies, premsa. El senyor Motas serà molt pencaire, peró no ha sigut una persona honesta. No es pot ocupar un càrrec a la força. La moció de censura es molt legal, peró no costa res fer les coses bé, quedar com un senyor i esperar a que els ganxons decidim qui volem a la casa gran. Mentre ha estat el senyor Albó no hi han hagut problemes tant greus com per sortir hasta la tele. I aixó t´ho dic amb tot el respecte del món. A mès sóc ganxona, estimo el meu poble i no m´agrada que s´ens conegui perque fulanito de tal a anat a amenaçar un altre. Respecte sempre. Salutacions

    ResponElimina
  20. I a quin pou estàvem? quins eren els problemes tan greus que teniem abans? Les irregularitats d'urbanisme q ara denuncia en Luque? Però si urbanisme era una àrea que portava TSF!! I què se suposa que ha fet el senyor Motas durant aquest mes? perquè nosaltres ara si que veiem la ciutat estancadisima, lo únic q ha fet es sortir d'extra a les picabaralles absurdes i greus que en Luque ha protagonitzat. Perquè en Motas primer deia q no hi havia per tant, q eren coses personals entre els dos implicats, i després es desdiu i diu q fa fora al luque pq el problema era gravisim (llegeix les seves declaracions a el PAIS). I cap socialista ens ha explicat res, els fets, t'agradi o no enric, son els q son, només cal llegir la premsa, mirar la tele (no vas veure en luque escridassant els periodistes?) o parlar amb algun dels seus treballadors. Aixi q no inventis.

    I si, poder sortir a les fotos es part de la feina de l'alcalde. Però tenint present que ell va declarar que faria només d'alcalde al 80% i d'aquest 80% es dedica tan sols a sortir a les fotos i trigar una setmana en solucionar problemes greus sobre violència a l'ajuntament... doncs noi no se q dir-te. Quina cagada!

    I com deien en el altre post, si han hagut irregularitats en un concurs fa res i ni tan sols s'ha mogut! Ell (o els seus tècnics) si que contracten empreses a dit...

    ResponElimina
  21. Jo escric u que escric perquè visc a L'Avinguda Catalunya i u he vist amb els meus ulls.Jo tinc criteri propi,soc major d'edat,ningú en manipula.
    Si els d'aquí(segons tu) son socialistes estar clar d'on vens tu.

    ResponElimina
  22. Espiells sou l'òstia!! seguiu així ;-) m'encanta....

    ResponElimina
  23. Enric HG, ( al menys tu poses un nom i no un anòmim ) segons tu en Motas li agrada sortir a les fotos, això no seria gens dolent si no fos pel que va tenir que fer per sortir-hi. Forçar una moció de censura contra un govern que ells havien ajudar a formar, pactar amb aquells que el poble va fer fora mentre encara estaven governant amb els socialistes, fer fora a en Tete Valls per poder quedarse en el seu lloc....
    HONESTOS I PREPARATS PER GOVERNAR? O NOMÉS PER SORTIR A LA FOTO ?
    Enric, no et possis amb els nois de l'Espiell que ara per ara és l'unic lloc a on els ciutadans de Sant Feliu poem fer sentir el nostre rebuig per tot el que està passant.

    ResponElimina
  24. ESPIELL VOLDRIA QUE FOSIU UNA MICA MES IMPARCIALS....
    TOT I AXI ESTA BÉ QUE EL CIUTADA TINGUI UN LLOC PER MANIFESTAR LA SEVA OPINIO.

    ResponElimina
  25. però a veure, per què dieu que l'Espiell no és imparcial? perquè no defensa lo indefensable? Us queixeu però no doneu motius. En els seus posts no diuen res més que el que ja diuen els diaris o les radios, per tant, la imparcialitat és obvia, no? A part, en aquest lo únic q diuen és que despres que l'alcalde va dir que feia fora al Luque, aquest home per la tele costa brava va sortir dient que no, q a ell ningu li havia dit que el feien fora i que per tant a l'endemà aniria a treballar a l'ajuntament com cada dia. I des de aleshores no s'han rebut més noticies. Per tant, on és la imparcialitat que dieu? Si això ho vem veure tots!! Ningú inventa res, els fets són els que són. Ara bé, que no us agradi que es facin públics és una altra cosa...

    ResponElimina
  26. Estimar Enric H.G. :
    Diuen que ets en Motas, no ho sé ni m'interessa.
    Potser ho diuen perque a ELL li agrada parlar molt bé d' ELL mateix i dels seus TOTS 11.
    Dic ELL i TOTS amb majúscules per l'ènfasis que possa al dir JO (pausa) ... blablabla i JO MATEIX (pausa)...blablabla ... i TOTSS 11 (pausa).
    Enric, digues-li al teu amic Motas que s'hauria d'escoltar més i no parlar tant que queda en el més absolut ridícul.
    Dígues-li que entenc que el seu AMIC compri planes senceres a l'ancora per felicitar-se a ell mateix i dígues-li que no entenc com pot alimentar els seus gossos amb frankfurts amb la gana que molts que no són gossos passen(cadascú és el que és).Vull dir .. bé millor deixem-ho. Aixó si no vols no li díguis.
    Enric, el que no entenc és com pots acusar l' Espiell de parcials.
    Aviam, expliquen el que hi ha. Es pot comprovar amb declaracions dels afectats perque són públiques.
    Digues-li que Hen fet el que hen fet i prou. No hi ha vidre de cap color amb què mirar-ho és públic i testimonial.
    Digues-li que si des de fer una moció, que pel que es veu no calia per que està demostrat que no en hi ha prou amb l'aritmètica, al lamentable desmadre d'un regidor, desmadrat pel que sigui, l'alcalde líder de la Nova Era i d'un 11 que ja voldria un equip de futbol no sap, no parar, sinó evitar.
    Digues-li que si la única cosa que s'ha fet és aixó, riticar i parlar i sortir a la tele a parlar i sortir als diaris a parlar, peró parlar per parlar de bla bla bla... i res bo per Sant Feliu.
    Pregunta-li i preguntat quina lloança espereu no tan sols de l'Espiell sinó de nosaltres, la gent del poble ???
    Crida-li Feu alguna cosa, homenassos ! Amb allò que s'ha de tenir ! EH que em refereixo al SENY !!!!
    I entre tu i jo, Enric, si aquesta cosa pot ser bona ja seria la reòstia, tiu.
    Signa un que no pot dir el seu nom per que no vol missatgers a casa seva.
    P.D. On ha quedat la llibertat ????? Especialment la llibertat d'expressió ????
    A més a més "quien se pica ajos come" o com diu el jovent d'avui "ajo i agua"
    Moraleja : Si no vols ser un porculero no haver mocionat.

    ResponElimina
  27. Concentració a les 12'00 davant l'ajuntament per la Dignitat de la Ciutat!!!

    + info: http://www.esquerra.cat/locals/index.php?id_article=38573

    ResponElimina
  28. Per què quan algú escriu a favor del nou govern, ha de ser Motas si mateix? Per què no ningu esta interessat a saber per què les factures han estat inflades durant els últims tres anys? Per què no és culpa de Albo? Ell era l'alcalde i va haver de signar aquests projectes de llei. Per què no esteu indignats sobre el tancament de l'aparcament Corxera per un casament? Per què els de l`ERC organitzan una manifestació? No és el mateix comportament que Luque? Com podeu dir que el nou govern no està treballant? Seure al Barbieri durant tot el dia està treballant molt per a la ciutat, perquè això és el que el govern passat ho va fer? Com pot un regidor d'ERC té una feina a la piscina que es sota d'un contracte amb l'ajuntament? No hauria de ser aquest treball per a un ciutadà de Sant Feliu, no un regidor? Com es pot dir que és el pitjor govern mai després de només un mes? Realment saben el que fan cada dia? L'alcalde va acomiadar Luque, què més pot fer? És hora d'acceptar que hi hagi un govern nou i no es pot canviar.

    ResponElimina
  29. Una cosa és fer una concentració ètica democràtica.
    L'altre cosa va ser PATètica democràticament.

    ResponElimina
  30. Què volen aconseguir? Per què continuar amb el circ?

    ResponElimina
  31. lo de les factures inflades pregunta al senyor motas, que ara com alcalde i portaveu de TSF, era el seu partit qui regia durant els 3 primers anys l'àrea d'urbanisme. Per tant... más claro el agua. I com pots comparar la manifestacio que volen fer ERC amb la d'en Luque? Au va, a qui vols enganyar.... I son el pitjor govern pq en un mes lo únic que han fet es convertir sant feliu en marbella pels espectacles lamentables que estan duent. O es que estan tirant endavant el projecte tissen? i la reserva marina? i els altres? m,entira!! no foten ni brot! PErò si vas a la 13 a l'ajuntament i ja no n'hi ha ni un regidor! es clar, com que l'alcalde només fa d'alcalde al 80% .... Per favor, com es pot tirar endavant una ciutat si només es treballa al 80%????? Vergonyós! No acceptarem el nou canvi de govern pq podia ser molt legal però es brut com les gasses d'un nadó...fa pudo! I l'han cagat, i ho saben, doncs ni tan sols es defensen...mira si no el que deia el seu diari nova era...però si ja no podran complir ni la meitat del que prometien!! patetics i mentiders...FORA!

    ResponElimina
  32. Algú sap sobre la Thyssen? Tenen els diners?
    Com era un projecte especial d'Albó, què ha fet en tres anys?

    ResponElimina
  33. La manifestació organitzada per ERC és tant PATETICA com la de'n Luque. Només serveix per generer més conflicte i mantenir la tensió. No aportarà absolutament rés al poble.
    Aixó sí, tornarem a sortir a la premsa i podrem tornar a avergonyir-nos de ser ganxons.
    Únicament confirmarem que "los extremos se tocan".

    ResponElimina
  34. Molt d'acord amb tu 15:20. Aquests d'ERC són els llepaculs dels socialistes arreu i s'estan posant a l'alçada de Luque. Crec que també s'estan cavant la tomba. I molt d'acord amb l'anterior anònim que deia que es critica l'alcalde... en un mes no hi ha temps per res! Aquests de espiell a veure si posen alguna denúncia per coses a millorar enlloc de plorar tant per haver perdut l'alcaldia.

    ResponElimina
  35. Luque va actuar en nom de l'empresa Luque, no en el nom de l'ajuntament. Així que, per què s'estan manifestant ERC?

    ResponElimina
  36. En un mes no hi ha temps de res?
    Costa molt construir, però en un plis plas es destrueix.
    Això ès el que està pasant.

    ResponElimina
  37. Encara hi ha llibertat d'expressió en aquest pais,no?

    ResponElimina
  38. però, què van fer en tres anys? i el que ha estat destruït? no es deixi enganyar pel que diuen sense proves que fessin alguna cosa. Què han fet per al museu Thyssen o la ciutat?

    ResponElimina
  39. A mi em sembla bé que Esquerra es manifesti si vol.Als que no ho veuen bé, que no hi vagin i llestos!.Tothom que faci el que li sembli millor.

    ResponElimina
  40. En tres anys han fet moltes coses, per el Thyssen i per la ciutat.Voler fer creure el contrari es voler enganyar.I recordeu que han estat quasi la majoria del temps un quatripartit.Alguns dels que ara governen també i eren.

    ResponElimina
  41. Luque ès empresa i també regidor. Una cosa va lligada a l'altre.I un regidor representa a una part de la ciutat, que l'ha votat.I encara que us pesi no pot perdre les formes.

    ResponElimina
  42. No estic d'acord amb la concentració.
    Peró són diferents per tres motius.
    El primer és que es convoca públicament i la "moguda" Luque no va ser una concentració convocada ni espontànea. Va ser una manifestació d'un piquet encapçalat per l'amo per que qui paga mana i pasa llista.
    El segon motiu és que la concentració es fará a la porta de l'Ajuntament que és la casa de tots els ciutadans, no davant d'una casa particular on hi viuen famílies que mereixen tot el respecte del mon.
    I per últim el tercer motiu anar-hi o no anar-hi forma part de la llibertat de l'individu, llibertat que va neixer a partir d'una mort l'any 1975. Dret a escollir, a opinar i dret de reunió.
    O és que aquest legal govern que tenim treurà les forces de seguretat al carrer ?
    Repeteixo, jo no estic d'acord amb la concentració,prou estem fent el rídicul des de la moció a tots nivells, no hi aniré. Peró tinc la llibertat de triar i el que estic segur és que serà una concentració molt més cívica que l'expectacle de davant la casa de la família d'en Pere Albó.

    ResponElimina
  43. A qui escriu preguntant per què parlem malament del govern li voldria dir que sentint-ho molt, entenc el descontent dels ciutadans.
    Serà legal arribar al "poder" per la porta de darrere peró segur que no és legal ni ètic que 10 regidors s'aprofitin d'un onzè per a aconseguir-ho. L’ AMIC és prou conegut a Sant Feliu per saber el que et pots esperar de ELL.
    Són els altres 10 els que no tenen perdó de Deu de fer el que han fet a Sant Feliu.
    M’és igual quin partit hi hagi al capdavant de l’ajuntament del meu poble, però puc assegurar que després de tot el succeït tinc molt clar a qui NO VULL a l’ajuntament. Amb Tot x SF i CiU no es pot confiar.
    Els Tots ja han traït dues vegades. Una als seus anteriors companys de pacte i ara a en Pere Luque. I CiU que per tornar al govern que li va treure el poble s’ ajunta amb els primers impresentables que els van comprar.

    ResponElimina
  44. Repeteixo: què han fet per a la ciutat i per al museu Thyssen? Jo no estic en contra d'una manifestació només pregunto per què ho estan fent?

    ResponElimina
  45. 'un regidor representa a una part de la ciutat'

    però està bé si un regidor aconsegueix un treball a través d'un contracte de l'ajuntament

    ResponElimina
  46. per la porta de darrere?

    ResponElimina
  47. aki ahora lo importante es que la gente que pueda entrar en las proximas elecciones sean gente honesta,que les duela el pueblo de sant feliu de verdad y que tengan las ganas suficientes para poder salvar a este pueblo que casi han dejado morir con tanta tonteria,honestidad y transparencia es lo que se le deveria exigir a toda persona que entrase en un cargo de regidor fuera el que fuese...y dejense ya de pelear por el poder porque estoy seguro que ni unos ni otros van a volver a salir elegidos para governar porque no han sido capaces de estar a la altura de las circunstancias...y hablando tanto los unos de los otros estan haciendo que el pueblo se enfade mas al ver como han echo y deshecho a su gusto y ganas,tanto unos como otros y estan sacando muchos trapos sucios que nunca deverian haber salido.gente nueva y sangre joven con ideas y suspicacia para no dejar morir este pueblo precioso que un dia fue la capital de la costa brava,donde los turistas no cabian y habian hoteles para dar y regalar,habian tablados flamencos,habian cines,habian discotecas habia de todo señores y es vergonzoso que esta gente en vez de preocuparse por el pueblo,se dediquen tanto unos como otros a discutir quien coje el poder.....soy hijo de sant feliu y me da verguenza la actitud de la gente que nos a governado,y los que nos goviernan por dejar perder un pueblo precioso y con un encanto especial por peleas de poder...es deleznable señores.

    ResponElimina
  48. Y había un puerto donde habían barcos pesqueros,como el Martinet,el estela maris ect..,barcos de fuera venían a pescar aquí y el día de la Virgen del Carmen paseaban los barcos pesqueros engalanados,las familias de los pescadores subíamos a los barcos y lo pasábamos en grande pero convirtieron nuestro querido puerto en un Club Náutico,las fabricas de corcho ya no son lo que eran,apenas quedan dos o tres,alguien se acuerda del Lotus Park y Palm Beach y pub surf,casa Pedro y los hoteles,cuantos hoteles quedan?,en fin,que recuerdos.

    ResponElimina
  49. de verdad....que lastima lo que ha echo el abuso de poder y las segundas residencias.......y no han sabido ver NADIE que el encanto de sant feliu era todo eso que nos han quitado.....la joventud se marcha del pueblopor que aqui no tienen oportunidades,ya me diras tu .....que sigan llenandose los bolsillos nuestros señores "politicos" y que vayan dejando morir este pueblo y a sus habitantes por sus tonterias de abusos de poder.....que llegara un dia que sant feliu sera lo que quieren los señores de fuera...un pueblo dormitorio,por que claro en bcn hay mucho ruido,QUE HASTA LAS FIESTAS DEL PUEBLO NOS QUIEREN QUITAR,POR QUE LAS ORQUESTAS TOCAN HASTA LAS 4 DE LA MAÑANA....POR FAVOR....de eso se tienen que ocupar la gente que nos representa al pueblo en el ayuntamiento...de que no nos quiten cosas,que al contrario luchen por hacer cosas y poder recuperar el pueblo que teniamos en vez de estar gastando tiempo y dinero en pelearse entre ellos para ver quien coje o deja el mando....por favor....por que los afectados al fin y al cabo somos nosotros,EL PUEBLO......

    ResponElimina
  50. Ningú sap sobre la Thyssen? Tenen els diners?
    Com era un projecte especial d'Albó, què ha fet en tres anys?
    Ni tan sols els regidors de l'últim govern, que normalment tenen molt a dir, pot respondre?

    ResponElimina
  51. Vivim en un món d'hipocresia. Parlem del Museu Thyssen i alhora (per posar un exemple) tenim unes voreres de principis del segle passat, amb lloses de pedre que dia si dia també es trenquen. Això per no parlar de les neures de cada regidor nou que entra a l'ajuntament. Reflexió: haviam si posen una mica de seny i marquem prioritats en aquest poble, començant a solucionar lo proper i quotidià i es deixen de tonteries.

    ResponElimina
  52. Per arreglar les voreres al barri del puig ja hi ha un projecte que a poc a poc s'esta executant,parlem perquè Montesa aquesta marca mítica que tenia a sant Feliu la seva oficina, ara marxa per posar la seva fabrica a Girona,ens estén carregant l'industria a favor del turisme,el port de Sant Feliu ja no es el que era,ara nomes es un club nàutic per senyorets,les fabriques de suro marxen cap a Cassà o Palafrugell,ja no hi ha fabriques de teixit(liberto,Zeppelin)varem marxar també,de que serveix el turisme si no tenim hotels?

    ResponElimina
  53. No són només les voreres, són alguns carrers plens de sots, d'altres plens de pegats de quitrà, voreres d'una banda del carrer arreclades i l'altra banda no, carrers que han tret l'aparcamente perque si, etc etc etc, i no vull seguir perquè no vull deprimir-me més.

    ResponElimina
  54. Al que té tanta obceció per com anaven les negociacions pel Tyssen, pots passar per l'ajuntament o parlar amb els d'ara oposició que t'ho aclariran, tot i que poder si llegissis els diaris t'enteraries. Si no vaig mal encaminat, el alcalde d'abans tenia ja mig lligat amb madrid les qüestions econòmiques clar que... li va pillar el tren i en motas li va treure la cadira. Així que ara es l'alcalde actual el que s'ha d'encarregar de seguir tirant endavant el projecte tyssen clar que...de moment no se n'ha sapigut sortir, fins i tot ha demanat ajuda a algu de l'oposició, però de moment està amb el cul a l'aire :-P I veureu, que acabarà el seu mandat i seguira igual. I això que diu que ell ve a desatascar tot que està aturat...jajajaja

    ResponElimina
  55. No sé qui era que per aqui dalt deia que els espiells deixin de plorar per haver perdut el govern? mare meva, de què parleu? els espiells no han perdut res, si no son del govern!! ai que perduts aneu... I q graciosos que sou (per dir-ho d'alguna manera, sense haver d'utilitzar la paraula inútil en alguna frase...) al intentar col·locar en algun bàndol als espiells...Per què no passeu per algun institut? poder allà us diuen alguns noms...Fins i tot podeu trobar algun treball de recerca que fa força referència al treball dels espiells...I dels majors la majoria treballen fora de la ciutat! Però si teniu tan interes pq no contacteu amb ells? És fàcil, un correu, us envien un num de telf, i una trobada. Ells van venir davant la meva botiga a mirar l'estat de la borera amb el meu nevot.

    I a part, plorar? on ho veieu? però si el que han penjat aqui és el mateix que diuen els diaris? o fins i tot rsf!! per tant, significa que tant el punt, el pais, el diari de girona, TV costa brava, radio sant feliu, etc... són tots treballadors de l'ajuntament que ploren per haver perdut una cadira? a qui preteneu prendre el pèl? Que la gent rebutgi la violència amb la que va actuar en Luque, o que rebutji les males armes de TSF no significa que siguin militants socialistes o d'esquerres. Doncs per què no parleu amb algun militant de CiU?

    ResponElimina
  56. No te res a veure la manifestació d'esquerra amb la d'en Luque. Primer perquè a la d'avui no hi ha faltes de respecte, actes antidemocràtics, ni violència. A més, a la d'avui no hi ha ningú que es jugui el sou si no es presenta. part que la d'avui no estan protestant a favor de cap mentira, si no que estan protestant pels actes que han portat a la ciutat a ser portada i la riallota de molts a través de diaris i teles.

    I com diuen per aqui dalt, cal afegir llavors que la TV3 també plora per haver perdut un govern? jajajaja. PEr què allà també es van explicar les coses igual que ho han fet els diaris comarcals, locals, la tele costa brava, els espiells, la tribuna ganxona, o la nostra radio municipal...entre altres. Per tant, si totes les versions coincideixen (i recordem que gràcies als testimonis, alguns dels quals son els mateixos treballadors de l'empresa luque), i la única que desentona es la den Luque (recordem també que al final Motas mateix tracta de "molt greus" l'actitut d'aquest regidor), llavors qui menteix aqui? està clar no? Per tant, Gràcies Motas per fer fora al Luque, tot i que t'has despertat tard i això tacarà el teu camí i el de CiU en aquest mandat... em sap greu

    ResponElimina
  57. Anònim de les 11:26,amb quins carrers et refereixes,als de La Lluna,Sol ,Metges,el que esta clar es que fa falta per aquesta zona un parking que pugui fer servei a la gent que viu a aquesta zona,que compren carrers con L'Algavira,de la Creu,Sant Domenec i els carrers que els travessen,una altre cosa que jo faria es parlar amb el bisbat de Girona e intentar canviar la Fundació cor de Maria Sant Josep de lloc,es un suplici per els veïns d'aquests carrers trobar-se els cotxes d'amunt de les voreres del carrer Sant Domenec ect... i un problema pels pares,l'escola tindria que estar a un altre lloc,es podrien aprofitar aquests terrenys per fer parkings,jo personalment penso que totes aquestes cases que estan totalment abandonades i que son un perill per les cases dels costats i per la gent que passeja,les tindria que expropiar L'Ajuntament, ja ser que pot ser sona molt fort,però els propietaris s'en pixa'n,es tindria que vigilar les cases que estan Llogades i que no garantixen cap tipus de seguretat,i no si val dir que com es immigrant que es foti i visqui con un animal,moltes cases d'aquestes zones no estan amb les condicions adequades per poder viure.

    ResponElimina
  58. Jo he viscut molts anys en una casa en "mal" estat d'aquestes que tu anomenes, al carrer Lluna exactament, i no la tenia aixi per gust! El que passa és que no tothom té els centims necessaris per fer reformes. i no crec que expropiar-me la casa i deixar-me al carrer amb 3 criatures hagués estat cap solució. Ara que tinc feina poc a poc hem anat fent alguna reforma, però tot i aixi això té el seu temps.

    ResponElimina
  59. hola de nou, sóc l'anònim de les 11:26 i el que he volgur fer és una reflexió sobre l'estat de Sant Feliu de Guíxols. Només que hem de donar una volta a peu o en cotxe per adonar-se de l'estat de les voreres i del quitrà dels carrers. Tot plegat és patètic. La qüestió és: fem projectes faraòniqs i no ens cuidem de lo bàsic?. Per cert, precisament no hem referia només a les voreres dels carrers de la zona decimonònica, sinó també d'altres zones de la ciutat. El carrer Santa Magdalena seria un exemple del que estic parlant, o el carrer Sant Adolf.

    ResponElimina
  60. quan dic expropiar en refereixo a les cases que no estan habitades des de fa moltíssims anys i que son un perill,que passeges per la vorera i moltes vegades tens que baixar-te per que tenen les canals i part de la façana fetes una merda,també en refereixo a gent que lloga cases d'aquestes en unes condicions dolentes,les cases no es deterioren d'avui per demà,això son moltíssims anys que no s'han fet res,ara imagina que amb tota l'aigua que ha caigut,la neu el vent una part d'una canal o façana cau ferint a qualsevol persona,potser seria mes just donar alguna ajuda per el que vulgui arreglar cases d'aquest tipus,però com tu saps hi han moltes cases inhabitades de far molt temps que son nius de merda i un perill.

    ResponElimina
  61. Anònim de les 11:26 conec molt be aquesta zona que en dius jo vaig néixer al Carrer Santa Llúcia i vaig anar al Gaziel,el problema de l'aparcament que tenen aquests carrers es degut a que les cases que es feien abans no tenien garatge incorporat,jo penso que per aquestes zones es tindrien que fer parkings,hi han moltes fabriques per ja que podrien fer aquesta funció,les voreres entren al pla del barri del Puig,ara no se si també han pensat amb
    l'aparcament.

    ResponElimina
  62. Vaig anar a l'ajuntament a preguntar pel Museu Thyssen i ¿endevinin què? Res!! Ni un cèntim! Ni tan sols un paper signat!

    ResponElimina
  63. doncs t'han mentit...perquè de papers n'hi ha molts, ara falta enllestir-los clar que...m'expliques tu qui donarà diners a un "TSF"? que a casa seva els coneixen i poc més?

    ResponElimina
  64. Ja sé de quin concurs parlen per aqui dalt, del concurs per al casal d'estiu, un concurs on es decideix l'empresa que gestionarà el casalet i el casal esportiu. Ja m'han posat al dia. Vergonyós!

    1. Alguns sobres es van obrir abans de temps i sense la presència de les empreses
    2. Es van puntuar qüestions que no es demanaven a les bases 8afavorint a una empresa en concret)
    3. Es van deixar de puntuar punts que si es demanaven a les bases (afavorint a aquesta mateixa empresa, doncs no constava aquesta part al seu projecte i no es va puntuar a l'altre que si ho va presentar...)
    4. Es van restar punts de qüestions que, o bé només es podien puntuar positivament (com a millores) o bé, si no, es deixaven a zero. Però restar???
    5. Algun/s membres del jurat estan "implicats" en una de les empreses a la que, per tant, segur afavorien, doncs han estat (o "son") treballadors d'aquesta empresa i col·laboren amb L'Escola l'Empordà, molt lligada també a aquesta empresa.
    6. No es té en compte que un/a regidor/a treballa per una de les empreses, per tant, xixa xixa...

    I a tot això encara si li podien sumar més qüestions...Responsabilitat? de la regidora de joventut? dels tècnics? en tot cas, si l'alcalde hi està al cas, lo més propi, leial, legal i responsable, és que hi hagués actuat, però...ens diu una mateixa regidora que no, que no ha estat així, i que, a més a més, a ella també se li va informar d'una puntuació que al final es canvià... per tant, acusa als tecnics d'alguna qüestió? sospitós.....

    ResponElimina
  65. Doncs seria bó que revissessin les empreses que contraten. Els pares estem farts dels menjadors escolars, amb monitores que criden i embuteixen el menjar a la força als més petits, monitores que no porten barret higiènic al menjador, monitores que no utilitzen guants al menjador ni per tallar la fruita als nens...vergonyós...I com é que des de la 13 fins a dos quarts els nens de menjador corren sols pel pati sense cap tipus de vigilància, mentre les portes de l'escola estan obertes i hi ha gent q surt i entra sense control?

    I si parlem de casals...on és últimament el lleure? Com és que molts pares ens veiem obligats a optar per altres casals per què els nostres fills s'aborreixen al nostre? (llàstima q ara molts ajuntaments no accepten nens de fora i per desgràcia ens hem de conformar amb el que tenim aqui...). El casal de sant feliu s'ha convertit en una escola, passen més hores tancats en aules que passant-sho bé. Per què no es pot optar per empreses o casals com el de castell d'aro, platja d'aro o santa cristina on a més de la part educativa no deixen en segon lloc la lúdica? piscina, excursions, bicicleta, sortides, taller, pavelló, platja, acampades,hípica,... i tot això a preu més assequible que el de sant feliu! No ens hem d'oblidar que els nens estan de vacances i que ja és pesat haver d'anar al casal a la mateixa escola com per tenir que seguir les mateixes rutines...si us plau, fa anys que els papes amb les enquestes demanem canvis i ningú ens fa cas!!!!

    ResponElimina
  66. Ostres si que he notat aquesta tarde,que el govern de la ciutat a millorat molt a l'anterior govern,porto un cabreig al d'amunt que si m'arribo a topar amb el Motas,veureu he anat a portar a la nena al cole"Sant Josep",quan baixo he vist que pel carrer Sant Domenec estaven fent unes mudances a L'altura del Carrer Campaneria/santa Magdalena,llavors a la plaça dels quatre arbres he optat per agafar el carrer que va a parar al Nou garrofers i en trobo que esta tallada per obres al carrer,be,giro cap al carrer Santa Llúcia i en trobo amb el camió de les mudances,total que tinc que girar pel carrer Campaneria i pujar pel carrer de la Creu i quan arribo a la carretera de Girona,hi havia el municipal que s'encarrega de dirigir el transit a l'hora del cole,i li explico el que passa i en contesta que el camió de mudances te permís,NO ES VERGONYÓS QUE NO ENS COMUNIQUIN RES I TINGUEN QUE DONAR TANTES VOLTES,aquest matí i migdia quan he passat pel carrer Sant Domenec i no hi havia cap senyal indicant que el carrer seria tancat,GRACIES PEL SALVAR-NOS DE L'ANTERIOR GOVERN MOTAS,ETS EL PITJOR ALCALDE DE SANT FELIU,¡HO ESCOLTES PITJO ALCALDE DE SANT FELIU!Dir que jo no era l'única persona que s'ha trobat amb aquest embolic,imagineu quin embolic LAMENTABLE AQUEST GOVERN.

    ResponElimina
  67. Ara resulta que per tallar o no un carrer ets bon alcalde o dolent? quina tonteria!! Jo no vaig entendre gaire bé el tema de la moció de censura, però si vaig escoltar el ple del dijous i tu...osti, que patètic! les intervencions d'en Vilà i l'Albó al final tenien "tela marinera". Que trist! La resta em va semblar "normal" dins de la discusió que s'esperava, però la veritat és que amb la cagada de la mini-manifestació i les intervencions d'ahir se m'han passat les ganes de tot...m'en vaig a dormir :)

    ResponElimina
  68. Doncs anònim anterior, si no has entès gaire bé el tema de la moció de censura després de saber que el Lobato cobra d'en Luque fest-ho mirar. Em sembla que cada cop queda més clar: no em fan falta llicències, foto el regidor d'urbanisme al meu despatx i em busco un titella que em faci d'alcalde. I el que va escollir el poble m'ho passo pels collons. CIU i TOTPERSANTFELIU quina vergonya!!! no m'ho hauria pensat mai. Pero no patiu, a la meva familia no ens tornareu a enganyar.

    ResponElimina
  69. Després de llegit aquests comentaris em donc compte de quanta ignorància sobre la política i gestió municipal tenim els ciutadans.
    Tothom té dret a opinar, però punyeta, quan s'escriu s'ha de tenir coneixement i no es podens anar dient tonteries de l'alçada d'un campanar.
    Si us plau, una mica de serietat.

    ResponElimina
  70. Les intervencions de Vilà en el Ple d'aquest dijous d'autèntica pena.

    ResponElimina
  71. Jo entenc que als ciutadans ens tenen que facilitar les coses i que no tingui que ser un martiri tenir que arribar a qualsevol LLoc a Sant Feliu,que vull dir amb això,que no es poden anar tancant carrers sense previ avis,que te que haveri una planificació,per exemple,si aquesta es l'hora d'anar al cole no es lo mes normal que el permís per tallar el carrer li donin a partir de 1/4 de 4,que no sabem que hi ha una obra al Nou Garrofers,però quina planificació del trànsit es aquesta.QUI PLANIFICA AIXÒ.L'AJUNTAMENT NO TE RES A VEURE.

    ResponElimina
  72. plegant en lobato a en xargay se li gira feina.....tb el contractarà en luque ?? quin desori.....

    ResponElimina
  73. ´L'únic que no tenia un pel de tonto i no ho dic per la calva, sinó per l'experiència de ser regidor i alcalde de CiU l'han canviat per en Xargay ??????? Quin nivell XD , penòs. Van començar entrant per una moció per que segons ells eren aritmèticament millors i tenien LIDER. Els hi peta als morros la bomba Luquiana, que diu que se'n va i no se'n va. Al final el foten fora però contracta al regidor d'urbanisme per asessorar-lo o no sé quines històries d'aquestes que s'inventa en Luque.
    El govern defensa que ser regidor d'urbanisme i treballar per un constructor-regidor és un assumpte PERSONAL i que no té cabuda parlar-ne en un Ple. Amb la democràcia que caracteritza al sr.alcalde Motas, escridasa als regidors que amb tot el dret del mon poden i tenen la obligació d'interesar-se per aquesta peculiar situació. No tan sols crida com un CONCEJAL DE LA DICTADURA sinó que treu la veu i no deixa obrir boca !!!! Visca la democràcia i la honestedat d'en Motas i els seus compinxes
    Ara el regidor d'urbanisme diu que deixa urbanisme. No era compatible ?? El que segur que no era és ÈTIC. Però li han tingut de dir.
    I dieu que la intervenció d'en Vilà i l' Albó no va ser correcte ??? Jo que soc votant vull saber què pensen TOTS els grups.
    Visc en LLIBERTAT i vull seguir fent-ho.
    Sr. MOTAS no torni a tallar el micro a cap regidor, que no és la primera vegada que no vol sentir el que no l'hi agrad i desconnecta el micro. Doncs no haber-s'hi ficat.Si segueix així haurà de ser el poble el que vingui a la intervenció del públic. S'atravirà a fer-nos fora ?
    DImiteixi a temps Motas. Carles marxa que això et va gran.

    ResponElimina
  74. Completament d'acord. La situació és tan insostenible, rocambolesca, esperpèntica que l'única sortida que s'hi veu és que els Tots per Sant Feliu reconeguin que la proposta que van liderar a fracassat, l'alcalde dimiteixi i ja que s'ha de governar en minoria es faci segons van decidir els ciutadans en els darrers resultats quan ens van cridar a votar. També estic d'acord en el tema de les mobilitzacions ja sigui en el ple o d'alguna altre manera. N'estic fart de que em prenguin el pel com a ganxó a la feina - si,treballo fora -.

    ResponElimina
  75. S'haurien de convocar eleccions anticipades.

    ResponElimina
  76. Aquí hi ha molt desinformat que pontifica. Les eleccions anticipades no existeixen en l'àmbit municipal, sabatot. Hi ha altres mecanismes en la lesgislació.
    Ja friso per saber a qui presentarà cada força en les properes eleccions. Les patacades poden ser brutals..

    ResponElimina
  77. Doncs ja se sap: CiU presentarà l'Albó i el PSC presentarà l'Albó. JAJAJJAJA que originals tots dos partits grans!!!! Per cert, l'Albó de CiU es fotarà un banquet amb els rebotats de Tots per Sant Feliu. Jo calculo que entre 4/5 dels regidors de TpSF sumaran a CiU.

    ResponElimina
  78. Jo personalment no penso votar a CIU ni tpsf,encara que canviïn de partit i s'amaguin darrera de Joan Alfons Albó,segueixen sent els mateixos amb diferent amo.Mai li perdonaré que fiqués al Lobato com a cap de CIU.

    ResponElimina
  79. MOTAS, ALCALDE FOREVER, ( EN XARGAY JA ÉS REGIDOR VITALICI NOMENAT FA CINC ANYS..)

    ResponElimina
  80. Joan Alfons Albó va deixar tots els problemes per Lobato. Només volia ser el guanyador, però no volia fer la feina, i no podia fer el que va prometre al poble. Lobato va ser una víctima innocent i ara Joan Alfons farà el mateix una altra vegada. Ell no es preocupa per la ciutat, només vol guanyar les eleccions i no li importa el que passa després. Per guanyar, va a enganyar la gent una altra vegada.

    ResponElimina
  81. "la nova era" ha començat amb la cessió d'un regidor per conducta impròpia i amb un canvi de cartipàs per relacions urbanístiques... Pobre Motas... Tot plegat ha estat una jugada per aplanar el camí a Joan Alfons Albó... El gran perdedor: la ciutat, Sant Feliu de Guíxols

    ResponElimina
  82. Una víctima innocent?,ja,ja,ja,ja,ja,ja,,ja,ja,ja,
    ja,ja,ja,ja,ja,ja,,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,
    ja,ja,ja,ja,ja,ja,,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja
    ja,ja,ja,ja,ja,ja,,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,,ja,ja,ja,

    ResponElimina
  83. Pobre Motas?,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,

    ResponElimina
  84. No, l'oposició pobres perquè no eren prou forts com per mantenir-se en el poder, i ni els regidors ni els seus seguidors poden acceptar-ho.

    ResponElimina
  85. JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,FEU PENA,A VERA SI L'ANY QUE VE ACCEPTEU QUE US TOCARÀ MENJAR LA POLS DE TOTA LA POLVORERA QUE HEU AIXECAT CIU I TPSF,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA.

    ResponElimina
  86. En lloc de l'espiell ganxó s'hauria de dir PSCespiell ganxó. Es molt trist que per defensar el vostres hagiu d'atacar als altres. Ja veiem con triunfeu a la ciutat a catalunya i al pais veí -espanya-. Pq us amagueu darrere un nom i no parleu a cara destapada?. Començant per l'admistrador d'aqui en Juanjo. jo jo jo jouuuu. El problema es ujna llista electoral MEDIOCRE con la vostre. Bon estiu

    ResponElimina
  87. Hola a tothom! Vull dirigir les meves paraules a l'anònim 16:17. Abans, puntialitzar que jo no soc de cap partit ni tinc gaire coneixement de política. Però el que si tinc clar que no te res a veure la politica local amb la nacional, ni te res a veure el PSC d'aqui SFG i el de Pals, per posar un exemple. Els que poder si s'amaguen son els partits independents que tenim ara mateix al govern, de quin color son?? Nomes volia fer aquest comentari. Gracies i bona vesprada!!

    ResponElimina
  88. L'espiell del PSC? que poc informats que esteu!!. ser crìtic amb el govern que ens ha tocat patir amb en Motas al capdavant ( o potser mana encara emn Luque?). no te res a veure amb ser del PSC. Podrien ser per aquesta regla de tres d'ERC o d'ICV, no?. El que passa és que encara no hem escoltat ni un sol argument en aquests dos mesos de desastres municipals cap argument per fer-nos sentir tranquils i confiar amb els regidors actuals. Crítica, no segudisme companys anònim de les 17:53.

    ResponElimina
  89. Que la gent que comenta per aqui vagin en contra del govern actual no vol dir que l'espiell també, això lo primer. Segon, jutges l'espiell pels comentaris que hi ha per aqui? això és de curtets...Si llegeixes els posts de l'espiell no diuen res que no surti també als diaris, per tant, per aquesta regla de tres, els diaris (infoguixols, tribuna ganxona, el punt, diari de girona, rsf,...) son tots socialistes? Au va, madura... obre els ulls!

    I quan dius juanjo et refereixes al ex-regidor, al del psc? jajaja, q mal encaminat vas anònim. A part, i aquests inútils intents de fer pensar a la gent que els espiells són polítics? quin riure, us fan encara més patètics... I què s'amaguen? però si es passegen pel poble com si res, però si pots contactar amb ells a través de correu electrònic o telèfon, fins i tot pots concertar una cita amb ells si vols mostrar-lis alguna cosa, fer-los una proposta directament, etc i acudeixen! ah, i fins i tot, si col·labores et porten la samarreta a casa personalment. Aleshores, de qui dius que s'amaguen? jajaja.

    ResponElimina
  90. Doncs jo, si se'ls hagués de batejar, els anomenaria més ben dit ERCespiell...però si molts són sortits de la JERC! o si no ho són, ho han sigut o són simpatitzants. Lo més graciós és que aquests nanos i nanas tenen papes convergents, socialistes i fins i tot algun pepero, ah, i algun familiar dins l'ajuntament, pero ells no traten les noticies sota cap insignia (tot i ser molts dels JERC), i la mostra és q alguns pensen q són socialistes quan no ho són.

    Molt bé espiells, a mi m'agradeu, i molt, i això q sóc convergent! Vosaltres i la tribuna sou lo millor q hi ha ara per ara pel q fa a informació sobre el poble, jejeje

    ResponElimina
  91. ' pots concertar una cita amb ells ' fals! En Motes va intentar reunir-se amb ells i es van negar a fer-ho!

    ResponElimina
  92. silvia maca, curteta tu. Això lo primer. Tant que parleu d'espai lliure i democrata i ja ho veus si no es pensa com tu som curts i patetics. Quina democracia i quina llibertat d'expressio i de pensament es aquesta?. Ahhhh es clar que la democracia que tenim es democracia si pensem i actuem con alguns volen que es pensi i s'actui. Ahhhhh que ho havia oblidat. Sorry sorry sorry ja ja ja

    ResponElimina
  93. anonim de les 22:47, primer:

    - si el principal maldecap del senyor Motas és posar cara i nom als Espiells, en comptes d'escoltar el que diuen, que no és més que el reflexe del que pensem molts ciutadans, mal anem...Esperem que no dediqui el temps a jugar a "detectius" dins aquest 80% que fa d'alcalde (dit per ell)

    - segon: jo vaig enviar-lis un mail fa una setmana per parlar-lis del problema que tinc davant casa meva amb els coloms i la gent que els hi dóna de menjar, ells hem van facilitar un numero de telefon, vem parlar i fa dos dies exactament es van presentar a casa meva pq els mostrésallò que explicava, i varen fer fotografies. Per tant, cita ten donen

    - i tercer. Fals és el que tu dius. Doncs el que va passar amb en Motas no va ser així, doncs si repasses l'espiell hi ha un escrit que ho explica. Però si vols ten faig 5 cèntims: resulta que els espiells parlaven del problema de les basures que hi havia a sant feliu (segur q recordaràs aquells contenidors que durant dies estaven plens i ningu buidava, o carrers que no es netejaven..etc...). Motas es va posar en contacte amb els espiells pq deia q els volia explicar pq les coses anaven com anaven. Els espiells li varen proposar no només convocar-los a ells, si no a tota aquella gent que patia aquest problema, i que ells també hi acudirien. I al senyor Valls li va semblar molt bé, doncs parlava ja de reservar la sala de plens. Però el senyor Motas no era el que volia, ell no volia explicar a sant feliu pq el seu sistema nou d'escombraries fallava, lo únic que li interessava era saber qui ho estava fent públic, i al no aconseguir-ho els va enviar un mail insultant i amenaçador. No et sona en un escrit allò de "spam"? Per tant, cita en tenia, el que passa és q el senyor MOtas volia un altre tipus de cita, i per això que se'n vagi a hombres i mujeres i viceversa, que aqui no ens interessa qui diu, si no com es soluciona el que es diu per buscar el millor per la ciutat.

    - si el senyor Motas hagués seguit l'exemple del cap de ICV tindria alguna cara pels espiells. Doncs el senyor fernández els va convidad, JUNT amb tot ciutadà interessat, a la xarleta q va fer sobre la via verda. I els espiells allà hi eren, jo en donc fe.

    - i per últim, si tant necessites saber qui són doncs truca'ls noi, a que esperes? Ells no s'amaguen. Fins i tot si col·labores et portaran la samarreta a casa.

    ResponElimina
  94. perdona lo de curtet però renoi, és q et fas pesat sempre intentant col3locar als espiells dins un partit. Per què no parles amb joves? molts saben qui són, perquè van junts als instituts, pq fan de monitors junts, pq surten junts... MIra, i si no, prova d'enviar-los un correu electrònic a veure si et conviden a l'acampada que tenen la setmana que ve o l'altre, el meu fill hi va.

    ResponElimina
  95. De veritat creus que Motas es preocupa per un petit grup de joves que mai va voler entendre a causa de la seva política? Creus massa alt de si mateixos!! Ell és l'alcalde i té coses molt més importants que fer que llegir un bloc parcial!!

    ResponElimina
  96. doncs ve que el segueix, t'ho asseguro,al igual que els de CiU, si no podem recordar aquella frase sortida de la boca d'un d'ells "ostres com toquen els collons els de l'espiell, ho hagueu llegit?", jajajaja...

    ResponElimina
  97. silvia MACA no em puc fer pesada. pq era la primera vegada que feia un comentari. aixi que stop paranoies. Ahhhh que potser mes d'uin7a pensa com jo. Ah sorry sorry sorry ja ja ja. que buenos son los padres escolapios que buenos son que nos llevan de escursiooonnnn.

    ResponElimina
  98. DEIXEM DE PARLAR DE TEMES BANALS, QUE SI UN ÉS D'UN COLOR POLITIC O UN ALTRE, ANEM A VEURE REALITATS: US HEU FIXAT QUE HI HA ZONES DE SANT FELIU QUE TORNEN A ESTAR BRUTISSIMES?? LA ZONA COMERCIAL I ZONA D'ABAIX(per entendrens) I SANT POL EN PERFECTE ESTAT...PERÒ N'HI HA D'ALTRES...COM ES NOTA QUE TOTS PER SANT FELIU HA RECUPERAT L'AREA DE NETEJA.

    ResponElimina
  99. No pateixis ara en Xargay vendrà el Panorama i les Noies a n'en Luque i comprarem màquines per netejar.

    ResponElimina
  100. M'agradaria que es parle-si sobre l'herència Anlló,Espiells recopileu informació,quines són aquestes entitats,els que no pertanyen amb aquestes entitats(la ciutat)que rebrà i si es subhasta serà per seguint sent Hotels o vindrà qualsevol i farà apartaments,o lo que es el mateix si no es fan servir els hotels com hotels ¿per que volem el turisme?

    ResponElimina
  101. La veritat és que ara per ara no es pot opinar gaire sobre el tom que havia d'agafar la ciutat amb aquel nou timó en mans dels Tots i CiUs (ah i l'amic que me'l deixava, com ara hi és ara no hi és ) dons això que no hi ha gaire a dir. La ciutat va sola i com la rutina comença a deixar més que eixada. La neteja ha anat enrere els parcs i jardins fan pena, no hi ha cap objectiu a asolir ? Esperar que vingui l'estiu ? Quate festetes i una festa major ? Però si això és el mateix de cada any.
    Tan ocupat està el gover que no fa ni decideix res ? Deixant la venda d'imatge de l'alcalde que per la boca se li envà més del que vol i després es dol, no es fa res, no hi ha canvi, llavors ? Perque han tallat la feina dels que ja hi eren ? Al menys es podien equivocar, peró feien.
    Sr. Motas on és el parking que en quetre dies havia de fer amb en Luque per contentar als veins del Sant Feliu d'abaix que tan reclamaven i per això els recolçaven ?
    Al darrer Ple vvan crear curiositat en saber què hi ha de l'herència Anllò. Que ho expliquin bé. Perque els hereus no és el gover, és la CIUTAT i nosaltres els CIUTADANS.
    Ës cert que hi pot haver pelotazo urbanístic i per això ara en Motas diu que no en sap res ? Que feia quan era regidor, no sabia quins tractes havia ?

    ResponElimina
  102. Algú sap perquè s'ha tencat el servei de bar del casal de Tueda???

    ResponElimina
  103. FORA MOTAS. LLUITEM PER UN GOVERN DIGNE. ELS GANXOS ENS HO MEREIXEM

    ResponElimina
  104. DARRERAMENT HE NOTAT POC MOVIMENT A WEBS COM L'ESPIELL, INFOGUIXOLS.....
    QUE S'HA TALLAT L'ACCÉS A LA INFORMACIÓ DES DEL CANVI DE GOVERN?
    AIXÓ FA PENSAR......

    ResponElimina
  105. És perquè el nou govern funciona bé així que no hi ha res a criticar.

    ResponElimina
  106. no, no se'ls ha tallat, el q passa és q els espiells han estat d'examens i ara comencen amb els currus d'estiu, van liats, però aquesta setmana hi ha reunió, quina pena, no podré venir, treballlo a la pizeria fins tard!!! :(

    ResponElimina
  107. SANT FELIU DE GUIXOLS ESTÀ BRUT!!!!!!!!!ARA QUE COMENÇA L'ESTIU, NOMÉS ESTAN NETS ELS COMERÇOS DEL CENTRE I SANT POL, QUINA CASUALITAT QUE SIGUIN LLOCS ON HI ELS COMERÇOS DELS REGIDORS...MIREU ALS CARRERS DE VORA CASA VOSTRA!!!!!! ALS VOLTANTS DELS CONTENIDORS "NOUS" ESTAN QUE FAN PENA, BRUT BRUT I BRUTS!!! QUINA IMATGE!!MOTAS DIMISSIÓ

    ResponElimina