diumenge, 13 de setembre del 2009

TARJETA VERMELLA: JUGADA BRUTA DE PENALT

El passat 29 d’agost llegíem en un important diari comarcal que CIU denuncia l’equip de govern pel seu favoritisme a l’hora de triar el personal municipal. Concretament el portaveu d’aquest grup de l’oposició acusa a l’Ajuntament d’atorgar rangs no merescuts i/o de contractar parents de Regidors. Llegint així el inici de la noticia podríem pensar que s’està denunciant una il·legalititat. Però si continuem llegint la petita nota de premsa veiem que finalitza amb la negació d’aquest fet per part d’un Regidor i amb una declaració de l’Alcalde on qualifica de nauseabunda l’actitud de CIU.

I on és la noticia aquí? Un diu que els altres fan blanc i els altres ho neguen i diuen que fan negre, uns diuen que sí i uns que no, i uns mongetes i els altres cigrons... No se’n diu d’això “fer safareig”? Realment si no fos perquè nosaltres mateixos hem llegit la noticia directament des de la seva font (diari EL PUNT), pensaríem que ens trobem davant un article de premsa rosa. I no és el primer cop que surt al diari una noticia on el principal grup de l’oposició denuncia qüestions semblants arribant, fins i tot, a nombrar familiars de Regidors o treballadors de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Clar que, mai ha arribat a demostrar les seves afirmacions...

Des de que sortí aquest article el darrer dissabte d’agost, a la bústia de l’Espiell Ganxó ens ha arribat tot tipus d’informació sobre la noia que s’esmenta en aquell escrit, la suposada jove del Regidor de personal. A hores d’ara ja sabem el nom, cognoms, d’on és, l’edat, que no és jove si no xicota, on viu, on treballa, de què treballa, fins i tot la taula que ocupa dins l’oficina! No sé com anomenen això a casa dels demés, però a la nostra d’això se’n diu “atemptar contra la intimitat d’una persona”. Realment és penós, llastimós, ruïnós. I encara és més vergonyós saber d’on provenen aquests correus electrònics que, cal a dir, que no tots de membres de l’oposició...

Si aquests “missatgers”, per a nomenar-los d’alguna manera, pretenien fer-nos entrar dins aquest joc brut, van errats, molt confosos. Crec que no deuen haver entès els nostres objectius. L’Espiell Ganxó només tracta temes sobre la nostra ciutat, amb total objectivitat, que interessen als ganxons i ganxones. Realment creiem que és més d’interès l’estat de la ciutat, pel que fa a economia, neteja, cultura, turisme, etc. que no pas si una de les noies de l’OIAC és xicota del fill d’un Regidor, o si per exemple una interina de l’àrea de medi ambient fos cosina d’un altre Regidor, o si, per exemple, després d’unes suposades “banyes”, un antic Alcalde hagués destituit el company sentimental de la seva exdona, a la qual, per exemple, anteriorment també hagués inclòs dins la plantilla de l'Ajuntament, i molts altres exemples de "titulars" típics de revista del cor. No ens interessa la premsa groga. És més, la rebutgem i no hi tindrà cabuda mai dins el nostre blog.

Per més voltes que hi donem no entenem l’objectiu d’aquestes declaracions llençades pel portaveu principal del grup de l’oposició... Realment CIU troba que aquest suposat favoritisme és el fet més destacat de la gestió que està duent a terme el Govern Ganxó? És realment el tema que més els preocupa? I és realment el tema què creuen que als ciutadans més ens preocupa? Significa això que per ells la resta de qüestions, com són la gestió dels parcs, les basures, l’estat de les voreres i l’asfalt, l’estat d’alguns monument, els aparcaments, ... funcionen d’excel·lent manera?

Poder aquests atacs entren dins la normalitat a l’hora de fer política. Però no són justos. Quanta raó té un dels nostres seguidors quan ens deia: si aquestes acusacions fessin mal únicament al membre del Govern atacat personalment tindria una importància relativa, ja que ha sigut la seva decisió el dedicar-se a la vida pública de Sant Feliu i, encara que barroer, es podria considerar part del joc. El que és immoral i condemnable és intentar atacar políticament a un Regidor utilitzant a persones que no són responsables de les decisions d’aquest i que, fins i tot, no tenen relació personal ni professional amb ell. És injust i reprovable en tots sentits. Molt encertat. Doncs quina culpa tenen totes les xicotes, filles, nebots, amics, cosins, veïns,etc., de membres del Govern Ganxó de tenir un lligam, fort o feble, amb algun d’ells? És que si existeix aquest lligam deixen de tenir noms i cognoms i passen a ser simplement “parents de”? És que, com marca la Constitució, no tenen els mateixos drets què aquells que no tenen parents, i poden optar per una feina dins l’administració o qualsevol àrea de l’Ajuntament?

També és espantós que un important diari comarcal accepti publicar una noticia sense contingut, digne de catalogar-se com a sensacionalista. Tornem a trobar-nos en una situació de pati d’escola? Fulanitu diu que Menguanitu a fet “x” però Menguanitu diu que ell no ha estat i el seu company diu que Fulanitu és “y”. Quin embolic. I a qui hem de castigar ara cap al “racó de pensar”? Vergonyós. Realment un diari amb seny, abans de publicar una beneiteria, es dedicaria a fer periodisme investigant, estudiant, prèviament la notícia. Però és evident que aquest pas se l’han passat per alt, doncs la notícia està totalment incompleta, i articles com aquests són els que poden portar moltes vegades a confusions o mal entesos.

Gràcies a algunes declaracions rebudes, suposadament certes, doncs nosaltres de moment ens refiem al 100% de les nostres fonts, podem informar que la noia que esmenten a l’article no ha estat contractada ara, si no que, com totes les treballadores que formen part de l’OIAC, (informació pública, no estem revelant cap dada personal) té una antiguitat mínima com a treballadora de l’Ajuntament de quasi dos anys, ha hagut de superar unes proves supervisades per la Gerent del Servei i segueix, com la resta, en formació continua. A part, el primer contracte que firmà fou, com la majoria de contractes, gràcies a l’informe favorable, després d’una entrevista laboral, d’una Cap d’Àrea. Per tant, totes les treballadores han rebut el mateix tracte, han passat pels mateixos processos, així doncs, on és el favoritisme?

En principi, l'Espiell Ganxó no tenia intenció d'escriure sobre l'article al que fem referència. Però després de la gran quantitat de correus electrònics rebuts aquestes setmanes creiem que era necessari, doncs no volíem que cap d'aquests "missatgers" creguessin que aprovàvem els seus intents de manipular-nos amb aquests correus (suposem que aquesta era la seva intenció...). Correus plens d’acusacions, insinuacions, informació personal, etc., fent referència a aquesta noia, o a altres treballadors, persones innocents, a les que ningú encara déu haver donat l’oportunitat de defendre’s, que fan bé la seva feina (doncs no hi ha cap queixa de lo contrari), que han superat unes proves per ocupar el lloc que ocupen, i que l’únic “pecat” és mantenir una relació sentimental amb el fill d’un Regidor, o ser marits d'una altre Regidora, o ser cosins, o ser veïns,....

I la mateixa actitud és la que prenem en el cas dels dos policies també esmentats en l'article del diari comarcal, els quals defenem al igual que en el cas de la noia, doncs segurament també deuen haber passat uns passos, processos, proves, per guanyar-se el seu grau i lloc de treball, al igual que la resta de treballadors, doncs si no fos així, de ben segur que els seus companys ja ho hauríen denunciat.

No ens queda més que aquest cop, donar suport a les declaracions de l’Alcalde i tatxar de nauseabund el fet que alguns grups polítics fiscalitzin la vida privada d’alguns treballadors de l’Ajuntament. Al igual que qualifiquem com a ruïnosa i vergonyosa l’actitud d’aquells que segueixen aquest joc com si es tractés d’un programa del cor d’aquests que estan ara de moda. Dins els grups que ens representen no volem “Patiños” ni “Mariñas” que degradin la imatge del municipi.

Sisplau, demanem sisplau, deixin enrere les trifulgues de pati d’escola i els safareigs. Ja seria hora de que tots plegats es posessin a treballar seriosament, a treballar per Sant Feliu de Guíxols, i s’impliquessin en les qüestions que realment ens preocupa als ganxons, i que comencessin a tirar endavant tot allò que porti el bé per la ciutat. Sisplau, ho demanem sisplau.


ESPIELL GANXÓ

41 comentaris:

  1. Bueno a ver empezaremos por el final "Ja seria hora de que tots plegats es posessin a treballar seriosament..." ¿pero tú quieres decir que saben hacer tal cosa? - " no le pidas peras al olmo " -sigamos "No ens queda més que aquest cop, donar suport a les declaracions de l’Alcalde i tatxar de nauseabund..." bueno yo no lo defendería tanto Espiell yo más bien diria que ese día "estaba inspirado" posiblemente estaba feliz despues de deborar cierta cantidad de marisco, en fin y referente a las contrataciones ya se sabe que en esos sitios precisamente no se escoge a la gente por "aptitudes o valores para el trabajo, precisamente..." al menos eso es lo que pienso desde que tengo uso de razón, nunca me parecio una faena muy "democrática" ... y quien es la chica del OIAC, ciertamente, todas estan agraciadas en lo físico (son guapetonas, bien parecidas, sí dignas de un pase de modelos...) por lo menos puedes recrear tu mirada en algo bello, mejor que mirar al Alcalde ¿verdad? si se meten en la vida privada de uno supongo que hay mecanismos como para que no lo hagan, ¿verdad?

    ResponElimina
  2. Ahora si me lo permites hablaremos del periodismo o más bien de los "periodistas" lógicamente hay periodistas "muy buenos" en este país que actúan conforme a derecho y además "investigan" y "contrastan" antes de publicar algo, más que nada y aunque ciertamente parezca mentira nadie quiere que le salipique la "tinta en la cara". Luego los hay de "buenos" de más "indulgentes" y de "malos" o "muy malos" que simplemente miran el "impacto" que pueda dar de si el "argumento" esgrimido en "posiblemente una nota de prensa interesada" le realizan tres o cuatro correcciones para añadir aquello de que "contiene caldo de consecha propia" y valorar en "cifras" lo que puede dar de si el articulo, al fin sólo se trata de que la gente compre el producto en el kiosko para ellos seguir haciendo su gran labor... últimamente los medios parecen interesados en noticias especialmente "negativas" y "impactantes" para supongo animar las ventas... ahí queda eso...

    ResponElimina
  3. Sense ofendre, crec que heu pres partit dins d'aquestes declaracions, amb una falsa façana de "no entrem al joc", i que no sou gens objectius. Personalment, crec que en algun ple s'hauria d'ensenyar tot això que dieu i demanar a en Lobato que demani perdó a aquesta noia i al regidor, i a tots els que s'han sentit ofesos. Seria una bona lliçó. O no ensenyar-ho, e instar a l'equip d'en Lobato que posi la pertinent denúncia.
    No crec que CIU vagi més lluny perquè això "d'enxufar" a la gent és un vell clàssic dins d'aquest país, i no crec que CIU sigui tan sincer e innocent com pretén demostrar, com si no ho haguessin ells fet mai.
    Per mi, tot i que em caieu simpàtics i afins, no teniu més raó ni veracitat que els altres en aquest cas, simplement us heu posicionat. Com jo.

    ResponElimina
  4. Per cert, dieu que aquesta noia ningú li ha donat la oportunitat de defendre's. No serà aquesta la vostra font? Perquè aleshores el vostre article es totalment subjectiu i partidista (i una presa de pèl)!! No cal que em responeu, ja que no espero una resposta sincera, i a vegades més val el silenci. Només ho dic perquè vosaltres feu un pensament, ja que el que és en un principi un acte totalment de bona voluntat, i amb la integritat del 100% que voleu conservar, us pot sortir malament i convertir-vos en una altra arma més de tot aquest desgavell polític.

    ResponElimina
  5. A ver AmazingK yo simplemente opinio que cada uno de nosotros tiene unas ideas y unos ideales y los que cuando escribe es muy difícil ocultarlos, nadie es 100% objetivo, todo el mundo esta "condicionado" y los articulos pues lógicamente también pero la verdad es que a mi me interesa esta Bitacora, lo sigo con asiduidad desde que tocaron el tema "tabú" que es la "limpieza" de la ciudad, pero, el Blog no tiene desperdicio, vale la pena y me gusta...

    ResponElimina
  6. AmazingK, si estiguessin posisionats no creu que no haguessin atacat coses com el ple, les papereres entre moltes altres coses? jo crec q no has entes l'article...

    I per a l'altre comentarista, en el moment que et poses a "insultar" l'alcalde o prejutjarlo dient q si ve de fer una mariscada o no, estas entrant en el mateix joc penos del q es parla en l'article, no te n'adones? L'espiell és una bona mostra d'educacio. Molts haurien (o hauriem, m'incloc) d'aprendre d'ells.

    ResponElimina
  7. Amazingk es de CIU, ja ho ha dit en el seu primer comentari on diu q ell també s'ha posisionat...Suposo que quan l'espiell us fiqueu amb el tema basures, o dieu q lalcalde no es un bon moderador o mils coses, no es queixa, pero en el moment que toque el seu partit politic s'ofen i ja us acusa (deu venir de partit aixo d'acusar...) de posisionar-vos o de formar part dels simpatitzants del govern. No deu haver llegit els vostres anteriors articles...

    ResponElimina
  8. jo sóc simpatitzant de CIU des de que tinc dret a vot i crec que l'espiell aquest cop la clavat i, tot i q em sap greu reconeixeu, el senyor lobato s'ha equivocat. i jo no veig q l'espiell hagi deixat veure entre linies que es socialista, nomes cal llegir allo q diuen de "no ens queda més que aquest cop...", com dient, "quin remei, pero aquest cop l'ha encertat". No ho veieu? es per inteligents... a més, més critics amb el govern del q han sigut ells fins ara, no hi ha ningu, aixo nomes ho sabem els que llegim tots els seus articles o comentaris del face.Pero bueno, cadascu es lliure de pensar el q vulgui, tot i q sestabelli

    ResponElimina
  9. Espiell no dudo de vuestra palabra me parece que hacen ustedes una faena excelente, no tenia la menor idea de la desafortunada noticia hasta que ví el enlace, lógicamente, no fué una anotación afortunada, pero, también mucha de la culpa hay que darsela a rotativos "sensacionalistas" que se dejan llevar por la "situación del momento" y de esa situación todos intentan sacar un "redito".

    ResponElimina
  10. a, i no diu en cap moment q la noia aquesta els hagi donat informacio, tot el contrari, diu q no li han donat loportunitat de defensar-se!!!!! no has entes res amagingK jajaja. Diu q el q saben daquesta noia ho saben pq els han enviat molts mails donant linformacio q ells ens han redactat, i diu q aquests mails no nomes els hi ha enviat loposicio, es a dir, testan dient q els mateixos membres del govern son qui han enviat aquesta informacio, per tant, lespiell esta acusant tan a CIu com als q ara estan l govern (TPS, ER, ICV, PSC) d'atentar contra la intimita dun treballadora. Ho has entes ara???????

    ResponElimina
  11. oleeee marc!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu si que ho has explicat bé!!!!!!!!!!!!!!! veus amazing que lespiell no s'ha posisionat com tu dius? estan denunciant a tots aquests q els han enviat mails donant informacio privada daquesta noia!!! i els anomena "missatgers" i diu q no nomes son de CIU, si no q esta insinuant q tb son dlatres partits!! esta denunciant lactitud de tots!!!! que no ho veus???? si ja tho han dit ells abans, q no tenen color!!!!! però tu ets seguidor? o només amb allo que t'interessa?

    ResponElimina
  12. Berta, lo siento, es que las pocas veces que lo he visto "pegaba un tufo a marisco" lo siento tengo el olfato muy desarrollado sabes ... va retiro lo del marisco, lo siento, espiare mi falta comiendo trece langostinos!

    ResponElimina
  13. Jo crec que si us posicioneu EN AQUEST CAS. Si que és molt groller atacar a un familiar d'un polític simplement pel parentesc. És en aquell moment que jo demanaria proves. Que no hi ha proves? S'acusa a CIU d'atacar l'integritat d'una persona. Que hi ha proves? Que les mostrin. Quan vosaltres poseu tot el currículum laboral dins l'ajuntament d'aquesta noia, jo no sé d'on ho heu tret. Tampoc demano que poseu la font, però vull dir que tal com fa CIU, que ataquen sense proves, sense proves vosaltres defenseu. Vull dir que feu el mateix que podria fer PSC o el que sigui, dir tal o qual, però en veritat, de tot aquest cas, cap a la gent de fora, NO HI HA CAP PROVA PALPABLE. Que si la hi ha? Jo si fos cap d'un partit polític, per tal de defensar un del meu equip, trauria aquestes proves, i demanaria que demanessin públicament perdó a aquesta noia. Així, davant d'una altra acusació de CIU, no tindrien cap credibilitat, ja que s'hauria demostrat que menteixen sense impunitat (en el cas que mentissin). Per cert, vosaltres també airegeu l'intimitat laboral d'aquesta noia. Ja li heu demanat permís?
    Que hi hagi males persones que us envien correus amb les dades d'aquesta noia em sembla vergonyós i feu bé de dir-ho, i fins i tot indicar que alguns son de l'oposició. Ara, quina és la intenció de fer-vos arribar totes aquestes dades? Quines dades exactament us fan arribar(pregunta retòrica, no vull resposta)? Poden fer mal a aquesta noia? Potser estem davant d'un delicte i tot per l'ús d'una informació intima, personal i confidencial.
    Per cert, l'article, que ja l'he llegit abans d'escriure la meva opinió i també després, davant les reiterades peticions de l'Espiell de que el torni a llegir, fa esment també de dos policies locals. Només comentar a l'Espiell que tenen tan dret de ser defensats com aquesta noia, ja que també se'ls esta atacant només pel parentesc.

    ResponElimina
  14. I amb això del posicionament, no em refereixo a A o B. Jo no em crec ni a uns ni als altres, i segur que hi ha una mica de veritat en uns i en altres. Al posicionament em refereixo a que tinc la meva opinió, com l'Espiell té la seva. Però que no és objectiva, ni molt menys, per molt que digui que si.
    I si hem feu de CIU, és que sou vosaltres els que no m'heu entès...

    ResponElimina
  15. AmazingK, sigues sin enterarte de nada chic@, pero todo lo que replicas ha quedado claro en el articulo, no creo que espiell deba ni de responderte, pues con solo pedir que releas es suficiente. Creo que es sencillito el articulo: espiell lee un articulo en el que poco se dice, luego recibe unas acusaciones a traves de correo electronico haciendo daño a una chica que ni "pincha ni corta" por solo ser "familia de", luego espiell decide defenderla, pues tiene varias pruebas para hacerlo, y de paso, defiende a todas las familias y amigos de politicos que, sin haberlo escogido, se encuentran que algunos les quitan los derechos por ser parientes de quien son, atentando contra su intimidad. Yo no se donde ves el posicionamiento, pues espiell deja claro q estos mensajeros inhumanos, que hacen propaganda de datos personales, no son solo miembros de la oposicions, por lo tanto, espiell ya esta denunciando a otros partidos. Y deja claro que estos mensajes atacan a una persona, q es esta chica, y q por lo tanto, tienen datos para defenderla. Si espiell hubiera recibido informacion del par de policias tambien los hubiera defendido, pero al no tenerlos dice que ya los incluye en la defensa dentro del grupo de familias amigos o vecinos. A parte, habla de "tots plegats" pidiendo que se pongan a trabajar, no solo de un grupo politico en concreto. Yo no sé, seré de mente simple, pero no encuentro ese quinto pie al gato, el articulo es sencillito y no me da a entender ningun tipo de posicionamiento ni ataque personal...

    ResponElimina
  16. I bàsicament el que feu es col·laborar en el safareig que tant denuncieu. No dic que sigui dolent tenir una opinió, ja que totes són respectables, sigui quina sigui, però és molt hipòcrita dir que no participeu en el safareig quan feu tot el contrari, dir que no entrareu en el joc quan hi entreu de ple.
    Si us fixeu, la noticia de El Punt es objectiva. "Fulanitu acusa a Menganitu." Prou. La importància o no de publicar-ho corre a càrrec del diari. Vosaltres esteu dient "Fulanitu acusa a Menganitu, cosa horrible per part de Fulanitu, que a més ens envia informació de la pobre Menganitu, de la que sabem del cert que és innocent perquè nosaltres tenim proves i amb això hi ha prou perquè se'ns cregui perquè nosaltres sempre diem tota la veritat". Tot això és opinió, i la opinió es subjectiva, i torno a dir que no és res dolent, al contrari, per sort som en un país lliure (més o menys, vaja). Però és prepotent pensar que sou amos i senyors de tota la veritat, i que una persona que no us cregui o té una opinió diferent és que està equivocada, o simplement que us vol fer la punyeta.

    ResponElimina
  17. A veure Anònim, Espiell diu: "I encara és més vergonyós saber d’on provenen aquests correus electrònics que, cal a dir, que no tots de membres de l’oposició..." Tu dius que reben emails de l'oposició i alhora del mateix partit en que es relaciona a aquesta noia? Ostres, doncs ho trobo una incoherència! Si és rep emails del partit en que es relaciona aquesta noia, com se sap que aquesta noia no hi esta d'acord i es presta a jugar en tot aquest enrenou per tal de treure's aquesta acusació de sobre?
    Una altra incoherència per part teva és que dius que al enviar-li dades d'aquesta noia té documentació per defensar-la (?). Espiell ha preguntat a qui sigui sobre aquesta noia (entrant al tema, i a veure amb quin dret també es llença a investigar sobre ella) i ha rebut una informació que NOMÉS ELLS saben que és certa, o això pensen, ja que els lectors no podem jutjar només pel que ells diuen perquè a nosaltres no ens aporten res.

    ResponElimina
  18. amazingK se't veu el plomer.......

    ResponElimina
  19. No era la nostra intenció posicionar-nos cap a cap bàndol, ni que s'entengués així, de fet, considerem que no ho hem fet. Simplement hem intentat, lo més objectivament possible, defendre a aquelles persones que s'esmenten, tan en l'article de l'enllaç com en d'altres ja passats. Doncs creiem que aquestes persones no han escollit ser "parents de...", si no que tenen noms i cognoms, i tenen els mateixos drets que la resta de ciutadants. No es pot atemptar contra la seva intimitat fent acusacions sense fundaments, sense prèviament haver-les estudiat amb atenció. Ens sap greu si no hem transmés aquests missatge amb el nostre article. Tot i així, acceptem totes les crítiques, doncs tothom, té dret a opinar.

    De fet, a partir d'algunes, hem cregut convenient fer alguns petits canvis en l'escrit per tal d'afavorir l'objectivitat i l'entendiment.

    De totes maneres, en cap moment hem dit ser poseedors de cap veritat, simplement ens hem bassat en una documentació que al nostre punt de vista sembla ser certa (no ens basem en "diles i diretes"). I amazingK té raó, amb el nostre article només mostrem paraules i no "proves", però no creiem adequat fer públic aquests documents o informació que ens han arribat, si no li val amb la nostra paraula, és comprensible. Però li assegurem que la nostra intenció no és enganyar a ningú, hem tractat el tema amb sinceritat i intentant ser el màxim objectius possible. Però bé, suposo que això també per vosté son només paraules i no té per què creure'ns, de fet no ens coneixem.

    Tampoc creiem que haguem entrat en el joc, com diu vosté, doncs no hem parlat de res que no sigui públic: qualsevol treballador de l'Ajuntament passa un seguit de proves per aconseguir el seu lloc de treball. I li assegurem que hi podriem haver entrat, d'informació "groga" per a membres de tots colors no ens en falta. Però no és el nostre estil.

    Poder té raó i ens hem possissionat. Però no s'equivoqui. Recolzem les paraules de l'alcalde quan diu que aquestes actituts "violants" de la intimitat són nauseabundes. Però no té res a veure en partits polítics ni colors, li assegurem. Tant és qui llenci les acusacions d'aquests tipus, portin el vermell o el groc a la samarreta, ens és igual, les denunciariem igualment.

    De fet, demanem a tots els grups, tant governants com opositors, que es dediquin a fer política i deixin el safareig pels programes del cor.

    Esperem haver aclarat alguns dubtes. I perdonin de nou si no els sembla acertat el nostre article, de fet el blog és d'opinió personal, que intentem que sigui el màxim d'objectiva, però no deixa de ser OPINIÓ.

    Gràcies, ESPIELL GANXÓ

    ResponElimina
  20. amazingk si no te fias de lo que se escribe aqui porque te muestras seguidor? tu ves lo que nadie ve? es que te has sentido ofendido o aludido?

    ResponElimina
  21. espiell molt bona la vostra rectificació (tot i que crec que no calia) i molt educats quan doneu explicacions (que tampoc calia, larticle és força clar). Com dieu vosaltres aixo es un blog dopinio, no heu dit que sigueu cap deu del la veritat, pero els que som seguidors creiem en vosaltres, en el vostre projecte o iniciativa, i per tant no dubtem de la vostra paraula. si fos aixi, no seriem seguidors... :) Segui així, endavant!

    ResponElimina
  22. aqui n'hi ha un que si no és de CIu és de TPS, doncs em recorda molt aquella postura ja per molts admiradors espiells sabuda....jajajaja. I com que ara es sent ofés, doncs ens enviarà a tots com espams a reciclar, jajajajajaja

    ResponElimina
  23. Hola espiell, m'encanta aquest escrit, l'heu encertat de ple, i qui es sent ofès, per alguna cosa serà.
    Una cosa, com podem aconseguir una d'aquestes samarretes que porteu de l'ESPIELL quan aneu a fer fotos o a parlar amb la gent?

    ResponElimina
  24. Hi ha opinions que ni m'hauria de molestar en contestar, i no em refereixo a l'Espiell. Ni llautó ni res, cada un té la seva opinió, i em sembla molt de l'estil politic que tant denuncia l'Espiell i que ell mateix ha patit, això que fan aquí uns quants, "l'estas amb mi o contra mi".Si l'Espiell escriu i hi ha dret a fer comentari, si em sembla bé, ho comento. O és només per fer comentaris positius? No diu l'Espiell que vol ser una veu del poble, o es que voleu que sigui LA UNICA VEU DEL POBLE?
    Jo només torno a dir que en un principi sembla que esteu per sobre de tot això, amb un discurs molt correcte, per després entrar-hi de ple, començant amb no sé quin alcalde i unes banyes (això no es fer safareig?) i acabant amb el curriculum laboral dins l'ajuntament d'una persona. I per mi, tot això, no feia falta.

    ResponElimina
  25. no dóna el curriculum laboral de ningú, si no que expliquen com funcionen les coses, quins passos a seguir a fet tant la noia aquesta com la resta de treballadores, jo treballo a l'OIAC i estic totalment d'acord amb el que han explicat

    ResponElimina
  26. l'espiell no ha dit que sigui la unica veu del poble...tornes a inventar... a part, no diu que sigui cert que un per una cosa de banyes a fet fora a no se qui, només ho posa com exemple, diu que a la gent no ens interessa coses d'aquestes, no diu en cap moment que estigui dient certeses. O això és el que entenc jo. Però poder si ha molestat és que són certs aquests exemples?

    ResponElimina
  27. a mi em sembla bé que tothom doni la seva opinió, i de ben segur que a l'Espiell també, ja ha dit més amunt que respecta tant les critiques positives com negatives.

    En la meva opinió personal crec que no heu entrat en el joc, doncs no es diuen cap nom ni cognoms, ni dades personals, ni curriculums, ni res (no com ha fet el PUNT). Jo entenc que l'espiell l'unic que ha fet és comentar l'article del punt desacreditant el que alla es va dir, i em sembla molt bé, és la seva opinio, i suposo que es basaran en el q s'hagin de basar, i ho comparteixo.

    ResponElimina
  28. la diferència entre l'espiell i el punt és que l'espiell és un blog d'opinió i participatiu. I és el que fan, donar opinió, que per alguns serà més acertada que per altres, més objectiva o subjectiva, però no és més que opinió, ningú ha dit en cap moment que siguin portaveus de tot el poble, ni que tinguin tota la veritat (tot i que de moment, han acertat força. En canvi el punt és un diari on les noticies haurien de ser objectives al 100% i sobretot contrastades, no es poden llençar titulars sobre "dimes y diretes" com si es tractés del HOLA.

    I pel que fa al comentari sobre TSF de més amunt, trobo que és de mal gust, perquè jo sóc simpatitzant d'aquest grup i no em sembla bé que ens col·loquin a tots al mateix sac només perquè a algún se li anés el cap i en un atac de rabieta molt típica d'aquest personatge, ataqués contra l'Espiell. No tots haguessim actuat del mateix mode només per haver dirigit el vot al mateix bàndol.

    ResponElimina
  29. "Anònim ha dit...
    l'espiell no ha dit que sigui la unica veu del poble...tornes a inventar... " Em refereixo als que hem critiqueu per no estar d'acord. S'ha d'explicar tot.
    "Però poder si ha molestat és que són certs aquests exemples?" Pots caure més baix? "que no pas si una de les noies de l’OIAC és xicota del fill d’un Regidor, o si una interina de l’àrea de medi ambient és cosina d’un altre Regidor, o si, després d’unes suposades “banyes”, un antic Alcalde destituí el company sentimental de la seva exdona, a la qual anteriorment també inclogué dins la plantilla de l'Ajuntament," <--- exemple? no sembla massa concret això, a més de posar-ho després d'un seguit de veritats? L'Espiell pot fer comentaris d'aquest tipus quan en aquest mateix article esta criticant els que ho fan?
    I jo no ataco que Espiell doni la seva opinió, el que no hem sembla correcte és que vulgui aportar "la veritat" (una veritat tant vàlida com la que aporta PSC, CIU, TSF, ERC, etc) entrant al mateix joc dels que critica. Crec que deixant en evidència tots aquests jocs d'escola ja n'hi ha prou.

    ResponElimina
  30. ea ea ea, hi ha algu que es cabreja...

    ResponElimina
  31. sincerament, en dir "estic d'acord" o "no estic d'acord" pels motius que sigui ja és suficient, aquest "debat" que esteu fent aqui sobra, ja que entra dins el mateix joc que tots vosaltres esteu criticant. Tota opinió, sempre que es tracti amb respecte, és respeable. Això ens ensenyava l'espiell en un dels seus primers escrits (no recordo si aqui o al facebook). Es pot compartir o no es pot compartir, el que no es pot fer es "atacar" a aquell que no és d'igual pensament a tu.

    I el que tampoc es pot fer és extreure entre linies el que un creu o vol "sentir", referint-me a que aqui s'estan posant en boca (o en aquest cas, en teclat) de l'espiell coses que en cap moment ells han afirmat o dit.

    ResponElimina
  32. Jo per més que llegeixo no veig que aquests exemples que posa l'espiell diguin en cap moment que són o poden ser certs...això ho extreu algú d'entre unes línies que suposo que només pot veure un afectat... entenen? jo no sé si algun banyut a destituit algu o no, llegint l'article a mi no se'm diu que és cert o no, simplement ho entenc com un exemple de "actes típics de revistes del cor o grogues", un exemple de coses que a ningu li interessen, i ho diu clarament! I si aquella noia és o no xicota del fill d'un regidor no ho ha dit l'espiell, sino que està publicat en un diari amb el nom i cognoms del sogre!!!!!! Nefast, nefast per part del senor lobato i del mateix diari... (opinió meva)

    I això de que entren en el mateix joc ho dius tu, opinió, pel que es veu, només teva. Pero bé, com diu la Teresa acceptem la teva opinió tot i que no la compartim.

    ResponElimina
  33. "No ofende quien quiere sino quien puede" , va per vosaltres carles i miquel, o per a tots aquells que amb aquest article s'han sentit elodits xD

    ResponElimina
  34. JO CREC QUE SI L'ESPIELL HAGUÉS ENTRAT EN EL JOC AQUEST DEL CORRILLU DEL COR HAGUÉS POGUT UTILITZAR INFORMACIÓ, QUE EN TENEN,PER CONTRATACAR AMB LES MATEIXES ARMES A ELS PRIMERS ATACANTS. PERÒ NO HO HAN FET, SIMPLEMENT S'HAN DEDICAT, COM A ROBINS, A DEFENSAR LES "VÍCTIMES" MOLT CORRECTAMENT I EN LA SEVA LINIA, COM SEMPRE. FORT APLAUDIMENT PER L'ESPIELL

    ResponElimina
  35. Ara opino jo: si aquells "exemples" que doneu espiells fossin reals jo estaria d'acord amb amagingk i opinaria que heu entrat en el joc que critiqueu. Però llegint bé veig que estan tots escrits en imperfet de subjuntiu, que si busqueu en qualsevol llibre de gramàtica veureu que es sol utilitzar per expressar possibilitats, exemplicitar. A mes a més, en la vostra rectificació ja heu deixat clar que són exemples, aixi venen marcats en negreta. Per tant, considero que no heu entrat dins de cap lloc doncs no heu donat dades personals de ningú i menys encara utilitzant noms i cognoms. ANDREU

    ResponElimina
  36. pués com a minim l'espiell es mulla. A veure que teu l'ancora sobre la noticia (si es q la treu). si ho fa, segurament seguirà la linia de el PUNT DIARI

    ResponElimina
  37. Demano torn de paraula,
    He llegit el vostre nou article, del qual, ens dieu, en parleu per una sèrie de mails que heu rebut. Heu fet bé. Si no haguéssiu fet comentari de la noticia “rosa”, criticats per no dir i quan heu parlat, criticats per parlar.
    De tots els comentaris que ha seguit a la vostra correctíssima opinió d’una noticia de la premsa que en diuen seriosa, de periodistes de debò, voldria dir que com a l’estiu no hi ha noticies perquè tothom està de vacances, publiquen fins i tot el casori de la veïna, com a gran titular. Sense comentaris, com tot ens va tan i tan bé i a Sant Feliu no hi ha res que no funcioni, doncs apa, noticia de cotilleos. Paso olímpicament de la noticia i no m’importa qui és amic de qui, només faltaria que tots fóssim enemics.
    Mireu, jo soc enemic dels cotxes que aparquen damunt la vorera, de les motos que rebenten els meus timpans, dels que deixen les escombraries fora dels contenidors, dels que no buiden els contenidors, dels que quan marxen de la platja hi deixen de tot, dels que rebenten botigues, dels que no respecten les zones de vianants, dels que maltracten el mobiliari dels carrers, dels “piperos” que deixen tot el terra ple de cloves, del transport públic que et deixa penjat, de que alguns conciutadans ho estan passant malament i no m’importa què els ha dut a aquest fet i tindrem que començar a pensar en la S-O-P-A. (menjadors socials) i així podria seguir fins a mils d’enemics. Això si que m’importa i d’això si que val la pena tractar i buscar solucions.
    Del cotilleo només puc dir que tal i com diu un masclista anònim, les noies que hi ha són molt ( ho arreglaré)agradables, totes, no m’importa qui és qui, vull ser atesa amb correcció i prou. La meva felicitació a totes les treballadores de l’OIAC perquè són unes professionals., quan he anat a fer alguna gestió mai he tingut que presentar queixa de cap d’elles. Altra cosa seria aconseguir allò que he demanat i que no està a les seves mans, sinó dels tècnics. I a les parelles de les treballadores els diria que em perdonin aquests senyors, però vostès, com parelles, no m’importen.
    Un últim consell als participants, deixin de mirar-se vostès de quin color són, com es diuen i si són d’aquí o del més enllà, perquè de debò, alguns pixen fora de test.
    Una opinió personal que no espera resposta, ni debat. Els meus colors ? un últim “cotilleo” sóc gay i fa molt que vaig sortir de l’armari, per tant els meus colors, l’arc iris.
    G.Arregui.Yuste

    ResponElimina
  38. gràcies per venir a veure el nostre carrer, i el noi que ens va atendre molt amable, però quan penjareu les fotografies?

    ResponElimina
  39. Estem d'acord: no s'haurien de publicar les notícies de premsa rosa ni a El Punt ni tampoc a l'Espiell. Però el debat, tot i ser llarg, no ha entrat en un punt: com pot ser que encara en el 2009 es denuncien casos d'enchufe? Potser perque estan passant? I si s'ha fet fora algú que per fer entrar algun d'aquests? I si s'ha fet una plaça nova, específica? Aleshores no seria igualtat de condicions, com l'article deixa clar després d'explicar tot el procés per ser funcionari. Com és que aquestes 'proves' no les va mostrar el regidor en el Ple? Algun dels casos als quals fa esment l'article (policia)està als tribunals perquè els mateixos sindicats de la Policia Local ho han denunciat...i ens afecta tant com les escombraries, perquè són els nostres diners, tant per sous com per advocats que han de defensar i perdre un darrera un altre judici (que també s'han publicat en diaris, i no només en la premsa rosa). L'oposició ha de revisar tot el que passa a l'Ajuntament i dir-ho, el govern també té eines per defensar-se. Malament anirem si no ho fan uns i els altres.

    ResponElimina
  40. Al anónimo del comentario 39:
    Por lo que parece trabajas en el ayuntamiento y vistes de azul. Yo sigo los plenos i el sindicato de la policia, como tal, no ha denunciado nada. El único que se dedica a denunciar totdo lo que puee y más es un policia a titulo personal. El sabrá por qué ... pero esto es un pueblo y todos nos conocemos No es necesario que explique porque lo hace. Quizás le molesta trabajar, ser un trabajador y prefiere seguir siendo un agente a la antigua usanza. Ahora me paro a darle a la sinhueso aqui, ahora cotilleo allá y voy explicando cosas, algunas creo que no deberian ser explicadas con tanta libertat, al final lo único que hacen es malmeter. Los policias estan pagados y muy bien pagados, los sueldos son públicos y además va contando, con el paro que hay, que le parece poco lo que gana, cuando su trabajo la mayoria de los dias es pasear buscando orejas que quieran oirle. Un ejemplo : fijense ustedes en el centro Rambla. Cuando lo vean parado en plena arenga, piensen que ustedes le pagan y no precisamente para dejar mal al resto de sus compañeros, que vaya cambio se ha visto ! Si no trabajan y estan desocupados se dedican, precisament a pleitear, que es lo suyo historicamente en Sant Feliu. Quizas sus propios compañeros podran ponerlos en línia. Sabe que se está quedando solo en un corporativismo como el policial. Yo tambien soy policia local y no me gustan "las actuaciones" de algunos compañeros que degradan el esfuerzo de los demas.

    ResponElimina
  41. ole el policia del comentario 40, muy bien explicado!!!

    ResponElimina